Dell PE1520P Premier Backpack 460-BCQK 15" Notebook Sırt Çantası

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Çanta Tipi Sırt Çantası
Çanta Boyutu 15 inç
Notebook Boyut Aralığı 13 - 15 inç Aralığı
Renk Siyah

Dell PE1520P Premier Backpack 460-BCQK 15" Notebook Sırt Çantası

 

Dell Premier Backpack (PE1520P) 460-BCQK 15" Notebook Sırt Çantası Genel Özellikler

Dell Premier Backpack 15: Dell Premier Backpack 15, dizüstü bilgisayarınızı çıkarmadan TSA güvenlik kontrol noktalarında hızlı bir şekilde hareket etmenizi sağlamak için tasarlanmıştır. Seyahat arkadaşınız olarak dünya dostu Dell Premier Backpack 15'i (PE1520P) seçin.

Dünya dostu seyahat arkadaşı: Dizüstü bilgisayarınızı çıkarmadan TSA güvenlik kontrol noktalarında hızlı bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmış ve Dell'in EcoLoop çözümü ile üretilmiştir. Geleneksel boyama işlemlerine kıyasla %90 daha az atık su, %62 daha az CO2 emisyonu ve %29’a kadar daha az enerji tüketimine sahiptir. Dell Premier Backpack (PE1520P) ile çevreye nazik davranın.

Suya dayanıklı, sağlam kaplama: Dell Premier Backpack, lüks siyah deri detaylara sahip sağlam polyesterden üretilmiştir ve otomobil ön camlarından geri kazanılan suya dayanıklı, koruyucu malzeme ile kaplanmıştır. Çantanın üretiminde kullanılan dayanıklı malzemeler sayesinde dizüstü bilgisayarınız ve önemli belgeleriniz, yağışlı ve fırtınalı havalarda bile kuru kalır.

Darbeye karşı dayanıklı koruma: EVA köpük yastıklama, darbeye karşı diz üstü bilgisayarınızı korur. Seyahatleriniz sizi nereye götürürse götürsün dizüstü bilgisayarınızı korumanın hafif bir yolunu sunar.

Hafif ve taşıması rahat: Bir sonraki seyahatinizde, sırt çantanızı taşımak için ister yastıklı üst kulbu kullanın ve yola çıkın, isterseniz de yastıklı omuz askılarını kullanın ve ellerinizi serbest bırakın. Ya da sırt çantasını tekerlekli bavulunuzun üstüne araba askısıyla takın ve uçuşunuza, otobüsünüze veya trene gidin. Sırt çantasının omuzlarınızı çevreleyen "S" şeklindeki kayışları ve hava fileli arka paneli ile rahat ve serin kalacaksınız.

Şarjda kalın: Özel taşınabilir şarj cihazına giden bir kablodan geçirerek, dizüstü bilgisayarınızı hareket halindeyken bile sırt çantasının içinde şarj edin. Hedefinize vardığınızda, şarj edilmiş dizüstü  bilgisayarınızla çalışmaya devam etmek için hazır olacaksınız.

 

Tüm iş ihtiyaçlarınız elinizin altında: Önemli belgelerinizi ve iş malzemelerinizi sırt çantanızın geniş ana bölmesinde güvenli bir şekilde saklayın. Güneş gözlükleri ve diğer küçük eşyaları fermuarlı ön deri cebe yerleştirin. Pasaportunuzu veya akıllı  telefonun gibi değerli eşyalarınızı çantanın üst cebine koyun. Bir sonraki toplantınıza giderken dış ceplerin içinde su şişenizi ve şemsiyenizi taşıyın.
 

15 inç'e kadar çoğu dizüstü  bilgisayara uyar: Yoğun gününüz sizi nereye götürürse götürsün sorunsuz seyahat için ekran ebatı 15 inç'e kadar olan  bilgisayarları Dell Premier Backpack 15 (PE1520P) ile taşıyabilirsiniz.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: Dell

Model Kodu: 460-BCQK

Dizüstü Uyumluluğu: En fazla 15,6 "ekran boyutuna sahip çoğu dizüstü bilgisayara uyar (Maks dizüstü bilgisayar boyutu: 14,96” x 10,24 ”x 0,98”)

Renk: Metal logolu siyah

Üretim Malzemesi: Polyester, deri

Ağırlık: 2.75 lbs

Özellikler: Suya dayanıklı, çizilmez iç tasarım

Boyutlar (GxDxY): 11,8 inç x 7,5 inç x 17,1 inç

Taşıma Askısı: Arabası askısı, üst taşıma askısı

 

 

 

EAN Numarası: 5397184217443

Çanta Tipi Sırt Çantası
Çanta Boyutu 15 inç
Notebook Boyut Aralığı 13 - 15 inç Aralığı
Renk Siyah

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll