THERMALTAKE Pacific V-RTX RGB 2080Ti Plus ASUS ROG için Sıvı soğutma Bloğu (CL-W247-CU00SW-A)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

THERMALTAKE Pacific V-RTX RGB 2080Ti Plus ASUS ROG için  Sıvı soğutma Bloğu (CL-W247-CU00SW-A)


Ürün Açıklaması

Pacific V-RTX 2080Ti Plus (ASUS ROG)
Thermaltake Pacific V-RTX 2080Ti Plus, ASUS ROG STRIX RTX 2080 Ti için tam kapaklı bir su bloğudur, CNC ile işlenmiş bakır taban, 0.5mm iç yüzgeç yapısı ve alüminyum alaşımlı arka plaka içerir. Bu yüksek performanslı su bloğu, G1 / 4 bağlantı parçalarının çoğuna uyar, özel PC üreticileri için uyumluluk ile birlikte aletsiz kurulum sunan evrensel bir montaj mekanizması kullanır. Su bloğu, TT RGB Plus yazılımını destekleyen ve ASUS, GIGABYTE, MSI, AsRock 5V anakart RGB yazılımı ile senkronize edilen 16,8 milyon renkli bir LED şerit ile üretilmiştir. Pacific V-RTX 2080Ti Plus, oyun, hız aşırtma veya diğer GPU yoğun görevler için üstün soğutma performansı sunar.
 
Tt LCS Sertifikalı
Tt LCS Certified, yalnızca gerçek bir LCS şasisinin sahip olması gereken tasarım ve hardcore meraklı standartlarını geçen ürünlere uygulanan bir Thermaltake özel sertifikasıdır. Tt LCS sertifikası, Thermaltake olarak, en iyi özelliklerden ve donanımdan en iyi performansı almanızı sağlamak için şasinin aşırı sıvı soğutma yapılandırmalarıyla en iyi şekilde uyumlu olduğu test edilen tüm güç kullanıcılarına atayabilmemiz için oluşturuldu.
 
TT RGB ARTI
TT RGB PLUS Ekosistemi, en gelişmiş adreslenebilir LED aydınlatmayı Thermaltake'in patentli TT RGB PLUS Yazılımı ile birleştiren PC'ler için akıllı aydınlatma sistemidir. TT RGB PLUS ekosistemi renklerle oynamak, ışıkları oyunlara, müziğe, CPU sıcaklıklarına veya kasa fanları, CPU / VGA su blokları, AIO CPU soğutucuları, PSU'lar, LED şeritleri ve çevre birimleri de dahil olmak üzere diğer TT RGB PLUS ürünleri ile senkronize etmek için neredeyse sınırsız olanaklar sunar. Patentli yazılım, kullanıcıların ışık modlarını, renkleri, hızları, parlaklığı, fan hızlarını değiştirmelerini sağlar ve hatta iOS ve Android cihazlarda AI ses kontrolünü destekler.
 
Patentli TT RGB PLUS Yazılım ve Uygulaması

Patentli TT RGB PLUS Yazılımı ve özel olarak tasarlanmış bir mobil uygulaması ile fan performansını izleyin, fan hızlarını ayarlayın ve Thermaltake Plus RGB sıvı soğutma ürünleri için aydınlatma efektlerini özelleştirin. Aşağıdan bir işlev seçin ve ayrıntıları okumak için aşağı kaydırın.

Tayvan Patenti: 105216989

* Uyumluluk: - Masaüstü için: TT RGB PLUS Software 1.1.5 veya daha üst sürümü gerektirir.

- iOS için: iOS 10.0 veya üst sürümünü gerektirir.

- Android için: 1920 x 1080 ekran çözünürlüğü ile Android 6.0.0 veya üst sürümünü gerektirir.

 
Senkronize et, “Merhaba TT” deyin Thermaltake AI Ses Kontrolü

TT RGB PLUS App ile konuşmak, sistemleriniz için ışıkları ayarlamanın daha kolay ve hızlı bir yoludur. Işıkları açmasını veya kapatmasını, ışık modlarını değiştirmesini, ışıkları kısmasını, açık renklerini değiştirmesini veya ışık hızlarını veya fan hızlarını ayarlamasını isteyebilirsiniz.

* Uyumluluk:

- Masaüstü için: TT RGB PLUS Software 1.1.5 veya daha sonraki bir sürümünü gerektirir.

- iOS için: iOS 10.0 veya üst sürümünü gerektirir.

- Android için: 1920 x 1080 ekran çözünürlüğü ile Android 6.0.0 veya üst sürümünü gerektirir.

 
Işık Modları
Üç “Renk modu” (RGB, Tek ve Kapalı) ve dört “Işık Hızı” (Yavaş, Normal, Hızlı ve Aşırı) ile birlikte farklı aydınlatma düzenleri arasında geçiş yapmanıza izin veren mevcut ışık modlarından birini uygulayın.
 
Profiller
Her fan denetleyicisi için beş adede kadar profil ayarlayarak tüm fanları rahatça kontrol edin ve ışıkları aynı anda özelleştirin. Sisteminize bağlanan her denetleyici, hızlı bir şekilde erişebilmeniz için arabirimin sol üst köşesinde görüntülenir. Her profil içinde hangi fanın hangi çalışma hızına ve ışık efektine ayarlandığını kontrol edebilirsiniz. Hatta “KAYDEDE” ve ayarları sisteminizin çalıştırdığı diğer fan denetleyicilerine uygulayabilirsiniz.
 
Renk paleti
Önerilen renk paleti ile aydınlatmanızı hemen kişiselleştirin. 16,8 milyon renk sunan LED halkasının veya ışıkların ayrı ayrı ayarlanabileceği 12 tek LED'in renklerini ve parlaklığını değiştirebilirsiniz. Ayrıca her LED'in belirli bir rengi görüntülemesine izin verebilirsiniz. "Renk" e basın, kodlanmış ondalık rengi girin ve kaydedin.
 
Razer Chroma Lighting ile senkronize edin

Tüm Thermaltake TT RGB PLUS ürünleri Razer Chroma ekosistemine bağlanabilir. Hem TT RGB PLUS Yazılımını hem de Razer Synapse 3'ü kuran kullanıcılar, TT RGB PLUS sıvı soğutma sistemlerinde ve oyun ekipmanlarında senkronize oyun ve RGB aydınlatma efektleri yaşayabilir! Bekleme süresi zamanlayıcıları, sağlık çubukları ve gösterişli nihai göstergelerden, her oyun için mükemmel ruh halini ayarlayan ince ortam aydınlatmasına kadar Razer Chroma, gerçekten sürükleyici bir deneyim için ekranı aşan bir deneyim sunar.

* TT RGB PLUS Ekosistemi ve Razer Chroma Lighting senkronizasyonu 2018'in dördüncü çeyreğinde etkinleştirilecek.

 
Amazon Alexa ile çalışır
Tüm Thermaltake TT RGB PLUS ürünleri, Alexa özellikli cihazla konuşarak ışıkları veya fan hızlarını kontrol etmenizi sağlayan Amazon Alexa Ses Hizmetini destekler. Amazon Alexa'nın desteğiyle TT RGB PLUS ürünleri, bulunduğunuz yerdeki veya dünyanın herhangi bir yerindeki mevcut hava durumunu kontrol etmek için ek bir görsel ipucu sunar. Tek yapmanız gereken cümleyi “Alexa, Thermaltake'e söyle” ile başlamak, o zaman aydınlatma rengi konumdaki hava durumuna karşılık gelecektir.
 
 
Anakart RGB Yazılımı ile Senkronizasyon
ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync ve AsRock Polychrome ile senkronize etmek için tasarlanmıştır. 5V adreslenebilir RGB başlığına sahip anakartlar, ekstra aydınlatma yazılımı veya denetleyicileri yüklemeden ışıkları doğrudan yukarıda belirtilen yazılımdan kontrol etmenizi sağlar. Daha fazla ayrıntı için lütfen ASUS, GIGABYTE, MSI ve AsRock resmi web sitelerini ziyaret edin.
 
Özel LED Şerit Tasarımı
Patentli TT RGB PLUS Yazılımı ve uygulaması tarafından kontrol edilen yerleşik LED şeridi, mükemmel ışık kapsama alanı, düzgün renk ve parlaklık ve yapınızı 16,8 milyon renkle boyayabilen 12 adreslenebilir LED'e sahiptir.
 
Dijital Aydınlatma Kontrolörü
Denetleyici arkada bir DIP anahtarı ile tasarlanmıştır. Böylece, her denetleyici için kolayca bir sayı ayarlayabilirsiniz. Bir aydınlatma denetleyicisine en fazla 5 aygıt ve yazılıma 16 denetleyiciye kadar ekleyebilirsiniz. Denetleyici ve kodlama kılavuzu tüm paketlerde bulunur.
 
Ayna Tamamlanmış CU Tabanı
Thermaltake'in en yüksek kalite standartlarında üretilen özel olarak işlenmiş bakır taban, en zorlu kullanım koşulları için olağanüstü ısı transferi sağlayan GPU'ya korozyon önleyici birleşme yüzeyine sahip bir ayna kaplamasına sahiptir.
 
Yüksek Su Akışı Tasarımı
Soğutucu akış yolu tüm kritik bileşenleri içerir. Bu bileşenlerin uygun şekilde soğutulması, overclock kararlılığına ve güvenilir çalışmaya katkıda bulunur. Blok, tüm PCB'yi kaplar ve taşıma sırasında hiçbir bileşeni olası hasara maruz bırakmaz.
 
Eşsiz Mikro Kanal Yapısı
0,5 mm mikro kanal kanat yapısı ile kompakt bir form faktörüne sahip olması, optimum açıklığı ve aşırı ısı dağılımını garanti eder. Bakır taban çoğu G1 / 4 bağlantı parçası ile uyumludur.
 
Yüksek Kalite 4mm Kalın Arka Plaka
PCB üzerinde bükülmeyi ve yaylanmayı önlemek için, pakete alüminyum alaşımlı bir arka plaka dahildir. Arka plaka 4mm kalınlığa sahiptir ve GPU'nun arka tarafını tamamen kaplayabilir.

Teknik Özellikler


 

P/N CL-W247-CU00SW-A
BOYUTLAR 22.3 H x 149 W x 290.8 L mm
AĞIRLIK 900 g
ARAYÜZ USB 2.0 konnektörleri (9 Pin)
SİSTEM UYUMLULUĞU Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
GÜÇ GİRİŞİ 6.5 W
UYUMLULUK ASUS:ROG-STRIX-RTX 2080 Ti
MALZEME Bakır + Akrilik
VİDA DİŞİ G ¼”

 

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll