DELL 25 U2520D QHD 5MS 60 Hz HDMI DP USB LED Monitör

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Genel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 25 inç
Tepkime Süresi 5 ms
Çözünürlük 2560 X 1440
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Yok
HDMI Var
DVI-I Yok
D-SUB (VGA) Yok
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok

DELL 25 U2520D QHD 5MS 60 Hz HDMI DP USB LED Monitör

 

Renkleri hiç olmadığı gibi görün

Renkleri hiç olmadığı gibi görün

Olağanüstü renkler: sRGB'ye göre renk uzayını yaklaşık olarak %25 daha fazla kapsayan ve gerçeğe yakın renk üretimi sunan %95 DCI-P3 ile geniş renk kapsamı elde edin. Bu monitör aynı zamanda %99 sRGB ve %99 Rec 709 renk kapsamı sunar.
Olağanüstü renk derinliği: Olağanüstü bir renk derinliği, mükemmel en üst düzeyde parlaklık ve 1000:1 kontrast oranına sahip görseller gerçeğe yakın renklerle hayat bulur. Bu VESA DisplayHDR™ 400 monitöründe daha kapsamlı renk sınıflandırması ve hassaslık için hazır olun.
İlk andan itibaren gerçek renkler: Monitörünüz, kutudan çıktığı gibi hassas renkler sunmak için 2'den az Delta-E hassaslığında %99 sRGB olarak fabrikada kalibre edilmiştir.
Etkili netlik: 117,5 ppi yüksek piksel yoğunluğuna sahip QHD (2560 X 1440) çözünürlükte ince ayrıntılara şahit olun.

Geniş bağlantı özelliklerinin sunduğu güç

Geniş bağlantı özelliklerinin sunduğu güç

Çok hızlı kurulum: Dünyanın en rahat 25 inç QHD USB-C çok monitörlü kurulumunu yaşayın. Dell Express Daisy Chaining, ikinci ekranın otomatik olarak algılanmasını sağlayarak OSD ayarlarını değiştirme adımını ortadan kaldırır.
USB-C bağlantı özelliği: Dizüstü bilgisayarınızı şarj edebilmek ve verimliliğinizin kesintiye uğramamasını sağlamak için bağlantı noktası üzerinden sınıfının en yükseği 90 W'a kadar güç iletimi sağlayın. Güç, veri ve videoyu aynı anda ileten tek bir kablo ile masanıza hemen geçip çalışmaya başlayabilirsiniz.
Daha hızlı çalışın: Özenle şekilde yerleştirilmiş, hızlı erişilebilen yan bağlantı noktaları çeşitli aygıtları kolayca şarj etmenize ve bağlamanıza olanak tanır ve tüm bunların yanı sıra kablo dağınıklığını azaltır.

İyileştirilmiş Dell Display Manager

İyileştirilmiş Dell Display Manager

Her düzeyde üretken: Dell Display Manager'ın (DDM) Easy Arrange özelliği, uygulamalarınızı çoklu görev verimliliği için hızlıca bir veya daha fazla bağlantılı ekranda yan yana döşemenize ve görüntülemenize imkan tanır. İyileştirilmiş DDM ile daha da fazla önceden belirlenmiş düzen elde edersiniz.
Sorunsuz geçişler: Otomatik geri yükleme özelliği nerede kaldığınızı hatırlar, böylece fişi çekseniz dahi uygulamalar bıraktığınız yere döner.
Kolaylık sağlayan tuşlar: Kısayol tuşları, ekran yönetimi ayarlarınızı kolayca yapılandırmanıza imkan tanıyarak size daha da fazla zaman kazandırır, böylece işe daha hızlı başlayabilirsiniz.
Yönetmek için daha fazla yöntem: Varlık yönetimi raporları, BT yöneticilerinin monitör bilgilerini hızla yakalamalarını ve izlemelerini sağlamasının yanında tek bir kurulum ile aynı anda birden çok monitörü yapılandırmalarına da imkan tanır.

 

Verimlilik için tasarlandı

Verimlilik için tasarlandı

Çalışabileceğiniz geniş alan: Bu kompakt taban ile masadaki sınırlı çalışma alanınızdan en verimli şekilde faydalanın.
InfinityEdge kenar: Neredeyse çerçevesiz tasarım sayesinde birden çok ekranla sorunsuz bir şekilde çalışabilirsiniz. Ayrıca, Dell çift monitör kurulumundan yararlanarak verimliliğinizi %21'e varan oranda artırabilirsiniz.
Tüm gün süren rahatlık sağlayan esneklik: İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde monitörünüzü eğerek, döndürerek, ekseni etrafında çevirerek ve monitörünüzün yüksekliğini ayarlayarak konforunuzu tüm gün boyunca sürdürebilirsiniz.

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Seçenekleri

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar: 
1. Güç konnektörü | 2. Güvenlik kilidi yuvası | 3. HDMI bağlantı noktası | 4. DisplayPort (giriş) | 5. Stant kilidi özelliği | 6. USB-C bağlantı noktası | 7. DisplayPort (çıkış) | 8. Ses hattı çıkışı | 9. USB aşağı akış bağlantı noktası (2) | 10. Güçlü şarj özelliğine sahip USB aşağı akış bağlantı noktası | 11. USB-C bağlantı noktası
Birlikte Verilen Kablolar:
1. Güç kablosu | 2. DisplayPort kablosu (DP - DP) | 3. USB-C kablosu (C - C) | 4.USB-C kablosu (C - A)

Güvenebileceğiniz bir marka

Güvenebileceğiniz bir marka

Dell monitörler, üst üste altı yıl (2013'ten 2019'a) dünyanın 1 numarası seçildiğinden, hiçbir zaman kaliteden ödün vermemenin ve müşterilerimiz için maksimum memnuniyet sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Üstün Panel Değiştirme

Üstün Panel Değiştirme

Dell Üstün Panel Değiştirme hizmetimiz, Sınırlı Donanım Garantisi süresince tek bir parlak piksel dahi bulunduğunda monitörün ücretsiz olarak değiştirilmesini sağlar.

Gelişmiş Değiştirme Hizmeti

Gelişmiş Değiştirme Hizmeti

Monitörünüz 3 Yıllık Gelişmiş Değiştirme Hizmeti ile kullanımınıza sunulur. Gerekli görülürse 3 Yıllık Sınırlı Donanım Garantisi kapsamında arızalanan monitörünüzün yerine sonraki iş günü içinde yenisi gönderilir. Dell ProSupport seçeneğiyle 24x7 uzman teknik telefon desteği elde edin.

Daima doğayı düşünme

Daima doğayı düşünme

Çevresel standartlar: Bu monitörler güncel düzenleme ve çevre standartlarını karşılamaktadır.
Çevre bilincine sahip paketleme: Çevre üzerindeki etkilerimizi azaltmak için geri dönüşüm yoluyla paketleri güvenilir bir şekilde imha etmeyi teşvik ediyoruz. Ayrıca bu monitör strafor içermeyen paketle gönderilir.
Enerji tasarrufu: Monitörünüz kullanımda değilken monitörünüzü uyku moduna alan veya parlaklığını azaltan PowerNap özelliği ile enerjiden tasarruf edin.

Geri dönüştürülmüş plastikler: Dell'in kapalı döngü geri dönüşüm programı ile en az %25 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içeren, tüm ürün yelpazemizde %75'den büyük bir orana sahip bu çevreci monitörlerimiz ile çevreye verdiğimiz etkiyi azaltıyoruz.

 

Teknik Özellikler

 

Ekran Boyutu 25"
Ekran IPS
Ekran Tipi 16:9 (Geniş Ekran)
Çözünürlük 2560 x 1440
Tepki Süresi 5 Ms.
Çalışma Frekansı 60 Hz
Kontrast 1000: 1
Parlaklık 350 cd / m 2 (tipik)
Bağlantı Özellikleri     USB , HDMI, Display
Kamera Yok
Oyuncular İçin Hayır

 

EAN Numarası: 5397184200636

Kullanım Alanı Genel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 25 inç
Tepkime Süresi 5 ms
Çözünürlük 2560 X 1440
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Yok
HDMI Var
DVI-I Yok
D-SUB (VGA) Yok
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Dahili Hoparlör Var
Ekran Yenileme Hızı (HZ) 60 Hz
3D Desteği Belirtilmemiş
Vesa Uyumluluğu Var
Güç Kaynağı Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll