ASUS PRO WS X299 SAGE II Intel X299 LGA2066 DDR4 4266 M2 USB3.2 2 x 2.5Gb Intel Ceb Anakart

Stokta Var

28.325,56 TL
10.347,33 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 28.325,56 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 2066
Chipset Intel X299
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Dahili Grafik Yok

ASUS PRO WS X299 SAGE II Intel X299 LGA2066 DDR4 4266 M2 USB3.2 2 x 2.5Gb Intel Ceb Anakart


Pro WS X299 SAGE II

Pro WS X299 SAGE II

Intel Core X-serisi işlemciler için, AI Hız Aşırtma, çift Intel 2.5G Ethernet, 7 PCIe Gen 3 yuvaları, DDR4 4266 MHz bellek desteği, çift M.2, üç adet U.2, USB 3.2 Gen 2 Type-C ve Aura Sync RGB aydınlatma özelliklerine sahip LGA 2066 Intel CEB anakart

  • Intel LGA 2066 soket: En son Intel® Core™ X-serisi işlemciler için hazır
  • AI Hız Aşırtma: İşlemcinizin ve soğutma sisteminizin profilini çıkaran bu araç en uygun voltaj ve frekans ayarlarını tahmin ediyor ve her seviyeden kullanıcının anlayabileceği bir arayüze sahip
  • Çift Intel® 2.5G LAN: artırılmış veri çıkışı ve gelişmiş verimlilik sunarak büyük dosya aktarımları ve yedekleme için idealdir
  • 4 adet ekran kartı yolu: 7 PCIe Gen 3 x16 yuva içerir ve NVIDIA® SLI ve AMD CrossFire™ destekler
  • Üstün verimlilik sağlayan VRM soğutucu: Metal yüzgeçli dizi tasarımı, sıra dışı performans sağlamak için ısı dağılımını yüzey alanında en üst düzeye çıkarır
  • Yeni nesil bağlantılar: Çift M.2, üç adet U.2 ve USB 3.2 Gen 2 Type-A - Type-C™ ile yeni nesil transfer hızları


İŞ İSTASYONU ANAKARTI

ASUS Pro Workstation anakartlar yapay zeka, derin öğrenme, animasyon, 3D render veya medya üretiminde çalışan profesyoneller için tasarlanmıştır. Genişletilebilir grafikler, geniş depolama alanı, üstün bağlantı seçenekleri ve olağanüstü genel performans ile güvenilirliğe sahip Pro Workstation anakartlar, yaratıcı profesyoneller için ideal çözümdür. Her anakart, bant dışı yönetimi destekleyen merkezi yönetim yazılımı içerir. Bu nedenle aynı zamanda IT yöneticileri için verimli ve uygun maliyetli bir seçenek haline gelir.

 

 

 

USB BIOS
Flashback®

Çift Intel® 
2.5G LAN

2 x USB 3.2 Gen 2
(1x Type-A &
1x Type-C)

8 Kanal Ses ile
DTS Desteği

PCI-E Gen3 x16
(x16 Link)

PCI-E Gen3 x16
(x8/0 link)

PCI-E Gen3 x16
(x16/x8 link)

PCI-E Gen3 x16
(x8/0 link)

PCI-E Gen3 x16
(x16/x8 link)

PCI-E Gen3 x16
(x8/0 link)

Crystal Sound3

PCI-E Gen3 x16
(x16/x8 link)

DIGI + Güç Kontrolü

Intel® Core™ X-serisi işlemciler için LGA 2066 Soket

3 x U.2 Yuvası

8 x DDR4 4266 MHz (O.C.) Desteği

1 x Dikey M.2, 22110 uzunluğa kadar

ASUS SafeSlot

ThunderboltEX 3 Kartı Başlığı

8 x SATA3 6Gb/s Yuvası

 

Çığır Açan Performans

Intel®'in üst düzey masaüstü platformu, çekirdeklere, önbelleğe ve bant genişliğine sahip olan güncellenmiş Intel Core™ X-Serisi İşlemcilerle kararlılığı artırıyor. Pro WS X299 Sage II üzerindeyken işlemci, yoğun görevlerin üstesinden gelen ek işlem gücüne hazırdır ve ekstra bant genişliği, çok çeşitli işleri hızlandırmak için daha fazla ekran kartı ve NVMe SSD eklemenize olanak tanır.

  • Çoklu GPU Desteği
  •  
    • Bellek
    •  
      • Bağlantı Seçenekleri
      •  
        • Depolama

Dört adet 2 yuvalı Ekran Kartı desteği

Pro WS X299 Sage II, dört adede kadar çift yuvalı ekran kartlarına uyumludur ve hem NVIDIA® SLI™ hem de AMD CrossFire™ 4 yollu yapılandırmaları destekler. NVIDIA® Quadro dahil olmak üzere en yeni grafik teknolojilerinin tam gücünü kullanan çoklu GPU kurulumlarını sağlar. NVIDIA® Quadro®, tasarım, modelleme, tıbbi araştırma ve yoğun simülasyon ve işleme uygulamaları için en iyi performansı sunan Pro WS X299 Sage II'yi mükemmel bir şekilde tamamlar.

48/44 Yollu İşlemci & 28 Yollu İşlemci
4-Yollu/3-Yollu/2-Yollu

Geri dön: Çığır Açan Performans

İstediğiniz Gibi Ayarlayın

Kapsamlı kontroller, ASUS X299 anakartların temelini oluşturur. Pro WS X299 Sage II, istediğiniz performansı sunmak için sisteminizin her yönünü ayarlama amacıyla kullanışlı araçlar içerir.

İşlemci Hız Aşırtma

Otomatik Ayar

4.9G

Varsayılan

3.0G

İşlemci : Intel LGA 1151 i9-10980XE | Anakart : Pro WS X299 Sage II
DRAM : CORSAIR CMK32GX4M4E4133C19R Ver. 4.31 |
Güç Kaynağı : Delta DPS-1200QB | Sıvı Soğutma : Bitspower SC6 PWM | İşletim Sistemi: Windows 10

  • AI Hız Aşırtma
  •  
    • 5 Yönlü Optimizasyon

AI Hız Aşırtma

ASUS AI Hız Aşırtma, sisteminizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan akıllı bir araç. İşlemcinizin ve soğutma sisteminizin profilini çıkaran bu araç en uygun voltaj ve frekans ayarlarını tahmin ediyor. Windows'ta AI Suite yazılımı veya doğrudan UEFI üzerinden erişilebilen kullanışlı AI Hız Aşırtma özelliği her seviyeden kullanıcının anlayabileceği bir arayüze sahip.

İşlemci Potansiyeli

İşlemcinizin yeteneklerini değerlendiren özel bir algoritma oluşturduk.

Soğutma Kabiliyeti

Yerleşik zeka ayrıca, soğutma performansını ölçmek için sıcaklıklar, fan hızları ve güç tüketimi gibi önemli sistem özelliklerini de takip eder.

5-Way Optimization

One click takes care of all that complex tuning. ASUS 5-Way Optimization makes your PC smart. It dynamically optimizes essential aspects of the system, providing overclocking and cooling profiles that are tailored for your rig.
An automated tuning utility that optimizes overclocking and cooling profiles for your unique system configuration.
Fans stay quiet as a whisper for everyday computing, and deliver optimal airflow when the system is crunching through CPU or GPU-intensive tasks.
All-new stress test that allows users to optimize and overclock for CPU or memory-centric workloads.

TPU Analizi

 

EPU Kılavuzu

 

Fan Xpert 4

 

Digi+ Güç
Kontrolü

 

Turbo Core
App

İşlemci Performans Artışı

TurboV İşlem Ünitesi (TPU) voltajlara ince ayar yapma, sistem istatistiklerini takip etme ve en iyi performans için hız aşırtma parametrelerini ayarlama özelliği sunan, otomatik sistem ayar yazılımımızın arkasındaki zekadır.

Tam Enerji Verimliliği

Enerji İşlem Birimi (EPU) ile sistem genelinde güç tasarrufunun keyfini çıkaracaksınız. EPU otomatik olarak güç tüketimini iyileştirir ve kullanılmayan Giriş/Çıkış kontrolcülerini kapatarak, sıra dışı bir enerji tasarrufu senaryosu oluşturan Away modu ile tasarrufu en üst seviyeye taşır.

Hava veya Sıvı için Esnek Soğutma Kontrolleri

Fanlar, sıvı pompaları ve hepsi bir arada (AIO) soğutucular için Fan Xpert 4 veya ödüllü UEFI'ımız üzerinden kapsamlı kontrolün keyfini çıkarın. İster hava ister sıvı ile soğutun, Otomatik Ayar modu her şeyi akıllı bir şekilde, tek tıkla halleder. Aynı zamanda Sıradışı Sessizlik Modu ile tüm fan hızlarını varsayılan minimumun da altına düşürebilir, böylece hafif işleri yaparken sisteminiz fısıltı kadar sessiz olur.

Hassas Dijital Güç Kontrolü

Digi+ voltaj düzenleyici modül (VRM), voltaj düşmesi, değişen frekans ve güç verimilik ayarları üzerinde gerçek zamanlı kontrol sağlar. Böylece üstün kararlılık ve performans için işlemci voltaj düzenlemesi için ince ayar yapabilirsiniz.

Her uygulama için çekirdek başına performansı optimize edin

Intel'in en son işlemcileri, her çekirdeği ayarlamanızı sağlıyor, ASUS Turbo uygulaması da bu özelliği kullanıp, belirli uygulamaları belirli çekirdeklere atamanızı sağlıyor. Bu sayede işlem gücünü ihtiyacınız olan yere yönlendirebiliyorsunuz.

Geri dön: İstediğiniz Gibi Ayarlayın

Çekirdeğine Kadar Serin

Stok hızlarında bile etkili soğutma son derece önemlidir. Bu nedenle Pro WS X299 Sage II, en zorlu platformlar için bile tüm sistemin birleştirilmiş soğutma kontrolüne izin verir. Yerleşik soğutucu, bir dizi fan başlığı, su pompası seçenekleri ve AIO başlıkları ile donatılmıştır.

  • Soğutma Bloğu
  •  
    • Daha Serin Tasarım

Çoklu ultra verimli soğutma blokları

Pro WS X299 Sage II, işlemci kısıtlaması olmadan maksimum performans sağlamak için verimli bir termal tasarıma sahiptir. Metal yüzgeç dizili ultra verimli VRM soğutucu, ısı dağılımı için yüzey alanını en üst düzeye çıkarır ve soğutucuları doğrudan hava akış yolunda bulunan bağlantı ısı borularına bağlayarak, en zorlu iş yükleri altında bile optimum soğutma performansı sağlamak için birleşir.

M.2 Soğutma Bloğu

Pro WS X299 Sage II, optimum depolama performansı ve iyileştirilmiş SSD ömrü için M.2 SSD sıcaklıklarını azaltan ultra verimli bir soğutucuya sahiptir.

Geri dön: Çekirdeğine Kadar Serin

Ses & Kişiselleştirme

Yanıp sönen bir yardımcı programı doğrudan UEFI'ye entegre etmekten, sistem güncellemelerini basitleştirmeye veya sisteminizin yaşamsal belirtilerini görüntülemeye kadar genel deneyiminizi geliştiren tüm küçük ayrıntılara özen gösteriyoruz. Pro WS X299 Sage II, sisteminizi kişiselleştirmek ve her şeyden haberdar olmak için ihtiyaç duyduğunuz araçları sağlar.

  • Ses
  •  
    • Kişiselleştirme

Özel Codec

Saf, güçlü ses için Realtek codec bileşeni ve benzersiz tasarım özellikleri

Pro WS X299 Sage II, Realtek ile yakın işbirliği içinde tasarlanmış benzersiz bir ses codec'i kullanır - Realtek S1220A. Aynı zamanda stereo hat çıkışı için benzeri görülmemiş bir 120dB sinyal-gürültü oranı ve hat girişi için 113dB SNR ile saf ses kalitesi sağlar. Ek olarak, yeni bir empedans algılama devresi, kulaklıklarınız için en uygun ses aralığını sağlamak için kazancı otomatik olarak ayarlar.

DTS:X® Ultra, gelişmiş oyun, VR ve artırılmış gerçeklik deneyimi için kulaklıkları ve hoparlörleri güçlendirmek adına uzamsal bir ses özelliği ekler. DTS:X Ultra, etkinleştirilmiş içeriğe daha derin sonik aktarım sağlamak için kanallara, sahnelere ve nesnelere dayalı sesi destekler. Ayrıca, DTS® codec bileşenleri için işlem sonrası geliştirmeler ve cihaz düzeyinde ayarlama sağlar.

Crystal Sound 3

Eğlence için kusursuz ve sürükleyici ses

Ön güç regülatörü

Tutarlı performans sağlamak için güç girişi gürültüsünü azaltır.

Ses Kalkanı

Analog/dijital sinyal alanlarını ayırarak çok taraflı karışmanın önemli ölçüde azaltılması sağlanır.

Sol ve Sağ Hatlar İçin Ayrı Katmanlar

Ses yolları arasındaki geçiş en aza indirgenir.

Entegre amplifikatör

Yüksek öz dirençli kulaklıklarda yüksek veya düşük frekanslarda düşüş yaşanmadan kullanım imkanı sunar.

De-pop devresi

Tüm ses çıkışlarında başlangıçtaki patlama sesini azaltır.

Üst Düzey Japon Ses Kapasitörleri

Üst düzey parçalar ile olağanüstü gerçekçi ve etkileyici sesler oluşturulur.

Geri dön: Ses & Kişiselleştirme

ASUS Control Center

ASUS Control Center, sunucular, iş istasyonları ve dijital tabelalar da dahil olmak üzere ASUS kurumsal ürünlerini takip ve kontrol etmek için merkezi ve entegre bir IT yönetim platformudur. ACC, uzaktan BIOS güncellemeleri, mobil aygıtlar üzerinden birden fazla sistemin izlenmesi, ayrıca tek tıklamayla yazılım güncellemeleri ve gönderilmesiyle herhangi bir IT altyapısı için daha kolay sunucu yönetimi sağlar.

 

Teknik Özellikler

 

 

  • Yonga Seti

    Intel® X299

  • Bellek

    8 x DIMM, Max. 256GB, DDR4 4266(O.C.)/4200(O.C.)/4133(O.C.)/4000(O.C.)/3600(O.C.)/2933/2666/2400 MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek
    Intel® Core™ X-Serisi İşlemciler (6-Çekirdek Yukarısı)
    Intel® Extreme Memory Profile (XMP) Destekler
    * Hyper DIMM desteği her işlemcinin fiziksel özelliklerine bağlıdır.
    * Gerçek bellek frekansı Intel CPU tiplerinden ve bellek modülünden farklıdır. Her bir CPU tarafından desteklenen bellek türleri hakkında daha fazla bilgi için Intel resmi sitesini kontrol edin.

  • Çoklu GPU Desteği

    NVIDIA® 4-Yönlü SLI™ Teknolojisini Destekler
    AMD 4-Yönlü CrossFireX Teknolojisini Destekler

  • Genişleme Yuvaları

    7 x PCIe 3.0/2.0 x16 (Tekli x16 veya Çiftli x16/x16 veya Üçlü x16/x16/x16 veya Dörtlü x16/x16/x16/x16 veya Yedili x16/x8/x8/x8/x8/x8/x8) *1

  • Depolama

    Intel® X299 çipset :
    1 x M.2_1 socket 3, M Key ile Tip 2242/2260/2280/22110 depolama aygıtı desteği (hem SATA hem PCIE modu)*2
    1 x M.2_2 socket 3, M Key ile Tip 2242/2260/2280 depolama aygıtı desteği (yalnızca PCIE modu)
    8 x SATA 6Gb/s port(lar)
    3 x U.2 konektörü*3
    Raid Desteği 0, 1, 5, 10
    X Serisi (6 çekirdekli ve üstü) CPU RAID için Intel ® Hızlı Depolama Teknolojisi Enterprise 5.1'i desteği
    Intel® Akıllı Yanıt Teknolojisini Destekler
    Intel® Optane™ Bellek Hazır
    Intel® Hızlı Depolama Teknolojisi 15 desteği
    CPU RAID için Intel® Sanal RAID (VROC) desteği

  • LAN

    Intel® I225-LM

  • Ses

    Realtek S1200A 7.1-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC'i
    - Ön ve arka kulaklık çıkışları için empedans hissi
    - Destekler : Jak Algılama, Çoklu-kayıt, Arka Panel Mikrofon Jakı Görevlendirme
    - Kulaklık ve hoparlörler için en yüksek ses kalitesini artırmak için dahili ses yükseltici
    Ses Özelliği :
    - DTS Connect
    - DTS Headphone:X
    - DTS X®:Ultra
    - Ses yükseltici: Kulaklık ve hoparlörler için en yüksek kalitede ses sağlar
    - Premium Japon yapımı ses kapasitörleri: Olağanüstü netlik ve doğrulukla sıcak, doğal ve etkileyici ses sağlar.
    - Eşsiz de-pop devre: Başlangıç çıkış gürültüsünü ses çıkışlarına azaltır.
    - Yüksek Kalite 120 dB SNR stereo oynatma çıkış (Arkada Hat çıkışı) ve 113 dB (Hat Girişi)
    Sağ ve sol track'ler için ayrı katmanlarla, her iki sesin eş kalitede gelmesini garantiler

  • USB Portları

    Intel® X299 çipset :
    8 x USB 3.2 Gen 1 port(lar) (6arka panelde, , 2 bord ortasında)
    Intel® X299 çipset :
    4 x USB 2.0 port(lar) (4arka panelde, )
    ASMedia® USB 3.2 Gen 2 controller :
    2 x USB 3.2 Gen 2 port(lar) (2arka panelde, , Tip A + USB Tip CTM)
    ASMedia® USB 3.2 Gen 2 controller :
    1 x USB 3.2 Gen 2 port(lar) (1 bord ortasında)

  • ASUS´a Özel Özellikler

    OC Tasarımı - ASUS PRO Clock II Teknolojisi
    5 Yönlü Optimizasyon ile Dual Intelligent Processors 5
    - 5-Yönlü Optimizasyon ayar anahtarı mükemmel TPU, EPU, DIGI + Güç Kontrolü Fan Xpert 3 ve Turbo App birleştirir
    TPU

    Fan Xpert4
    - Fan Otomatik Ayar özelliğine sahip Fan Xpert 4 ve optimize edilmiş sistem soğutma kontrolü için çoklu termistör seçimi
    ASUS 5X Koruma III :
    - ASUS SafeSlot Core: Katı lehimleme ile güçlendirilmiş PCIe
    - ASUS Aşırı Gerilim Koruması: Birinci sınıf devre koruması güç tasarımı
    - ASUS Paslanmaz Çelik Arka G / Ç: Daha fazla dayanıklılık için 3X korozyon direnci!
    - ASUS Geliştirilmiş DRAM Aşırı Akım Koruması - Kısa devre hasarı önleme
    - ASUS ESD Koruması - Elektrostatik deşarj koruması
    ASUS Dijital Güç Tasarım :
    - Endüstrinin önde gelen dijital 8 Faz CPU Güç Tasarımı
    - Endüstrinin önde gelen dijital 2 Faz DRAM Güç Tasarımı
    ASUS EPU :
    - EPU
    ASUS'a Özgü Özellikler :
    - AI Suite 3
    - Ai Charger+
    - Crystal Sound 3
    AURA :
    - Aura RGB Şerit Girişleri
    - Aura Adreslenebilir Şerit Giriş(ler)
    ASUS EZ DIY :
    - ASUS CrashFree BIOS
    - ASUS EZ Flash
    - ASUS USB BIOS Geri Yükleme
    - Çoklu Dil Desteği Sunan BIOS
    ASUS Q-Design :
    - ASUS Q-Shield
    - ASUS Q-Cable
    - ASUS Q-LED (CPU, DRAM, VGA, Boot Device LED)
    - ASUS Q-Slot
    - ASUS Q-DIMM
    - ASUS Q-Connector
    Dahili M.2 ve U.2 (M.2'de ve u.2 için s 32Gb/s konumuna bilgi transfer Hızları ile son Transferi Teknolojisi)
    Thunderbolt 3 desteği

  • Arka Giriş/Çıkış Portları

    2 x LAN (RJ45) port(lar)
    1 x Optik S/PDIF çıkışı
    1 x USB 3.2 Gen 2(Turkuaz Mavisi)Tip A
    1 x USB 3.2 Gen 2 (Siyah)USB Tip CTM,
    1 x USB BIOS Geri yükleme Düğmesi
    6 x USB 3.2 Gen 1 (Mavi)
    4 x USB 2.0 (bir port USB BIOS Geri Yükleme(Flashback) ile değiştirilebilir)
    1 x 8 kanallı Ses G/Ç

  • Dahili Giriş/Çıkış Portları

    8 x SATA 6Gb/s bağlantısı(ları)
    1 x AAFP konektör
    2 x CPU Fan bağlantısı(ları)
    2 x Aura RGB Şerit Başlıkları
    2 x Kasa Fan bağlantısı(ları)
    1 x Thunderbolt başlığı(ları)
    1 x 24-pin EATX Güç bağlantısı(ları)
    2 x 8-pin ATX 12V Güç bağlantısı(ları)
    1 x M.2 Soket 3 with M key, type 2242/2260 storage devices support (both SATA & PCIE mode)
    1 x M.2 Soket 3 with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE mode only)
    2 x Addressable RGB header
    1 x TPM girişi
    1 x AIO_PUMP konektörü
    1 x Güç açma düğmesi(leri)
    1 x Reset düğmesi(leri)
    1 x VROC_HW_Key
    1 x Clear CMOS düğmesi(leri)
    3 x U.2 konektörü
    1 x Sistem paneli konektörü
    1 x COM port girişi
    1 x W_Pump+ Girişi
    1 x Termal sensör konnektörü
    1 x CPU_OV jumperı
    1 x M.2 Fan Girişi
    1x 6-pin ATX 12V Güç Konektörü
    1 x USB 3.2 Gen 2 (up to 10Gbps) connector
    1 x USB 3.2 Gen 1 (up to 5Gbps) connector support additional 2 USB ports
    3 x U.2 LED switch header

  • Aksesuarlar

    Kullanıcı kılavuzu
    1 x COM port kablosu(ları)
    Adreslenebilir LED Genişletme Kablosu
    1 x Dikey M.2 braketi seti
    8 x SATA 6Gb/s kablosu(ları)
    1 x 3-Yönlü SLI köprüsü(leri)
    1 x 4-Yönlü SLI köprüsü(leri)
    1 x Q-bağlantısı(ları) (0 in 1)
    Giriş/Çıkış Kalkanı
    1 x M.2 vidaları
    1 x Destek DVD
    1 x MOS Soğutma kiti (fan braketi ve 40mm x 40mm fan)
    1 x SLI HB KÖPRÜ (2-YOLLU-M),

  • İşletim Sistemi

    Windows® 10 64-bit

  • Form Faktörü

    CEB Form Faktör
    12 inç x 10.5 inç ( 30.5 cm x 26.7 cm )

  • Ağırlık

    Renk Kutusu (3'ü 1 arada)
    Net Ağırlık: 5.55kg
    Brüt Ağırlık: 8.06kg

    Toplu Paket (5'i 1 arada)
    Net Ağırlık: 6.99kg
    Brüt Ağırlık: 9.37kg

  • Çevre

    Çalışma sıcaklığı: 10℃ ~ 35℃
    Çalışma dışı sıcaklık: -40℃ ~ 70℃
    Çalışma dışı nem: %20 ~ %90 (Yoğuşmasız)

 

EAN Numarası: 4718017322362

Soket Tipi Intel Lga 2066
Chipset Intel X299
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Dahili Grafik Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 28.325,56 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 28.325,56 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 28.325,56 TL 28.325,56 TL
3 x 10.347,33 TL 31.041,98 TL
4 x 7.942,49 TL 31.769,95 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll