BENQ LU935ST WUXGA 1920x12000 5500AL 2xHDMI RJ45 DLP Lazer Projeksiyon Cihazı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Alt Kategori Ofis ve Sunum
USB Var
Kontrast Oranı 3000000:1
Manuel Zoom ve Focus Var
Ampul Ömrü 20000 Saat
3D Desteği Belirtilmemiş
Işık Kaynağı Lazer
Görüntü Teknolojisi DLP
Fan Sesi Belirtilmemiş
Cihaz Ağırlığı 7 kg
Parlaklık (Ansilümen) 5500 ANSI
Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1200

BENQ LU935ST WUXGA 1920x12000 5500AL 2xHDMI RJ45 DLP Lazer Projeksiyon Cihazı


 

5500 Lümen ve Kısa Mesafeli Lense Sahip BenQ LU935ST Lazer Projektör


Sürükleyici Deneyimler için Gerçeğe Yakın Görüntüler Üretin

  • SORUNSUZ KURULUM - D/Y lens kaydırma, 2D trapezoid ve köşe uyumu ile
  • MUHTEŞEM RENK DOĞRULUĞU - Her ayrıntıyı görmek için %92 Rec 709 renk doğruluğu
  • HIZLI <17ms yanıt, gerçekçi simülasyon ve oyun oynamayı sağlar
  • 5500 ANSI LÜMEN - 6 metre genişliğe kadar büyük ekranları zahmetsizce doldurur

 

Devrimci Lazer Teknolojisi

Dünyanın 1 numaralı DLP markası BenQ, kurumsal ortamlarda profesyonel sunum için WUXGA çözünürlüğünü ortaya çıkaran LU935ST ile eksiksiz yenilikçi kurumsal lazer projektör serisini tanıtıyor.

BenQ Laser BlueCore Projector

Superior bright for BenQ Laser Projector LU935ST

Üstün Parlaklık

Hassas Şekilde Hizalanmış Yüksek Çıkışlı Lazer Kaynağı

Lazer diyotların sıfır sapma hizalaması, ışık tüneline ışık akısını artırarak ışık etkinliğini 5.000 lümene yükseltir.

High Performance for BenQ Laser Projector LU935ST

Üstün performans

İkincil Sarı Dolgulu Renk Tekeri

Dual synchronized color wheels utilize an additive yellow segment, stimulating precise RGBY spectra for optimal chromatic performance.

Superior Durability DLP Chip for BenQ Laser Projector LU935ST

Üstün Dayanıklılık

Hermetik Olarak Sızdırmaz DLP Çip

Renk tekerleğinden saf ışığı yansıtan iki milyondan fazla mikro aynadan oluşan DLP çipi, bozulmadan 20.000 saatten fazla ısıya dayanacak şekilde hava geçirmez şekilde kapatılmıştır.

Kolay Kurulum

Kısa Mesafeli Lens

Golf/uçuş simülasyonu ve perakende uygulamaları için ideal olan LU935ST, 3 metreden daha yakın mesafeden 3,5 metre genişliğindeki ekranı dolduracak kısa mesafeli bir lens ile donatılmıştır. Bu, projektörü gölge oluşturmadan ekrana daha yakın durabilmeniz için yerleştirmenizi sağlar.

Standard Throw Projector

Short Throw Projector

Montaj esnekliği için Zoom Lens ve Lens Kaydırma

LU935ST, projektörü korumalı bir alana monte etmenizi sağlamak için hem yakınlaştırma işlevine hem de dikey/yatay lens kaydırma özelliğine sahiptir ve yine de ekranınızda tam olarak hizalanmış bir görüntü elde etmenizi sağlar. Görüntüyü ekran yüksekliğinin %60'ına kadar yukarı ve aşağı hareket ettirebilir ve eksen dışı bir montaj konumu için yatay konumu %23 oranında ayarlayabilirsiniz. Yakınlaştırma lensi, montaj konumunuzu on dört fit genişliğinde bir ekranda bir fit kadar hareket ettirmenizi sağlamak için görüntüyü büyütebilir veya küçültebilir.

Big Zoom and Lens Shift for Flexible Installation

Dijital Keystone ve Köşeye Uyum

Dijital Keystone, projektörün dikey eğimini veya projektörün ekrana kare olmaması durumunda kolayca düzeltmenizi sağlar. Uzaktan kumandaya birkaç basit dokunuşla, görüntüyü ekranınızı düzgün bir şekilde dolduracak şekilde ayarlayabilirsiniz. BenQ'nun köşeye sığdırma teknolojisi, görüntüleri ekranınızın dört köşesine germek veya geri çekmek için tanımlamanızı ve ayarlamanızı sağlar.

Keystone Düzeltme Ev Golf Simulasyonu için Neden Çok Önemlidir?

Dijital Küçültme Ayarı

Dijital Küçültme, projektörü ekrandan daha uzağa monte etmenize ve görüntüyü ekrana doğru şekilde sığdırmak için %0,5'lik artışlarla dijital olarak ayarlamanıza olanak tanır. Bu özellikle bir golf simülatöründe faydalıdır, böylece projektör vuruş alanının arkasına güvenli bir şekilde yerleştirilebilir.

 

Beyaz Dengesi Ayarı, Etkileyici Simulasyon Projeksiyonu Kalitesini Nasıl Sağlar?

Portre veya Özel ekranlar için 360 Derece Kurulum

BenQ LU953ST, performans veya güvenilirlikten ödün vermeden bir portre görüntüsü için yanlamasına veya zemin simülatörleri için dikey olarak dahil olmak üzere herhangi bir konuma monte edilebilir. Bu, uçuş simülatörleri veya alışılmadık ekran konumlarına sahip diğer özel ortamlar için idealdir.

BenQ LU935ST 360 degree and portrait

Beyaz Dengesi Ayarı

BenQ'ya özel beyaz dengesi ayarları, farklı projektörlerden yansıtılan görüntüler arasındaki beyaz dengesi değişkenlerini o kadar düşük bir düzeye indirebilir ki çoğu insan hiçbir fark göremez. Bu, rahatsız edici tutarsızlıklar olmadan kusursuz ve doğru görüntü kalitesi sağlar.

BenQ LU935ST white balance adjustment

Projektör Karıştırma Araçları

Ortamınız birden fazla projektörün birbirine karıştırılmasını gerektiriyorsa, BenQ LU935ST, birden çok projektörle sürükleyici, pürüzsüz bir harmanlanmış görüntü sağlamak için ışık çıkışının yanı sıra her projektördeki beyaz noktaları ayarlamanıza olanak tanır.

BenQ Custom Light Mode for ambient lighting situations

Kalıcı Güvenilirlik

Uzun Ömürlü Canlı Renk için DLP Teknolojisi

BenQ lazer projektörler, projektörün ömrü boyunca uzun ömürlü ve güvenilir renkler sunmak için Akademi Ödüllü DLP teknolojisiyle çalışır. DLP çipi 200.000 saat için derecelendirilmiştir ve zamanla sararma riski olmadan çarpıcı beyazlar ve doğru renkler gösterecektir.

BenQ DLP design can last over 200,000 hours without degradation

BenQ DLP design can last over 200,000 hours without degradation

BenQ LU935ST is designed with superior dustproofing sealed engine that has passed the dust chamber test standard JIS Class IP5X for superb dust protection

Üstün Toz Korumalı Mühürlü Motor için IP5X DustGuard™ Pro

BenQ LU935ST lazer projektör, DMD çipini, renk tekerleği sensörünü, lazer bankasını ve diğer optik bileşenleri korumak için sızdırmaz lazer modülleri ve kapalı ışık motorları ile tasarlanmıştır. Servis maliyetlerini ve arıza süresini önemli ölçüde azaltmak için renk tekerleği sensör arızasını, görüntüdeki görünür noktaları ve renk bozulmasını etkin bir şekilde ortadan kaldırır. Tasarım, üstün toz koruması için toz odası testi standardı JIS Sınıf IP5X'i geçmiştir.

BenQ LU935ST's Anti-Dust Accumulation Sensor

Toz Oluşumuna Karşı Dirençli Toz Birikme Önleyici Sensör

Zekice toz önleme özelliklerine sahip bir renk tekerleği sensörünü bir araya getiren BenQ LU935ST, IR sinyalini engellemek ve titremeye, anormal renklere ve hatta kapanmaya neden olmak için geleneksel sensörde birikebilen tozu püskürterek optimum performansı uzatır.

Üstün Görüntü Kalitesi için HDMI 2.0

LU935ST, kullanıcıların artık içeriği zahmetsizce çok daha az sürtünme ile yansıtabilecekleri ve SDR'den daha fazla parlaklık ve kontrast aralığının keyfini çıkarabilecekleri HDMI 2.0 bağlantı noktalarıyla birlikte gelir.

BenQ LU935ST 3D sync in and out as well as RS-232

BenQ BlueCore laser projectors deliver 20,000 hours of superior image quality and performance

Uzun Süreli 20.000 Saatlik Performans

BenQ lazer projektörler, 20.000 saatlik üstün görüntü kalitesi ve performansı sunar. Lazer ışık kaynağı, zamanla renk bozulmasına karşı direnç göstererek, BenQ lazer projektörlerini, belirli bir çalışma süresinden sonra farklı parlaklık seviyeleri üreten bitişik projektörler için endişe duymadan birden çok karıştırmalı projeksiyon için ideal hale getirir.

HDBaseT Uyumluluğu

Çığır açan HDBaseT bağlantısı, PC'ler, dizüstü bilgisayarlar, belge kameraları, Blu-ray ve DVD'ler dahil olmak üzere birden fazla kaynaktan gelen video, ses ve cihaz kontrol sinyallerini 100 metreye kadar kesintisiz aktarım yapabilen tek bir CAT5 kablosunda birleştirir.

BenQ LU935ST HDBaseT connectivity combines video, audio and device control signals from multiple sources

Kablolu Uzaktan Kumanda

Kablolu Uzaktan Kumanda, projektör kurulumcularına ve BT yöneticilerine ekstra kurulum kolaylığı ve kullanım kolaylığı sunar. Eklenen kablolu kontrol işlevi, cihazı projektör kurulum ayarı için güvenilir bir seçim haline getirir.

BenQ LU935ST wired remote control

Bağımsız Kontrol için Uzaktan Kumanda Projektör Kimliği Ayarı

Kurulumcular ve BT yöneticileri, her projektöre belirli bir uzaktan kumanda kimliği atayarak, bir mekana birden fazla projektör kurarken sinyal karışmasını ve kasıtsız değişiklikleri önleyebilir.

BenQ LU935ST remote control projector ID setting

3D Senkronizasyon Girişi /3D Senkronizasyon çıkışı

3 adede kadar projektör bağlayın ve 3D içeriği tek bir PC ile birlikte yansıtın.

RS-232 Giriş ve Çıkış

3D Senkronizasyon Girişi /3D Senkronizasyon çıkışı 3 adede kadar projektör bağlayın ve 3D içeriği tek bir PC ile birlikte yansıtın. RS-232 Giriş ve Çıkış Çoklu ekran projeksiyonları yapmak için birbirine bağlı RS-232 girişi ve çıkışı ile aynı anda kontrol edin.

BenQ LU935ST 3D sync in and out as well as RS-232

Üstün Görüntü Kalitesi

Hızlı Mod ile Gecikmeli Tepki

Oyunlarda kullanılan sıfıra yakın gecikmeli ekranlarla elde edilen deneyime dayalı olarak, LU935ST, 16,67 ms'ye kadar düşük gecikme süresi sağlamak için bir Hızlı Mod kullanır, böylece izleyiciler eğlenirken duyarlı ve gerçekçi etkileşimli sahneden yararlanır.

BenQ LU935ST Fast Mode

BenQ LU935ST Fast Mode

Gelişmiş Detay ve Genişletilmiş İçerik için WUXGA Çözünürlüğü

Full HD 1080p'yi çok aşan etkileyici WUXGA (1920 x 1200) yerel çözünürlüğe sahip BenQ LU935ST lazer projektör, yüksek çözünürlüklü görüntüleri yansıtırken daha fazla ayrıntı ve çarpıcı görüntü netliği sunar.

BenQ LU935ST projector with WUXGA resolution

BenQ LU935ST projector with WUXGA resolution

Çift Renkli Tekerlekler, Optimum Renk Performansı için %92 Rec.709 Renk Kapsamı Üretiyor

LU935ST'nin güçlü lazer projeksiyonu, %92 Rec.709 renk kapsamı sağlayan benzersiz renk performansı üretmek için çift renk tekerleği sistemi kullanır. LU935ST, renk oranlarını ve RGBY renginin saflığını artırarak, üstün sunum kalitesi sağlamak için renk doygunluğunu önemli ölçüde artırır.

BenQ LU935ST projector with 92% Rec.709 color coverage

Parlak Ortamlarda Yüksek Parlaklık Canlı Netlik

LU935ST'nin 5500 lümen yüksek parlaklığı, parlak, kompakt sergi alanlarında üstün görüntü kalitesiyle harika görüntüler üretir.

BenQ LU935ST projector with high brightness

BenQ LU935ST projector with high brightness

Lazerle Çalışan Ultra Yüksek Kontrast

LU935ST lazer projektör, gerçek derin siyahlar, canlı zengin renkler ve ince ayrıntılar için stratosferik olarak yüksek 3.000.000:1 kontrast oranıyla çarpıcı netlikte görüntüler oluşturur. LU935ST ayrıca, esnek performans yeteneği için gerçek siyahta açmak için beklemeye veya karartmaya devam etmeye gerek duymadan anında yanıt verme özelliğine sahiptir.

BenQ LU935ST projector with ultra-high contrast

Düşük Bakım Maliyeti

Lazer Işığı Zamanla Değer Yaratır

BenQ projektörler, 20.000 saat bakım gerektirmeyen çalışma garantili lazer ışık kaynağına sahiptir ve lamba değiştirme ve bakım maliyetlerinden tasarruf sağlar. Tipik uzun ömürlü lambaların ortalama parlaklık kesintisine dayalı olarak, değer projektörün ömrü boyunca 10 lamba değişiminin değerini aşıyor.

BenQ BlueCore laser projectors guarantees low maintenance cost

Yüksek Tümleşik Ağ Kontrol ve Yönetim Sistemi Uyumluluğu

BenQ MDA centralized control software

BenQ Yazılımı ile Merkezi Kontrol

BenQ merkezi kontrol yazılımı, yerel bir ağ üzerinden BT yöneticileri/teknisyenleri tarafından birden fazla dijital projektörün uzaktan ve merkezi olarak yönetilmesini sağlayan bilgisayarlar için bir yönetim aracıdır. Yönetim yetenekleri, projektörleri tek tek veya gruplar halinde uzaktan izleme, kontrol etme ve yapılandırma yeteneğini içerir.

BenQ projectors are compatible with Creston, AMX and PJ Link control systems for convenient system integration

Ağ/ Web Kontrolü

BenQ lazer projektörler, çeşitli üçüncü taraf bileşenlerle uygun sistem entegrasyonu ve birden fazla projektörün merkezi olarak bakımı için düşük maliyet için Creston, AMX ve PJ Link kontrol sistemleriyle uyumludur.

 

Teknik Özellikler


 

Display

Brightness (ANSI lumens) : 5500

Native Resolution : WUXGA (1920x1200)

Native Aspect Ratio : 16:10

Contrast Ratio (FOFO) : 3,000,000:1

Display Color : 30-bit (1.07 billion colors)

Light Source : Laser

Light Source Life : 20000 hrs

 

Optical

Throw Ratio : 0.81 ~ 0.89

Zoom Ratio : 1.1x

Lens : F/# = 1.83 ~ 1.86,f = 8.6 ~ 9.4 mm

Projection Offset (Full-Height) : 0%

Keystone Adjustment : 2D, Vertical ± 30 degrees; Horizontal ± 30 degrees

Lens Shift Vertical : Vertical: -60%~ +60% Horiztonal : -23%~ +23%

 

Picture

Rec. 709 Coverage : 92%

Picture Modes : 3D, Bright, DICOM SIM, Presentation, sRGB, User 1, User 2, Vivid

 

Compatibility

Resolution Support : VGA (640 x 480) to 4K UHD (3840 x 2160)

Horizontal Frequency : 15K~102KHz

Vertical Scan Rate : 23~120Hz

 

I/O Interface

PC in (D-sub 15pin) : (x1), PC in-1

Monitor out (D-sub 15pin) :  (x1)

HDMI in : (x2), HDMI-1 (2.0a/HDCP2.2), HDMI-2 (2.0a/HDCP2.2)

LAN (RJ45) : (x1)

HDBaseT (RJ45) : (x1), Control/Video/Audio

3D Sync in : (x1)

3D Sync out : (x1)

USB Type A : (x1), USB Type A-1 (2.0/Power Supply1.5A)

RS232 in (DB-9pin) : (x1)

Wired Remote in (3.5mm Mini Jack) : (x1)

DC 12V Trigger (3.5mm Jack) : (x1)

 

Audio

Speaker : (x2), 10W

Audio in (3.5mm Mini Jack) : (x1)

Audio out (3.5mm Mini Jack) : (x1)

 

Environment

Operating Temperature : 0~40℃

Power Supply : AC 100 to 240 V, 50/60 Hz

Typical Power Consumption (110V) : 440W

Stand-by Power Consumption : <0.5W

Network Stand-by Power Consumption : <2W

 

Accessories

Remote Control w/ Battery : RCA011

Power Cord (by region) : x1 (1.8M)

3D Glasses : (Optional), DGD5

Installation Guide : 1 (8L)

Warranty Card (by region) : Yes

Universal Ceiling Mount : (Optional), CMG3

 

InstaShow Host

LAN (RJ45) : (x1)

 

Dimension & Weight

Dimensions (WxHxD) (mm) : 416x166 x 351 mm

Net Weight (kg) : 7

 

Projection System

Projection System : DLP

 

Alt Kategori Ofis ve Sunum
USB Var
Kontrast Oranı 3000000:1
Manuel Zoom ve Focus Var
Ampul Ömrü 20000 Saat
3D Desteği Belirtilmemiş
Işık Kaynağı Lazer
Görüntü Teknolojisi DLP
Fan Sesi Belirtilmemiş
Cihaz Ağırlığı 7 kg
Parlaklık (Ansilümen) 5500 ANSI
Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1200
HDMI Çıkışı 2 Adet
VGA Çıkışı 1 Adet
Fan Sesi (Eko Mod) Belirtilmemiş
Ampul Ömrü (Eko Mod) 20000 Saat

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll