Asus PRIME H610M-A WIFI DDR5 Intel H610 Soket 1700 mATX Anakart

Stokta Var

4.290,77 TL
1.567,42 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 4.290,77 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi LGA 1700
Chipset Intel H610
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 96 GB
Form Faktörü mATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Asus PRIME H610M-A WIFI DDR5 Intel H610 Soket 1700 mATX Anakart

 

PRIME

ASUS Prime serisi anakartlar, 13. ve 12. Nesil Intel® işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime H610, kullanıcılara ve kendi PC’lerini toplayan kişilere kullanışlı yazılımlar ve özelliklerle çeşitli performans ayarı seçenekleri sunuyor.

PRIME H610M-A WIFI

ESNEKLİK

ASUS Prime serisinin temelinde kapsamlı kontrol imkanları yer alıyor. Prime H610 anakartlar sisteminizi her yönüyle ayarlamak için esnek araçlara sahip. Böylece çalışma şeklinize en uygun performans ayarlarını yapıp üretkenliğinizi maksimum düzeye çıkarabilirsiniz.

Akıllı Kontrol

EPU

Çok Yönlü Enerji Verimliliği

EPU, güç sarfiyatını otomatik olarak optimize eder ve Dışarıda modu sayesinde enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkarır. Bu akıllı modda, kullanılmayan giriş/çıkış kontrolcüleri kapatılarak üst düzey enerji tasarrufu sağlanan bir senaryo oluşturulur.

PRIME H610M-A WIFI

Fan Xpert 2+

Esnek Soğutma Kontrolleri

Prime 600 Serisi anakartlar, birlikte gelen Fan Xpert 2+ yazılımı ile sistem fanları üzerinde kapsamlı kontrol imkanı sağlar. Otomatik Ayar modu tüm parametreleri tek bir tıklamayla akıllı bir şekilde düzenler.

PRIME H610M-A WIFI

Digi+ VRM Kontrolü

Hassas Dijital Güç Kontrolü

Digi+ voltaj regülatör modulü (VRM), voltaj düşüşlerinde gerçek zamanlı kontrol sağlayarak frekans ve güç verimliliği ayarlarını otomatik olarak düzenler. Ayrıca üst düzey kararlılık ve performans için işlemciye ince ayar yapma imkanı verir.
*Teknik özellikler modele göre değişiklik gösterir.

PRIME H610M-A WIFI

UEFI BIOS

Ünlü ASUS UEFI (BIOS), sisteminizi yapılandırmak ve ayarlamak için gereken her şeyi sunar. Kendi sistemini kendisi toplamaya ilk kez başlayanlar için akıllı şekilde basitleştirilmiş seçenekler sunmasının yanı sıra tecrübeli kullanıcılara da kapsamlı özellikler sağlar.

Gelişmiş Mod

Ciddi Uzmanlar İçin Gelişmiş Ayarlar

UEFI’deki kullanışlı Gelişmiş mod, kontrolü tamamen elinize almanızı sağlıyor. Dahili arama özelliği seçenekleri bulmayı kolaylaştırırken çeşitli gelişmiş işlevler de ince ayar yapma imkanı veriyor. Böylece aradığınız performansa erişebiliyorsunuz.

PRIME H610M-A WIFI

EZ Modu

Hızlı ve Kolay Kurulum

Önemli ayarları ve istatistikleri görüntüleyen EZ modu ayrıca, kılavuzlar, sürükle bırak işlevi ve önemli ayarları tek tıkla uygulama gibi özelliklerle sisteminizi anında kurup kullanmanızı sağlıyor.

PRIME H610M-A WIFI

SOĞUTMA

Birden fazla yerleşik soğutma bloğuyla ve hibrit fan başlıklarıyla donatılan Prime H610 serisi sisteminizin yoğun iş yükü altında bile serin ve stabil çalışmasını sağlar.

Soğutma Blokları

VRM SOĞUTMA BLOĞU

VRM Soğutma Bloğu ve Termal Dolgular

VRM soğutma bloğu ve termal dolgular, MOSFET’ler ve bobinlerdeki ısı aktarımını artırarak daha iyi soğutma performansı sağlar.

PRIME H610M-A WIFI

Daha Serin Tasarım

Prime H610 serisi, Fan Xpert 2+ veya UEFI BIOS üzerinden yapılan kapsamlı soğutma kontrollerine sahiptir.

Birden Fazla Sıcaklık Kaynağı

Her bir başlık, üç adet termal sensörü dinamik olarak referans alabilir. Fan Xpert 2+, desteklenen ASUS ekran kartlarının sıcaklığını takip etme imkanı vererek GPU ve CPU’ya yoğun yük bindiren görevlerde en uygun soğutmayı elde etmeyi sağlar.

PRIME H610M-A WIFI

Akıllı Koruma

Özel bir entegre devre, fan başlıklarını fazla ısınmaya ve fazla akıma karşı korur.

PRIME H610M-A WIFI

4 Pimli PWM/DC Fan

Dahili her başlık; PWM veya DC fanlarının otomatik olarak tespit edilmesine destek verir.

PRIME H610M-A WIFI

PERFORMANS

Prime H610 serisi, 12. Nesil Intel® işlemcilerin artan çekirdek sayısının ve bant genişliğinin üstesinden gelebilecek şekilde geliştirildi. ASUS H610 anakartlar günlük üretkenliği artıran tüm temel özellikleri sunuyor. Böylece sisteminiz kararlı güç dağıtımı, kullanışlı soğutma ve esnek veri aktarım seçenekleriyle kullanıma hazır hale geliyor.

Depolama

İki adet M.2 yuvası (32 Gbps’e kadar)

PRIME H610M-A WIFI’teki PCIe® 3.0 üzerinden 32 Gbps’e kadar veri aktarımına destek veren çift M.2 yuvası, işletim sistemi veya uygulamalar için kullanılan sürücülerde daha hızlı açılış ve yükleme süreleri elde edilmesini sağlıyor.
* Gerçek aktarım hızları, teorik maksimum hızdan daha düşük olacaktır.

PRIME H610M-A WIFI

Bağlantı Seçenekleri

PCIe® 4.0

12. Nesil Intel® Core™ işlemciler için özel olarak tasarlanan Prime H610 anakartlar, en yeni GPU’lar için PCIe® 4.0 bağlantı seçeneği sunuyor. Yüksek bant genişliği ve süper aktarım hızları ile yoğun iş yüklerinin üstesinden gelebilen, zengin özelliklere sahip sistemler kurabilirsiniz.

PRIME H610M-A WIFI

USB 3.2 Gen 2 Bağlantı Noktaları

10 Gbps’e ulaşan veri aktarım hızlarına sahip USB 3.2 Gen 2 özelliğindeki arka USB Type-C® bağlantı noktaları da dahil çok sayıda UBS bağlantısı ile çevre birimleriyle donatılmış üst düzey sistemler kurabilirsiniz.

PRIME H610M-A WIFI

Wi-Fi 5

PRIME H610M-A WIFI, bağlı her kullanıcının en iyi kablosuz ve çevrimiçi hızları deneyimlemesini sağlamak için 433.3Mbps*'ye kadar aktarım hızları için 1x1 2.4/5GHz antenli 802.11ac Wi-Fi'ye sahiptir!
*Gerçek hız değişiklik gösterebilir ve ağ koşullarına bağlıdır.

PRIME H610M-A WIFI

Intel® 1 Gb Ethernet

Intel® Ethernet Connection I219-V, işlemciye ek yükü azaltır ve olağanüstü düzeyde yüksek TCP ve UDP çıkışıyla daha hızı ve akıcı veri aktarımı yapılmasını sağlar.

Düşük CPU iş yükü

Yüksek TCP ve UDP çıkışı

PRIME H610M-A WIFI

ÖZELLEŞTİRME

Prime H610 serisi tüm deneyimi geliştirecek ince ayrıntılara sahip. Bunlar arasında net ses kalitesi sunan özel codec’ler ve tamamen size özel bir stil oluşturmanızı sağlayan kullanışlı RGB aydınlatma kontrolleri bulunuyor.

Aura Sync

Bilgisayar tutkunlarına yönelik düzgün ayarlanmış bir sistem buna uygun estetik bir görünüme sahip olmalı. ASUS Aura, dahili RGB LED'ler için çeşitli işlevsel ön tanımlı ayar ve dahili RGB başlıklarına bağlanan cihazlar ve şeritlerle birlikte RGB aydınlatma üzerinde tam kontrol imkanı sunar. Tümü, sürekli büyüyen Aura uyumlu donanım portföyüyle senkronize edilebilir.

PRIME H610M-A WIFI

Adreslenebilir Gen 2 Başlıkları

Üç adet adreslenebilir Gen 2 RGB başlığı, ikinci nesil adreslenebilir RGB cihazlardaki LED sayısını tespit edebiliyor, böylece belirli cihazlara özel aydınlatma efektlerini yazılım ile otomatik olarak ayarlama olanağı sunuyor. Yeni başlıklar, mevcut Aura RGB ekipmanlarıyla geriye dönük uyum da sağlıyor.

PRIME H610M-A WIFI

Armoury Crate

Yeni bir yazılım aracı olan Armoury Crate, desteklenen ürünleri tek bir noktadan kontrol etmek için tasarlandı. Armoury Crate sisteminizdeki tüm cihazlarda RGB aydınlatma ayarlarını ve efektlerini tek bir kullanışlı arayüz üzerinden yapma fırsatı sunar. Bu yazılım ayrıca klavye ve mouse tercihleri de dahil olmak üzere sayısı giderek artan ASUS ürünü için ayar yapma olanağı verir. Özel ürün kayıt sistemine de sahip olan Armoury Crate, ASUS topluluğu ile bağ kurmanız için haberler de paylaşır.

Aura Sync

Sürücü & Kılavuz İndir

Hesap Yönetimi

Fan Xpert 2+

PRIME H610M-A WIFI

KURULUM DOSTU

Q-LED Core

Q-LED Core ekranı Power-On Self-Test (Güç Açıldığında Yapılan Test - POST) süresince güç LED’inin belirli biçimlerde yanmasını sağlayarak kullanıcıların potansiyel sorunları fark etmesine yardımcı oluyor.

PRIME H610M-A WIFI

Hasarları önleyen sağlam PCIe slotları

SafeSlot Core, ASUS'a özgü bir PCIe slotudur. Özel bir kancayla anakarta tutturulan sağlam tasarımı sayesinde SafeSlot Core, standart genişleme slotlarına göre kartın yerinden çıkmasına karşı 1,6 kat ve kartın kaymasına karşı ise 1,3 kat daha fazla dayanıklılık sağlar.
ASUS Prime anakartlardaki PCIe ve DIMM pinlerinin çevresinde güçlendirilmiş lehim noktaları da bulunur.

PRIME H610M-A WIFI

 

Teknik Özellikler

 

Model:

PRIME H610M-A WIFI

CPU:

Intel® Socket LGA1700 for 13th Gen Intel® Core™ & 12th Gen Intel® Core™, Pentium® Gold and Celeron® Processors*
Supports Intel® Turbo Boost Technology 2.0 and Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0**
* Refer to www.asus.com for CPU support list.
** Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 support depends on the CPU types.

Chipset:

Intel® H610 Chipset

Memory:

2 x DIMM slots, Max. 96GB, DDR5 5600/5400/5200/5000/4800 Non-ECC, Un-buffered Memory*
Dual Channel Memory Architecture
Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)
* Supported memory types, data rate (speed), and number of DRAM modules vary depending on the CPU and memory configuration, for more information please refer to CPU/Memory Support list under the Support tab of product information site or visit https://www.asus.com/support/
*Non-ECC, un-buffered DDR5 memory supports On-Die ECC function.

Graphics:

1 x DisplayPort**
1 x VGA port
1 x HDMITM port***
* Graphics specifications may vary between CPU types. Please refer to www.intel.com for any updates.
** Supports max. 4K@60Hz as specified in DisplayPort 1.4.
*** Supports 4K@60Hz as specified in HDMI 2.1.  

Expansion Slots:

Intel® 13th & 12th Gen Processors
1 x PCIe 4.0 x16 slot
Intel® H610 Chipset
1 x PCIe 3.0 x1 slot
To ensure compatibility of the device installed, please refer to https://www.asus.com/support/ for the list of supported peripherals.

Storage:

Total supports 2 x M.2 slots and 4 x SATA 6Gb/s ports
Intel® H610 Chipset

M.2_1 slot (Key M), type 2242/2260/2280 (supports PCIe 3.0 x4 mode)
M.2_2 slot (Key M), type 2242/2260/2280 (supports PCIe 3.0 x2 mode)
4 x SATA 6Gb/s ports

Ethernet:

1 x Intel® 1Gb Ethernet
ASUS LANGuard

Wireless & Bluetooth:

Wi-Fi 5
Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac)
Supports 2.4/5GHz frequency band
Bluetooth® v5.0*
*The Bluetooth version may vary, please refer to the Wi-Fi module manufacturer's website for the latest specifications.

USB:

Rear USB (Total 5 ports)
1 x USB 3.2 Gen 2 (10G) port (1 x Type-A)
4 x USB 2.0 ports (4 x Type-A)
Front USB (Total 6 ports)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) connector (supports USB Type-C®)
1 x USB 3.2 Gen 1(5G) header supports additional 2 USB 3.2 Gen 1 ports
1 x USB 2.0 header supports 1 USB 2.0 port
1 x USB 2.0 header supports additional 2 USB 2.0 ports

Audio:

Realtek 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC*
Supports: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
Supports up to 24-Bit/192 kHz playback
Audio Features
Audio Shielding
Premium audio capacitors
Dedicated audio PCB layers
* A chassis with an HD audio module in the front panel is required to support 7.1 Surround Sound audio output.

Back Panel I/O Ports:

1 x USB 3.2 Gen 2 (10G) port (1 x Type-A)
4 x USB 2.0 ports (4 x Type-A)
1 x DisplayPort
1 x VGA port
1 x HDMITM port
1 x Wi-Fi Module
1 x Intel® 1Gb Ethernet port
3 x Audio jacks
1 x PS/2 Keyboard (purple) port
1 x PS/2 Mouse (green) port

Internal I/O Connectors:

Fan and Cooling related
1 x 4-pin CPU Fan header
2 x 4-pin Chassis Fan headers
Power related
1 x 24-pin Main Power connector
1 x 8-pin +12V Power connector
Storage related
2 x M.2 slots (Key M)
4 x SATA 6Gb/s ports
USB
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) connector (supports USB Type-C®)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) header supports additional 2 USB 3.2 Gen 1 ports
1 x USB 2.0 header supports 1 USB 2.0 port
1 x USB 2.0 header supports additional 2 USB 2.0 ports
Miscellaneous
3 x Addressable Gen 2 headers
2 x AURA RGB headers
1 x Clear CMOS header
1 x Front Panel Audio header (AAFP)
1 x COM Port header
1 x S/PDIF Out header
1 x Speaker header
1 x SPI TPM header (14-1pin)
1 x 10-1 pin System Panel header

Special Features:

ASUS 5X PROTECTION III
DIGI+ VRM
LANGuard
Overvoltage Protection
SafeSlot Core
Stainless-Steel Back I/O
ASUS Q-Design
Q-DIMM
Q-LED Core
Q-Slot
ASUS Thermal Solution
VRM heatsink design
AURA Sync
AURA RGB headers
Addressable Gen 2 headers

Software Features:

ASUS Exclusive Software
Armoury Crate
Aura Creator
Aura Sync
Fan Xpert 2+
Two-Way AI Noise Cancellation
AI Suite 3
Performance And Power Saving Utility
TurboV EVO
EPU
DIGI+ VRM
PC Cleaner
ASUS CPU-Z
Norton 360 for  Deluxe (60 Days Free Trial)
WinRAR
UEFI BIOS
ASUS EZ DIY
ASUS CrashFree BIOS 3
ASUS EZ Flash 3
ASUS UEFI BIOS EZ Mode

BIOS:

128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS

Manageability:

WOL by PME, PXE

Operating System:

Windows® 11 64-bit, Windows® 10 64-bit

Form Factor:

mATX Form Factor
9.6 inch x 8.5 inch ( 24.4 cm x 21.6 cm )

 

Soket Tipi LGA 1700
Chipset Intel H610
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 96 GB
Form Faktörü mATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 4.290,77 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 4.290,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 4.290,77 TL 4.290,77 TL
3 x 1.567,42 TL 4.702,26 TL
4 x 1.203,13 TL 4.812,53 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll