Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Baskı Hızı 100 mm
Baskı Türü Direkt Termal
Çözünürlük 203 Dpi
Bağlantı Tipi Bluetooth

Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı

Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı, Zebra’nın en iyi bildiği işteki en iyi bildiği ürün kategorisinin ürünü. Yani en iyinin, en iyisi. Uzun yıllardır sahada çok büyük satışlar yapan MZ320 ve sonrasında takip eden iMZ320 modellerinin devamı niteliğinde. Yüksek kalitede fiş baskısı, uzun vardiyalarda işi yarım bırakmayacak pil ömrü ve hava koşullarına dayanıklılığı yüksek.

DAHA ÇOK YÖNLÜ, DAHA FAZLA DEĞER ÜRETİCİ

Zebra ZQ320 ile fişleri yazdırabilirsiniz. Ayrıca etiket de yazdırabilirsiniz. Ve hatta her ikisini de yazdırabilirsiniz. Ayrıca araç içi ve ev tipi şarj çözümleri de dahil olmak üzere katma değerli bir model ortaya çıkıyor. İşletmenizin ihtiyaç duyduğu, maksimum esneklik sağlayan çoklu şarj opsiyonu da Zebra sunuyor.

 

ÜSTÜN ENDÜSTRİYEL TASARIM

Zebra ZQ320 ile her iki dünyanın da en iyisini sunuyoruz. Hafif tasarım vardiya boyunca kullanıcının konforla çalışmasını sağlar. Tasarımı konusunda en titiz perakende mağazasına bile uyan tüketici tarzı şık bir muhafaza veya dış mekan unsurlarına dayanıklı, yıpranmaya dirençli, dayanıklı bir gövde tasarımına uyan şık bir tüketici tarzı muhafaza arasından seçim yapın.

Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı

Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı

BLUETOOTH’LA KOLAY UZAKTAN YÖNETİM

Zebra’nın benzersiz Bluetooth Uzaktan Yönetimi ile mobil yazıcılarınızı uzaktaki merkezi bir konumdan anlık olarak güncelleme, izleme ve sorun giderme olanağıyla yazıcınızın hizmet süresini artırabilirsiniz.

ZQ320 MOBİL FİŞ ve ETİKET YAZICISI

Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı

Zebra ZQ320 Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı

Zebra ZQ320 modelinin kardeşi olan 2 inçlik modeli  aynı sağlamlıkta, sadece farklı kağıt baskısı yapabilen modellerdir. 2″ ZQ310 model veya ZQ320 3″ model yazıcıyı Bluetooth özellikli herhangi bir El Terminali ya da tablet yanı sıra tüm Android, iOS, Windows CE ve Windows Mobile tüm cihazlarla eşleşir.

Entegre NFC etiketi, kullanıcıların ZQ300 Serisini herhangi bir Zebra NFC özellikli mobil cihazla hızlı bir dokunuşla eşleştirmelerini sağlar. ZQ320’yi bir WiFi ağına bağlamanız gerekiyorsa, 802.11ac ve isteğe bağlı en yeni Wi-Fi güvenlik protokolleri için isteğe bağlı hızlı ve güvenli bağlantılar sunar. Yağmurlu havada ve karda yazdırırken bile okunaklı metin ve taranabilir barkodlarda baskı yapar. IP54 standardında sızdırmazlık ve suya dayanıklılık sayesinde sağlam, güçlü bir ürün kullanmanızı sağlar.

Çizilmeye karşı dayanıklı gövdeye ek olarak, saha ortamlarına yönelik ZQ320 modelleri iki darbe testinden geçer: Yazıcı üretiminde 1.5 metreden düşmeye, yağmura ve art arda 500 kez yere çarpmasına dayanır. ZQ320 bu testlerde çok başarılı sonuçlar almıştır.

ZQ320 Serisinde, pil ölçümlerini ekranda görebilirsiniz. Benzersiz bir otomatik uyku modu ile gücü doğru kullanır. Güç gereksinimlerini en aza indirmek için patentli Power Smart Print Technology™  özelliği kullanılır. Kullanıcı tarafından değiştirilebilen bir PowerPrecision + 2280 mAh pil bulunur, Bu sınıftaki en yüksek çalışma sürelerinden birini sunar. Mobil yazıcılarınızı, gerçek zamanlı olarak, ZQ300 Serisi Link-OS kullanıyor ve yazıcılarımıza daha iyi performans, basitleştirilmiş uzaktan yönetilebilirlik ve daha kolay entegrasyon sağlayan güçlü Print DNA Uygulama Paketi ile geliyor.

Zebra’nın tüm modelleri gibi ZQ320 modelini de Türkiye’nin barkod merkezi Desnet’ten en iyi fiyatlarla, en uygun koşullarla alabilirsiniz. Sıfır, İkinci El, Kiralama, Eskiyi Getir Yeniyi Götür gibi katma değerli servislerle pek çok seçeneği size sadece Desnet sunuyor.

Saha servisi, nakliye ve lojistik, kamu kurumları, doğrudan satış, kargo ve kurye uygulamalarında ideal

İnce ve hafif tasarımlı üstün Zebra endüstriyel dayanıklılığı

Neredeyse tüm Bluetooth özellikli el cihazlarına bağlanın

Uzun vardiyalı güç ve olağanüstü pil yönetimi özellikleri için kullanıcı tarafından değiştirilebilen PowerPrecision + pil

Bluetooth bağlantılı ZQ300 Serisi yazıcıların kolay, uzaktan yönetimi – yalnızca Zebra’da

ZQ300 Serisi uluslararası metrik ve ABD medya genişliklerine uygundur

Teknik Özellikler

 

Baskı Çözünürlüğü: 203 dpi (8 nokta/mm)
Maksimum baskı hızı : 4 ips (100 mm/sn)
Maksimum medya genişliği: 3.15″ (80 mm)
Maksimum kağıt genişliği: 2.83″ (72 mm)
Baskı inceliği: 0.0023″ to 0.0063″ (0.06mm to 0.16mm)
Sensörler: Media out, media door open (no gap or black bar sensor)
Baskı tipi : Direkt termal ve fiş çıktısı
İşletim Sistemi: Link-OS

 

Baskı Hızı 100 mm
Baskı Türü Direkt Termal
Çözünürlük 203 Dpi
Bağlantı Tipi Bluetooth

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll