CORSAIR iCUE H115i ELITE CAPELLIX CW-9060047-WW 280nm İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

CORSAIR iCUE H115i ELITE CAPELLIX  CW-9060047-WW 280nm İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU


Corsair iCUE H115i Elite CapellixCorsair iCUE H115i Elite Capellix, 280 mm radyatörü, iki adet 140mm Corsair ML140 RGB PWM fanları ve ultra parlak Capellix RGB pompa aydınlatması ile hem düşük gürültülü çalışma, hem de yüksek hız aşırtılmış işlemciler için ihtiyacınız olan mükemmel soğutma performansını bir arada sunar.

Yüksek Performanslı RGB Pompa Tasarımı33 ultra parlak Capellix RGB LED barındıran olağanüstü pompa tasarımı ve RGB fanlara sahip Corsair iCUE H115i Elite Capellix ile sisteminiz eşsiz bir görünümün yanı sıra düşük gürültü seviyesinde üstün bir soğutma performansına kavuşur.

Olağanüstü Soğutma PerformansıYüksek kaliteli bakır temas yüzeyi ve inç başına 128 mikro yaprak bulunan soğutma kanalına sahip soğutucu tasarımı ile H115i Elite Capellix, yüksek CPU yükleri altında dahi verimli ve olağanüstü soğutma performansı sunar.

Santrifüj Pompa ile Düşük Gürültüde Güçlü Soğutma PerformansıEn yüksek pompalama esnasında dahi 20 dBA altında düşük sese sahip olan santrifüj pompa, dakikada 0.82L pompa gücüne ulaşarak, düşük gürültü seviyesine sahip güçlü soğutma performansı sunar.

Sistem Görünümünüzü DeğiştirinHer Elite Capellix CPU soğutucusu iki farklı pompa kapağı ile birlikte gelir. Takılı olarak gelen şık ve parlak siyah renge sahip pompa kapağından sıkıldıysanız, alternatif olarak gelen şeffaf pompa kapağını kullanın ve Capellix LED’lerinizin parlaklığını tüm ihtişamıyla gözler önüne serin.

Kasanızı Akıllı Bir Kasaya DönüştürünAltı adede kadar fan kontrol desteğine sahip iCUE Commander Core kontrolcü ile hem fan hızlarını, hem de fanların RGB aydınlatmasını iCUE yazılımı üzerinden kontrol edebilirsiniz. iCUE Commander Core'u kullanarak, Corsair iCUE H115i Elite Capellix CPU sıvı soğutucu ile birlikte gelen ML RGB fanların hızı ve RGB aydınlatması üzerinde benzersiz kontrole sahip olun. Corsair iCUE Commander Core, kasanızı akıllı bir kasaya dönüştürmek için ihtiyacınız olan her şeydir.

Manyetik Levitasyonlu RGB FanlarH115i Elite Capellix, manyetik levitasyon teknolojisine ve fan başına sekiz RGB LED’e sahip iki adet 140mm Corsair ML RGB Serisi fanı ile üst düzey soğutma performansı sunar.

Zero RPM ModuCorsair iCUE yazılımındaki Zero RPM soğutma profilleri, düşük sıcaklıklarda fanların tamamen durmasını sağlayarak fan gürültüsünü ortadan kaldırır.

Üç Farklı Boyut ve Performans SeviyesiCorsair işlemci sıvı soğutucuları arasından mükemmel uyumluluk için 240mm (H100i), yüksek soğutma performansı için 360mm (H150i) ve her ikisinin mükemmel birlikteliği için 280mm (H115i) modellerinden ihtiyacınıza uygun olanını seçin, sisteminizin performansını arttırın.

Kolay Montaj ve KurulumAletsiz kurulum sağlayan modüler yapıdaki montaj braketleri, tüm güncel Intel ve AMD soketleri için hızlı ve zahmetsiz kurulum desteği sunar.

Güçlü Corsair ICUE YazılımıGüçlü Corsair iCUE yazılımıyla sıvı soğutma sisteminizin RGB ışıklandırmasını kontrol edebilir ve diğer iCUE destekli ürünlerinizle senkronize bir şekilde çalıştırabilir, işlemci ve soğutucu sıcaklıklarını gözlemleyebilir, fan ve pompa hızlarını ayarlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

 

  • Ürün TipiSıvı Soğutma
  • Fan Boyutu280mm
  • Uyumlu İşlemci ModelleriIntel, AMD
  • RenkRGB

 

EAN Numarası: 840006618768

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll