Toshiba Satellite Pro A30-D-14F i5 7200U 8GB 500GB 13.3" Tümleşik VGA W10HOME

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.66 GHz ve üzeri
İşlemci Nesil 7. Nesil
Sabit Disk 320-500 GB
Ssd Yok
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 13" Civarı

Toshiba Satellite Pro A30-D-14F i5 7200U 8GB 500GB 13.3" Tümleşik VGA W10HOME

 

NEREDE OLURSANIZ OLUN ÖĞRENİN
A30-D'nin kompakt formu herhangi bir torbaya rahatça sığar, bu nedenle bir yere taşınmak için idealdir. Yorulmayan HD veya Full HD ekranıyla parlak güneş ışığında bile, istediğiniz yerde çalışabilir, ancak öğrenmek ve hareket halindeyken bunu mükemmel kılan şey bu değil. Ve bütün gün devam edecek bir pil ömrü ile, bir soket bulmak ve takmak için ihtiyaç asla kesintiye uğratmazsınız.

 

GÜVENEBİLECEĞİNİZ PC
A30-D'nin hafif ama sağlam magnezyum şasisi, gündelik darbelere ve çevik öğrenmenin zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanmış olup sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacaktır. TÜV Rheinland tarafından bile Hızlandırılmış Yaşam Testi'ne (HALT) tabi tutulduğunuzdan - bu sayede cihazınıza olan güvenimizi paylaşabilirsiniz.

 

BİLGİYE BAĞLAN
A30-D, sunum yapmak için HDMI ve RGB, içeriği hızla kaydetmek ve paylaşmak için üç adet USB 3.0 portu ve Intel® premium Wi-Fi performansı da dahil olmak üzere, dongle-free bağlantı seçenekleri ile birlikte gelir - bu sayede bağlantı kurabilir ve toplayabilirsiniz sorunsuz materyal öğrenme. A30-D ayrıca tam boyutlu bir SD kart yuvasına ve istediğiniz herhangi bir şekilde içeriği depolamanıza ve göstermenize olanak tanıyan bir optik disk sürücüsü seçeneğine sahiptir. Bu özelliklere, Skype üzerinden sohbeti her zamankinden daha kolay hale getiren bir Full HD web kamerası ve gürültüyü ortadan kaldıran çift mikrofon ilgisi var.

 

BAŞARMAK İÇİN GERÇEKLEŞTİR
A30-D süper mobil olmasına rağmen, asla performansdan ödün vermez. Bunun nedeni, en yeni Intel® Core işlemciler gibi öncü dahili bileşenler ve duyarlı gözatma, önyükleme ve veri paylaşımı için isteğe bağlı bir SSD ile oluşturulmasıdır. A30-D ile, işlerinizi ihtiyaç duyduğunuz kadar hızlı bir şekilde yapabilirsiniz; toplantılar arasında çalışmak için mükemmel bir hale getirin veya denemenizi son başvuru tarihine kadar tamamlayın.

 

PROFESYONEL DÜZEYDE GÜVENLİK
İster teziniz veya işletmenizin kritik verileri olsun, yanlış ellere girmek istemediğiniz bazı şeyler var. A30-D ile TPM (Güvenilir Platform Modülü) ve Akıllı Kart özelliği sayesinde güvenceye alabilirsiniz. Bu şekilde, güç düğmesine ilk basışınızda korunursunuz.

 

ÖĞRENMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY
A30-D ile öğrenmek ve çalıştığınız her şeye sahip olursunuz - nerede olursanız olun. Dynadock yelpazesi dahil, çevre birimlerinize kolayca bağlanmanızı sağlayan HDD'ler ve SSD'ler gibi dahili depolama seçenekleri ve SD kartları ve USB kalemleri gibi harici depolama birimleri de dahil geniş bir aksesuar yelpazesinden seçim yapın. Dizüstü bilgisayarımızı, şık çantalar ve dizüstü bilgisayar kılıfları ile de koruyabilirsiniz.

 

* Aksesuarlar ayrı olarak satılır. Lütfen mevcut aksesuar çeşitlerini www.toshiba.eu/accessories/laptopsadresinde kontrol edin.Öğrenmek için ihtiyacınız olan her şey

 


SERTİFİKALI ÇEVRE DOSTU
Çevresel etkinizi, Toshiba'nın EPEAT Gold sertifikalı Satellite Pro A30-D ile kontrol edin, dahili Eco Yardımcı Programı ile birlikte yapın. Güç verimini en üst düzeye çıkarmak, enerji tüketimini en aza indirmek ve çalışmanızın gezegendeki etkisini azaltmak için bilgisayar ayarlarınızı hızla ve kolayca özelleştirin. Carbon Zero ** programımıza katılabilir ve dizüstü bilgisayarınızın tüm karbon ayak izini dengeleyebilirsiniz.

 

 

KUSURSUZ BİR PERFORMANS İÇİN HİZMETLER
Toshiba ürününüzün kusursuz çalışması en büyük endişemizdir. BT yatırımınızdan en iyi şekilde yararlanmak için, günlük işlerinizin devam etmesini ve bireysel ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyan çok çeşitli Hizmetler sunuyoruz. Standart garantinizi genişletmek, destek seviyenizi yükseltmek veya varlıklarınızı tek bir platformda yönetmek isteyip istemediğinizi düşünün, sizin tarafınızdan ideal bir ortaktır!

 

Teknik Özellikler :

 


Marka    TOSHIBA
Ürün Ailesi    Satellite Pro
Model    A30-D-14F
İşlemci Tipi    i5
İşlemci Hızı    7200U
Bellek    8GB
Sabit Disk    500GB
LCD Ekran    13.3
Ekran Kartı    Tümleşik VGA
Yazılım    WINDOWS 10 HOME 64 BIT
Camera    Cam
 

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.66 GHz ve üzeri
İşlemci Nesil 7. Nesil
Sabit Disk 320-500 GB
Ssd Yok
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 13" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Home
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Günlük

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll