ASUS ROG STRIX SCOPE RX AURA SYNC RGB Mekanik Oyuncu Klavye Q-TR Cherry MX Red Switch

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Bağlantı Tipi USB
Klavye Dili Türkçe Q
Numerik Tuşlar Var
Klavye Aydınlatma Var
Multimedia Tuşları Var
Fonksiyon Tuşları Var
Kullanım Amacı Oyun
Renk Kırmızı Switch

ASUS ROG STRIX SCOPE RX AURA SYNC RGB Mekanik Oyuncu Klavye Q-TR Cherry MX Red Switch


ROG Strix Scope RX

FPS oyuncuları için ROG Strix Scope RX optik RGB oyuncu klavyesi. ROG RX Optik Mekanik Anahtarlar, genel Aura Sync RGB aydınlatma, IP56 suya ve toza karşı dayanıklılık düzeyi, USB 2.0 geçiş özelliği ve alaşımlı üst plaka

  • ROG RX Optik Mekanik Anahtarlar: 1ms tepki süresi ve 100 milyon kez basma ömrü ile tutarlı ve sallantısız tuşlar
  • ROG ile aydınlanın: Genel aydınlatma için her tuşta RGB LED’ler, arka aydınlatmalı ROG logosu ve ayarlanabilir ışık efektleri
  • Dayanması için üretildi: Alaşımlı üst plaka ve IP56 suya ve toza dayanıklılık derecesi ile uzun kullanım ömrü
  • USB 2.0 geçiş: Cihaz şarjı ve harici depolama için tam işlevli bağlantı noktası
  • FPS oyunlarına hazır: ‘Eğilme’ ve diğer komutlar için Genişletilmiş Ctrl tuşu
  • Gizlilik tuşu: Tüm uygulamaları anında gizlemek ve sesi kapatmak için dokunmanız yeterli
  • Hızlı geçiş anahtarı: Fonksiyon ve medya tuşları arasında anında geçiş yapın
  • Makrolar, yönetim ve yerleşik bellek: Birden fazla tuşa basılan komutlar ayarlayın, Armoury Create üzerinden ayarları değiştirin ve yerleşik belleğe beş adet profil kaydedin

Işık Hızında Oynayın

Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. 100 milyon kez basılmaya dayanan bu anahtarlar, anında tepki veren doğrusal ve tutarlı bir tuş deneyimi sunuyor. Ayrıca, her anahtardaki RGB LED ile her tuş tamamen aydınlatılıyor. Strix Scope RX, IP56 suya ve toza dayanıklılık düzeyine, alaşımlı üst plakaya ve USB 2.0 geçiş özelliğine sahip. Strix Scope serisindeki tüm oyuncu klavyelerinde olduğu gibi bu modelde de FPS oyuncuları için daha geniş bir Ctrl tuşu ve bir de Gizlilik tuşu bulunuyor. ROG Strix Scope RX ile mücadeleye kendinizden emin bir şekilde atılın.

ROG Strix Scope RX


ROG RX RED Anahtar

Doğrusal ve Çabuk

ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlar ROG tarafından geliştirilen ilk anahtarlar olma özelliğini taşıyor. Kapsamlı araştırmalar, testler ve yapılan ayrıntılı ayarlar sonucunda yıldırım hızında tepki için 1,5 mm çalıştırma noktasına sahip bu anahtarlar ortaya çıktı. 40 g ön güç tuşlara yanlışlıkla basılmasını önlerken, mükemmel sekme geri bildirimi için 55 g seviyesine kadar çıkabiliyor. ROG RX Red anahtarlar pürüzsüz ve doğrusal bir his sunarak, tuşa bastığınız zaman neredeyse anında tepki verir.

ROG Strix Scope RX


Dayanması için Üretildi

ROG Strix Scope RX, sektörde lider IP56 toza ve suya dayanıklılık düzeyine sahip. Böylece klavye sıvı dökülmesine ve toza karşı korunuyor. Dayanıklı alüminyum alaşım üst plaka yapısal sağlamlık katarak klavyeden uzun ömürlü ve güvenilir performans almayı sağlıyor.

ROG Strix Scope RX


USB 2.0 Geçiş

Kullanışlı USB 2.0 geçiş özelliği sayesinde klavyeye bir mouse veya flash sürücü takabilir veya mobil cihazları şarj edebilirsiniz.

ROG Strix Scope RX


FPS Oyuncuları için Tasarlandı

FPS oyuncularının oyun stilini inceleyen ROG AR-GE ekibi Xccurate Tasarımını ortaya çıkardı. Bu tasarımda normalin iki katı büyüklüğünde bir Ctrl tuşu yer alıyor. Mücadelenin en yoğun yaşandığı anlarda bu büyük boy tuşa kolayca basmak mümkün.

ROG Strix Scope RX


Anında Gizlilik

Maskeli adam sembolüne sahip tuş başlığıyla Gizlilik tuşu tüm uygulamaları anında gizliyor ve tüm sesi kapatıyor. Böylece ihtiyaç duyduğunuz zaman anında gizliliğe kavuşabiliyorsunuz. Tuşa tekrar bastığınızda tüm uygulamalar ve sesler geri dönüyor.

ROG Strix Scope RX


İş veya Oyun için Hazır

Hızlı Geçiş Anahtarı, ROG Strix Scope RX’i oyunlara veya günlük işlere hazır hale getiriyor. Bu anahtar, üst sıradaki tuşların Medya ve Fonksiyon (Fn) işlevleri arasında kolayca geçiş yaparak iş veya oyuna uygun duruma getirme olanağı sunuyor. Günlük kullanım için yeterli dayanıklılık sunan alüminyum üst plaka, etkileyici deseniyle de şık bir hava katıyor.

ROG Strix Scope RX


Aura Sync

Her tuşta ayrı canlı arka aydınlatmaya sahip olan Strix Scope, baştan sona parlıyor. Aura Sync desteği ile tüm renk tayfı ve bir dizi dinamik aydınlatma efekti emrinizde. Bunlar sayesinde tamamen kendinize özgü bir klavyeniz oluşturabilirsiniz. Aydınlatmayı kapsamlı Aura ekosistemiyle kolayca senkronize edebilir, gerçekten parlayan bir oyun atmosferini kolayca kurabilirsiniz.

ROG Strix Scope RX


Armoury Crate

Armoury Crate sistem ve aydınlatma kontrollerini tek bir çatı altında topluyor. Belirli durumlar için kolayca profiller belirleyebilir, tuşlar atayabilir, makrolar kaydedebilirsiniz.

ROG Strix Scope RX


ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.
Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Teknik Özellikler


EAN Numarası: 4718017812931

Bağlantı Tipi USB
Klavye Dili Türkçe Q
Numerik Tuşlar Var
Klavye Aydınlatma Var
Multimedia Tuşları Var
Fonksiyon Tuşları Var
Kullanım Amacı Oyun
Renk Kırmızı Switch

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll