TENDA W311MI 150Mbps 802.11b/g/N Usb Kablosuz Adaptör

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Adaptör USB Adaptör
Adaptör Türü Kablosuz
Bağlantı Hızı 150Mbps
Port Sayısı Yok

TENDA W311MI 150Mbps 802.11b/g/N Usb Kablosuz Adaptör

 

 

802.11g/b aygıtlarıyla uyumlu W311MI, WiFi iletim hızı 802.11g olan aygıtlara kıyasla 3 kat daha hızlı bir kablosuz USB adaptördür. Bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına asgari çıkıntı ile sığan şık ve kompakt bir tasarıma sahip kablosuz adaptör, bu yönüyle seyahat esnasında ve kalabalık çalışma ortamlarında kullanım için idealdir. W311MI, internet erişimi veya dosya paylaşımı için masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızı mevcut bir USB portu ile kablosuz ağınıza bağlar. Masaüstü kullanıcıları, bilgisayar kasasını açmak zorunda kalmadan kolayca kablosuz bağlantı ekleyebilir. Dizüstü bilgisayar kullanıcıları en son 802.11n sürümüne kolayca geçerek daha iyi bir aralık yakalayabilir. Evinizin konforundan e-posta uygulamaları, web gezintisi ve dosya paylaşımı için idealdir.

 

Ne işe Yarar?

802.11g/b aygıtlarıyla uyumlu W311MI, WiFi iletim hızı 802.11g olan aygıtlara kıyasla 3 kat daha hızlı bir kablosuz USB adaptördür. Bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına asgari çıkıntı ile sığan şık ve kompakt bir tasarıma sahip kablosuz adaptör, bu yönüyle seyahat esnasında ve kalabalık çalışma ortamlarında kullanım için idealdir. W311MI, internet erişimi veya dosya paylaşımı için masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızı mevcut bir USB portu ile kablosuz ağınıza bağlar.  Masaüstü kullanıcıları, bilgisayar kasasını açmak zorunda kalmadan kolayca kablosuz bağlantı ekleyebilir. Dizüstü bilgisayar kullanıcıları en son 802.11n sürümüne kolayca geçerek daha iyi bir aralık yakalayabilir. Evinizin konforundan e-posta uygulamaları, web gezintisi ve dosya paylaşımı için idealdir.

 

Ultra Kompakt Tasarım

Son derece küçük ve kompakt ebattaki W311MI, internet erişimi veya dosya paylaşımı için masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızı kolayca mevcut bir ağa bağlar. Bir USB portuna takıldığında neredeyse fark edilemeyecek kadar küçük tasarlanmıştır.

 

Kablosuz N Performansı

W311MI, bir önceki 802.11g standardına kıyasla daha iyi hız ve aralık sunmak üzere Kablosuz N 150 teknolojisinden yararlanır. Bu sayede çok daha hızlı ve güvenilir bağlantı sunmanın yanı sıra evinizin konforundan e-posta uygulamaları, web gezintisi ve dosya paylaşımı için idealdir.

 

Çoklu Kullanıcılar Arasında Kablosuz Paylaşımı

SoftAp fonksiyonuna sahip W311MI, bir erişim noktası görevi görür. Diğer bir ifadeyle, kablolu bir ağa bağlandığınızda birden fazla kullanıcının kablosuz olarak internete erişim sağlaması, e-posta alıp göndermesi, veri indirmesi ve dosya aktarımı için anında WiFi hotspot olarak kullanıma hazır hale gelir.

 

Güvenli Bağlantı

USB Adaptör, güvenli bir kablosuz ağa bağlanırken verilerinizin ve gizliliğinizin korunması için WEP, WPA ve WPA2 şifrelemeyi destekler. WiFi Korumalı Kurulum özelliği olan Wi-Fi Protected Setup (WPS) sayesinde cihazlarınız Erişim Noktasıyla veya kablosuz router'la kolay ve güvenli bir bağlantı sağlar. Bu yönüyle karmaşık şifreleme kodlarına duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır.

 

Özellikler : 

 

Marka TENDA
Model W311MI
Veri Transfer Hızı 150Mbps
Standartlar 802.11b/g/N
Bağlantı Arabirimi USB
İşlevi Kablosuz Adaptör

 

Adaptör USB Adaptör
Adaptör Türü Kablosuz
Bağlantı Hızı 150Mbps
Port Sayısı Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll