Asus DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset RX 5500 XT
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 128 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Asus DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı

 

DUAL-RX5500XT-O8G-EVO
ASUS Dual Radeon™ RX 5500 XT EVO 1080p oyunculukta yüksek performans sunuyor
- OC Edition: Boost Hızı ~1865 MHz (OC Modu)/ ~1845Mhz (Oyun Modu)
- Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük yuvalar kullanıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanıyor.
- 0 dB Teknolojisi yüksek performans gerektirmeyen oyunları sessiz bir şekilde oynamanızı sağlıyor.
- IP5X standardında toz geçirmezlik ile parçacık girmesi engelleniyor ve daha yüksek dayanıklılık elde ediliyor.
- Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
- Koruyucu bir arka plaka, taşıma ve kurulum sırasında bileşenleri korur.
- 144-Saatlik Onay Programı, en yeni oyunlara uyum sağlandığından emin olmak için kartları bir dizi zorlu testten geçiriyor.
Product Image

2 Kat Fan. 2 Kat Eğlence.
AMD'nin en yeni oyun deneyimini en saf haliyle sunan ASUS Dual Radeon™ RX 5500 XT EVO, performans ve sadeliği bir arada sunar. Eksen teknolojili fanlar ile IP5X toz geçirmezlik kartınızı temiz ve serin tutar. Auto-Extreme Teknolojisi, koruyucu arka plaka ile birlikte her açıdan güvenilirlik sağlar. Güçlü bir tak ve çalıştır deneyimi için mükemmel bir kombinasyon.
Product Image

Eksen Teknolojili Fan Tasarımı
Daha İyi, Daha Hızlı, Daha Güçlü
Üst seviye ROG ekran kartlarının yeni nesli için tasarlanan Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük yuvalar kullanıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanıyor.

0dB Teknolojisi
Sessiz zeka
GPU çekirdek sıcaklığı 60 derecenin altına düştüğünde gelişmiş dahili kontrolcü fanları durdurur. Böylece oyun keyfini sessiz bir ortamda yaşayabilirsiniz. Sıcaklık belirli eşiği geçtiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlar.
mars

IP5X Toz Direnci
Kartınızı temiz tutun
Fanların bir numaralı düşmanı tozdur. Kanatları temizlemek kolay olsa da içeri giren tozu almak için yuvayı yerinden çıkarmak basit bir iş değildir. IP5X sertifikalı, toz geçirmez, yüksek kaliteli fanlar sayesinde zaman içinde performans düşüşü için endişelenmenize gerek yok.

Auto-Extreme Teknolojisi
Hassas Otomatik Üretim
Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.
 

Koruyucu Arka Plaka
Tamamen metal!
Mühendislerimiz arka plakayı doğrudan ön kapağa bağlayan destekler ekleyerek kurulum ve taşıma sırasında kartın bileşenlerini koruyan sağlam bir çerçeve oluşturdu.

144−Saatlik Onay Programı
“Kapsamlı” demek yeterli olmayabilir
Her kart, piyasaya sürülmeden önce sıkı performans ve güvenilirlik testlerinden geçmek zorunda. Performans ve stres testlerimiz, Fortnite, League of Legends, Overwatch ve PlayerUnknown's Battlegrounds gibi liste başı oyunlarla gerçekleştiriliyor. Kartların sınırları zorlandığında dahi düzgün çalıştığından emin olmak için 144 saatlik kararlılık testleri ve bir dizi 3DMark testinden oluşan güvenilirlik denemeleri yapıyoruz.

AMD Radeon FreeSync™
Sizi İçine Çeken Oyun Dinamikleri
Takılma ve yırtılmasız oyunları, birçok ASUS monitörde bulunan AMD Radeon FreeSync™1 ve FreeSync™ 2 HDR2 teknolojileriyle deneyimleyin.

Hafif Aydınlatma
İnce şerit
Muhafazanın üzerindeki hafif aydınlatma şeridi sisteminize profesyonel bir tarz katıyor.

GPU Tweak II
Takip Et ve Ayarla
ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

Quantum Cloud
GPU'nun gücüyle kâr edin
Quantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

XSplit Gamecaster
Üst Düzey Yayıncılık
XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast
Gecikmesiz oyun keyfi
Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

AMD Radeon™ Yazılımı Adrenalin 2020 Sürümü
Kararlı Yazılım
En yeni Radeon™ Yazılımı Adrenalin 2020 Sürümü, yeni oyun sürümleri ve son derece özelleştirilebilir bir oyun deneyimi için optimize edilmiş en yeni sürücülerle ekran kartınızın potansiyelini tamamen ortaya koyuyor.

Radeon Anti-Lag
Her kare ve tıklamanın önemli olduğu zamanlarda AMD Radeon Anti-Lag, oyuncular ve rekabetçi eSports oyuncuları için en önemli araçtır ve sahip olunması gereken bir özelliktir. Radeon Anti-Lag, bir tuşa basmakla veya fareyi hareket ettirmekle bir oyuncunun arasındaki süreyi en aza indirerek ve bu cevabın ekranda görünmesini sağlar.
mars

Akıllı Keskinleştirme Teknolojisi
Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS), en az performans etkisi ile canlı görünen görseller sunmak ve ayrıntıları akıllıca geliştirmek için tasarlanmış kontrast uyumlu bir keskinleştirme algoritmasıdır.
mars
mars

FidelityFX
FidelityFX, ek yükü azaltmak ve GPU'nuza uygun visseral deneyimleri serbest bırakmak için birden fazla efekti otomatik olarak daha az gölgelendirici geçişine daraltan yüksek kaliteli bir işlem sonrası oluşan efekt koleksiyonudur.
mars
mars

Radeon™ Boost
Yüksek Kare Hızlarına kaliteyi etkilemeden ulaşmak için çözünürlüğü dinamik olarak düşürerek oyunlarınızda performans artışı sağlayın.
mars

ASUS Türkiye Garantili Ürün
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
asus-tr-garanti-logo

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

 

Model DUAL-RX5500XT-O8G-EVO
PN -
EAN -
Grafik İşlemci AMD Radeon RX 5500 XT
Bus Veri Standardı PCI Express 4.0
OpenGL OpenGL®4.6
Video Belleği GDDR6 8GB
Saat Hızı - OC Modu ~1865 MHz (Boost hızı) / 1737 MHz (Oyun hızı*)
Saat Hızı - Oyun Modu ~1845 MHz (Boost hızı) / 1737 MHz (Oyun hızı*)
Stream Processors 1408
Bellek Hızı 14 Gbps
Bellek Arayüzü 128-bit
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz HDMI Çıkışı : Var x 1 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 3 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var (2.3)
Maximum Görüntü Çıkış Desteği 4
NVlink/ Crossfire Desteği Hayır
Tavsiye Edilen PSU 450W
Güç Bağlantıları 1 x 8-pin
Aksesuarlar 1 x Hızlı Başlangıç Kılavuzu
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Sürücüler
Boyutlar 9.5 " x 5.1 " x 1.9 " inç
24.2 x 13 x 4.9 cm
Slot 2.5 slot
Chipset RX 5500 XT
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 128 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll