XFX RX-68XTAQFD9 Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core GDDR6 16GB 256Bit Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon RX 6800 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

XFX RX-68XTAQFD9 Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core GDDR6 16GB 256Bit Ekran Kartı

6113b4fc31add.jpeg (844×503)

6113b563a99cc.jpeg (844×375)

Güç ve Performansta Zirve
Gücünü AMD RDNA 2 mimarisinden alan AMD Radeon RX 6800 XT ekran kartı, 72 CU (hesaplama birimi), 16GB GDDR6 bellek ve 128MB AMD Infinity Cache (önbellek) değerleri ile ultra yüksek kare hızları ve 4K çözünürlüğe sahip, en üst seviyede oyun deneyimi sunmak için özel olarak tasarlandı. Bunun yanı sıra AMD Ryzen 5000 serisi masaüstü işlemcilerle birlikte kullanıldığında, işlemcinin grafik birimindeki belleğe erişebilmesini sağlayan AMD Smart Access Memory teknolojisi sayesinde çok daha yüksek oyun performansı sunar.

Hava Akışı ve Estetik
Bir kartta iyi görünüm ve üst düzey performans arasındaki dengeyi bulmak bir sanattır. XFX Speedster SWFT 319 ekran kartını tasarlarken bu dengeyi sağlayarak, hava akışı ve üstün performans ile estetiği bir araya getirdik.

XFX Ghost Termal ve Soğutma Teknolojileri
XFX’in düz bir hava akışı havalandırma özelliğine sahip olan tamamen yeni Ghost Termal tasarımı, GPU’nuzu her zamankinden daha iyi soğutur. Uzun ömürlü ve daha sessiz çalışma sunan çift bilyalı rulmanlara sahip 13 kanatlı fanlarımız, toplam hava akışını arttırarak üstün soğutma performansı sağlar.

XFX Dual BIOS
PC tutkunlarının seçeneklerden hoşlandıklarını biliyoruz; bu nedenle SWFT 319 RX 6800 serisi ekran kartlarımız Dual BIOS seçeneği ile beraber geliyor.

XFX Zero DB Fan Teknolojisi
İhtiyaç duyduğunuzda güçlü, ihtiyaç duymadığınızda sessiz
.
XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core gaming ekran kartı, Zero DB Fan teknolojisine ve mümkün olan en yüksek performansta çalışacak şekilde donatılmış XFX fanlara sahiptir. Zero DB Fan Sistemimiz, günlük kullanımda can sıkıcı fan gürültüsünü en aza indirmek için fanların dönüş hızını sıfır RPM’ye kadar düşürürken, yüksek performanslı yoğun oyun seansları sırasında oluşan ısıyı ortadan kaldırmak için fanları gerektiği gibi hızlandırır.

AMD RDNA 2 Mimarisi
AMD’nin çığır açan yeni RDNA 2 mimarisi, yeni nesil oyun bilgisayarlarının ve konsollarının temelidir. Çoklu oyun platformlarında görsel efektleri ve oyun deneyimini daha önce hiçbir grafik mimarisinin başaramadığı kadar yükselten AMD RDNA 2 mimarisi, PC oyun grafikleri ve bulut oyunlarında yaklaşmakta olan devrimin temelini oluşturur.

AMD'nin gelişmiş 7nm teknolojisine sahip yeni nesil RDNA 2 mimarisi ile 4K oyun deneyiminin tadını çıkarın.

Canlı Görseller
Sürükleyici oyun teknolojileri ve DirectX 12 Ultimate desteği ile AMD Radeon RX 6800 serisi ekran kartları, sizi aksiyonun içine çeker. DirectX Raytracing (DXR), Değişken Oranlı Gölgeleme (VRS) ve AMD RDNA 2 mimarisi için optimize edilmiş olan AMD FidelityFX teknolojileri sayesinde gerçekçi aydınlatma, gölgeler ve yansımaların yanı sıra zengin ayrıntılarla dolu olağanüstü oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

Üstün Oyun Teknolojileri
AMD Radeon Anti-Lag ve AMD Radeon Boost’un düşük gecikmeli oyun teknolojisi ile en üst düzeyde yanıt hızına sahip akıcı oyunları deneyimleyin. Oyun deneyiminizi en yeni HDMI 2.1 VRR teknolojisi, USB-C destekli VR başlıklar veya 1250’den fazla AMD FreeSync teknolojisine sahip oyun monitörü ile daha da yüksek seviyelere taşıyın.

Gerçek Zamanlı Işın İzleme (Ray Tracing) Teknolojisi
RDNA 2 hesaplama birimlerine sahip AMD Radeon RX 6800 serisi ekran kartları, Ray Tracing teknolojisini başka bir boyuta taşıyor. Oyunlarda görsel kaliteyi arttırmak için yeni nesil oyunlarda yeni standart haline gelen Ray Tracing teknolojisini destekleyen AMD Radeon RX 6000 serisi ekran kartları, DirectX Raytracing ile gerçek zamanlı aydınlatma, gölge ve yansıma gerçekçiliğine ve göz alıcı grafiklere sahip oyun deneyimleri sunmak için optimize edilmiştir.

AMD FidelityFX Teknolojisi
AMD Radeon RX 6800 serisi ve Radeon RX 6900 XT ekran kartları için optimize edilmiş olan AMD FidelityFX, oyun geliştiricilerinin yüksek kaliteli işleme sonrası efektler oluşturmalarına yardımcı olarak oyunların görsel doğruluk ve performans arasında bir denge kurmasını kolaylaştırır. FidelityFX teknolojisi ile birlikte patlamalar, fizik ve ışık efektleri size daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatır.

AMD FidelityFX Super Resolution
AMD FidelityFX Super Resolution (FSR), AMD Radeon RX 6000 Serisi grafik kartlarının sunduğu yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü oyun deneyimleri ile FSR destekli oyunlarda kare hızlarınızı ortalama 2,4 kat artırır. En iyi görsel doğruluktan maksimum performansa kadar dört ön ayar arasında oyun deneyiminizi optimize edin.

AMD Infinity Cache
RDNA 2 mimarisi ile devrim niteliğinde yeni bir bellek seviyesi. 128MB AMD Infinity Cache, 384-bit GDDR6'ya kıyasla 2,17 kat bant genişliği/güç ile düşük güç ve düşük gecikmeye sahip yüksek bant genişliği performansı sağlar.

AMD Smart Access Memory Teknolojisi
İşlemcinin grafik birimindeki belleğe erişebilmesini sağlayan AMD Smart Access Memory teknolojisi, AMD Ryzen 5000 serisi masaüstü işlemciler ile AMD Radeon 6000 serisi ekran kartlarının PCI-E 4.0 veri yolu üzerinden haberleşerek çok daha yüksek oyun performansına ulaşmanıza olanak tanır.

Yüksek Performanslı 4K Oyun Deneyimi
72 adet gelişmiş hesaplama birimi (CU) ile ultra yüksek kare hızları ve 4K çözünürlükte en üst seviyede performansa sahip oyun deneyimini yaşayın.

Üst Seviye Bilgisayar Kasaları İçin Mükemmel Seçim
Yeterli alan ve hava akışına sahip PC kasaları için tasarlanmış olan XFX SWFT 319 ekran kartı, bu üst seviye PC kasaları ile birlikte size en iyi performansı sunar. XFX SWFT 319, Micro, Mini ve bazı Mid-Tower PC kasalarında kullanım için uygun olmayabilir.

Gelişmiş Oyunlar İçin GDDR6 Bellek
Yüksek bant genişliği performansı sağlamak için 16GB GDDR6 bellek ile donatılmış olan XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core ekran kartı, günümüzün en popüler ve en zorlu oyunları için olağanüstü 4K performansı sunar.

PCI Express 4.0 Desteği
AMD Radeon RX 6000 serisi ekran kartları, PCI-E 3.0 ile kıyaslandığında iki kat daha fazla bant genişliği sunan 16GT/s’lik veri hızına sahip PCI-E 4.0 desteği ile birlikte gelir.

500 Milyon Oyuncu AMD Radeon Grafikleri ile Oynuyor
Günümüzün en güncel konsolları ve birçok oyun bilgisayarı AMD grafikleri ile güçlendirilmiştir. Fiyat-performans ürünü yüksek performanslı ekran kartları söz konusu olduğunda, yapılacak seçim gayet açık ve nettir.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: XFX
Model: RX-68XTAQFD9  
Chip Seti: AMD
Bellek: 16 GB
Bit Değeri: 256 Bit
Grafik İşlemcisi: Radeon RX 6800 XT
Bağlantı Tipi: HDMI, DisplayPort
DirectX Desteği: DirectX 12
Open GL: Open GL 4.6
Soğutucu Tipi: Üçlü Fan
Bus Veri Standardı: PCI-E 4.0
İşlem Çekirdeği: 4608
Önerilen PSU: 750W
Güç Bağlantıları: 2x 8-pin
Boyutlar: 34 x 13 x 5.2 cm

 

EAN Numarası: RX-68XTAQFD9

Chipset Radeon RX 6800 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll