Western Digital Black 2 TB P10 Game Drive WDBA2W0020BBK Taşınabilir Disk (WDBA2W0020BBK-WESN)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 5 TB
USB Bağlantı Türü USB 3.2 Gen 1
Boyut 2.5"

WD MY PASSPORT 2TB YELLOW WORLDWIDE WDBA2W0020BBK-WESN

Krallığınızı Genişletin
Oyun arşiviniz büyüdükçe, eski favorilerinizi saklayacak ekstra alanın yanı sıra, yeni bulduğunuz kıymetli oyunları da saklayacak alana ihtiyacınız olacak. WD_Black™ P10 Game Drive, 125 oyuna kadar alabilen 5 TB’a kadar kapasitelerle gelir, böylece konsolunuzda veya kişisel bilgisayarınızda yenilere yer açmak için silerek oyunlardan ödün vermeniz gerekmez.

Siz Nereye, Oyunlarınız Oraya
Nerede olursanız olun, oyuna hızlıca girin. WD_Black™ P10 Game Drive'ın kolaylıkla taşınabilen ve oldukça dayanıklı olan form faktörü, arşivinizi gittiğiniz her yere götürebilme olanağı sağlar. Tek yapmanız gereken takmak, giriş yapmak ve imrenilen koleksiyonunuzdaki herhangi bir oyunu oynaya hazırsınız.

Daha İyisi İçin Üretildi
WD_Black™ cihazlarının içinde bulunan her şey, ne oynadığınıza bakmaksızın oyununuzu daha ileri taşımak için özel olarak tasarlandı. 140 MB/sn'ye kadar hızlara ve 5 TB’a kadar ekstra depolama alanına sahip olan WD_Black™ P10 Game Drive, oyununuzu sürdürmenizi ve sınırlama olmadan oynamanızı sağlayarak, konsolunuzu veya kişisel bilgisayarınızı yeni performans seviyelerine taşır.

Mirasımız Yaşamaya Devam Ediyor
Denemiş ve gerçek oyuncular canları (veya save’leri) pahasına WD_Black™’e güvenirler. WD_Black™ ile görevimiz basittir: oyunlarınızı korumaya ve arttırmaya adanmış bir marka olmak. Video oyunlarınızda yeni efsaneler yaratırken WD_Black™ P10 Game Drive’ın güvenilirlik, optimize edilmiş hız artışları, genişleme ve 3 yıl sınırlı garanti sunarak yanınızda olacağından emin olabilirsiniz.

Endİşelenmeden Kazanin
Konu premium depolamanızı genişletme ve performansını artırma olduğunda WD_Black™ limtileri kırıyor. Oyuncular için özel olarak tasarlanan WD_Black™ P10 Game Drive, konsolunuza veya kişisel bilgisayarınıza ihtiyacı olan güvenilirliği, sağlıklı performans artışını ve kapasiteyi sağlar, böylece donanımınız için endişelenmeye daha az, kazanmaya daha fazla zaman harcarsınız.

1. Depolama kapasitesi olarak kullanıldığında, bir gigabayt (GB) = bir milyar bayt ve bir terabayt (TB) = bir trilyon bayta eşittir. Erişilebilen toplam kapasite işletim ortamına göre değişiklik gösterir.
2. Okuma hızına ve dahili testlere dayanır. Aktarım hızı olarak kullanıldığında, saniye başına megabayt (MB/sn), saniyede bir milyon bayta eşittir. Performans, donanım ve yazılım bileşenleriniz ile yapılandırmalarına bağlı olarak değişir.
3. Oyunların sayısı, her bir oyun için ortalama 36 GB olarak hesaplanmıştır. Oyun sayısı dosya boyutuna, biçimlendirmeye, diğer programlara ve etkenlere göre değişecektir.
4. Eğer oyun satın alınıp diskten yüklendiyse, satın alındığını doğrulamak için orijinal diskler gerekebilir. İnternet bağlantısı ve bir Xbox Live hesabı gereklidir.

 

 

 

5TB WD_BLACK™  P10 Game Drive - Featured Image1

 

 

5TB WD_BLACK™  P10 Game Drive - Featured Image2

 

 

5TB WD_BLACK™  P10 Game Drive - Featured Image3


 

Teknik Özellikler

Kapasite

5 TB

Arayüz

USB 3.2 Gen 1

Connector

Micro B

Uyumluluk

  • Playstation™ 4 Pro veya sistem yazılım sürümü 4.50 veya üzeri olan PS4
  • Xbox One™
  • Windows® 8.1, 10
  • macOS 10.11+

Boyutlar (L x W x H)

118" x 88" x 20.8mm

Kutuda

  • WD_BLACK™ P10 Game Drive
  • Hızlı kurulum kılavuzu

 

Kapasite 5 TB
USB Bağlantı Türü USB 3.2 Gen 1
Boyut 2.5"

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll