Sapphire Pulse OC 11265-67-20G Radeon RX580 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset ATI RX580
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Sapphire Pulse OC 11265-67-20G Radeon RX580 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı


NITRO Hızlı Bağlantı SAPPHIRE'nin Hızlı Bağlantı Sistemi hızlı ve kolay bir çözüm sunar. Saptanan bir fan sorunu varsa, kullanıcının tüm kartı iade etmesi gerekmez - SAPPHIRE'nin ortakları, yedek bir fanı doğrudan müşteriye veya perakendeciye gönderir. Bir fan değiştirme talebinde bulunmak için lütfen satın aldığınız yere başvurun. SAPPHIRE'nin kanal ortağı, yedek fanınızı almanız için ideal bir çözüm ayarlayacaktır.
 
 
 

VR Dostu SAPPHIRE NITRO Oyun Serisi kartları, özellikle VR ile çalışmak üzere tasarlanmış Çift HDMI bağlantı noktalarına sahiptir. İki HDMI bağlantı noktasına sahip olarak, hem HD monitör hem de en yeni VR kulaklığın aynı anda çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Bağlantı noktaları HDMI 2.0b, son güncelleme, 18Gbps bant genişliği, 32 ses kanalı ve 2160P gibi 4K 50/60 çözünürlüklerini destekleyebiliyor; eski HDMI özellikleri ile tamamen geriye dönük olarak uyumlu kalıyor.
 
 
Kare Hızı Hedef Kontrol Kare Hızı Hedef Kontrolü (FRTC), bir uygulamayı tam ekran modunda oynatırken kullanıcıların maksimum maksimum kare hızını ayarlamalarını sağlar; FRTC, GPU güç tüketimini azaltabilir (ekran yenileme hızından çok daha yüksek kare hızlarında çalışan oyunlar için) ve dolayısıyla grafik kartı üzerindeki ısı üretimi ve fan hızı / gürültüsünü azaltabilir.

Kare Hızı Hedef Kontrolü, yalnızca oyun alanında gösterilen 3D sahnelere değil, aynı zamanda kare hızlarının yüzlerce FPS'e gereksiz yere çalışabileceği açılış ekranlarında, yükleme ekranlarında ve menülerde performansı sınırlar. Kullanıcılar, FPS tarafından 60'ın çok ötesinde verilen yanıtlardan faydalanırken, menülerde ve benzerlerinde görülen ufak FPS'i sınırlamak için çok yüksek bir başlık koymak isteyebilirler.
 
 
DirectX® 12 DirectX 12, Microsoft®'un yeni, "konsol benzeri" bir grafik API'sı olup, oyun geliştiricileri PC donanımının daha doğrudan ve açık şekilde kontrol edilmesine olanak tanır. Bu doğrudan veya "açık" kontrol, daha yüksek donanım çıkışı ve sonuçta kullanıcılar için daha fazla performans sunmak için AMD Radeon ™ GPU'ların donanım kaynaklarını daha iyi ortaya koyar. Basitçe söylemek gerekirse: Daha akıllı yazılımlar sayesinde çok daha verimli bir donanım! Bir oyun geliştiricisinin takdirine bağlı olarak, bu üstün verimlilik daha yüksek framerelerde, daha düşük gecikme süresinde (VR), daha düşük güç tüketiminde, daha iyi görüntü kalitesinde veya dörtünün hesaplanan dengelerinde harcanabilir. Herhangi bir senaryoda, oyuncular, en sevdikleri DirectX® 12 oyununu çalıştırmak için AMD donanımını seçmekten büyük fayda sağlamaya devam ediyor.
 

AMD Freesync Teknolojisi / Takılma Yok, Donma Yok, Sadece Oyun Oyna. AMD FreeSync ™ teknolojisi, uyumlu bir ekran kartı ve monitörünün, optimum ekran kalitesi için çerçeve hızlarını dinamik olarak değiştirmesine olanak tanır.
 
 

Endüstri Standardı Ekran Kartı Freesync endüstri standardı ekran görüntüsünü kullanır Adaptive-Sync Ekran kaybını, olağan gecikme ve gecikme olmadan temizler. Uyumlu bir monitörün yenileme hızını içeriğinizin kare hızıyla senkronize eder, ancak değişir çok monitör ortakları şimdi AMD sürücüleriyle doğrulanıyor
 
 

AMD XConnect ™ Teknolojisi / Takın ve Oyunu Açın. Harici bir Radeon ™ grafik kartı bağlamak ve kullanmak her zamankinden daha kolay. AMD XConnect ™ teknolojisi ile Radeon ™ Graphics ile yapılandırılmış harici GPU muhafazaları, tıpkı harici GPU'lar için bir ilk olan bir USB flash sürücü gibi herhangi bir zamanda uyumlu bir ultrathin dizüstü bilgisayara veya Thunderbolt ™ 3'ün 2'si 1'ine kolayca bağlayabilir ve bağlantısını kesebilir!
 

AMD Eyefinity Teknolojisi / Oyun, Verimlilik Ve Eğlence İçin Çoklu Gösterim Teknolojisi. Sizi, geleneksel PC ekranlarının sınırlarının ötesine götürüyoruz. AMD Eyefinity teknolojisi ekran alanınızı çarpılarak geleneksel masaüstü bilgisayar kullanımının sınırlarını genişletir. Birden fazla monitörle oyunlar daha yoğun hale gelir, iş istasyonları daha kullanışlı hale gelir ve daha üretken hale gelirsiniz (bir çalışmaya göre ortalama% 42 daha verimli).

PC oyunlarınızı gerçeklik ve dalıcılığın bir sonraki seviyesine çıkarın. Çoğu modern oyun üç ekranda harika görünüyor ve sadece AMD Radeon ™ grafikleri, göz kamaştırıcı bir oyun deneyimi için beş ekran arasında oynama imkanı sunuyor. Altı ekrana kadar diğer kombinasyonlar ve yapılandırmalar çok iş görür.1 Hayalinizdeki ekranı oluşturun.
 
 

AMD Crossfire / Birden Çok GPU'nun Gücünden Yararlanın AMD CrossFire ™ teknolojisi nihai çoklu GPU performans oyun platformudur. AMD CrossFire ™ oyunu hakimiyet gücünün kilidini açarak, oyun performansını önemli ölçüde artırmak için paralel çalışan iki veya daha fazla ayrı grafik kartının gücünden yararlanır.1 AMD CrossFire ™ teknolojisine hazır grafik kartları neredeyse her bütçeye uyar. AMD CrossFire ™ teknolojisi, iki, üç veya dört GPU'yu bir araya getirme esnekliği ile aşırı performans talep edenler için mükemmel bir çözümdür.
 
 
 

AMD LiquidVR’yi Tanıyalım LiquidVR ™, sanal dünyadaki durum, nesne veya karakterlerin "gerçek" olduğu yerlerde sürükleyici bir farkındalık durumunu yaratan ve koruyarak VR'yi mümkün olduğunca rahat ve gerçekçi hale getirmeye adanmış bir AMD girişimidir. Ekosistemdeki kilit teknoloji ortaklarıyla yakın işbirliği içinde olan LiquidVR ™, hareket-foton gecikmesini 10 milisaniyenin altına düşürmek gibi varlığın elde edilmesiyle ilgili sık karşılaşılan sorunları ve tuzakları gidermek için AMD'nin GPU yazılımını ve donanım alt sistemlerini kullanmaktadır. Bu, başınızı sanal bir dünyaya döndürdüğünüzde ortaya çıkabilecek ve yeni bir bakış açısının gösterilmesi için birkaç milisaniyelik bir süre çok uzun süren hareket rahatsızlığı gibi ortak rahatsızlıkların çözümünde çok önemli bir adımdır.
 
 
 
HDR Hazır Yüksek Dinamik Aralık (HDR), TV'lerinin veya monitörlerinin görüntü kalitesiyle ciddi ilgilenen oyuncular ve üst düzey kullanıcılar için son teknolojidir. İnsan görüşünün keskinliğinden sonra modellenen HDR, uyumlu ekranlarla gösterilebilen renk aralığı ve kontrast oranlarını büyük ölçüde genişletiyor. Bir HDR ekranında oynatılan HDR'ye hazır oyunlar ve filmler, en çarpıcı SDR içeriğine kıyasla gelişmiş kontrast ve sofistike nüans ile çarpıcı, renkli ve canlı gözüküyor.

Teknik Özellikler


 

Grafik İşlemci Radeon RX 580
Çekirdek Hızı Maks. 1366 Mhz
Çekirdek Hücre Sayısı 2304 Stream
Bellek Tipi GDDR5
Bellek Kapasitesi 8GB
Bellek Hızı 8000 MHz
Bellek Arayüzü 256 Bit
HDMI 2
DisplayPort 2
DVI 1
Maks. Çözünürlük 5120 x 2880
HDCP Desteği Var
Soğutma Aktif
Soğutma Fan Sayısı 2
Güç Tüketimi 225 W
Direct X 12
VGA Slot PCI Express 3.0
OpenGL 4.5
Boyutlar (cm) 23 x 12.5 X 4 cm
Chipset ATI RX580
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll