SAPPHIRE RX-580 11265-05-20G 8Gb Gddr5 256Bit PULSE 2xDp/2xHdmi/Dvi Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset ATI RX580
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

SAPPHIRE RX-580 11265-05-20G 8Gb Gddr5 256Bit PULSE 2xDp/2xHdmi/Dvi Ekran Kartı

 

 

 

Sigorta Koruması

Kartınızı korumak ve bileşenleri güvende tutmak için, SAPPHIRE NITRO+ serisi kartların harici PCI-E güç konektörünün devresinde sigorta koruması vardır.

 

 

 

Hassas Fan Kontrolü

Standart endüstri fanları, fan dönüş döngüleri (RPM) arasında %10'a kadar fark gösterebilir. SAPPHIRE NITRO+ ekran kartlarında yeni Fan IC Kontrolü ile bu fark %3'e düşürüldü. Doğruluktaki %70 olan bu iyileşme ile, her NITRO+ kartın soğutma ve gürültü performansının daha iyi olmasını sağlar.

 

Sağlam VRM Soğutma

SAPPHIRE NITRO+ kartları sağlam VRM soğutması ile tasarlanmıştır; ısıyı verimli ve etkili bir şekilde uzaklaştırmak için arka plakada yüksek bir ısı iletkenliği yastığı içerir.

 

Black Diamond Choke 4

Black Diamond Chokes normal soğutucudan %10 daha fazla soğutma ve %25 daha fazla güç sağlar, bu da Mark 4 Choke bobin sıcaklıklarını Mark 3s üzerinden %15 oranında azaltır.

 

Bu özel meknizmalar, yerleşik soğutucularını kullanarak oyun istikrarını sağlayacak ve sarmal problemlerini en aza indirecektir.

 

Çift Bilyalı Rulman - 1.85 kat daha uzun ömür

Fan milleri üzerindeki çift rulmanlar düzgün çalışma ve uzun ömür sağlar, ayrıca tozun içeri girmesini önleyecek şekilde tasarlanmıştır. Sessiz soğutma çözümü, iki rulmanlı fan, yüksek verimli bıçak tasarımı sunar.

 

Uzun ömürlü siyah polimer kapak

Yüksek kaliteli alüminyum uzun ömürlü kondansatör, sadece bileşen ömrünü uzatmakla kalmaz aynı zamanda ürün güvenilirliği ve hız aşırtma yeteneğini de geliştirir. Çalışma sıcaklıkları 20°C düştüğünde ürün ömrü on katına kadar çıkacaktır. Buna ek olarak, çalışma sıcaklığı 20°C arttığında, ürün ömrü yalnızca %10 azaldı.

 

VR Dostu

SAPPHIRE NITRO Oyun Serisi kartları, özellikle VR ile çalışacak şekilde tasarlanmış Çift HDMI bağlantı noktasına sahiptir. İki HDMI bağlantı noktasına sahip olarak, hem HD monitör hem de en yeni VR kulaklıkla aynı anda çalışıyor olabilirsiniz.

 

Bağlantı noktaları HDMI 2.0b, en son güncelleme, 18Gbps bant genişliği, 32 ses kanalı ve 2160P gibi 4K 50/60 çözünürlükleri destekleyebiliyor; ayrıca eski HDMI özellikleri ile tamamen geriye dönük olarak uyumludur.

 

Çerçeve Hızı Hedef Kontrolü

Çerçeve Hızı Hedef Kontrolü (FRTC), bir uygulamayı tam ekran modunda oynatırken kullanıcıların maksimum çerçeve hızını ayarlamalarını sağlar; FRTC'nin GPU güç tüketimini (ekran yenileme hızından çok daha yüksek çerçeve hızlarında çalışan oyuncular için) azaltmasını ve bu nedenle grafik kartındaki ısı üretimi ve fan hızı/gürültüsünü azaltmasını sağlar.



Çerçeve Hızı Hedef Kontrolü, yalnızca oyun sahalarında 3D olarak oluşturulmuş performanslarda değil, aynı zamanda, çerçeve hızlarının gereksiz yere yüzlerce FPS'e sıçrayabileceği açılış ekranlarında, yükleme ekranlarında ve menülerde performansı ayarlar. Kullanıcılar, FPS tarafından 60'ın çok ötesinde verilen yanıtlardan faydalanırken, menülerde ve benzerlerinde görülen ufak FPS'i sınırlamak için çok yüksek bir başlık koymak isteyebilirler.

 

 

DirectX® 12

DirectX® 12, Microsoft®'un yeni, "konsol benzeri" bir grafik API'sı olup, oyun geliştiricilerine PC donanımının daha doğrudan ve açık şekilde kontrol edilmesini sağlıyor. Bu doğrudan veya "açık" kontrol, daha yüksek donanım çıkışı ve nihayetinde kullanıcılar için daha fazla performans sunmak için AMD Radeon ™ GPU'ların donanım kaynaklarını daha iyi ortaya koyuyor. Basitçe söylemek gerekirse; daha akıllı yazılımlarla çok daha verimli bir donanım! Bir oyun geliştiricisinin takdirine bağlı olarak, bu üstün verimlilik daha yüksek çerçeve hızında, daha düşük gecikme süresinde (VR), daha düşük güç tüketiminde, daha iyi görüntü kalitesinde veya dörtlünün hesaplanan dengelerinde harcanabilir. Herhangi bir senaryoda, oyuncular, en sevdikleri DirectX® 12 oyununu çalıştırmak için AMD donanımını seçmekten büyük fayda sağlamaya devam ediyor.

 

AMD FreeSync™ Teknolojisi

Teklemek yok. Kopmak yok. Sadece oyun oynamak var. AMD FreeSync ™ teknolojisi, uyumlu grafik kartının ve monitörün, kusursuz görüntü kalitesi için kare hızlarını dinamik olarak değiştirmesine olanak tanır.

 

 

Endüstri Standardı Display Portu 

Freesync, endüstri standardı display portunu kullanır. Adaptive-Sync Ekran yırtılmasını, olağan gecikme ve bekleme olmadan yok eder.

Uyumlu monitörün yenileme hızını, ne kadar değişirse değişsin içeriğinizin kare hızıyla senkronize eder.

Monitör ortakları AMD'nin sürücüleriyle şimdi geçerliliğini onaylıyor.

 

 

 

 

AMD XConnect™ Teknolojisi

AMD XConnect teknolojisi ile takın ve oyuna başlayın.

Harici bir Radeon ™ grafik kartı bağlamak ve kullanmak her zamankinden daha kolay. AMD XConnect ™ teknolojisi ile Radeon ™ Graphics ile yapılandırılmış harici GPU muhafazaları, tıpkı harici GPU'lar için bir USB flash sürücü gibi herhangi bir zamanda, uyumlu bir ultra ince dizüstü bilgisayara veya 2-1 Thunderbolt ™ 3'e bağlanabilir ve bağlantısını kesebilir!

 

AMD Eyefinity Teknolojisi

Oyun, verimlilik ve eğlence için çoklu gösterim teknolojisi

Sizi, geleneksel PC ekranlarının sınırlarının ötesine götürüyoruz. AMD Eyefinity teknolojisi, ekran alanınızı çarparak geleneksel masaüstü bilgisayar kullanımının sınırlarını genişletir. Birden fazla monitörle oyunlar daha yoğun hale gelir, iş istasyonları daha kullanışlı hale gelir ve daha üretken hale gelirsiniz (bir çalışmaya göre ortalama% 42 daha verimli).

 

PC oyunlarını bir sonraki gerçeklik seviyesine götürün ve daldırın. Çoğu modern oyun üç ekranda harika görünüyor ve yalnızca AMD Radeon ™ grafikleri göz kamaştırıcı bir oyun deneyimi için beş ekran arasında oynama olanağı sunuyor. Altı ekrana kadar diğer kombinasyonlar ve yapılandırmalar çok iş görür. Hayalinizdeki ekranı oluşturun.

 

 

 

 

AMD CrossFire™

Birden çok GPU'nun gücünden yararlanın

AMD CrossFire ™ teknolojisi nihai çoklu GPU performans oyun platformudur. Oyun hakimiyetini çözen AMD CrossFire ™, oyun performansını önemli ölçüde artırmak için paralel çalışan iki veya daha fazla ayrı grafik kartının gücünden yararlanır. AMD CrossFire ™ teknolojisi için hazır grafik kartları neredeyse her bütçeye uyar. AMD CrossFire ™ teknolojisi, iki, üç veya dört GPU'yu bir araya getiren esneklik sayesinde, aşırı performans isteyen kullanıcılar için mükemmel bir çözümdür.

 

AMD LiquidVR’yi Tanıyalım

LiquidVR ™, sanal dünyadaki durum, nesne veya karakterlerin "gerçek" olduğu yerlerde sürükleyici bir farkındalık durumunu yaratan ve koruyarak VR'yi mümkün olduğunca rahat ve gerçekçi hale getirmeye adanmış bir AMD girişimidir. Ekosistemdeki kilit teknoloji ortaklarıyla yakın işbirliği içinde olan LiquidVR ™, hareket-foton gecikmesini 10 milisaniyenin altına düşürmek gibi varlığın elde edilmesiyle ilgili sık karşılaşılan sorunları ve tuzakları gidermek için AMD'nin GPU yazılımını ve donanım alt sistemlerini kullanmaktadır. Bu, başınızı sanal bir dünyaya döndürdüğünüzde ortaya çıkabilecek ve yeni bir bakış açısının gösterilmesi için birkaç milisaniyelik bir süre çok uzun süren hareket rahatsızlığı gibi ortak rahatsızlıkların çözümünde çok önemli bir adımdır.

 

 

 

 

HDR Hazır

Yüksek Dinamik Aralık (HDR), TV'lerinin veya monitörlerinin görüntü kalitesiyle ciddi ilgilenen oyuncular ve üst düzey kullanıcılar için son teknolojidir. İnsan görüşünün keskinliğinden sonra modellenen HDR, uyumlu ekranlarla gösterilebilen renk aralığı ve kontrast oranlarını büyük ölçüde genişletiyor. Bir HDR ekranında oynatılan HDR'ye hazır oyunlar ve filmler, en çarpıcı SDR içeriğine kıyasla gelişmiş kontrast ve sofistike nüans ile çarpıcı, renkli ve canlı gözüküyor.

 

Özellikler :

  • Spahhire
  • RX 580
  • 256 bit
  • 8gb
  • 2x HDMI
  • Amd
  • DVI
  • PCI Express 3.0

 

 

Chipset ATI RX580
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll