Dell UltraSharp 37.5" U3821DW 5ms WQHD MM Curved Monitör

Stokta Var

42.057,68 TL
15.363,67 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 42.057,68 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Profesyonel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 37.5 inç
Tepkime Süresi 5 ms
Çözünürlük 3840 x 1600
HDMI Var
DisplayPort Var

Dell UltraSharp 37.5" U3821DW 5ms WQHD MM Curved Monitör


İhtiyacınız olan her şey tek bir yerde

Büyüleyici daha geniş ekran: Ultra geniş 37,5 inç WQHD+ (3840 x 1600) kavisli ekran sayesinde tüm çalışmalarınızı ve çoklu görevlerinizi her zaman istediğiniz gibi daha geniş ekran alanında görebilirsiniz. 1600 piksel çözünürlüklü dikey yükseklik, daha fazlasını görmenizi ve daha az kaydırma yapmanızı sağlar.

İçine çeken görünüm: 2300R kavisli ekran, daha geniş bir görünüm alanı yaratır ve yansımayı en aza indirir. Ayrıca neredeyse tamamen homojen görsel odak sayesinde rahat, panoramik ve sarmalanan bir görünüm sunar.

Tutarlı ve canlı renkler: IPS teknolojisi sayesinde geniş görüntüleme açısı boyunca tutarlı renk ve görüntü kalitesi sağlanır. %100 sRGB, %100 Rec 709 ve %95 DCI-P3 dahil olmak üzere 1,07 milyar renk derinliği ve endüstri standartları genelinde geniş renk yelpazesiyle gerçekçi renkler görürsünüz. sRGB ile kıyaslandığında yaklaşık %25 oranında daha kapsamlı DCI-P3 daha geniş bir renk aralığı sunarak içerik oluşturma ve görüntüleme konusunda hızla renk standardı haline gelmektedir.

Kullanıma hazır renk doğruluğu: Monitörünüz fabrikada, ilk kullanımdan itibaren doğru renkler sunacak şekilde ayarlanmıştır.

Tümüyle kapsayıcı ses: Entegre çift 9 W hoparlörlerden gelen kaliteli ses sizi güçlü bir şekilde içine alan işitsel deneyim sunar.

Verimlilik merkeziniz

Verimlilik merkeziniz

Bağlantı verimliliği: RJ45 ve USB-C® gibi seçenekler sunan monitörünüz, sabit Ethernet1 ve 90 W'a kadar güç dağıtımı sağlayan bir verimlilik merkezi görevi görür. Ayrıca tamamen derli toplu bir tasarıma sahiptir.

Kapsamlı bağlantı özelliği: DP1.4, HDMI ve USB-C dahil çok çeşitli bağlantı seçenekleriyle farklı aygıtlara kolayca bağlanın. Tek kablolu bu çözüm, veri ve video iletirken çok sayıda dizüstü bilgisayarı şarj etmek için 90 W'a kadar güç sağlar. Ayrıca ön kısımda bulunan ve hızlı erişim sunan USB-C ve Super Speed USB 5 Gb/sn2 bağlantı noktaları, 15 W'a kadar şarj özelliği sayesinde (USB-C aracılığıyla) depolama aygıtları ve cep telefonları gibi çevre birimleri için hızlı bağlantı sağlar.

Gelişmiş yönetilebilirlik: MAC Adresi geçişi3, PXE Önyükleme ve Wake-on-LAN (LAN'da uyandırma) teknolojileri hassas bir şekilde entegre edilmiştir.

Çoklu görevlerde verimlilik: Monitöre iki bilgisayar kaynağı bağladığınızda akıllı Otomatik KVM özelliğimiz bağlanan ikinci bilgisayarı algılar ve denetimlerin sorunsuz bir şekilde geçişini sağlar. Yan Yana Resim (PbP) ve Resim İçinde Resim (PiP) özellikleriyle iki bilgisayardaki içeriği aynı anda görüntüleyin. KVM (klavye, video ve fare) sayesinde tek bir klavye ve fareyle her iki bilgisayarı da kontrol edebilirsiniz.

İhtiyaçlarınız dikkate alınarak tasarlandı

İhtiyaçlarınız dikkate alınarak tasarlandı

Güzellik işlevle buluşuyor: Premium Platinum Silver kaplamayla üretilen bu şık monitör, kabloları toparlayarak karmaşayı önleyen monitör yükselticisiyle sade bir tasarım sunar. Ayrıca, kullanımı kolay joystick kontrolüyle menüde gezinebilir ve ekran ayarlarını yapabilirsiniz.

Konfor esastır: Çalışma şekliniz veya nerede çalıştığınız fark etmeksizin rahat etmeniz için monitörünüzü eğin, döndürün ve yüksekliğini dilediğiniz gibi ayarlayın.

Gözleri yormaz: Titreşimsiz ekran ve zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltan ComfortView4 ile göz konforunu optimize edin.

Dell Display Manager

Dell Display Manager

Her seviyede verimlilik: Easy Arrange, 38 adet önceden ayarlanmış pencere bölümü ve beş pencereye kadar özelleştirme özelliğiyle bir veya daha fazla ekranda çok sayıda uygulamayı kolayca yerleştirmenize imkan sağlar. Böylece aynı anda birden çok görev tamamlama becerilerinizi geliştirebilirsiniz5.

Sorunsuz geçişler: Otomatik geri yükleme özelliği nerede kaldığınızı hatırlar, böylece fişi çektiğinizde bile uygulamaları bıraktığınız gibi bulursunuz.

Yönetmek için daha fazla yöntem: Varlık yönetimi raporları, BT yöneticilerinin monitör bilgilerini hızlıca yakalamalarını ve izlemelerini sağlamasının yanı sıra tek bir kurulumla aynı anda birden çok monitörü yapılandırmalarına da imkan tanır.

Kolaylık sağlayan tuşlar: Kısayol tuşları, ekran yönetimi ayarlarınızı kolayca yapılandırmanıza imkan tanıyarak size daha da fazla zaman kazandırır, böylece işe daha hızlı başlayabilirsiniz.

Bugünümüz ve geleceğimiz için daima doğayı düşünüyoruz

Bugünümüz ve geleceğimiz için daima doğayı düşünüyoruz

Çevre standartları: Bu monitörler, Energy Star® ve TCO gibi en yeni mevzuat ve çevre standartlarını karşılar ve EPEAT® Gold6 onaylıdır.

Çevre dostu paketleme: Üretimimizin çevre üzerindeki etkisini azaltmak için bu monitör strafor içermeyen paketle gönderilir ve ambalajı en az %75 oranında, geri dönüştürülmüş kartondan oluşur.

Enerji tasarrufu: Kullanımda değilken monitörünüzü uyku moduna alan veya parlaklığını azaltan PowerNap7 özelliği sayesinde enerjiden tasarruf edin.

Geliştirilmiş sürdürülebilirlik: Dell Technologies olarak ürün yaşam döngüsüyle çevre üzerindeki etkileri azaltmaya kararlıyız. Sürdürülebilirlik konusundaki kararlığımız ve 2030 Sosyal Etki hedeflerimiz hakkında buradan (İngilizce) daha fazla bilgi edinebilir ve ürünlerimizin karbon ayak izi ile ilgili ayrıntılı bilgi için bu sayfayı (İngilizce) inceleyebilirsiniz.

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar:

1. Güvenlik kilidi yuvası | 2. Güç konnektörü | 3. HDMI bağlantı noktası (2) | 4. DisplayPort | 5. USB-C yukarı akış bağlantı noktası | 6. Ses hattı çıkışı bağlantı noktası8 | 7. Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2) Type-B yukarı akış bağlantı noktası | 8. Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2) Type-A aşağı akış bağlantı noktası (3) | 9. RJ45 bağlantı noktası | 10. Şarj özellikli Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2) Type-A aşağı akış bağlantı noktası | 11. USB-C aşağı akış bağlantı noktası | 12. Stant kilidi

Birlikte verilen kablolar:  Güç kablosu | Type-C (C - C kablosu) | HDMI kablosu | DP kablosu (DP - DP) | Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2) yukarı akış kablosu (Type-A - Type-B)

Ürünlerimizi içiniz rahat bir şekilde kullanabileceğiniz garanti edilir

Ürünlerimiz dikkatli ve hassas bir şekilde tasarlanmıştır. Ürünlerimizi kullanırken içiniz rahat olsun. Bu konuda size destek sunacağımızı garanti ediyoruz.

Güvenebileceğiniz bir marka

Güvenebileceğiniz bir marka

Dünyanın üst üste yedi yıl (2013'ten 2020'ye) 1 numaralı monitör şirketi9 seçilerek, hiçbir zaman kaliteden ödün vermemenin ve müşterilerimiz için en düzeyde memnuniyet sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Premium Panel Değişimi

Premium Panel Değişimi

Dell Üstün Panel Değiştirme, Sınırlı Donanım Garantisi10 boyunca tek bir parlak piksel olsa bile panelin ücretsiz olarak değiştirilmesini sağlar.

Gelişmiş Değiştirme Hizmeti

Gelişmiş Değiştirme Hizmeti

Monitörünüz, 3 yıllık Gelişmiş Değiştirme Hizmeti11 ile kullanımınıza sunulur. Gerektiğinde 3 Yıllık Sınırlı Donanım Garantisi10 kapsamında arızalanan monitörünüzün yerine yenisi sonraki iş günü içinde gönderilir.

Aksesuarlar

Dell UltraSharp Monitörünüzden en iyi şekilde yararlanmanız için tasarlanmış aksesuarlar ile deneyiminizi tamamlayın.

Dell Premier Kablosuz Klavye ve Fare | KM717

Dell Premier Kablosuz Klavye ve Fare | KM717

Neredeyse her çalışma alanına uygun, yay şeklinde benzersiz bir tasarıma sahip farenin keyfini çıkarırken bir yandan da birden fazla işletim sistemi ve popüler kısayol tuşlarını destekleyen klavyeyle üretkenliğinizi artırın.

Dell Pro Stereo Kulaklık | UC350

Dell Pro Stereo Kulaklık | UC350

Microsoft® Skype® Kurumsal sertifikalı bu stereo kulaklıkla olağanüstü ses netliğini deneyimleyin. Kulaklık, yüz yüze görüşme kalitesini ve müzik netliğini optimize etmek için HD geniş bant ses sağlar.

Teknik Özellikler

 

Ekran

  • Diyagonal İzleme Boyutu:
    95,29 cm
    37,52 inç

    Önceden Ayarlanmış Ekran Alanı (Y x D)
    890,0 mm x 387,8 mm
    35,04 inç x 15,27 inç
    345142 mm2 (535,06 kare-inç)

    Panel Türü:
    Düzlem İçi Geçiş (IPS) Teknolojisi

    Ekran Kaplaması
    Ön polarizör sert kaplamada
    parlama önleyici yapı (3H)

    Önceden Ayarlanmış Maksimum Çözünürlük
    60 Hz'de 3840 x 1600

    Görüntüleme Açısı
    178° dikey / 178° yatay

    Piksel Aralığı
    0,22908 mm x 0,22908 mm

    İnç Başına Piksel Sayısı (PPI)
    110,87

    Kontrast Oranı
    1000:1 (tipik)

    En/Boy Oranı
    21:9

    Arka Aydınlatma Teknolojisi
    Beyaz LED kenar ışığı sistemi

    Parlaklık
    300 cd/m2 (tipik)

    Tepki Süresi
    Hızlı modda 5 ms griden griye
    Normal modda 8 ms griden griye

    PbP/PiP
    PbP (Var)
    PiP (Var)

    Papatya Zinciri Kullanılabilirliği
    Hayır

    Ses Çıkışı
    1 x Ses hattı çıkışı12

    Yerleşik Hoparlör
    2 x 9 W

    Dell Display Manager ile Uyumluluk
    Var, Easy Arrange (Kolay Düzenleme), diğer önemli özellikler

    Teknik Özellikler - Servis / Destek Ayrıntıları
    3 Yıllık Gelişmiş Değiştirme Hizmeti ve Üstün Panel Garantisi

Bağlantı Özelliği

  • 1 x DP 1.4
    2 x HDMI 2.0
    1 x USB Type-C (Display Port 1.4 ile Alternatif Mod, USB 3.1 Yukarı Akış Bağlantı Noktası, 90 W'a kadar Güç Dağıtımı13)
    1 x Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2) Type-B yukarı akış bağlantı noktası
    3 x Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2) Type-A aşağı akış bağlantı noktası
    1 x Super Speed USB 5 Gb/sn (1. Nesil USB 3.2), 2 A'da (maksimum) şarj özellikli
    1 x USB Type-C Aşağı Akış Bağlantı Noktası (maksimum 15 W şarj özellikli)
    1 x ses hattı çıkışı bağlantı noktası
    1 X RJ45 bağlantı noktası

Güvenlik

  • Güvenlik kilidi yuvası (kablo kilidi ayrı satılır)
    Hırsız önleyici stant kilidi yuvası (vida kullanarak standı monitöre kilitlemek için)

Boyutlar

  • Stant dahil yükseklik (Toplanmış ~ Açılmış)
    443,8 mm ~ 563,8 mm
    17,47 inç ~ 22,20 inç

    Stant ile birlikte genişlik
    894,3 mm
    35,21 inç

    Stant ile birlikte derinlik
    251,2 mm
    9,89 inç

    Stant olmadan yükseklik
    392,3 mm
    15,44 inç

    Stant olmadan genişlik
    894,3 mm
    35,21 inç

    Stant olmadan derinlik
    102,4 mm (4,03 inç)

    Ağırlık (yalnızca panel - VESA montajı için)
    8,8 kg
    19,40 lb

    Ağırlık (stant düzeneği ve kablolarla birlikte)
    13,6 kg
    29,98 lb

    Ağırlık (ambalajlı)
    19,9 kg
    43,78 lb

Güç

  • Gerekli Voltaj
    100 VAC - 240 VAC / 50 Hz veya 60 Hz + 3 Hz / 3,0 A (tipik)

    Güç Tüketimi (Normal çalışırken)
    0,3 W (Kapalı Mod)14
    0,3 W (Bekleme Modu)14
    36,7 W (Açık Mod)14
    230 W (Maks.)15
    33,64 W (Pon)16
    105,47 kW/sa (TEC)16

EAN Numarası: U3821DW

Kullanım Alanı Profesyonel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 37.5 inç
Tepkime Süresi 5 ms
Çözünürlük 3840 x 1600
HDMI Var
DisplayPort Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 42.057,68 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 42.057,68 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 42.057,68 TL 42.057,68 TL
3 x 15.363,67 TL 46.091,01 TL
4 x 11.792,97 TL 47.171,89 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll