Toshiba Satellite Pro R40-C-12M Intel Pentium 4405U 4GB 500GB 14" W10H

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Pentium
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
Sabit Disk 320-500 GB
Ssd Yok
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1366x768 px

Toshiba Satellite Pro R40-C-12M Intel Pentium 4405U 4GB 500GB 14" W10H

 

ÇALIŞAN PROFESYONEL BİR CİHAZ
Satellite Pro R40-C, güvenilirliğe ihtiyaç duyan profesyonel profesyonellerin ve güçlü bir öğrenme arkadaşına ihtiyaç duyan öğrencilerin taleplerini karşılamak üzere tasarlanan giriş seviyesi bir cihazdır. Intel® Core ™ mimarisi ile tam donanımlı ve Windows 10 Pro'yu ekleme seçeneğine sahip olan kullanıcılar, üretken olmaları için ihtiyaç duydukları tek şeyin hepsine sahip. Ve hepsi Toshiba'nın 30 yıllık dizüstü bilgisayar gelişimi ve yeniliği tarafından destekleniyor.

 

 

GERİ KALAN GÜNLÜK KULLANIMA UYGUNDUR.
Bir eğitim ortamının günlük yıpranması ve yıpranmasına ya da yoğun bir ofisten gelen taleplere dayanacak şekilde tasarlanan Satellite Pro R40-C, uzun ömürlülüğünü ve güvenilirliğini sunar. 3D algılayıcısı, verilerin her zaman korunmasını sağlar ve sağlam şasi tasarımı, uzun süreler boyunca sağlamlık sağlamak için kuvvetli menteşe testinden geçmiştir.
 


PROFESYONEL PERFORMANS İÇİN ERGONOMİK OLARAK TASARLANMIŞTIR
Satellite Pro R40-C'nin tam boyutlu klavyesi, optimize edilmiş verimlilik için profesyonel bir yazarak deneyim sunar. Sessiz işlevselliği, önemli toplantılarda, sessiz kütüphanelerde veya kalabalık trenlerde dikkatle çalışmanın kolay olduğu anlamına gelir. Ve CSV olmayan ekran, kullanıcıların dikkatini dağılmadan hem iç mekan hem dış mekan - hem düşük ışık hem de parlak ışık senaryoları - ile çalışmalarını sağlar.
 


TÜM TEMEL UNSURLARA BAĞLANIR
Kullanıcılar, HDMI, RGB, USB 3.0, Gigabit LAN ve SD-kartı da dahil olmak üzere tam boyutlu bağlantı noktalarının bir seçimi sayesinde herhangi bir bağdaştırıcıya ihtiyaç duymadan tam bağlantıların keyfini çıkarabilirler. Satellite Pro R40-C ayrıca Intel® premium ac / abgn, Intel® Kablosuz Ekran ve Bluetooth gibi en yeni kablosuz teknolojilere sahip. Bu da iş dünyası profesyonelleri ve öğrencilerin her zaman herkese ve ihtiyaç duydukları her şeye bağlanabilmeleri anlamına geliyor.
 


KALİTEYİ VE EKONOMİKLİĞİ DENGELER
Satellite Pro R40-C, güvenilir Intel® Core ™ mimarisi, Intel® Premium WiFi ve Gigabit LAN gibi yüksek kaliteli bileşenler ve uygun fiyat noktaları arasında doğru denge sunarak bütçeye duyarlı öğrenciler ve genç iş dünyası profesyonelleri için mükemmel bir konuma sahiptir. . Cihaz, birden fazla sipariş veren işletmeler için de ideal - herhangi bir ofis için güvenilir bir temel oluşturuyor.



BİR DİZİ AKSESUARLA UYUMLU
Satellite Pro R40-C, kullanıcıların her türlü çevrebirimleri ve ekranlara bağlanması gereken tek tıklama ve tıklama bağlantı noktalarına sahiptir. Buna Toshiba'nın Dynadock ve depolama yelpazesi de dahildir - bu da cihazın kapsamlı bir masaüstü arkadaşı olmasına yardımcı oluyor. Dahası, kullanıcılar cihazlarını taşımak ve korumak için Toshiba'nın uyumlu çantalarını ve kılıflarını en iyi şekilde kullanabilirler.


* Aksesuarlar ayrı olarak satılır. Lütfen mevcut aksesuar çeşitlerini www.toshiba.eu/ aksesuarları / dizüstü bilgisayarları kontrol edin.Bir dizi aksesuarla uyumlu
 


GÜÇ TÜKETİMİNİ OPTİMİZE EDER
Toshiba'nın önceden kurulmuş olan Eco Utility yazılımı sayesinde kullanıcılar Satellite Pro R40-C'nin enerji tüketimini kontrol altında tutabiliyorlar. Aslında, EPEAT onaylı cihaz, en son Energy Star niteliklerinden de yararlanan her yönüyle çevreye duyarlıdır.

 

Özellikler : 

 

4 GB, DDR3L RAM (1,600 MHz)

500 GB SATA 7200 Rpm HDD

35.6cm (14.0”) , Toshiba IPS HD ready non-reflective High Brightness display with Wide View Angle, 16 : 9 aspect ratio and LED backlighting

Intel® HD Graphics 620 

24-bit stereo built-in stereo speakers, enhanced by DTS® Studio Sound™ 

1 × harici mikrofon ile paylaşımlı kulaklık soket

1 × HDMI çıkışı 1080p 

1 × RGB

1 × RJ-45 

1 × SD™ card slot (SD™, SDHC™, SDXC™ supporting UHS-I, MMC)  

3 × USB 3.0 USB (Sleep-and-Charge desteği)

1 × integrated 0.9M FF HD Type13A-USB w/ MICx2 

1 × connector to Toshiba Hi-Speed Port Replicator III

2 × memory slots

Güvenli Kablo Kilidi, Akıllı Kart Okuyucu , Gelişmiş Şifreleme (TPM 2.0) , Windows Hello destek , Intel® Kimlik doğrulama desteği , Toshiba tarafından geliştirilmiş BIOS

Wireless LAN Wi-Fi™ 802.11ac, a/b/g/n Intel® Dual Band Wireless-AC 3165, Bluetooth® 4.0 + LE, Gigabit Ethernet LAN hızı: 10BASE-T / 100BASE-TX / 1000BASE-T 

lithium-polymer batarya 4 cell , max. 8 saat Kadar

Zarif ince çizgili Siyah Magnezyum kasa, Mat siyah klavye

 

 

EAN Numarası: 4051528363456

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Pentium
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
Sabit Disk 320-500 GB
Ssd Yok
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1366x768 px
İşletim Sistemi Win 10 Home
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll