Sandisk 64GB Cruzer Fit SDCZ33-064G-B35 Usb 2.0 Flash Disk

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 64 GB
Bağlantı Tipi Usb 2.0
Mobil Cihaz Uyumu Windows
Şifre Koruma Var

Sandisk 64GB Cruzer Fit SDCZ33-064G-B35 Usb 2.0 Flash Disk

 

Sandisk 64GB Cruzer Fit USB 2.0 Bellek

SANDISK CRUZER FIT™

Sade tasarım

Kısıtlı alanlar için ideal

Kişisel dosyalarda şifre koruması ve şifreleme

Farklı kapasite seçenekleri mevcuttur.

 

Şık bir tarza sahip olan ve mükemmel bir değer sunan Cruzer Fit™ USB Flash Sürücü sadedir ve zekice tasarlanmıştır. Çok az yer kaplayan tasarımı sayesinde dizüstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar, TV'ler ya da araç ses sistemlerine taktığınız bu sürücüyü çarpma korkusu yaşamadan sürekli taktığınız yerde tutabilirsiniz. Kapladığı küçük yere rağmen saklama kapasitesinin genişliği sizi şaşırtacak çünkü sevdiğiniz resimler, müzik dosyalarınız ve video koleksiyonlarınızın tamamı için yeterli alanı vardır. Küçük boyutu sayesinde aile ve arkadaşlarınız ile paylaşım da kolaydır. Ayrıca Cruzer Fit USB Flash Sürücü yanında sağlanan SanDisk SecureAccess™ yazılımı ile kişisel verilerinizin kişisel kalmasını sağlar.

 

ÖZELLIKLER VE FAYDALAR

 

Sade tasarımı tablet bilgisayarlar, araç ses sistemleri ve diğer küçük cihazlar için mükemmeldir

 

USB yuvalarına tam oturduğundan hasar görme riski yoktur

 

SanDisk Secure Access™ yazılımı, özel parolası ve otomatik 128-bitlik AES şifrelemesi olan özel dosyaları korur

 

Kişisel dosyalarınızı özel klasörünüze veya "vault" klasörüne sürükleyerek kolaylıkla bırakabilir ve güvende olmasını sağlayabilirsiniz 

 

Farklı kapasite seçenekleri mevcuttur.

DOĞRU USB FLASH SÜRÜCÜSÜNÜ SEÇMEK

 

Doğru USB kapasitesini seçmenin basit bir yanıtı yoktur.

Tamamen neyi ne kadar depolamak istediğinize bağlıdır. Örneğin tek bir Full HD video, birkaç gigabayt yer kaplayabilir. Çizelge, her kapasitenin depolayabilecekleri konusunda size bir fikir vermek için tipik bir fotoğraf, video, müzik ve ofis karışımı göstermektedir.

 

 

Cruzer Fit USB Flash Sürücü karşılaştırmalarda nasıl?

SanDisk, her biri farklı bir müşteri ihtiyaç aralığını karşılamak için tasarlanmış olan USB Flash Sürücülerde geniş bir performans düzeyleri yelpazesi sunmaktadır. Cruzer Fit USB Flash Sürücünün size doğru çözümü sunmaması durumunda, keşfedebileceğiniz bazı alternatifler şunlardır.

  

USB FLASH SÜRÜCÜNÜZÜ DAHA VERİMLİ KULLANMAK

 

Daha fazla dosya depolamak için ihtiyacınız olan kapasite

Videolar ve yüksek çözünürlüklü resimler çok alan gerektirdiğinde bile Cruzer Fit USB Flash Sürücüsü size küçük ve taşınabilir bir cihazda ihtiyaç duyacağınız depolama alanını sağlar. En sevdiğiniz videoları, fotoğrafları, müzikleri ya da büyük iş dosyalarını yanınızda taşımanız için bolca alana sahiptir.

 

Küçük ama mükemmel bir tasarım

2 cm'den biraz daha uzun olan Cruzer Fit USB Flash Sürücü ürün yelpazemizin en küçüğüdür, ayrıca 1,2 gram kapaksız ağırlığıyla inanılmaz derecede hafiftir. Sade tasarımı ile alan açısından en kısıtlı ya da zor yerlere kolaylıkla takılabilir ve darbe görmesi neredeyse imkansızdır. USB flash sürücüyü avucunuzda çok rahat bir şekilde tutabileceğiniz için cebinize rahatça sığdırabilir ve anahtarlığınıza takabilirsiniz.

 

SanDisk sizi korur

SanDisk SecureAccess™ yazılımı, işle ilgili sunumlarınız veya hukuki belgeleriniz gibi kişisel veya önemli dosyalarınızı kolaylıkla korumanızı sağlar. Bu dosyaların kişisel bir parola ve otomatik 128-bit AES şifrelemesiyle korunmasını sağlamak için vault klasörüne taşımanız yeterlidir. Böylelikle de sürücüyü taşırken veya güvenli bir şekilde saklarken özel dosyalarınız kişisel ve güvende kalmaya devam eder.

 

Uyumluluk

Cruzer Fit Flash Sürücü, USB 2.0 bağlantı noktası olan dizüstü bilgisayarlar ve cihazlar için uygundur.

 

Güven ve performans

SanDisk, USB flash sürücülerini güvenilirliği en üst seviyede tutacak şekilde geliştirerek ürettiği için önemli dosyalarınızı Cruzer Fit USB Flash Sürücüde güvenle depolayabilirsiniz. Bu sürücülerle hem özel hem iş dosyalarınızı istediğiniz şekilde güvenle kullanın.

 

SANDISK'E GÜVENIN

Tüm SanDisk ürünleri en yüksek standartlarda üretilerek çok ayrıntılı testlerden geçtiği için her ürünün üstün kalitesinden, performans ve güvenilirliğinden emin olabilirsiniz.

 

Kapasite 64 GB
Bağlantı Tipi Usb 2.0
Mobil Cihaz Uyumu Windows
Şifre Koruma Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll