Synology DS418 Realtek Quard-Core 1.40GHz 4xHDD Veri Depolama Ünitesi

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Realtek
Bellek 2 GB
Disk Slot Sayısı 4
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 56 TB
Disk Durumu Belirtilmemiş

Synology DS418 Realtek Quard-Core 1.40GHz 4xHDD Veri Depolama Ünitesi

 

DiskStation DS418

Ev ve kişisel bulut kullanımı için çok yönlü giriş seviyesi 4 yuvalı NAS

Synology DiskStation DS418, kendi kişisel bulutunuzu oluşturmak için ev ve kişisel kullanıcılara mükemmel uyan 4 yuvalı NAS sunucudur.

Genel

Kullanımı kolay ve herkes için yapılmış. Bugün millyonlarca Synology sunucusu çalışmaya devam ederek çeşitli sektörlere piyasa zorluklarıyla başa çıkmada yardımcı oluyor. DiskStation Manager (DSM), evinizdeki ve ofisinizdeki dijital varlıklarınızı yönetmenize yardımcı olmak için tasarlanmış, her Synology NAS için sezgisel web tabanlı bir işletim sistemidir.

AudioStation: Müzik Kütüphanesi

Sezgisel ve Kullanışlı. Müzik koleksiyonlarını tek bir yerden keşfetmek, paylaşmak ve yönetmek için sezgisel ve kullanışlı müzik kitaplığınızdır.Yüksek kaliteli yürütmeyle kendinizi çevreleyin. Müzik koleksiyonlarınızı Synology NAS'da depolayın ve Audio Station yoluyla neredeyse orijinal kalitede müzik parçalarının tadını çıkartın.

Hyper Backup: Hyper Backup

Dosyalarınızı korumak için kullanışlı ipuçları. Yedekleme ve güvenlik çözümleri ile veri ve ses dosyalarınızı koruyun. Sabit sürücüler bozulur. Bilgisayarlar virüs kapar. Mobil cihazlar kırılır veya kaybolur. Kendinize bu kazalar olduğunda dosyalarınızın güvende olup olmayacağını sorun? İster ev videolarınız ister iş dokümanlarınız olsun, verileriniz çok iyi bir koruma çözümünü hak eder böylece dosyalarınız — hatıralarınız — sonsuza kadar sizinle kalır.

Photo Station: Fotoğraf Albümü

Tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı tek bir özel yerde toplayın ve tamamen yeni bir şekilde organize edin. Synology Moments, kişisel ve ev kullanımı için, resim tanıma tekniği ile modern bir tarama deneyimi sunan yepyeni bir fotoğraf çözümüdür. Olağanüstü anlarınızı muhafaza edin. Hayattaki tüm anlamlı anları yakalamak için fotoğraf çekebilirsiniz. Synology Moments, kişisel verilerinizin herhangi bir olası sızıntısından endişelenmenize gerek kalmadan, NAS'ınızda yüz ve konu algılamasını yerel olarak yapar, tüm fotoğraflarınızı NAS'ınızdaki güvenli bir yere kaydeder. Sadece fotoğraf çekin; olağanüstü anlarınız sizin için mükemmel bir şekilde organize edilecektir.

Storage Manager: Depolama Yöneticisi

Harici sabit sürücülerden bıktınız mı? Synology NAS edinin! Gün sonunda sırf harici sabit sürücünüzü yanınıza almayı unuttunuz diye aceleyle ofise döndüğünüz oldu mu hiç? Ya da önemli bir toplantıdan önce PowerPoint sunumunuzu içeren flash sürücüsünü bulamadığınız oldu mu? Artık tüm verilerinizi DiskStation ile merkezileştirin – nerede olursanız olun ihtiyacınız olan dosyalara hızlı ve kolay bir şekilde erişin.

Video Station: Video Koleksiyonları

Video Station, tüm filmleri, TV programlarını ve ev videolarını Synology NAS'ınızda yönetmenize yardımcı olur. Dahası, videoları bilgisayarlar, akıllı telefonlar, medya oynatıcılar ve TV'ler gibi çeşitli cihazlara göndererek size kesintisiz, eğlenceli bir izleme deneyimi sunabilir. Her Yerden İzleyin. Videoları bilgisayarlar, mobil cihazlar ve dijital TV'ler aracılığıyla izlemenin kesintisiz keyfini yaşayın. Posterler, Altyazılar ve Daha Fazlasını Edinin. Video koleksiyonunuzu posterler, altyazılar ve diğer video ayrıntılarıyla zenginleştirin.

Eş zamanlı işbirliği

Synology'nin ortak çalışma araçları, NAS'ınız üzerinden eş zamanlı olarak belgeler, sunumlar ve elektronik tablolar üzerinde işbirliği yapmanızı sağlar. Aynı zamanda, meslektaşlar kendi sohbet uygulamaları aracılığıyla iletişim kurabilir ve randevular, takvimin yardımı ile daha kolay koordine edilebilir. Tüm bunlar Synology NAS'ınızda olur - tam veri kontrolu ile.

NAS cihazınızı kolayca kurmanın yolu

 

Ev kullanıcılar için NAS cihazlarımız

 

Model

DS118 DS218 DS418

CPU

Realtek RTD1296

Realtek RTD1296

Realtek RTD1296

Sistem Belleği

1 GB DDR4 2 GB DDR4 2 GB DDR4

Maksimum Dahili Ham Kapasite

14 TB 28 TB 56 TB

Sürücü Yuvası/Yuvaları

1 2 4

Garanti

2 yıl 2 yıl 2 yıl

USB Portu

2 x USB 3.0

2x USB 3.0

1x USB 2.0

2x USB 3.0

Boyut (Yükseklik x Genişlik x Derinlik)

166 mm x 71 mm x 224 mm 165 mm x 108 mm x 233.2 mm 166 mm x 199 mm x 223 mm

Gürültü Seviyesi

16.7 dB(A) 19.3 dB(A) 20.9 dB(A)

Güç Tüketim

9.4 W (Erişim)

14.99 W (Erişim) 26.49 W (Erişim)

Teknik Özellikler

PDF DS118

PDF DS218 PDF DS418

EAN Numarası: 846504002634

İşlemci Realtek
Bellek 2 GB
Disk Slot Sayısı 4
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 56 TB
Disk Durumu Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll