Asus ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO DDR5 Intel Z790 Soket 1700 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi LGA 1700
Chipset Intel Z790
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 192 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Asus ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO DDR5 Intel Z790 Soket 1700 ATX Anakart

 

ROG Maximus Z790 Dark Hero

ROG Maximus Z790 Dark Hero, yeni nesil Intel® Core™ işlemcilere tam destek vererek benzersiz performans ortaya koymak için sağlam soğutma, WiFi 7 ve pek çok PCIe 5.0 yuvasına sahip. Mikroyapısal dizine sahip çift katmanlı RGB ile G/Ç korumasını ışıklandıran yeni Polymo aydınlatmaya sahip gizlilik odaklı tasarımı, oyun sisteminize kişiselleştirilmiş dokunuşlar katar.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

AI HIZ AŞIRTMA

Hız aşırtma ayarları yapmak şimdi eskisinden de hızlı ve akıllı. ASUS AI Hız Aşırtma özelliği, işlemciyi ve soğutma sistemini algılayarak her sistem için en uygun yapılandırmayı belirler ve sınırları zorlar. Algılanan değerler otomatik olarak etkinleştirilebilir veya ileri denemeler için referans alınabilir.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

DDR5 ÜSTÜNLÜĞÜ

ROG, en hızlı bellek performansını sağlama konusunda uzun bir geçmişe sahip, DDR5 hızları da buna dahil. Gelişmiş sinyal yolları sayesinde PC meraklılarına yönelik kitler Maximus Z790 Dark Hero’daki 8 GT/s noktasının bir hayli ötesine geçti. Kim bilir gelecekteki DIMM’ler ne kadar ileri gidecek! Deneyimli kullanıcılar, UEFI’daki kapsamlı ayar seçenekleriyle oynayarak kendilerini test edebilir.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

DIMM FLEX

DIMM Flex, usta kullanıcılara DDR5 bellek modüllerine hız aşırtma yapmak için güçlü yeni yollar sunar. Sıcaklık değerlerine bağlı olarak performansı artırabilen veya olası kararlılık sorunlarını giderebilen özel devreler kullanır. Sıcaklıklar normal düzeyde olduğunda, hızı ve verimliliği artırmak için fazladan boşluk oluşturabilir. Sıcaklıklar arttığında ise kararlılık sağlamak için bellek ayarlarını aşağı çeker.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

AEMP II

ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II), XMP veya EXPO profili olmayan PMIC-kısıtlı bellek modülleri kullanırken bile kullanıcıların üstün bellek performansı ve optimize edilmiş saat hızlarıyla uyumluluk elde etmelerine olanak veren özel bir donanım yazılımı özelliğidir. Esnek bir eğitim yöntemiyle geliştirilen AEMP II, sistem kararlılığını sağlarken belleklere temel yapılandırmanın ötesinde ince ayarlar yapma işlemini basitleştirir. Bu, hem giriş seviye kitlerin potansiyelini maksimuma çıkarırken hem de yüksek hızlı kitleri üstün performans için hazırlarken uygulanabilir.
Artık AEMP II daha fazla esneklik sunar. En yeni donanım yazılımı güncellemeleriyle AEMP II, kullanıcılara farklı marka veya devre birleşimi fark etmeksizin dört adet DIMM DDR5 RAM yapılandırmasının performansını optimize etme olanağı tanır. Sisteminizin bellek kapasitesini artırmak için fazladan DIMM eklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Dört DIMM’in hepsinin aynı kapasitede olması koşuluyla, AEMP II ile dört bellek modüllü tam olarak aynı olmasa bile optimize edilmiş bellek performansı elde edebilirsiniz.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

EŞLİ GÜÇ MİMARİSİ

1. 8+8-pimli ProCool II güç bağlantıları
Çift ProCool bağlantıları, EPS 12V güç hatlarına sağlam ve güvenilir bağlantı sağlar.

2. 20+1+2 Güç Aşaması
VRM, her biri 90A’lık akımın üstesinden gelecek şekilde derecelendirilen 20+1+2 güç aşamasına sahip.

3. MicroFine alaşım bobinler
Her bir güç aşamasına 45 amper kapasiteli, yüksek oranda geçirgen alaşım bobinler eşlik eder.

4. 10K siyah metal kapasitörler
Yüksek çalışma sıcaklıklarına binlerce saat dayanabilen katı polimer kapasitörler giriş ve çıkış filtrelemesi yapar.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

AĞ BAĞLANTISI

WIFI 7 (1)

Yeni nesil WiFi 7* yonga seti, 6GHz bandında tamamen yeni ultra geniş 320 MHz kanal bant genişliği ve 4096 QAM radyo sinyali sunarak 2,4 kata kadar ultra hızlı WiFi hızları** sağlar. Devrim niteliğindeki Çok Bağlantılı İşlem (MLO), oyunlarda, yayınlarda ve endüstriyel IoT’lardaki bilinmeyen diyarların kapısını aralamak için daha kararlı WiFi bağlantısı ve düşük gecikme sunar.

2.5Gb ETHERNET (2)

Düşük gecikmeli oyun deneyimi, hızlı dosya aktarımları ve yüksek çözünürlüklü video yayınları, dahili Intel® 2.5 Gbps Ethernet’in yetenekleri arasında yer alır.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

ASUS WiFi Q-Antenna

İki adet alıcı-verici, sinyal kalitesini artırmak, kapsama alanını genişletmek ve yön hassasiyeti sunan daha hızlı sinyal çıkış sağlamak üzere 2.4, 5 ve 6 GHz bantlarını destekler.

Kablosuz Sinyal Alımı İyileştirmesi

+%6'ya kadar 6GHz
+%18'e kadar 5/2.4 GHz

Hızlı Kontrol

Armoury Crate’in hızlı kontrol özelliği kullanıcıların WiFi sinyal gücünü hızlıca kontrol etmelerine yardımcı olur.

Yön Bulucu

Armoury Crate’in yön bulma özelliği* en iyi sinyal gücünü yakalamak için uygun anten yönünü tespit eder.
*Yön bulma özelliği, yalnızca 5GHz ve 6GHz bantlarındaki bağlantılarla uyumludur.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

PCIE 5.0

Yeni standardı tamamen benimseyen ROG Maximus Z790 Dark Hero, mevcut olan en hızlı SSD’lere ve ekran kartlarına sınırsız bant genişliği sağlamak için Gen 5 desteği sunar.

Beş adet dahili M.2 yuvası

ROG Maximus Z790 Dark Hero, bir tanesi ışık hızında 16 Gb/s hız sunan PCIe 5.0, diğerleri ise PCIe 4.0 arayüzleri ile 8 Gb/s aktarım hızı sağlayan beş adet dahili M.2 yuvasına sahip.

Genişletme Yuvaları

X16 genişletme yuvalarının ikisi de uyumlu cihazlara 64 Gb/s varan inanılmaz hızlar sağlamak için PCIe 5.0 desteğine sahip. Yuvalar, devasa ekran kartlarının ağırlığını taşıyabilmek için SafeSlot sabitleme braketleri ile korunur. Ayrıca, PCIe Slot Q-Release düğmesi sayesinde üst yuva kolaylıkla açılabilir.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

Daha Serin Tasarım

VRM ve alüminyum giriş/çıkış soğutma bloğu (1)

MOSFET’lerde bulunan bir VRM soğutma bloğu, ısı dağıtımı için kütle ve yüzey alanını artırmak amacıyla yerleşik bir ısı borusu ile alüminyum giriş/çıkış korumasına bağlıdır.

Yüksek iletken termal dolgular (2)

Yüksek kaliteli termal dolgu, güç aşamalarının ürettiği ısıyı soğutma bloklarına aktararak sistemin genel ısı aktarımını iyileştirir. Bakım yapmak istediğinizde yedek bir termal dolgu paket içeriğiyle birlikte gelir.

M.2 soğutma bloğu ve arka plakalar (3)

Büyük alüminyum soğutma blokları, kurulu M.2 sürücülerini soğutmak için geniş yüzey alanı sağlar. Dahili üç yuvanın her biri fazladan ısı dağıtımı elde etmek için özel arka plakalara sahip.

Yonga seti soğutma bloğu (4)

Özel bir soğutma bloğu optimum çalışma sıcaklığı için ısıyı yonga setinden uzaklaştırır.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

İKİ ADET THUNDERBOLT 4 TYPE-C® BAĞLANTI NOKTASI

Her bir Thunderbolt 4 bağlantı noktası en yeni hızlı cihazlar ve sürücüler için iki yönde 40 Gbps’e varan hızlar sunar. İki bağlantı noktası, iki adet 4K ekran düzeni için kullanılabilir ve PCIe bant genişliği ise 32 Gbps hıza kadar ulaşabilir.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

QUICK CHARGE 4+ ÖZELLİKLİ USB 20GBPS TYPE-C ÖN PANEL BAĞLANTISI

USB 20Gbps Type-C ön panel bağlantısı, cihazları 60W’a kadar hızlıca şarj edebilen Quick Charge 4+ teknolojisine sahip.
*PCIe güç kablosunun, 8 pimli bağlantı noktasına takılması gerekir.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

KURULUM DOSTU ÖZELLİKLER

PCIE® SLOT Q-RELEASE

İlk PCIe yuvasının güvenlik mandalı fiziksel bir düğme sayesinde tek dokunuşta açılır. Böylece yeni bir GPU veya uyumlu başka bir cihaz bağlamak istediğinizde PCIe kartı anakarttan çıkarmak oldukça kolaylaşır.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

M.2 Q-LATCH

Yenilikçi Q-Latch sayesinde M.2 SSD’yi takıp çıkarmak çok kolay. Hem de özel bir alete gerek duymadan. Basit bir kilit mekanizmasına sahip olan tasarım, geleneksel vidalara ihtiyaç duymadan düzgün bir şekilde sürücüyü yerine sabitler.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

Q-ANTENNA

Q-Antenna ile kolay ve hızlı bir şekilde PC’nize WiFi anteni bağlayabilirsiniz. İki bağlantı noktasını kilitlenene kadar döndürmek yerine, direkt olarak soketine oturtabilirsiniz. Daha az uğraş, daha kararlı performans.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

Q-LED

Dahili Q-LED sorun giderme ışıkları bilgisayar toplayan kullanıcılara, işlemci, RAM, ekran kartı ve depolama cihazları gibi önemli bileşenlerin kurulum sırasında düzgün çalışıp çalışmadığı hakkında hızlıca bilgi verir. Sistem toplayan kullanıcılar, anakartlarını etkileyen güç dağıtım sorunlarını düzeltmek için Q-LED özelliğini kullanabilir. Bu özellik aynı zamanda bellek modülleri düzgün şekilde takılmadığında PC’yi başlatmadan önce kullanıcıyı uyarabilir.

ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO

 

Teknik Özellikler

 

İşlemci:

Intel® Core™ 14. ve 13. Nesil İşlemciler, Intel® Core™ 12. Nesil, Pentium® Gold ve Celeron® İşlemciler için Intel® Soket LGA1700
Intel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 ve Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0'ı destekler**
* CPU destek listesi için www.asus.com adresine bakın.
** Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0 desteği CPU türlerine bağlıdır.

Yonga Seti:

Intel® Z790 Yonga Seti

Bellek:

4 x DIMM yuvası, maks. 192 GB, DDR5
8000+(OC)/7800+(OC)/7600(OC)/7400(OC)/7200(OC)/7000(OC)/6800(OC)/6600(OC)/6400(OC)/6200(OC) )/6000(OC)/5800(OC)/5600/5400/5200/5000/4800MHz ECC Olmayan, Arabelleğe Alınmayan Bellek*
Çift kanallı bellek mimarisi
Intel® Extreme Bellek Profili (XMP) bellek modülünü destekler
ASUS Geliştirilmiş Bellek Profili II (AEMP II)
DIMM Flex'i destekler
* Desteklenen bellek türleri, veri hızı (Hız) ve DRAM modülü sayısı, CPU ve bellek yapılandırmasına göre değişir; daha fazla bilgi ve bellek destek listesi için www.asus.com adresine bakın.
* ECC olmayan, arabelleğe alınmamış DDR5 bellek, On-Die ECC işlevini destekler.

Grafikler:

1 x HDMI™ bağlantı noktası**
2 x Intel® Thunderbolt™ 4 bağlantı noktası (USB Type-C®), DisplayPort ve Thunderbolt™ video çıkışlarını destekler***
* Grafik özellikleri CPU türleri arasında değişiklik gösterebilir. Güncellemeler için lütfen www.intel.com adresine bakın.
** HDMI 2.1'de belirtildiği gibi 4K@60Hz desteği.
*** VGA çözünürlük desteği işlemcilerin veya grafik kartlarının çözünürlüğüne bağlıdır.

Genişleme Yuvaları:

Intel® Core™ İşlemciler (14., 13. ve 12. Nesil)*
2 x PCIe 5.0 x16 yuvası (x16 veya x8/x8 modlarını destekler)**
Intel® Z790 Yonga Seti
1 x PCIe 4.0 x4 yuvası
* Lütfen destek sitesindeki (https://www.asus.com/support/FAQ/1037507/) PCIe çatallanma tablosunu kontrol edin.
** M.2_1, bant genişliğini PCIEX16(G5)_2 ile paylaşır. M.2_1 etkinleştirildiğinde, PCIEX16(G5)_2 devre dışı bırakılacak ve PCIEX16(G5)_1 yalnızca x8'i çalıştıracaktır.
Kurulu cihazın uyumluluğunu sağlamak amacıyla desteklenen çevre birimlerinin listesi için lütfen https://www.asus.com/support/ adresine bakın.

Depolama:

Toplamda 5 x M.2 yuvası ve 4 x SATA 6 Gb/s bağlantı noktası desteklenir*
Intel® Core™ İşlemciler (14., 13. ve 12. Nesil)

M.2_1 yuvası (Anahtar M), tip 2242/2260/2280/22110 (PCIe 5.0 x4 modunu destekler.)**
M.2_2 yuvası (Anahtar M), tip 2242/2260/2280 (PCIe 4.0 x4 modunu destekler.)
Intel® Z790 Yonga Seti**
M.2_3 yuvası (Anahtar M), tip 2242/2260/2280 (PCIe 4.0 x4 modunu destekler)
M.2_4 yuvası (Anahtar M), tip 2280 (PCIe 4.0 x4 modunu destekler)
M.2_5 yuvası (Anahtar M), tip 2280 (PCIe 4.0 x4 modunu destekler)
4 x SATA 6 Gb/s bağlantı noktası
* Intel® Rapid Depolama Teknolojisi, PCIe RAID 0/1/5/10, SATA RAID 0/1/5/10'u destekler.
** M.2_1, bant genişliğini PCIEX16(G5)_2 ile paylaşır. M.2_1 etkinleştirildiğinde, PCIEX16(G5)_2 devre dışı bırakılacak ve PCIEX16(G5)_1 yalnızca x8'i çalıştıracaktır.

Ethernet:

1 x Intel® 2.5Gb Ethernet
ASUS LANGuard

Kablosuz & Bluetooth:

Intel® Wi-Fi 7*
2x2 Wi-Fi 7 (802.11be)**
2,4/5/6 GHz frekans bandını destekler***
Wi-Fi 7 320MHz bant genişliğini, 5,76Gbps'ye kadar aktarım hızını destekler.
Bluetooth® v5.4****
* Windows 11 veya üzeri ile uyumludur.
** Wi-Fi 7 MLO (Çoklu Bağlantı Operasyonu) tam işlev desteği, Windows 11 2024 Platformu (Windows 11 24H2) veya üzeri sürümlerde hazır olacaktır.
*** Wi-Fi 6GHz frekans bandı ve bant genişliği düzenlemesi ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir.
**** Bluetooth sürümü farklılık gösterebilir; en son teknik özellikler için lütfen Wi-Fi modülü üreticisinin web sitesine bakın.

USB:

Arka USB (Toplam 12 bağlantı noktası)
2 x Thunderbolt™ 4 bağlantı noktası (2 x USB Type-C®)
6 x USB 10 Gbps bağlantı noktası (5 x Type-A + 1 x USB Type-C®)
4 x USB 5 Gbps bağlantı noktası (4 x Tip A)
Ön USB (Toplam 9 bağlantı noktası)
1 x USB 20 Gbps konektörü (60 W PD/QC4+'a kadar USB Type-C®'yi destekler)
2 x USB 5Gbps başlığı, 4 ek USB 5Gbps bağlantı noktasını destekler
2 x USB 2.0 başlığı 4 ek USB 2.0 bağlantı noktasını destekler

Ses:

ROG SupremeFX 7.1 Çevresel Ses Yüksek Tanımlı Ses CODEC ALC4082*
Ön ve arka kulaklık çıkışları için empedans algılama
Destekler: Jak algılama, Çoklu akış, Ön Panel Jakını yeniden görevlendirme
Yüksek kaliteli 120 dB SNR stereo oynatma çıkışı ve 110 dB SNR kayıt girişi
32-Bit/384 kHz'e kadar oynatmayı destekler
Ses Özellikleri
SupremeFX Koruma Teknolojisi
ESS® ES9218 DÖRTLÜ DAC
Altın kaplama ses jakları
Arka optik S/PDIF çıkış bağlantı noktası
Birinci sınıf ses kapasitörleri
*Arka paneldeki LINE OUT bağlantı noktası uzaysal sesi desteklemez. Uzamsal ses kullanmak istiyorsanız ses çıkış cihazınızı kasanızın ön panelindeki ses jakına bağladığınızdan emin olun veya bir USB arayüzlü ses cihazı kullanın.

Arka Panel Giriş/Çıkış Bağlantı Noktaları:

2 x Thunderbolt™ 4 USB Type-C® bağlantı noktası
6 x USB 10 Gbps bağlantı noktası (5 x Type-A + 1 x USB Type-C®)
4 x USB 5 Gbps bağlantı noktası (4 x Tip A)
1 x HDMI™ bağlantı noktası
1 x Wi-Fi Modülü
1 x Intel® 2.5Gb Ethernet bağlantı noktası
5 x Altın kaplama ses jakları
1 x Optik S/PDIF çıkış bağlantı noktası
1 x BIOS FlashBack™ düğmesi
1 x CMOS'u Temizle düğmesi

Dahili Giriş/Çıkış Konektörleri:

Fan ve Soğutma ile ilgili
1 x 4 pinli CPU Fan başlığı
1 x 4 pinli CPU OPT Fan başlığı
1 x 4 pinli AIO Pompa başlığı
4 x 4 pinli Kasa Fan başlıkları
1 x W_PUMP+ başlığı
1 x 2 pinli Su Girişi başlığı
1 x 2 pinli Su Çıkışı başlığı
1 x 3 pinli Su Akışı başlığı
Güçle ilgili
1 x 24 pinli ana güç konektörü
2 x 8 pinli +12V güç konektörü
1 x 8 pinli PCIe güç konektörü
Depolamayla ilgili
5 x M.2 yuvası (Anahtar M)
4 x SATA 6 Gb/s bağlantı noktası
USB
1 x USB 20 Gbps konektörü (USB Type-C®'yi destekler)
2 x USB 5Gbps başlığı, 4 ek USB 5Gbps bağlantı noktasını destekler
2 x USB 2.0 başlığı 4 ek USB 2.0 bağlantı noktasını destekler
Çeşitli
3 x Adreslenebilir Gen 2 başlıkları
1 x AURA RGB başlığı
1 x FlexKey düğmesi
1 x Ön panel ses başlığı (F_AUDIO)
1 x Başlat düğmesi
1 x Yeniden Deneme düğmesi
1 x 10-1 pinli sistem paneli başlığı
1 x Termal sensör başlığı
1 x CPU aşırı gerilim atlama kablosu
1 x Alternatif PCIe mod anahtarı

Ayırt Edici Özellikler:

Extreme OC Kit
FlexKey düğmesi
Yeniden Dene düğmesi
Başlama butonu
Extreme Engine Digi+
10K Siyah metalik kapasitörler
MicroFine alaşımlı şok bobini
ASUS Q-Design
M.2 Q-Latch
PCIe Yuvası Q Sürümü
Q-Antenna
Q-Code
Q-Connector
Q-DIMM
DRAM Algılamalı Q-LED (CPU [kırmızı], DRAM [sarı], VGA [beyaz], Önyükleme Aygıtı [sarı yeşil])
Q-Slot
ASUS Termal Çözüm
M.2 soğutucu arka plakası
M.2 soğutucu
Metal arka plaka
VRM soğutucu tasarımı
ASUS EZ DIY
BIOS FlashBack™ düğmesi
CMOS'u temizle düğmesi
CPU Soket kolu koruyucusu
ProCool II
Önceden monte edilmiş G/Ç kalkanı
SafeSlot
SafeDIMM
AURA Sync
AURA RGB başlıkları
Adreslenebilir Gen 2 başlıkları
Hızlı Şarj 4+ Desteği ile Ön Panel USB 20G
Destek: 60W'a kadar hızlı şarj ve USB Watt Değeri İzleyici*
Çıkış: 5/9/15/20V maks. 3A, PPS:3,3–21V maks. 3 A
PD3.0 ve PPS ile uyumlu
* 60W'yi desteklemek için lütfen güç kablosunu 8 pinli PCIe güç konektörüne takın, aksi takdirde yalnızca 27W desteklenecektir.

Yazılım Özellikleri:

ROG'a Özel Yazılım
ROG CPU-Z
DTS® Sound Unbound
İnternet Güvenliği (1 yıllık tam sürüm)
ASUS'a Özel Yazılım
Armoury Crate
AIDA64 Extreme (1 yıllık tam sürüm)
Aura Creator
Aura Sync
Fan Xpert 4 (AI Soğutma II ile)
GameFirst
İki Yönlü Yapay Zeka Gürültü Engelleme
Güç tasarrufu
Sonic Studio
AI Paketi 3
Yapay Zeka Hız Aşırtma ile Kolay Optimizasyon
TPU
DIGI+ Güç Kontrolü
Turbo uygulaması
PC Temizleyici
MyAsus
USB Watt İzleyici
Intel® Unison™
Adobe Creative Cloud (Ücretsiz Deneme)
WinRAR (40 Gün Ücretsiz Deneme)
UEFI BIOS
Yapay Zeka Hız Aşırtma Kılavuzu
ASUS EZ DIY
ASUS CrashFree BIOS 3
ASUS EZ Flash 3
ASUS UEFI BIOS EZ Modu
ASUS MyHotkey
MemTest86

BIOS:

256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS

Yönetilebilirlik:

PME, PXE'den WOL

Form Faktörü:

ATX Form Faktörü
12 inç x 9,6 inç (30,5 cm x 24,4 cm)

 

Soket Tipi LGA 1700
Chipset Intel Z790
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 192 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll