Asus GeForce Turbo RTX 2060S 8GB Evo GDDR6 256Bit (TURBO-RTX2060S-8G-EVO) Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset RTX2060S
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Asus GeForce Turbo RTX 2060S 8GB Evo GDDR6 256Bit (TURBO-RTX2060S-8G-EVO) Ekran Kartı

 

TURBO RTX2060S 8G EVO
AAA oyun performansı ve ray tracing için geliştirilmiş blower tarzında fanı ile ASUS Turbo GeForce® RTX 2060 SUPER™ EVO 8GB GDDR6
- RT Çekirdekleri: Özel ışın izleme donanımı, fiziksel olarak doğru gölgeler, yansımalar, kırılmalar ve global aydınlatma ile nesnelerin ve ortamların hızlı ve gerçek zamanlı ışın izlemesini sağlar.
- Eşzamanlı Kayan Nokta ve Tamsayılı İşleme: GPU'ların daha verimli bir şekilde kullanılması, modern oyunların ağır iş yüklerini daha verimli bir şekilde işler.
- Ultra Hızlı GDDR6: Yüksek hızda ve çözünürlükte oyunları 496GB/sn'ye kadar bellek bant genişliğiyle deneyimleyin.
- Yeniden Tasarlanan Muhafaza, birden fazla kart kullanılan sistemlerde ve hava akımının kısıtlı olduğu kasalarda soğutmayı iyileştiriyor.
- Çift rulmanlı fan tasarımı, kaymalı yataklı tasarımlara göre iki kat daha uzun süre dayanıyor.
- Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
- GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları, termal kontroller ve sistem takibi sunuyor.
- 144-Saatlik Onay Programı, sağlamlıktan emin olmak için kartları bir dizi zorlu testten geçiriyor.
Product Image

Uçurun gitsin
ASUS Turbo GeForce® RTX 2060 SUPER™ EVO, birden fazla GPU kullanılan sistemler veya hava akımının kısıtlı olduğu diğer senaryolar için tamamen baştan tasarlandı. Kartlarda, fan muhafazasındaki hava akımını geliştiren ve sağlamlığı artıran bir dizi tasarım özelliği bulunuyor.
Product Image

Yeniden Tasarlanan Muhafaza
Son Teknoloji Soğutma
Turbo GeForce RTX 2060 SUPER EVO'da birçok alanda soğutmayı en uygun hale getirmek için tasarlanan şık görünümlü yeni bir muhafaza bulunuyor. Muhafazanın fan girişini çevreleyen parçaları, SLI sistemlerinde diğer kartlarla arada boşluk kalması ve dar alanlı kasalarda kullanılabilmesi için yükseltildi. Bu fiziksel boşlukla birlikte, serin havayı 80mm fana aktaran açılı muhafaza yüzeyi Turing™'in sıcaklığını her senaryoda kontrol altında tutuyor.

Çift Rulmanlı Fanlar
2 Kat Uzun Ömür
Farklı yatak biçimlerinin kendilerine özgü artı ve eksileri vardır. Çift rulmanlı yataklar kaymalı yataklı tasarıma göre iki kat daha uzun ömürlüdür.

Auto-Extreme Teknolojisi
Hassas Otomatik Üretim
Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.
 

GPU Tweak II
Takip Et ve Ayarla
ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

XSplit Gamecaster
Üst Düzey Yayıncılık
XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast
Gecikmesiz oyun keyfi
Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

Quantum Cloud
GPU'nun gücüyle kâr edin
Quantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

144-Saatlik Onay Programı
“Kapsamlı” demek yeterli olmayabilir
Her kart, piyasaya sürülmeden önce sıkı performans ve güvenilirlik testlerinden geçmek zorunda. Performans ve stres testlerimiz, Fortnite, League of Legends, Overwatch ve PlayerUnknown's Battlegrounds gibi liste başı oyunlarla gerçekleştiriliyor. Kartların sınırları zorlandığında dahi düzgün çalıştığından emin olmak için 144 saatlik kararlılık testleri ve bir dizi 3DMark testinden oluşan güvenilirlik denemeleri yapıyoruz.

Hafif Aydınlatma
Ton geçişleri
Muhafazanın üzerindeki hafif aydınlatma şeridi sisteminize profesyonel bir tarz katıyor.

NVIDIA® G-SYNC™ Teknolojisi
Akıcı çalışma
Bu ekran kartı, süper akıcı değişken yenileme hızı deneyimi sunmak için NVIDIA® G-SYNC™ ekran teknolojisini destekliyor. AAA oyunları ekran yırtılması veya takılma olmadan oynayın.

NVIDIA Turing™ Mimarisi
Kayar nokta ve tam sayı işlemlerini aynı anda yapma, uyarlanabilir gölgelendirme teknolojisi ve bir önceki sürüme göre iki kat daha fazla ön belleğe sahip yeni birleşik bellek mimarisi gibi özelliklere sahip olan NVIDIA Turing™ gölgelendiricileri günümüzün oyunlarında olağanüstü performans artışı sağlıyor.

Süper Güçlere Sahip Olun
Yeni GeForce RTX SUPER™ Serisi orijinal RTX 20 Serisi'ne göre %25 daha hızlı ve önceki nesil 10 Serisi GPU'lara göre 6 kat daha hızlı performans sunan daha fazla çekirdeğe ve daha yüksek saat hızlarına sahiptir. Performansta ilerlemenin ve süper güçler edinmenin zamanı geldi.

GeForce Experience
GeForce Experience™, GeForce ekran kartınızın en büyük yardımcısıdır. Videolar ve ekran görüntüleri çekin, canlı yayınlar yapın ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Ayrıca GeForce sürücülerini güncelleyebilir, oyun içi ayarlarınızı en uygun hale getirebilirsiniz.

G-SYNC
NVIDIA® G-SYNC® size bir oyun deneyiminde istediğinizden fazlasını verir. HDR ve 240Hz'e varan yenileme hızlarıyla pürüzsüz, yırtılmaz bir oyun deneyimi yaşayın.

Oyunu Kare Hızları Kazanır
Fortnite, Apex Legends, ve PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS gibi oyunları 240 ya da 144 FPS'te oynamak kazandırır. GeForce grafik kartlarının rakipsiz performansı ile ayakta kalan son kişi siz olun.

NVIDIA Studio
Hayal ettiğinizden daha hızlı ilerlemeye bağlı olduğunuz yaratıcı uygulamalar ve yeni bir yaratıcılık çağı yaklaşıyor. NVIDIA GPU'lar performansınızı inanılmaz derecede hızlandırıyor. NVIDIA Studio'ya ve daha yaratıcı süreçlere hoş geldiniz.

Bir Profesyonel Gibi Yayın Yapın
GeForce RTX™, aynı anda üstün kalite ile oyun oynama ve yayın yapma yeteneğinin kilidini açan özel bir donanım kodlayıcı ile her iki platformun da en iyisini sunar. RTX grafik kartları, canlı yayın akışınız için maksimum performans sağlamak üzere Yayıncı Yazılımı (OBS) gibi sık kullanılan yayın uygulamalarınız için optimize edilmiştir.

asus-tr-garanti-logo ASUS Türkiye Garantili Ürün
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model TURBO-RTX2060S-8G-EVO
PN -
EAN -
Grafik İşlemci NVIDIA® GeForce® RTX 2060 SUPER™
Bus Veri Standardı PCI Express 3.0
OpenGL OpenGL®4.5
Video Belleği GDDR6 8GB
Saat Hızı OC Mode - GPU Boost Clock : 1680 MHz , GPU Base Clock : 1500 MHz
Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1650 MHz , GPU Base Clock : 1470 MHz
CUDA Çekirdeği 2176
Bellek Hızı 14000 MHz
Bellek Arayüzü 256-bit
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz HDMI Çıkışı : Var x 2 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 2 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var
Maximum Görüntü Çıkış Desteği 4
NVlink/ Crossfire Desteği Hayır
Tavsiye Edilen PSU 550W
Güç Bağlantıları 1 x 8-pin
Aksesuarlar 1 x Başlangıç Kılavuzu
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Driver
Boyutlar 10.5 " x 4.5 " x 1.6 " inç
26.8 x 11.3 x4 cm
Slot 2 slot

EAN Numarası: 4718017419666

Chipset RTX2060S
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll