DARK DK-AC-WP07 WP07 Kırmızı Lazerli 2.4Ghz Wireless Presenter Sunum Kumandası

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Genel
Ürün Tipi Kablosuz
Bağlantı Tipi Wireless
Türü Lazer

DARK DK-AC-WP07 WP07 Kırmızı Lazerli 2.4Ghz Wireless Presenter Sunum Kumandası

Ürün Açıklaması

Dark WP07 Wireless Remote Presenter Sunum Kumandası
Yeni Asistanınız Dark WP07 ile Herşey Elinizin Altında

Daha Profesyonel Sunumlar İçin Tek İhtiyacınız Dark WP07!
Dark WP07 sunum kumandası, konferanslarda ve toplantılarda daha etkili bir sunum yapabilmek, sayfa geçişlerini uzaktan kontrol edebilmeniz için tasarlanmıştır. Güçlü kırmızı lazeri, sunum geçiş tuşları, sunum karartma tuşu ile kablosuz sunum kumandasından beklenen tüm özelliklere fazlasıyla sahip olan Dark WP07,  sunumlarınızda fark yaratır. Açma/Kapama tuşu ile istediğinizde devreye alabileceksiniz. Gizli USB sensörü sayesinde bilgisayaranıza kolayca bağlanacak ve sunumlarınızı etkin bir şekilde yöneteceksiniz.


Bilinen Sunum Yazılımları ile Tam Uyumlu
Microsoft PowerPoint başta olmak üzere OpenOffice, KeyNote, LibreOffice, Google Docs, IBM Notes ve Star Office' in dahil olduğu pek çok sunum programı ile uyumlu olan WP07 ek bir sürücü yüklemeden doğrudan çalışmaktadır.

Güçlü Yeşil Lazer İşaretçi ile Gün Işığında Bile Etkin Kullanın!
Güçlü kırmızı lazer ile aydınlık ya da karanlık ortam durumu fark etmeksizin heryerde, mesafe tanımadan, kolaylıkla görünmektedir. WP07, sunumunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilmeniz, dinleyici kitlenizin dikkatini çekmeniz ve bir noktaya odaklamanız için gerekli güçlü kırmızı lazere sahiptir. Bu sayede, sunum esnasında ortamın ışık şartlarının (gün ışığının çok ya da az olduğu vs. gibi), sunumdan kaç metre uzak olduğunuzun sizin için hiçbir önemi olmayacaktır. Böylelikle, sunumunuza dikkatleri daha da yoğunlaştıracak ve sunum başarınızın keyfini süreceksiniz.

Profesyonelliği ve Kaliteyi Avcunuzda Hissedin ! 
Dark mühendisleri tarafından konfor şartları ön planda tutularak, avuca çok rahat oturan, dış yüzeyi nubuk stili kaplamalı WP07' yı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Nubuk stil kaplamanın insan teni ile hoş uyumu ve ergonomisi sayesinde elleriniz terlemeyecek, yorulmayacak ve böylece saatler süren sunumlarınızı rahatça tamamlayabileceksiniz.

Tüm Komutlar Parmağınızın Ucunda
Sadeliği ve şıklığı ile dikkat çeken Dark WP07, kullanım kolaylığı ile de vazgeçilmeniz olacak. 5 farklı fonksiyon ile sunumlarınızı parmak ucunuzdan yönetebileceksiniz. Ergonomik bir şekilde tasarlanan tuş dizilimi ile Dark WP07'ye bakmadan akıcı bir şekilde sunumlarınızı yapabilecek. Misafirlerinizi ekrana kitleyeceksiniz.

Tek Tuşla Ara Verebilirsiniz
Dark WP07'nin en büyük özelliklerinden biriside tek tuşla ekran karartma tuşudur. Sunumunuza ara vermek istediğinizde Dark WP07'nin üzerindeki karartma tuşuna basmanız yeterli olacaktır, bu sayede sunumunuza havalı bir şekilde ara verebilirsiniz.

15 Metreye Kadar 2.4 Ghz Desteği ile Mesafelere Meydan Okur!
WP07 kablosuz sunum kumandasının 2.4GHz kablosuz alıcısı ile yüksek performanslı kablosuz aktarım sistemine sahiptir. Dark kablosuz sunum kumandası WP07, 2.4 GHz RF alıcısının sunduğu 15 metrelik etki alanıyla sunumlarınızı bulunduğunuz her noktadan yönetmenizi sağlar.

Özel Sensör Bölmesi ile Daima Yanınızda

Sunum kumandasının yanında özel bir bölmede bulunan alıcıyı sunumunuz bittiğinde gövde içerisine gizleyebilir ve ihtiyacınız olduğunda kolayca bulabilirsiniz. Bu sayede sürekli " Acaba sensör nerede ? " endişesini yaşamayacaksınız.

Gücünü Korur ve Sizi Yarı Yolda Bırakmaz
Ergonomik bir yapı ile tasarlanan WP07'nin üzerinde bulunan açma/kapama tuşu sayesinde sunumunuz bittiği kapatabilirsiniz. Dilediğiniz zaman tekrar açma tuşu ile kullanmaya başlayacağınız WP07, bu özelliği ile kutu içeğirinde gelen pillerin içindeki gücü daima korur.

Profesyonellere Yakışır Tasarım ile Fark Yaratır!
Sürekli elimizin altında olan bu tarz ürünlerin en büyük sorunu zaman içerisinde uygun saklama koşullarında saklanmadığı için deforma olmasıdır. Dark mühendisleri WP07 ile siz değerli kullanıcıları için bu durumuda masaya yatırdı ve WP07 için profesyonellere yakışır bir kutu tasarladı. Sadeliği ve şıklığı ile fark yaratan kutu tasarımına sahip olan WP07, kullanım sonrasında saklayacağınız en uygun ortamı sizin için yaratır. Bu sayede uzun yıllar boyunca ilk günki şıklığı ve sadeliği ile WP07'yi keyifle kullanabilirsiniz.


Teknik Özellikler
 

EAN 8697939940891
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu DK-AC-WP07
Lazer Tipi Kırmızı
Menzil 15 Metreye Kadar
Yazılım Desteği Microsoft TM Power Point, Keynote, Open Office, Star Office'in de dahip olduğu pek çok sunum programı ile uyumludur.



 

Teknik Özellikler

EAN 8697939940891
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu DK-AC-WP07
Lazer Tipi Kırmızı
Ek Özellikler Dahili Alıcı Yuvası
Menzil 10 m
Yazılım Desteği Microsoft TM Power Point, Keynote, Open Office, Star Office'in de dahip olduğu pek çok sunum programı ile uyumludur.
Kutu İçeriği - Dark WP07 Kablosuz Sunum Kumandası (USB Alıcılı) - Kullanım kılavuzu
Kullanım Alanı Genel
Ürün Tipi Kablosuz
Bağlantı Tipi Wireless
Türü Lazer

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll