Intel RoketLake i7-11700K 3.6GHz 16MB 1200Pin Yeni Nesil Kutulu İşlemci

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket 1200 Pin
İşlemci Hızı 3.6 GHz
Çekirdek Sayısı 8
İşlemci Teknolojisi Core i7
İşlemci Numarası 11700K
İşlemci Cache 16 MB

Intel RoketLake i7-11700K 3.6GHz 16MB 1200Pin Yeni Nesil Kutulu İşlemci


11.Nesil Intel Core İşlemcilerle Gelişim Hız Kazanıyor.

Devrim niteliğindeki yeni çekirdek ve grafik mimarilerini temel alan 11.Nesil Intel Core dizüstü ve masaüstü bilgisayar işlemcileri , daha fazla işi daha hızlı ve daha kolay başarabilmeniz için tasarlandı. Bizzat  hissedeceğiniz performans iyileştirmeleri için yapay zeka destekli hızlandırma, Intel X grafikleri ve sınıfındaki en iyi kablosuz ve kablolu bağlantı özellikleri birlikte çalışıyor.

11. Nesil Intel® Core™ İşlemcilerle Sizin İçin Önemli Olan Şeylere Daha Fazla Odaklanın

11. Nesil Intel® Core™ İşlemciler, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için Intel® CPU performansını yeniden tanımlıyor. Yeni çekirdek ve grafik mimarileri, yapay zeka tabanlı performans artışları, sınıfındaki en iyi kablosuz ve kablolu bağlantı özellikleri1 ve gelişmiş ayar seçenekleri,2 hayallerinizin peşinden koşmanız için daha yüksek güç ve akış seviyeleri sağlıyor.

Intel® Iris® Xe Grafiklerine sahip 25 watt 11. Nesil Intel® Core™ U-Serisi dizüstü bilgisayar işlemcileri, günlük kullanıma yönelik ince ve hafif dizüstü bilgisayarlarda sınırların ötesine geçen performans için Intel® Wi-Fi 6 ile birlikte ayrı grafik kartı seviyesinde entegre grafikler sunuyor. Daha yüksek güçlü 35 watt 11. Nesil Intel® Core™ H-serisi dizüstü bilgisayarlar ise oyunlar ve kreatif çalışmalar için ultra taşınabilir gücü kullanıcılarla buluşturuyor.

11. Nesil Intel® Core™ S-Serisi masaüstü bilgisayar işlemcileri; günlük masaüstü bilgisayar kullanıcıları, oyun tutkunları ve ciddi içerik üreticilerine daha yüksek performans sunuyor. Intel® Deep Learning Boost, DDR4-3200’e kadar bellek, 20 CPU PCIe 4.0 şeridi, entegre USB 3.2 20G, Intel® Xe mimarisine dayalı gelişmiş UHD grafikleri ve daha fazla ayar ile genişletme seçeneği, performansı ve kontrolü olağanüstü düzeyde artırıyor. Çarpan kilitsiz 11. Nesil Intel® Core™ masaüstü bilgisayar işlemcisi modellerinde, en seçkin oyunlar ve en zorlu kreatif prodüksiyon işleri için yüksek performanslı hız aşırtma sunuluyor.

İş için geliştirilen 11. Nesil Intel® Core™ vPro® işlemciler, BT için modern uzaktan yönetimle birlikte 11. Neslin tüm performans kazanımlarını sağlıyor. Tam da her yerden çalışma dünyası için ihtiyaç duyulan şey.

Farklı oyun, yaratıcılık, iş ve günlük kullanım seviyeleri için optimize edilmiş CPU model yelpazesiyle, sizin için önemli olan şeylere daha fazla odaklanmanız için tasarlanmış bir 11.Nesil Intel® Core™ dizüstü veya masaüstü bilgisayar işlemcisi mutlaka vardır.

 

11. Nesil Intel® Core™ İşlemcilerin Temel Özellikleri ve Avantajları

11. Nesil Intel® Core™ İşlemcilerin eşi benzeri görülmemiş bir uyum içinde çalışan yeni çekirdek ve grafik mimarileri, yapay zeka tabanlı performansı ve sınıfındaki en iyi kablosuz ve kablolu bağlantı özellikleri,1 dizüstü ve masaüstü bilgisayarların performansını yepyeni düzeylere çıkarıyor.

Intel® Xe grafik mimarisi, dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarda 4K HDR ve 1080p oyun gibi inanılmaz derecede zengin eğlence deneyimlerini destekliyor. Öte yandan, 20 adede kadar PCIe 4.0 şeridi en yeni ayrı GPU’lara destek veriyor.

Akıllı Performans

Gelişmiş, yerleşik yapay zeka (AI), yeni özellikler sağlıyor ve her gün kullandığınız uygulamalarla birlikte çalışıp görevlerin hızını ve akışını optimize ederek işleri daha kolay halletmenize olanak veriyor.

Daha Hızlı , Daha Güvenilir Bağlantı Özellikleri

Intel® Wi-Fi 6/6E (Gig+), olağanüstü bir kablosuz bağlantı deneyimi için neredeyse 3 kat daha yüksek hız sunuyor.3 Bu, son 20 yıldır Wi-Fi teknolojisinde yapılan en büyük yenilik. Thunderbolt™ 4, aksesuarları şarj etmeniz ve bağlamanız için tek bir evrensel bağlantı noktası sunuyor.

Gelişmiş Hız Aşırtma

Çarpan kilitsiz 11. Nesil Intel® Core™ işlemci modelleri, CPU’larının limitlerini zorlamaları için oyunculara ve içerik üreticilerine daha fazla kontrol sağlıyor. Yeni hız aşırtma2 özellikleri, her seviyeden hız aşırtmacının istediği performansa ulaşmasına imkan tanıyor.

İşletmeler İçin Tasarlanmıştır

Intel vPro® platformu üzerinde geliştirilen 11. Nesil Intel® Core™ işlemciler, çalışanlar için iş sınıfı olağanüstü bilgisayar performansı sunarken BT’ye donanım tabanlı güvenlik ve modern uzaktan yönetim özellikleri sağlıyor.

 

Not: Intel® B460 veya H410 çip setlerine dayalı anakartlar, 11. Nesil işlemcilerle uyumlu değildir.

Teknik Özellikler


 

Temel öğeler  
Ürün Koleksiyonu 11. Nesil Intel® Core™ i7 İşlemciler
Kod Adı Rocket Lake
Dikey Segment Desktop
İşlemci Numarası i7-11700K
İşlemci Özellikleri  
Çekirdek sayısı 8
İş Parçacığı Sayısı 16
İşlemci Temel Frekansı 3,60 GHz
Maks Turbo Frekansı 5,00 GHz
Önbellek 16 MB Intel® Smart Cache
Veri Yolu Hızı 8 GT/s
Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0 Frekansı ‡ 5,00 GHz
TurboBoostTech2MaxFreq 4.90 GHz
TDP 125 W
Yapılandırılabilir TDP-down Frekansı 3.10 GHz
Yapılandırılabilir TDP-down 95 W
Bellek Teknik Özellikleri  
Maksimum Bellek Boyutu (bellek türüne bağlıdır) 128 GB
Bellek Türleri DDR4-3200
Maks. Bellek Kanalı Sayısı 2
Maksimum Bellek Bant Genişliği 50 GB/s
ECC Bellek Desteği ‡ Hayır
İşlemci Grafikleri  
İşlemci Grafikleri ‡ Intel® UHD Graphics 750
Grafik Taban Frekansı 350 MHz
Grafik Maksimum Dinamik Frekansı 1.30 GHz
Grafik Video Maksimum Belleği 64 GB
Yürütme Birimleri 32
4K Desteği Yes, at 60Hz
Maks. Çözünürlük (HDMI 1.4)‡ 4096x2160@60Hz
Maks. Çözünürlük (DP)‡ 5120 x 3200 @60Hz
Maks. Çözünürlük (eDP - Entegre Düz Panel)‡ 5120 x 3200 @60Hz
Stok Fan YOK
Soket 1200 Pin
İşlemci Hızı 3.6 GHz
Çekirdek Sayısı 8
İşlemci Teknolojisi Core i7
İşlemci Numarası 11700K
İşlemci Cache 16 MB

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll