Logitech F310 Usb Pc Gamepad 940-000138

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Logitech F310 Usb Pc Gamepad 940-000138

 

KAPSAMLI OYUN DESTEĞİ

Konsol bağlantı noktalarını değiştirerek orjinal konsol modunda oyun oynayın veya PC oyunlarının tadını çıkarırken daha rahat bir konuma geçin. En sık kullanılan iki giriş standardı olan XInput/DirectInput ile F310'un kurulumunu yapmak ve en sevdiğiniz oyunlarda kullanmak kolaydır.

Steam Big Picture

F310'u Big Picture ile eşleştirin ve koltuğunuzun rahatlığında Steam'i gezin, oyun oynayın ve daha fazlasını yapın. Steam oyunları kitaplığınızın tümünü oturma odasına taşıyın, F310'unuzu alın, arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın.

ALIŞIK OLDUĞUNUZ KONSOL DÜZENİ

Tanıdık düzeni ile içgüdüleriniz hareketlerinizi yönlendirecektir. Hiç zaman kaybetmeden oynamaya başlayabileceksiniz. Konsol tarzı bir denetim deneyimi için tasarlanan ve geleneksel tasarıma yenilikler ekleyen F310 elinize eldiven gibi oturacak.

ÖZEL 4 YÖNLÜ D-PAD

Standart D-padler tek bir dönme noktasına bağlıdır, böylece denetim çok hassas bir hal alır. D-pad, daha iyi yanıt veren dokunma duygusu için dört düğme üzerinde ayrı ayrı kayar.

Android Televizyon Ile Çalışır

Oyun kumandalarımız Sony Android™ televizyonlar ile uyumludur. Kumanda XID moduna geçtiğinde, konsol benzeri tuş düzenimiz sayesinde her rekabette önde olacaksınız. Pürüzsüz kıvrımlar ve lastik kavrama yerleri uzun süre rahat bir şekilde oyun oynamanızı sağlar. Standart Android televizyon denetimleri (Gamepad üzerindeki Logitech Logo düğmesi üzerinden kumandadaki Geri tuşu ile birlikte erişilir) Android televizyonunuzda sorunsuzca gezinmenizi sağlar. Logitech gamepad düğmelerini Android TV ile nasıl kullanacağınızı öğrenin

1,8 Metre Kablo

Monitörden rahat edeceğiniz bir uzaklıkta durun veya zafer dansı yapın. Tercihen ikisini de yapabilirsiniz.

 

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll