XFX Speedster SWFT 319 RX-69XTAQFD9 AMD Radeon RX 6900 XT Core 16GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon RX 6900 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

XFX Speedster SWFT 319 RX-69XTAQFD9 AMD Radeon RX 6900 XT Core 16GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

 

 

XFX Ghost Termal ve Soğutma Teknolojileri: XFX’in düz bir hava akışı havalandırma özelliğine sahip olan tamamen yeni Ghost Termal tasarımı, GPU’nuzu her zamankinden daha iyi soğutur. Uzun ömürlü ve daha sessiz çalışma sunan çift bilyalı rulmanlara sahip 13 kanatlı fanlarımız, toplam hava akışını arttırarak üstün soğutma performansı sağlar.


Canlı Görseller: Sürükleyici oyun teknolojileri ve DirectX 12 Ultimate desteği ile AMD Radeon RX 6800 serisi ekran kartları, sizi aksiyonun içine çeker. DirectX Raytracing (DXR), Değişken Oranlı Gölgeleme (VRS) ve AMD RDNA 2 mimarisi için optimize edilmiş olan AMD FidelityFX teknolojileri sayesinde gerçekçi aydınlatma, gölgeler ve yansımaların yanı sıra zengin ayrıntılarla dolu olağanüstü oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

Gerçek Zamanlı Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisi: RDNA 2 hesaplama birimlerine sahip AMD Radeon RX 6900 serisi ekran kartları, Ray Tracing teknolojisini başka bir boyuta taşıyor. Oyunlarda görsel kaliteyi arttırmak için yeni nesil oyunlarda yeni standart haline gelen Ray Tracing teknolojisini destekleyen AMD Radeon RX 6000 serisi ekran kartları, DirectX Raytracing ile gerçek zamanlı aydınlatma, gölge ve yansıma gerçekçiliğine ve göz alıcı grafiklere sahip oyun deneyimleri sunmak için optimize edilmiştir.

AMD FidelityFX Teknolojisi: AMD Radeon RX 6800 serisi ve Radeon RX 6900 XT ekran kartları için optimize edilmiş olan AMD FidelityFX, oyun geliştiricilerinin yüksek kaliteli işleme sonrası efektler oluşturmalarına yardımcı olarak oyunların görsel doğruluk ve performans arasında bir denge kurmasını kolaylaştırır. FidelityFX teknolojisi ile birlikte patlamalar, fizik ve ışık efektleri size daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatır.

AMD FidelityFX Super Resolution: AMD FidelityFX Super Resolution (FSR), AMD Radeon RX 6000 Serisi grafik kartlarının sunduğu yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü oyun deneyimleri ile FSR destekli oyunlarda kare hızlarınızı ortalama 2,4 kat artırır. En iyi görsel doğruluktan maksimum performansa kadar dört ön ayar arasında oyun deneyiminizi optimize edin.

AMD Infinity Cache: RDNA 2 mimarisi ile devrim niteliğinde yeni bir bellek seviyesi. 128MB AMD Infinity Cache, 384-bit GDDR6'ya kıyasla 2,17 kat bant genişliği/güç ile düşük güç ve düşük gecikmeye sahip yüksek bant genişliği performansı sağlar.

AMD Smart Access Memory Teknolojisi: İşlemcinin grafik birimindeki belleğe erişebilmesini sağlayan AMD Smart Access Memory teknolojisi, AMD Ryzen 5000 serisi masaüstü işlemciler ile AMD Radeon 6000 serisi ekran kartlarının PCI-E 4.0 veri yolu üzerinden haberleşerek çok daha yüksek oyun performansına ulaşmanıza olanak tanır.

Yüksek Performanslı 4K Oyun Deneyimi: 80 adet gelişmiş hesaplama birimi (CU) ile ultra yüksek kare hızları ve 4K çözünürlükte en üst seviyede performansa sahip oyun deneyimini yaşayın.

 

Teknik Özellikler

 

Bus Type: PCI-E 4.0
Clock Speeds:
Base clock Up to: 
1825 MHz
Game Clock Up To: 2015 MHz
Boost clock Up to: 2250 MHz
Stream Processors:  5120
Compute Units: 80
Memory Bus: 256 bit
Memory Clock: 16 Gbps
Memory Size: 16 GB
Memory Type: GDDR6
Card Profile:  2.7 Slot
Thermal Solution: 3 Fan

DisplayPort: 1.4 with DSC
HDMI™: 2.1 VRR and FRL
Output : Display Port 3
Output: HDMI 1

 

EAN Numarası: RX-69XTAQFD9

Chipset Radeon RX 6900 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll