ASUS TUF GAMING K1 RGB MECH BRANE OYUNCU KLAVYE

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Bağlantı Tipi kablolu
Klavye Dili Türkçe Q
Numerik Tuşlar Var
Multimedia Tuşları Var
Fonksiyon Tuşları Var
Kullanım Amacı Oyun
Renk Siyah

ASUS TUF GAMING K1 RGB MECH BRANE OYUNCU KLAVYE


TUF Gaming K1

Zorluklara Meydan Okuyun

ASUS TUF Gaming K1 oyuncu klavyesi üstün performans ve olağanüstü dayanıklılık sunuyor. Klavyedeki tuşlar her basışta sessiz bir dokunma hissi vere anahtarlarla donatıldı. Anahtarlar yoğun kullanım için özel olarak geliştirilmiş özel kaplamayla desteklenen, 300 ml sıvı dökülmesine dayanıklı bölmelerde yer alıyor. K1'de ayrıca kişisel tarzınızı yansıtabileceğiniz özelleştirilebilir RGB aydınlatma ve yan tarafa monte edilmiş ışık şeritleri, hızlı ve kullanışlı kontrol için özel bir ses düğmesi ve daha rahat kullanım için ergonomik çıkarılabilir bilek desteği bulunuyor.

Oyunlara Layık Performans

TUF Gaming K1 her basışta yumuşak bir tepki veren sessiz ve rahat bir kullanım sunuyor. 19 tuş geçişi (NKRO) teknolojisiyle üretilen klavye, hiçbir tuşu atlamadan hassas bir deneyim sunuyor.

Dinamik RGB ve Işık Şeridi

TUF Gaming K1'de beş adet ayrı aydınlatma bölgesi ve her iki tarafta etkileyici RGB şeritleri bulunuyor. Her bölgeyi ayrı ayrı tüm renk tayfıyla aydınlatabilir, sisteminizi kendi tarzınızı yansıtacak bir şekle getirebilirsiniz. ASUS Armoury Crate uygulaması, aydınlatma ve oyun profillerini içeriğinizle senkronize eden yeni nesil RGB kontrolleri sunuyor.

Sabit

Nefes

Dalga

Renk Döngüsü

Özel Ses Düğmesi

TUF Gaming K1'in sağ üst köşesinde bulunan özel ses düğmesi, oyun seslerini anında kolayca ayarlamanızı sağlıyor. Gözlerinizi ekrandan ayırmadan düğmeyi kolayca çevirip ayar yapabilirsiniz.

Ergonomik Bilek Desteği ve Ayarlanabilir Ayaklar

Çıkarılabilir bilek desteği ve iki farklı yükseklik sunan ayarlanabilir ayaklar ile TUF Gaming K1, en uygun konfor için ergonomik olarak tasarlandı.

Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Özel Kaplama

TUF Gaming K1 baştan sona uzun yıllar ön cephede mücadele edecek şekilde tasarlandı. Dış katmanda kullanılan özel kaplama, 10'dan fazla zorlu aşınma, sürtünme ve terleme testine dayanabiliyor. 300ml'ye kadar sıvı dökülmesine dayanıklı olan ürün, şişe veya bardaklarla yaşanan kazaların oyunu engellemesine izin vermiyor.

Armoury Crate

ASUS Armoury Crate, sistem ve aydınlatma kontrollerini tek bir araçta birleştirerek önemli ayarları parmaklarınızın ucuna getiriyor. By sayede senaryo profillerini ayarlamanız, tuşlara görev atamanız, makro kaydetmeniz ve daha fazlasını yapmanız kolaylaşıyor. Eğlenceli veri analizi için oyun sırasında donanım istatistiklerini bile takip edebilirsiniz.

Dahili Bellekle Tamamen Programlanabilir

TUF Gaming K1'de anında makro kaydedilebilen tamamen programlanabilir sekiz adet tuş bulunuyor. Bu sayede klavyenizi kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Üç adet özel bir adet de varsayılan profili kaydedebileceğiniz dahili bellek sayesinde de klavyenizi istediğiniz yere götürebilir, ayarlarınızı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

PROGRAMLANABİLİR
TUŞLAR

ANINDA MAKRO KAYDI

DAHİLİ BELLEK

 

 

Teknik Özellikler

 

Klavye/Mouse Set Hayır
Klavye Tipi Kablolu
Tasarım Oyun
Tuş Takımı Q Türkçe
PC Bağlantı USB
Sıvıya Dayanıklı Var
Aydınlatmalı Tuşlar Var
Dokunmatik Denetim     Var

 

Bağlantı Tipi kablolu
Klavye Dili Türkçe Q
Numerik Tuşlar Var
Multimedia Tuşları Var
Fonksiyon Tuşları Var
Kullanım Amacı Oyun
Renk Siyah

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll