Synology DS1621+ 6 x SATA 3.5" USB/GLAN NAS Depolama Ünitesi

Marka: SYNOLOGY

Stokta Var

46.720,80 TL
16.646,62 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 46.720,80 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

İşlemci AMD Ryzen V1500B
Bellek 4 GB
Disk Slot Sayısı 6
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 108 TB
Disk Durumu Diskler Hariç

Synology DS1621+ 6 x SATA 3.5" USB/GLAN NAS Depolama Ünitesi

 

Herkes için veri yönetimi ve koruması Synology DiskStation DS1621+, kritik veri varlıklarını depolamak ve korumak için tasarlanmış, güçlü, 6 yuvalı ve ağa bağlı bir depolama çözümüdür. Giderek artan yapılandırılmamış veri miktarı; daha akıllı ve daha yüksek performanslı depolama, erişim ve paylaşım yöntemleri gerektirmektedir. DS1621+, kendinden önce gelen modele kıyasla 110K veya %174 daha yüksek 4K rastgele okuma IOPS1 değerine sahip, devrim niteliğinde bir kompakt masaüstü form faktörlü NAS'tır. Ölçeklenebilirlik için tasarlanan DS1621+, küçük başlayıp verileriniz çoğaldıkça genişletme yapmanıza olanak tanır.

Önemli Özellikler • Hızlandırılmış Performans Kendinden önce gelen modele kıyasla %174 daha yüksek 4K rastgele okuma IOPS değeri ve %76 daha hızlı sıralı yazma hızları1 • Performansı En Üst Düzeye Çıkarın NVMe SSD önbelleğine3 yönelik yerleşik çift M.2 yuvasını kullanarak sürücü yuvalarını işgal etmeden HDD dizilerinin hızını 20 kat veya daha fazla artırın2 • Kolay Genişletme İki adet DX517 genişletme ünitesiyle isteğe bağlı olarak 16 sürücüye kadar ölçeklendirin4 • Verilerinizi Koruyacak Her Şey Dahil Synology Active Backup Suite, Hyper Backup ve Snapshot Replication'ı kullanarak genel bulut hizmetleri, Windows bilgisayarları ile sunucuları ve sanal makinelerdeki kritik verileri ve NAS'taki verileri yedekleyin veya verilerinizi bu konumlara yedekleyin • 10 GbE için hazır Mevcut altyapınıza bağlı olarak ağ bant genişliğinizi anında artırmak için bir 10 GbE SFP+ veya RJ-45 NIC ekleyin

Tek Bir Çözümde Çok Yönlülük ve Ham Güç Synology DS1621+, çok çeşitli kullanım ortamlarına uygun çok amaçlı bir güç merkezi işlevi görebilir. Kompakt, 11.5L masaüstü form faktörü evde veya sessiz bir ofis ortamında bulunmanız fark etmeksizin depolamayı kolaylaştırır. • Zorlu iş yükleri için 110.000'e kadar 4K rastgele okuma IOPS değeri ve 2300 MB/sn sıralı yazma hızları1 • NVMe SSD için çift M.2 2280 yuvası performans ve kapasiteyi verimli bir şekilde en üst düzeye çıkarmanızı sağlar3 • 6 bölmelidir, SATA HDD/SSD 2,5 inç ve 3,5 inç sürücüleri destekler ve toplamda 16 bölme kapasitesi elde etmek için iki Synology DX517 genişletme ünitesi kullanılarak genişletilebilir • Tümleşik veri yönetimi işletim sistemimiz olan Synology DSM tarafından desteklenmektedir

Btrfs ile Güçlü Veri Koruması DS1621+, üstün güvenilirlik ve yüksek performans sunmak için Synology tarafından optimize edilen Btrfs dosya sistemini kullanır. Btrfs, modern işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayan gelişmiş depolama teknolojilerini destekler: • Gelişmiş anlık görüntü teknolojisi, paylaşımlı klasörler ve LUN'lar için programlanabilir ve neredeyse anlık veri koruması sağlar • Dosya ve klasör düzeyinde veri geri yükleme özelliği, yalnızca belirli bir dosya ya da klasörü geri yüklemek isteyen kullanıcılara esneklik sunar • Esnek Paylaşımlı Klasör ve kullanıcı kotası sistemi, tüm kullanıcı hesaplarında ve paylaşımlı klasörlerinde kapsamlı kota kontrolü sunar • Otomatik dosya onarımı, Btrfs dosya sistemlerinin ikizlenen meta verileri kullanarak bozuk dosyaları otomatik olarak algılamasını ve RAID yapılandırmalarını kullanarak bozuk verileri geri yüklemesini sağlar • Satır içi sıkıştırma verileri sürücüye yazmadan önce sıkıştırarak depolama kullanımını optimize eder ve sürücülere verilen yazma komutlarını azaltır

Şirket İçi İşbirliği Synology İş Birliği Paketi işletmelerin; dosya paylaşımı, eş zamanlı belge düzenleme, e-posta, anında mesajlaşma ve daha fazlası için kendi temel BT hizmetlerini barındırmalarına olanak tanır. Gizlilik endişelerini azaltmak için özel bulut altyapısından faydalanarak çok kullanıcılı, iş birlikçi bir ortam oluşturun. Çok katmanlı güvenlik; Windows®, macOS®, Linux®, Android™ ve iOS platformlarındaki dağıtılmış veya uzak iş gücünün bile dosya ve hizmetlere güvenli erişmesini sağlar. • Synology Drive; Windows®, macOS® ve Linux® platformlarındaki masaüstü uygulamaları ve web portalı aracılığıyla veri erişim, senkronizasyon ve yedekleme hizmeti sunar. Akıllı sürümleme, geçmiş sürümleri kaydederken depolama alanı kullanımını en aza indirir ve talep üzerine veri geri yüklemeyi destekler. • Synology Office; Belgeler, Elektronik Tablolar ve Slaytları içerir. Çevrimiçi iş birlikçi düzenleme ortamı, birden çok kullanıcının verileri birlikte düzenlemesine, paylaşmasına ve verilere yorum eklemesine olanak tanır. • Synology MailPlus6 üretkenliği artırmak için web tabanlı, sezgisel bir istemciyle güvenli, güvenilir ve özel bir e-posta sunucusu kurulumu yapmanızı sağlar • Synology Chat mesaj şifreleme, sabitleme, iletme, hatırlatıcılar ve planlama gibi güçlü özelliklerle ekip iletişimini optimize eder ve anlık sohbetler yapılmasını sağlar. • Synology Calendar kullanımı kolay paylaşma ve planlama işlevi sayesinde ekiplerin önemli olayları kaçırmamasına yardımcı olarak herkesin aynı noktada buluşmasını sağlar.

Sanal Makineleri Çalıştırma ve Koruma Synology Virtual Machine Manager (VMM) kullanıcıların DS1621+ üzerinde Windows® veya Linux® tabanlı platformlar çalıştıran sanal makineler ve Synology DSM'nin sanallaştırılmış bir sürümü olan Virtual DSM'yi kurmasını sağlayan, barındırılan bir hipervizördür. VMM yardımıyla kullanıcılar, yük dengeleme ve kaynak tahsisi gereksinimlerine bağlı olarak çevrimiçi veri taşıma esnekliği için birden çok Synology sistemiyle bir küme ortamı oluşturabilir. Yüksek performanslı anlık görüntüler, çoğaltma, kopyalama ve kurtarma mekanizmaları, her sanal makinede kapsamlı yönetim ve veri koruması sağlar7. DSM sanal makineler için kaynak sağlama ve depolama yönetimini de basitleştirir. VMware® vSphere™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer™ ve OpenStack ile kullanımı onaylanmış Synology sistemleri, seçtiğiniz sanallaştırılmış platformla iSCSI veya NFS protokolleri aracılığıyla entegre edilebilir. Doğrudan hipervizörde ilave yönetim kolaylığı ve işlevi için Synology Storage Console for VMware/Windows'u yükleyin.

Kapsamlı Veri Koruma Seçenekleri DS1621+; yerel, uzaktan ve bulut tabanlı kurulum ortamlarını korumak için hepsi cihaza dahil edilmiş bir dizi yedekleme çözümü içerir. Otomatik yedeklemeleri kolayca ayarlayın, daha az bakım ve onarım işlemleri için self servis işlevini etkinleştirin. • Verileri Synology NAS sunucusuna yedekleyin: Snapshot Replication, dosya sürümü oluşturmak için belirli bir zamanda neredeyse ışık hızında anlık görüntüler alır. Bu da, istenmeyen dosya değişikliklerini geri almak ve verilerinizi fidye yazılımı saldırılarına karşı korumak için son derece kullanışlıdır. Hyper Backup, NAS yedekleriniz için hem yerel hem de uzak şirket içi ve bulut depolama sağlayıcıları dahil olmak üzere çeşitli hedefler sunar. • İşletme altyapısını yedekleyin: Synology Active Backup Suite Windows bilgisayar ve sunucularını, VMware ve Hyper-V sanal makinelerini, diğer dosya sunucularını ve hatta Google G Suite ile Microsoft 365 SaaS bulutlarını korumak için oluşturulan güçlü yedekleme çözümlerinin toplandığı bir pakettir.

Özel Video Gözetim Sistemi DS1621+, Synology Surveillance Station ile birlikte güçlü bir VMS çözümüne dönüşür. 40'a kadar IP kamerası desteğiyle büyük kurulumları kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz8. • Şu anda 7.600 olan ve giderek artan desteklenen kamera sayısı: Sürekli güncellenen uyumluluk listelerimizden video gereksinimlerinize ve bütçenize uygun olan bir kamera bulun. ONVIF desteği, tedarikçi kilitlenmesini önler. • Özel ve abonelik gerektirmez: Bulut tabanlı kameraların aksine, kayıtlarınızı gizli ve tesis içinde tutabilirsiniz. Kamera başına lisans sayesinde verilerinize erişmek için aboneliğe ihtiyacınız yoktur. • Esnek izleme ve kontrol: Gözetim sisteminize bir web tarayıcısı, özel masaüstü istemcileri veya DS cam mobil uygulamasından her zaman ve her yerden erişin. İnternet bağlantısı isteğe bağlıdır. • Otomasyon ve bildirim: Hareket algılandığında otomatik olarak fotoğraf çekme gibi bir olay meydana geldiğinde belirli eylemleri tetikleyecek kurallar ayarlayın. Hızlı bir şekilde müdahale edebilmeniz için e-posta, SMS veya anlık bildirimlerle bilgi alın.

 

Teknik Özellikler

 

Donanım
CPU AMD RyzenTM V1500B dört çekirdekli 2,2 GHz
Donanım şifreleme motoru Var (AES-NI)
Bellek 4 GB DDR4 ECC SODIMM (32 GB'ye kadar genişletilebilir)
Uyumlu sürücü tipi9 • 6 x 3,5 inç veya 2,5 inç SATA HDD/SSD (sürücüler dahil değil)
• 2 x M.2 2280 NVMe SSD (sürücüler dahil değil)
Çalışırken değiştirilebilir sürücü Var
Harici bağlantı noktası • 3 x USB 3.2 Gen 1
• 2 x eSATA
Boyut (YxGxD) 166 x 282 x 243 mm
Ağırlık 5,1 kg
LAN bağlantı noktası 4 x 1 GbE RJ-45
LAN/WAN'da uyandırma Var
PCIe 3.0 yuvası • 1 x 4 şeritli x8 yuvası
• 10 GbE ağ arabirim kartı desteği
Programlanmış güç açma/
kapama Var
Sistem fanı 2 (92 x 92 x 25 mm)
AC giriş gücü voltajı 100 V - 240 V AC
Güç frekansı 50/60 Hz, tek fazlı
Çalışma sıcaklığı 0°C - 40°C (32°F - 104°F)
Depolama sıcaklığı -20°C - 60°C (-5°F - 140°F)
Bağıl nem %5 ila %95 Bağıl Nem
Maksimum çalışma irtifası 5.000 m (16.400 ft)

Genel DSM spesifikasyonu
Ağ iletişimi protokolü SMB, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN™, L2TP)
Dosya sistemi • Dahili: Btrfs, ext4
• Harici: Btrfs, ext4, ext3, FAT32, NTFS, HFS+, exFAT10
Desteklenen RAID tipi Synology Hybrid RAID (SHR), Basic, JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10
Depolama yönetimi
• Maksimum tek birim boyutu: 108 TB
• Maksimum sistem anlık görüntüsü sayısı: 65.53611
• Maksimum dahili birim: 64
SSD önbelleği • Okuma/yazma önbelleği desteği
• M.2 NVMe SSD desteği
Dosya paylaşım özelliği
• Maksimum yerel kullanıcı hesabı: 2.048
• Maksimum yerel grup sayısı: 256
• Maksimum paylaşımlı klasör sayısı: 512
• Maksimum eşzamanlı SMB/NFS/AFP/FTP bağlantısı sayısı: 1.000
Ayrıcalık Windows® Erişim Denetim Listesi (ACL), uygulama ayrıcalıkları
Dizin hizmeti Windows® AD entegrasyonu: SMB/NFS/AFP/FTP/File Station, LDAP entegrasyonu yoluyla etki alanı kullanıcısı olarak oturum
açma
Sanallaştırma VMware vSphere® 6,5, Microsoft Hyper-V®, Citrix®, OpenStack®
Güvenlik Güvenlik duvarı, paylaşımlı klasör şifreleme, SMB şifreleme, SSL/TLS üzerinden FTP, SFTP, SSH üzerinden rsync, otomatik
oturum açma engelleme, Let's Encrypt desteği, HTTPS (özelleştirilebilir şifre paketi)
Desteklenen istemci Windows® 7 ve üzeri, macOS® 10.12 ve üzeri
Desteklenen tarayıcı Chrome®, Firefox®, Edge®, Internet Explorer® 10 ve üzeri, Safari® 10 ve üzeri; tabletlerde Safari (iOS 10 ve üzeri), Chrome
(Android™ 6.0 ve üzeri)
Arabirim dili English, Deutsch, Français, Italiano, Español, Dansk, Norsk, Svensk, Nederlands, Русский, Polski, Magyar,
Português do Brasil, Português Europeu, Türkçe, Český,

 

Paketler ve Uygulamalar
Dosya Sunucusu ve Senkronizasyonu
Drive
Dosyalarınızı, Windows®, macOS®, Linux®, Android™ ve iOS dahil olmak üzere çeşitli platformlarda senkronize etmek için
evrensel bir portal sunar. Dahili evrensel portal, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden verilere erişmenizi sağlar.
• Maksimum barındırılan dosya sayısı: 1.000.000
• PC istemciler için maksimum eşzamanlı bağlantı sayısı: 550
File Station Sanal sürücüler, uzak klasörler, Windows® ACL düzenleyici, arşivlenen dosyaları sıkıştırma/açma, belirli kullanıcılar/gruplar
için bant genişliği kontrolü, paylaşım bağlantılarını oluşturma, aktarım günlükleri
FTP Server TCP Bağlantıları için bant genişliği kontrolü, özel FTP pasif bağlantı noktası aralığı, anonim FTP, FTP SSL/TLS ve SFTP
protokolü, TFTP ve PXE desteğiyle ağ üzerinden önyükleme, aktarım günlükleri
Presto File Server12 Synology NAS ve masaüstü arasında kullanılan özel SITA teknolojisi ile WAN üzerinden yüksek hızlı veri aktarımı
Cloud Sync
Alibaba Cloud OSS, Amazon S3 uyumlu depolama, Backblaze B2, Baidu Cloud, Box, Dropbox, Google Cloud Storage, Google
Drive, hubiC, MegaDisk, Microsoft OneDrive, OpenStack Swift uyumlu depolama, Tencent COS, WebDAV sunucular, Yandex
Disk dahil olmak üzere genel bulut depolama sağlayıcıları ile tek veya çift yönlü senkronizasyon
Universal Search Uygulamalar ve dosyalar için global arama imkanı sunar

 

iSCSI Depolaması ve Sanallaştırma
iSCSI Manager
• Maksimum iSCSI target sayısı: 128
• Maksimum iSCSI LUN sayısı: 256
• iSCSI LUN klon/anlık görüntü desteği
Virtual Machine Manager Synology NAS üzerinde Windows®, Linux® veya Virtual DSM dahil olmak üzere çeşitli sanal makineleri hizmete alın ve çalıştırın

 

Veri Koruma ve Yedekleme Çözümü
Hyper Backup Yerel yedekleme, ağ yedeklemesi ve genel bulutlara veri yedekleme desteği
Yedekleme araçları DSM yapılandırma yedeklemesi, macOS® Time Machine® desteği, Synology Drive Client masaüstü uygulaması
Paylaşımlı klasör senkronizasyonu - maksimum görev sayısı: 16
Snapshot Replication • Paylaşımlı klasör için maksimum anlık görüntü sayısı: 1.024
• Maksimum çoğaltma sayısı: 32
Synology High Availability Bir high-availability kümesine iki özdeş NAS kurarak hizmet kesinti süresini azaltın
Active Backup for G Suite G Suite, Drive'ım ve Ekip Drive'ı için yedekleme ve geri yüklemeyi destekler

 

Üretkenlik ve İş Birliği
İş birliği araçları
Anlık mesaj hizmeti Synology Chat'i, çevrimiçi düzenleyici Synology Office'i ve planlama asistanı Synology Calendar'ı
kullanarak iş birliği içinde çalışın
• Maksimum Chat kullanıcısı sayısı: 1.500
• Maksimum Office kullanıcısı sayısı: 1.800
• Calendar: CalDAV'ı ve mobil aygıtlardan erişimi destekler
Note Station Zengin metin notu organizasyonu ve sürüm oluşturma, şifreleme, paylaşım, medya yerleştirme ve ekler
Synology MailPlus Server High-availability, yük dengeleme, güvenlik ve filtreleme tasarımını içeren güvenli, güvenilir ve özel posta çözümü (5 ücretsiz
e-posta hesabı lisansı içerir, ilave hesaplar ilave lisansların satın alınmasını gerektirir)
Synology MailPlus Synology MailPlus Server için sezgisel web postası arabirimi, özelleştirilebilir posta etiketleri, filtreleri ve kullanıcı arabirimi

 

Multimedya
Moments
Yüz ve konu tanıma, fotoğraf düzenleme ve paylaşma özellikleri, benzer fotoğraf algılama, renk düzeltme ve açı ayarlamaları
gibi otomatik düzenleme işlevleri ve en iyi fotoğrafların AI seçimi ile akıllı AI albümü destekler. Mobil uygulamalar iOS ve
Android™ cihazlarda kullanılabilir
Diğer paketler Video Station, Photo Station, Audio Station, iTunes® Server

 

Gözetim
Surveillance Station Maksimum IP kamera sayısı: 40 (720p'de toplam 1.200 FPS, H.264) (İki ücretsiz kamera lisansı dahil. Ek kameralar için ilave
lisanslar satın alınması gerekir)

 

Hepsi Bir Arada Sunucu
Synology Directory Server Esnek ve düşük maliyetli bir etki alanı denetleyicisi çözümü sunar
Central Management System Birden çok Synology NAS'ı yönetmek ve izlemek için tek bir arabirim sunar
VPN Server Maksimum bağlantı sayısı: 30. Desteklenen VPN protokolü: PPTP, OpenVPN™, L2TP/IPSec
Mail Server Desteklenen Mail Server protokolü: POP3, SMTP, IMAP. LDAP/AD hesabı desteği
Mail Station Çok sayıda POP3 posta kutusundan posta almak için Mail Server Webmail arabirimi, özelleştirilebilir SMTP sunucusu
Web Station Sanal ana makine, PHP/MariaDB®, 3. parti uygulamalar desteği
Diğer paketler DNS Server, RADIUS Server, Günlük Merkezi

 

Diğer
Storage Analyzer Birim ve kota kullanımı, dosyaların toplam boyutu, geçmiş kullanıma dayalı birim kullanımı ve trendler, paylaşımlı klasörlerin
boyutu, büyük dosyalar, en son değiştirilen dosyalar, uzun süredir erişilmeyen dosyalar
Antivirus Essential Tam sistem taraması, programlı tarama, beyaz liste özelleştirmesi, virüs tanımı otomatik güncellemesi
iOS/Android™ uygulamaları Synology Drive, Synology MailPlus, Synology Chat, Synology LiveCam, Moments, DS audio, DS photo, DS video, DS cam, DS
file, DS finder, DS note
Diğer paketler İlave üçüncü taraf paketler, Paket Merkezinde mevcuttur

 

Çevre ve Ambalaj
Çevre güvenliği RoHS uyumlu
Paket içeriği
• 1 x DS1621+ ana ünitesi
• 1 x Hızlı Kurulum Kılavuzu
• 1 x Aksesuar paketi
• 1 x AC güç kablosu
• 2 X RJ-45 LAN kablosu
İsteğe bağlı aksesuarlar13
• DDR4 ECC SO-DIMM: D4ES01-4G/D4ES01-8G/D4ECSO-2666-16G
• 10 GbE Ağ Arabirim Kartı: E10G18-T2/E10G18-T1/E10G17-F2
• 2,5 inç SATA SSD: SAT5200
• M.2 2280 NVMe SSD: SNV3400
• Genişletme Ünitesi: DX517
• VisualStation: VS960HD/VS360HD
• Gözetim Cihazı Lisans Paketi
• MailPlus Lisans Paketi
• Virtual DSM Lisans Paketi
Garanti 3 yıl14

 

EAN Numarası: 4711174723775

İşlemci AMD Ryzen V1500B
Bellek 4 GB
Disk Slot Sayısı 6
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 108 TB
Disk Durumu Diskler Hariç

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 46.720,80 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 46.720,80 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 46.720,80 TL 46.720,80 TL
3 x 16.646,62 TL 49.939,86 TL
4 x 12.699,88 TL 50.799,53 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll