MSI B460M PRO Intel B460 Soket 1200p DDR4 2933MHz mATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Lga 1200
Chipset B460
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

MSI B460M PRO Intel B460 Soket 1200p DDR4 2933MHz mATX Anakart


MSI PRO SerisiMSI PRO serisi anakartların ana özelliği, güvenebileceğiniz kalite ile en üstün performans ve akıllı iş çözümlerini bir araya getirmektir. En talepkar profesyonellerin ihtiyaçlarını bile karşılayabilecek şekilde üretilen bu anakartlar her türlü PC ile uyumludur; hayatınızı kolaylaştırmak, işinizi son derece kararlı, güvenilir ve uzun ömürlü yüksek performansla desteklemek için tasarlanmıştır.

MSI H460M PRO

  • Core Boost: Özenle tasarlanan yapısı ve dijital güç tasarımı daha fazla çekirdek desteği ve daha iyi performans sunar.
  • 4K ve Önceki çözünürlüklere destek: HDMI, DVI-D ve VGA portları sayesinde hem dijital, hem de önceki nesil ekranlarla uyumludur.
  • Audio Boost: Kulaklarınızı stüdyo kalitesinde sesle ödüllendirin, kendinizi oyunun içinde hissedin.
  • DDR4 Boost: Tamamen izole edilen DDR4 devreleri sayesinde bellek sinyalleri daha saf ve kararlı bir şekilde iletilir.
  • M.2 Shield Frozr: Güçlendirilmiş dahili M.2 termal çözümü, M.2 SSD’lerinizi ısınmaya bağlı tıkanmalara ve fiziksel hasarlara karşı koruyarak daha hızlı çalışmalarını sağlar.
  • PCI-E Steel Armor: Ekran kartlarını bükülme ve elektromanyetik girişime karşı koruyarak daha yüksek performans göstermelerini sağlar.

 

Kullanıcı Dostu TasarımTonlarca kullanışlı özellik barındıran akıllı DIY dostu tasarımlarıyla MSI anakartlar, sisteminizi yeni zirvelere taşıyabilmeniz için sayısız sistem ayarlama ve sorun giderme araçlarıyla, sistem toplama deneyiminizi sorunsuz ve kolay bir hale getirir.

M.2 Shield FrozrDünyanın en hızlı SSD’leri bile ısındıklarında performansları düşebilir. Anakartın soğutma bloğu tasarımının bir parçası olarak M.2 Shield Frozr, gelecek nesil M.2 termal tasarımı olarak SSD diskinizin her zaman yüksek performansta çalışması için en iyi soğutma yöntemine sahiptir.

 

Tam Kontrollü Fan KonnektörleriMSI anakartları, tüm sisteminizin CPU fanlarının hızlarını ve sıcaklıklarını yönetmenize olanak tanır, böylelikle size serin ve sessiz çalışan bir sistem üzerinde tam kontrol sağlar. Total Fan Control, anakartınıza bağlı tüm fanların denetimini kolay bir arayüz ile gerçekleştirmenizi sağlar. Ayrıca, işlemci ve anakart için, fan hızlarını otomatik olarak ayarlayabilen 4 adede kadar CPU sıcaklık hedefi atamanıza imkan tanır.

 

EZ Debug LED (Hata Teşhis LED’leri)Başın belada mı? Ana bileşenleriniz için konumlandırılmış dahili LED’ler sayesinde bir sorunla karşılaştığınızda tam olarak nereye bakacağınızı bilir ve sorunu kolayca tespit edebilirsiniz.

 

XL KlipsBüyütülmüş PCI-E klipsi ile cihazlarınızı daha kolay takıp çıkarırken, PCI-E yuvasını güvende tutun.

Intel DesteğiH460M PRO, 10. Nesil Intel Core işlemcilere tam destek sunar.

 

Üst Düzeyde İstikrar ve UyumlulukMSI, en zorlu şartlar altında testlerini gerçekleştirdiği popüler markaların belleklerinin sisteminizde her görevde istikrarlı çalışmasını prensip edinmiştir.

 

Windows 10 SertifikalıMSI Pro Serisi anakartlarla Microsoft Windows 10 kullanırken uyumluluk problemlerinden endişe etmeyin. Uyumluluk ve performans odaklı MSI ArGe ekibi, tüm MSI Pro serisi anakartlarda Microsoft Windows işletim sisteminin son sürümünü sorunsuz olarak kullanmanızı garantiledi.

Sisteminizi PCI-E Steel Armor İle GüçlendirinSteel Armor, PCB üzerinde çok daha fazla lehim noktasına sahiptir. Böylece ekran kartınızı güçlendirir ve PCI-Express sinyallerinin elektromanyetik girişimlere maruz kalmasını önleyerek daha yüksek bir GPU hızlandırması ile kesintisiz bir oyun deneyimi sunar.

 

En İyi Anakart KorumasıMSI anakartlar üzerinde bulunan çift kat topraklanmış montaj yuvaları, anakarta zarar verebilecek elektrostatik deşarj (ESD) dalgalanmalarına karşı Çift ESD koruması sunar. Böylece sınırsızca ve güven içinde sisteminizin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Profesyoneller İçin Üstün AvantajMSI Pro serisi anakartlar genişletilebilirlik için, kararlı LAN, hızlı depolama ve hızlı USB aktarımı sunan bağlantı özellikleri gibi, profesyonellerin ihtiyaç duyabileceği çok sayıda olanak sunar.

 

Hızlı ve Geleceğe Hazır DepolamaMSI PRO serisi anakartlar, herhangi bir ultra-hızlı depolama aygıtını bağlamanıza olanak tanıyan en güncel depolama standartlarının tümünü destekler. Yüksek hız ve verimlilikle işlerinizi kolaylaştırın.

 

Intel Optane Bellekler İçin HazırBu yeni teknoloji harikası, bellek ve depolama cihazlarında oyunun kurallarını değiştirecek bir performans sunuyor. Optane bellekleme özelliğini devreye sokarak depolama cihazlarınızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilir, oyun sisteminizi çok daha hızlı hale getirebilirsiniz!

 

USB 3.2 Gen1Sevdiğiniz oyunları, film ve müzikleri USB üzerinden transfer etmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı! USB 3.2 cihazlarınızı bağlamanız için hem ön hem de arka G/Ç panelinde yer alan USB 3.2 portları kullanıma hazırdır.

 

RGB Deneyiminizi GeliştirinSisteminizin görünümünden henüz tatmin olmadınız mı? MSI Mystic Light Extension pin başlığı ile oyun sisteminizi RGB LED şeritlerle donatabilir ve diğer RGB çevre birimleri ile ayrı bir RGB kontrolcüye ihtiyaç duymadan senkronize edebilirsiniz.

 

Üretkenliğinizi Geliştirecek UygulamalarHer türlü profesyonel iş akışınızın üstesinden gelecek şekilde tasarlanmış olan MSI PRO serisi anakartlar ile olağanüstü ses kalitesinin keyfini çıkarın. Ayrıca anakartınızdan maksimum performansı almanız ve sisteminize ince ayar yapabilmeniz için, kullanımı kolay ve kapsamlı uygulamalar hizmetinizdedir.

Üst Düzeyde İstikrar ve Uyumluluk TestiMSI, en zorlu şartlar altında testlerini gerçekleştirdiği popüler markaların belleklerinin sisteminizde her görevde istikrarlı çalışmasını prensip edinmiştir. Bellek iş ortaklarımız olan Corsair, Crucial, Kingston, G.Skill ve daha birçok marka bellek modüllerini ve konfigürasyonlarını optimize ederek hız aşırtma performansının iyileştirilmesini sağlar.

 

Core BoostCore Boost teknolojisi MSI'ın üstün dizaynını ve optimize edilen güç tasarımını bir araya getiriyor. Böylece işlemcinize daha hızlı ve kesintisiz güç sağlıyor. Çok çekirdekli işlemcilere destek vermesinin yanında CPU için de en uygun koşulları sağlıyor.

 

Audio Boost İle Profesyonel Stüdyo Sınıfı Ses KalitesiAudio Boost ile mümkün olan en derin ses deneyimini yaşayın. MSI Audio Boost, kullandığı birinci sınıf ses bileşenleri ile en yüksek ses kalitesini sunar. Nefes kesici bir ses deneyimi ile oyunun kurallarını değiştiren dinamik ses sahnelerinin keyfini tadacaksınız.

Audio Boost İle Ses Kalitesini Yükseltin

  • Yüksek çözünürlüklü ses işlemcisi
  • Yüksek kaliteli ses kapasitörleri
  • HD ses jakları
  • İzole ses devresi
  • Birbirinden ayrılmış ses katmanları

Dragon Center - Tek Bir Uygulama İle Oyun Sisteminiz Üzerinde Tam KontrolGelişmiş anakart özelliklerinin kontrolünü elinize almanız için yeniden tasarlanan Dragon Center, bir dizi MSI yardımcı yazılım programını tek bir merkezde toplayarak optimizasyonu yeni bir seviyeye taşıyor.

 

Click BIOS 5 - Oyun Tutkunlarının BIOS’uBIOS’umuz en güncel seçenekleri içerir ve herkesin kolayca kullanması için uygundur. Click BIOS 5’in kapsamlı özellikleri, siz oyun oynarken maksimum performansı elde etmeniz için sisteminizi en optimum ayarlara getirmenizi sağlar.

Teknik Özellikler


İşlemci Modeli Intel
İşlemci Desteği 10. Nesil Intel Core / Pentium Gold / Celeron
Yongaseti Intel B460
Soket Yapısı 1200
Ram Tipi DDR4 2933(Max)/ 2666/ 2400/ 2133 MHz
Ram Kapasitesi 64GB
SATA6x SATA3
RAID RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10
M.21 x M.2
PCI-E Slot1x PCIe 3.0 x16 / 2x PCIe 3.0 x1
Ethernet (LAN)1x Realtek 8111H Gigabit LAN
HDMI1x HDMI
USB4 x USB 3.2 Gen1 Type-A, 2 x USB 2.0
Overclock Yok
Wi-Fi Yok
Kasa Yapısım ATX 

EAN Numarası: 4719072730390

Soket Tipi Lga 1200
Chipset B460
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll