GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Nvidia EG-GV-N166SOC-6GD Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset GTX 1660 SUPER
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Nvidia EG-GV-N166SOC-6GD Ekran Kartı


Gigabyte GeForce GTX 1660 Super • GeForce® ile güçlendirilmiştir GTX 1660 SUPER
6GB GDDR6 192-bit bellek arayüzü ile entegre
• WINDFORCE 2X Soğutma Sistmi,
• 90mm eşsiz kanat fanları ile
• Koruma arka plaka

 
 
 

Turing Gölgelendiricileri Kayar nokta ve tam sayı işlemlerini aynı anda yapma, uyarlanabilir gölgelendirme teknolojisi ve bir önceki sürüme göre 1.4 kat daha fazla ön belleğe sahip yeni birleşik bellek mimarisi gibi özelliklere sahip olan Nvidia Turing gölgelendiricileri günümüzün oyunlarında olağanüstü performans artışı sağlıyor.
 
 
GeForce Experience GeForce Experience, GeForce ekran kartınızın en büyük yardımcısıdır. Videolar ve ekran görüntüleri çekin, canlı yayınlar yapın ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Ayrıca GeForce sürücülerini güncelleyebilir, oyun içi ayarlarınızı en uygun hale getirebilirsiniz.
 
 
Nvidia Ansel Bu güçlü araç sayesinde oyunlarda profesyonel düzey ekran görüntüleri alabilirsiniz. En etkileyici oyun deneyimlerinizi süper çözünürlükte, 360 derecelik, HDR ve stereoskopik modlarla kaydedin ve paylaşın.
Bir Profesyonel Gibi Yayın Yapın GeForce GTX 16 Super Serisi, üstün kalite ile aynı anda oyun oynama ve yayın yapma yeteneğinin kilidini açan özel bir donanım kodlayıcıya sahiptir. Super grafik kartları, canlı yayınınız için maksimum performans sağlamak üzere favori yayın uygulamalarınız için optimize edilmiştir.
 
 
WINDFORCE 2X Soğutma Sistemi WINDFORCE 2X soğutma sistemi, 2x 90mm benzersiz bıçak fanları, alternatif eğirme fanı, kompozit bakır ısı borusu doğrudan dokunmalı GPU ve 3D aktif fan işlevselliği ile birlikte düşük sıcaklıklarda daha yüksek performans için etkili bir ısı yayma kapasitesi sunar.
 
 
 

Alternatif Dönüş GIGABYTE “Alternatif Eğirme”, bitişik fanların türbülanslı hava akışını çözebilen tek çözümdür. Bitişik fanlar aynı yönde döndüğünden, hava akış yönü fanlar arasında zıttır, bu da türbülanslı hava akışına neden olur ve ısı yayma verimliliğini azaltır. GIGABYTE bitişik fanları ters yöne çevirir, böylece iki fan arasındaki hava akış yönü aynı olur, türbülansı azaltır ve hava akış basıncını arttırır.
 
 
 
Eşsiz Bıçak Fanı Hava akımı üçgen fan kenarı tarafından bölünür ve fan yüzeyindeki 3D şerit eğrisinden düzgün bir şekilde yönlendirilir ve hava akışını etkin bir şekilde arttırır.
 
 
 
3D Aktif Fan 3D Aktif Fan yarı-pasifresi yapar ve GPU düşük güçte iken fanlar kapalı kalacaktır. Sistem hafif veya boştayken oyunseverlerin tam sessizlikte oyun oynamasını sağlıyor.
 
 
 
Isı Borusu Doğrudan Teması Saf bakır ısı borusunun şekli, GPU ile doğrudan temasınızın en üst düzeye çıkarır ve ısı transferini gerektirir. VRAM'ı da kaplar ısı borusu ayrıca uygun soğutmayı sağlamak için büyük bir metal plaka temasından.
 
 
 
Komposit Isı Boruları Kompozit ısı boruları, ısı iletimini artıran iki katı arayüz ile ısı transferini verimli bir şekilde yönetmek için termal iletkenliği ve faz geçişini birleştirir.
 
 
 
Olağanüstü Dayanıklılık Ve Overclock Grafik kartı, MOSFET'in daha düşük sıcaklıkta çalışmasını sağlamak için daha iyi güç fazları tasarımını ve mükemmel performans ve daha uzun sistem ömrü sağlamak için her bir MOSFET için aşırı sıcaklık koruma tasarımı ve yük dengeleme artı Ultra Dayanıklı sertifikalı bobinler ve kapasitörler kullanır.
 
 
 
Korucu Metal Arka Panel Metal arka plaka sadece estetik bir şekil sağlamakla kalmaz, aynı zamanda tam koruma sağlamak için grafik kartının yapısını da geliştirir.
 
 
 
AORUS Engine En yeni sezgisel arayüz, voltajın, fan kontrolü ve güç hedefini gerçek kullanım olarak ayarlanmıştıraşağı tanır.
 
 
 

 

Teknik Özellikler


Grafik İşlemci GeForce® GTX 1660 SUPER™
Çekirdek Saat Hızı 1830 MHz (Referans Kartı: 1785 MHz)
CUDA® Çekirdekler 1408
Bellek Saat Hızı 14000 MHz
Hafıza Boyutu 6GB
Bellek Tipi GDDR6
Bellek Veriyolu 192 bit
Bellek Bant Genişliği (GB / sn) 336 GB / sn
Bus Veri Standardı PCI-E 3.0 x 16
Dijital Maksimum Çözünürlük 7680x4320@60Hz
Çoklu Görüntü Desteği 4
Kart Boyutu U=225.65 G=122.02 Y=40.5 mm
PCB Yapısı ATX
DirectX 12
OpenGL 4.6
Önerilen PSU 450W
Güç Konektörleri 8 pin * 1
Çıkışlar DisplayPort 1.4 *3, HDMI 2.0b *1
Aksesuarlar Hızlı rehber, Sürücü CD'si

 

EAN Numarası: 4719331305888

Chipset GTX 1660 SUPER
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı
SAMED ÖZDEMİR 3.6.2020
İLGİLERİ ALAKALARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARGOLAMA MÜKEMMEL ÜRÜN SIFIR SIKINTI SAMSUNA 1 GÜNDE GELDİ :)
Değiştir.
  • 5
  • 5 Yıldız

    %100

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll