MSI B450M PRO-VDH MAX 3866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi AMD AM4
Chipset AMD B450
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

MSI B450M PRO-VDH MAX 3866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart

MSI B450M PRO-VDH MAX

 

1. 2. 3. nesil AMD® Ryzen™ / Ryzen™ ile Radeon™ Vega Graphics ve 2. nesil AMD® Ryzen™ ile Radeon™ Graphics / Athlon™ ile Radeon™ Vega Graphics Socket AM4 için Athlon™ X4 Desktop işlemcileri desteklerDDR4 bellek desteği (3466 (OC) MHz)Audio Boost: Kulaklarınızı stüdyo sınıfı ses kalitesiyle ödüllendirin.EZ Debug LED: Sorun gidermenin en kolay yolu.Core Boost: Titiz yerleşimi ve tamamen dijital güç tasarımı ile daha yüksek performans için daha fazla çekilrdek desteği sunar.PCI-E Steel Armor: Ekran kartınızı bükülme ve elektromanyetik sinyallere karşı korur.

DIY DOSTU

 

MSI anakartlar tonlarca akıllı ve kolaylaştırıcı özelliğe sahip bir tasarım anlayışının eseridir. Dikkat edilmesi gereken PIN girişleri için özel alanlar, cihazlarınızı rahatça takabileceğiniz SATA & USB konumları gibi, bilgisayarını kendi toplamayı tercih eden ve oyunları kendi özelleştirilmiş sistemiyle oynamayı seven kullanıcılara avantaj sunan bir yapıya sahiptir.

SOĞUTMA

 

PC’nizin doğru soğutulması güvenilir bir performans için çok önemlidir. MSI anakartlar, mükemmel bir güç tasarımı ve sağlam, ağır bir soğutma bloğu ile donatılmıştır. Ayrıca anakart üzerine yerleştirilmiş yeterli sayıda fan girişi ile sisteminizi istediğiniz  şekilde soğutabilirsiniz.

DONANIM

 

MSI anakartlar kendi sistemini toplamayı tercih edenler için son derece kullanışlı bir tasarım sunmanın yanında sayısız ince ayar ve sorun giderme aracına da sahiptir. Böylece en talepkar kullanıcılar bile sistemlerini daha yüksek sınırlarda zorlayabilirler. Anakartınıza yeni bileşenler eklemek de son derece kolay ve zahmetsiz.

BIOS VE YAZILIM

 

Kullanımı kolay performans arttıcırı araçlar üretmede yılların deneyimine sahip MSI, size yalnızca en yüksek kalitede uygulamaları sunar. Bu araçları kullanarak oyunda anakartınızdan mümkün olan en yüksek verimi alabilirsiniz. Ayrıca BIOS yazılımının en yeni seçenekleri kapsadığından ve herkes için rahatça kullanılabilecek şekilde tasarlandığından emin olabilirsiniz. Geniş kapsamlı özellikleri ile sisteminize ince ayarlar uygulayabilir, güvenilir maksimum performansa ulaşabilirsiniz.

GELİŞTİRİLMİŞ PERFORMANS

 

MSI anakartlar hem oyun tutkunları, hem de profesyonel kullanıcılar için tüm yeni çözümleri barındırır. CPU ve bellek geliştirmeleri, hızlı depolama ve USB transfer hızları ile savaş alanında boy göstermeye şimdiden hazırsınız.

CPU

 

Yüksek kaliteli malzeme ve akıllı fan optimizasyonları sayesinde önemli bileşenler daha da verimli soğutuluyor. Bu da sisteminizin her zaman kararlı çalışmasına ve mümkün olan en iyi performansa ulaşmasına olanak tanıyor.

BELLEK

 

Optimize edilmiş yerleşim tasarımı ve tamamen izole edilen bellek devreleri sayesinde mükemmel kararlılık ve performans geliyor. MSI DDR4 BOOST sayesinde artık oyun oynarken sisteminizin çökmesinden endişe etmeyeceksiniz.

STÜDYO İÇİ AVANTAJLARI

 

MSI anakartlar, tüm profesyonel iş akışlarını tatmin edebilecek stüdyo içi avantajlara sahiptir. MSI Audio ve LAN ile mükemmel bir ses ortamı ve ağ bağlantısına kavuşacaksınız. Uç noktada ses kalitesi ve kesintisiz online deneyim ile stüdyo deneyiminizi geliştirin.

SES

 

Stüdyo sınıfı ses kalitesi ile kulaklarınızı ödüllendirin. MSI Audio Boost, üstün kaliteli ses donanımı sayesinde en iyi ses kalitesini sunuyor. Böylece nefes kesen stüdyo sınıfı bir ses kalitesini en iyi dinleme deneyimi ile yaşayacaksınız.

NEFES KESEN, İLHAM VEREN ANAKARTLAR

 

Her MSI anakart, farklı tarzlar ve beğeniler düşünülerek özel bir tema ile tasarlanmıştır. Ayrıca MSI modern bir stil kullanarak soğutma bloğuna geniş bir yüzey ayırdı; basit ama tarz sahibi hatlar ile hem güçlü hem de güzel görünmesini sağladı. Siyah, gri ve gümüş gibi sade fakat güçlü zemin rengi ile MSI anakartlar farklı RGB LED efektlerinin dikkat çekmesini sağlıyor ve oyuncunun ruh halini yansıtıyor.

ENDÜSTRİYEL TASARIM

 

PRO serisi anakartlar, kararlı işlevsellik ve yüksek kaliteli işçilik ile akıllı iş çözümlerine destek veriyor. Her tür profesyonel iş akışına uygun tasarımı ile PRO serisi anakartlar iş ve ofis hayatınızı kolaylaştırmak için üretildi.

SADIK DOSTUNUZ

 

MSI, anakart pazarında yıllardır lider konumda. Zengin ArGe deneyimi ve uzun tarihi ile en iyi performansı ve kullanıcı dostu anakartları üretiyor. Bu nedenle kullanıcılar yüksek kaliteli bileşenler ve kararlı, uzun vadeli sistem performansı için MSI’ı tercih ediyor.

BİLEŞENLER

 

Yalnızca en iyi kaliteye sahip bileşenleri kullanarak ve en son teknolojik yenilikleri uygulayarak mümkün olan en iyi profesyonel deneyimi sunuyoruz. En zorlu koşullarda gerçekleştirilen kalite testleri sayesinde süper güvenilir, uzun ömürlü ve üstün performanslı anakartlar üretiyoruz.

 

Teknik Özellikler

 

SOCKET
AM4
CPU (MAX SUPPORT)
Ryzen 9
CHIPSET
AMD® B450 Chipset
DDR4 MEMORY 1866/ 2133/ 2400/ 2667Mhz (by JEDEC)
For AMD Ryzen Gen3 (R5/R7/R9)
2667/2800/2933/3000/3066/3200/3466/3733/3866 by A-XMP OC mode
For AMD Other CPU
2667/2800/2933/3000/3066/3200/3466 by A-XMP OC mode
MEMORY CHANNEL
Dual
DIMM SLOTS
4
MAX MEMORY (GB)
64
PCI-E X16
1
PCI-E X1
2
SATAIII
4
M.2 SLOT
1
TPM (HEADER)
1
LAN
1x Realtek® 8111H Gigabit LAN controller
USB 3.2 PORTS (FRONT)
2(Gen1, Type A)
USB 3.2 PORTS (REAR)
4(Gen1, Type A)
USB 2.0 PORTS (FRONT)
4
USB 2.0 PORTS (REAR)
4
SERIAL PORTS(FRONT)
1
PARALLEL PORT(FRONT)
1
AUDIO PORTS (REAR)
Realtek® ALC892 Codec
DVI-D
1
VGA
1
HDMI
1
DIRECTX
12
FORM FACTOR
m-ATX
OPERATING SYSTEM Support for Windows® 10 64-bit
Support for Windows® 7 64-bit
* To support Windows® 7 64-bit, you must install an AMD Pinnacle Ridge & Summit Ridge CPU.

EAN Numarası: 4719072665968

Soket Tipi AMD AM4
Chipset AMD B450
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü MATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll