VIEWSONIC M2 TAŞINABİLİR LED 1920x1080 FHD HARMAN KARDON HOPARLÖR PROJEKSİYON

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kontrast Oranı 120000:1
Görüntü Teknolojisi LED
Parlaklık (Ansilümen) 125 ANSI
Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080

VIEWSONIC M2 TAŞINABİLİR LED 1920x1080 FHD HARMAN KARDON HOPARLÖR PROJEKSİYON


Full HD 1080p Smart Taşınabilir Harman Kardon Hoparlörlü LED Projeksiyon Cihazı

M2, 1,200 LED Lümen, 1080p Full HD çözünürlük, Cinema SuperColor+™ teknolojisi, çift Harman Kardon hoparlörleri biraraya getirerek, A4'ten daha küçük boyutuyla hareket halindeyken büyük ekran deneyimi ile mükemmel görsel-işitsel performans sunmayı hedefliyor.


Gittiğiniz Her Yerde Kendinizi İfade Edin

M2 - Lambasız Taşınabilir Stüdyo Projeksiyon Cihazı

  • Gözler ve kulaklar için bir şölen
  • Zahmetsizce Gösterebilirsiniz
  • Akıllı & Özerk

Üstün Tasarım, Çalışma & Oyun için mükemmel


Büyüleyici Detaylar için 1080p Full HD

Full HD 1080p (1920 x 1080) çözünürlüklü projeksiyon, net bir şekilde görüntülenen bilgiler ve ultra net görüntü kalitesi sunar.


Gerçeğe Uygun Renkler Sizi Hayran Bırakır

ViewSonic'in tescilli Cinema SuperColor+™ Teknolojisinin %125 Rec.709 ile sunduğu gerçeğe uygun renkler, size zengin duygusal zevk ve canlı bir hava hissi verir.


Son LED Teknoloji


Sinema sistemi düzeyinde Harman/Kardon hoparlörler

Harman/Kardon tarafından özelleştirilmiş çift hoparlörler, ister film izlerken, ister canlı bir konser dinlerken veya yaratıcı sanat çalışmalarınızı sunarken, her yerde sürükleyici bir deneyim için canlı ve güçlü bir ses sunar.


Daha Esnek Ses ihtiyaçlarını Gerçekleştirme

Bir filmin veya heyecan verici bir oyunun sesini, Bluetooth üzerinden kendi Bluetooth kulaklığınıza gönderebilir, dış dünyadan bir kaçış oluşturabilir ve kendinizi büyük ekran eğlencenize kaptırabilirsiniz.

Veya tam tersi olarak, diğer Bluetooth soundbar veya subwoofer'ınıza bağlayarak, heyecanı artırabilir, aile ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.


Yoldayken Mükemmel Görsel-İşitsel Performans

M2 taşınabilir stüdyo ile dünya sizin gösteri alanınızdır. A4 boyutundan daha küçük olan projeksiyon cihazınızı özgürce taşıyabilir, anında taşınabilir şarj cihazınıza takıp, istediğiniz yerde Full HD büyük ekran gösterinizi sahneleyebilirsiniz.

*Taşınabilir şarj cihazı en azından 45W (15V/3A) olmalı ve güç aktarımı (Power Delivery) protokulünü desteklemelidir.


Akıllı Cihazlarınızdan Kablosuz Yayın

Saniyede etkileyici sunumlar oluşturun, paylaşın ve keyfinizi artırın! Dahili 5Ghz hızlı Wi-Fi bağlantısı sayesinde elinizdeki cihazlardan tek bir kablo kullanmadan içeriği büyük ekrana yayınlayabilir veya ekran yansıtabilirsiniz.


Telefonunuzla Sezgisel Dokunmatik Kontrol

Artık taşınabilir cihazınızı alternatif güçlü bir uzaktan kumandaya dönüştürebilirsiniz - sezgisel dokunmatik kontrol, kolay yazma ve büyük ekranda basit açıklama. Yapmanız gereken sadece ViewSonicvCastSender uygulamasını telefonunuza indirmek olacaktır; telefonunuz ve projeksiyon cihazınızın aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun ve başlamak için uygulamada ikisini eşleyin.


Bir dakikadan kısa sürede Hızlı & Kolay kurulum

Klişeleşmiş projeksiyon cihazı ile başlatma süresine devrimsel bir yenilik getirin. Tıpkı bir TV'de yaptığınız gibi projeksiyon cihazınızı anında açın. Dahili otomatik odaklama ve otomatik v ekran yerleşimi ile saniyeler içinde mükemmel görüntü yansıtabilirsiniz.


Her açından düzgün görün

Oturma odasındaki yan sehpada, yatak odasında veya istediğiniz herhangi bir yerde olsun, M2, kapsamlı H / V ekran yerleşimi ve dört köşe ayarlama özelliği ile mükemmel şekilli görüntüler sağlayabilir.


Küçük Alanlarda Bile Başarılı

Bir kafe köşesinde, ortak bir stüdyoda, kendi odanızda veya herhangi küçük bir mekanda olsanız bile bir TV'den daha büyük ekranla karşıkonulmaz heyecanın tadını çıkarın. 80inçlik bir ekran için yaklaşık 2.18 metre mesafe gereklidir.


''Bütün yollar Roma'ya çıkar.''

Çeşitli taşıyıcı cihazlardan gelen içeriği doğrudan büyük ekrana taşımak ister misiniz? Problem değil. M2, USB C Tipi, HDMI, USB okuyucu, Micro SD ve Wi-Fi dahil olmak üzere kapsamlı bağlantı ile birlikte gelir ve ek dosya / adaptör geçişleri sorununu ortadan kaldırır.


Düşlerinizdeki Yayın

Kablo karmaşasına ve harici cihazlara veda edin. Dahili uygulama merkezi size tüm eğlence ihtiyaçlarınızı karşılar. En sevdiğiniz uygulamaların tadını projeksiyon cihazından büyük ekrana yansıtarak çıkarın ve hepsini WiFi'dan indirin.

*Buradaki uygulamalar demo amaçlıdır ve cihaza önceden yüklenmemişlerdir. Uygulamalar ve ticari markaları veya logoları, ürün sponsorlarının veya destekleyicilerinin hakkı değil, ViewSonic ile ilişkili olmayan sahiplerinin mülkiyetindedir


Ses Kontrol

Projeksiyon cihazı bugün piyasadaki en son ses aktivasyon hizmetlerini içermektedir. Cihazınızı Amazon Alexa & Google Assistant aracılığıyla ses kontrolü, herşeyin sizin emrinizde olduğu akıllı bir yaşam yolu.


Göz Koruması

Kullanıcı güvenliği ve konforu ViewSonic'in en önemli önceliğidir. Dahili bir ultrasonik sensör sayesinde Göz Koruma* özelliği, nesneler merceğe çok yakın olduğunda projeksiyon ışınının gücünü otomatik olarak keser.

*Başlangıç ayarı "Kapalı" (Off) dır. Temel Ayarlardan açabilirsiniz.


Göz Koruması

Gözlerinize erişmeden önce duvar veya projeksiyon ekranından seken yansıtıcı ışık kullanan projeksiyon, izleme deneyimini neredeyse mavi ışıksız, görüşünüze daha az zararlı hale getirir ve uzun süreli izleme sürelerinde göz yorgunluğunu azaltır.


  • 1. Lens
  • 2. IR & Göz Koruma Sensörü
  • 3. Kademesiz Stant
  • 4. Otomatik odaklama yapan Kamera
  • 5. USB Tip-C
  • 6. Güç Düğmesi
  • 7. Mikro SD Kart Okuyucu
  • 8. USB Okuyucu (5V / 2A)
  • 9. Ses Çıkışı
  • 10. HDMI
  • 11. DC Girişi
  • 12. Mikro USB (Hizmet)
  • 13. WiFi Dongle
  • 14. Kızılötesi

Teknik Özellikler

 

Görüntü Tipi LED
Doğal Çözünürlük 854 x 480
Sıkıştırılmış Çözünürlük   1920 x 1080
Görüntü Oranı 16:9
Parlaklık 125 ANSI Lümen
Kontrast Oranı 120.000:1
Işık Kaynağı LED
Ağırlık 1,7 kg
Hoparlör Sayısı 2 Adet
Hoparlör Gücü 3 Watt

 

Kontrast Oranı 120000:1
Görüntü Teknolojisi LED
Parlaklık (Ansilümen) 125 ANSI
Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll