MSI 27" Optix MAG275R 1920x1080 1MS 144HZ IPS Gaming Monitör

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Oyun
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 27 inç
Tepkime Süresi 1 ms
Çözünürlük 1920 X 1080
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Belirtilmemiş
HDMI Var
DVI-I Belirtilmemiş
D-SUB (VGA) Yok
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok

MSI 27" Optix MAG275R 1920x1080 1MS 144HZ IPS Gaming Monitör

 

SAVAŞ ALANINI FETHEDİN

MAG serisi, zorlu kalite kontrol testleri sonucunda, sağlamlık ve dayanıklılığın bir sembolü olarak doğdu. En iyi kullanıcı deneyimi amacıyla üretilen MAG serisi, kolay kurulum ve kullanıcı dostu arayüzü ile giriş seviyesi oyuncular için en iyi seçim.

MSI Optix MAG275R espor oyun monitörü ile zaferinizi görselleştirin. 1920x1080, 144Hz Yenileme hızı, 1ms yanıt süresi paneli ile donatılmış Optix MAG275R, rakiplerinizi alt etmek için ihtiyaç duyduğunuz rekabet avantajını sağlayacaktır. Uyumlu NVIDIA ekran kartı ile kullanabileceğiniz dahili NVIDIA G-SYNC teknolojisi sayesinde son derece akıcı ve yırtılmasız bir oyun deneyiminin keyfini çıkarın. Rekabetçi oyun için MSI espor oyun monitörlerinde yerleşik olarak bulunan en yeni teknolojilerin tümü ile hedefinize ulaşabileceğinizden emin olun.

RENK BÖYLE OLMALI

Optix MAG275R, görüntüdeki bozunmayı yok eden ve izleme açısı değiştikçe oluşan renk farkını en az seviyeye indiren IPS panel ile donatılmıştır. IPS paneller ayrıca kristal berraklığında bir görüntü, anında renk ve parlaklık optimizasyonu sayesinde en iyi izleme deneyimini sunar.

144HZ TAZELEME ORANI + 1MS TEPKİ SÜRESİ

Optix oyuncu monitörleri, 144Hz tazeleme oranı ve 1ms tepki süresine sahip IPS panel ile seri hareketli PFS, savaş oyunları, yarış simülatörleri, gerçek zamanlı strateji ve spor oyunlarında en büyük avantajı sunar. Bu oyun tipleri son derece hızlı ve kesin tepki gerektirdikleri için ultra-yüksek tazeleme oranına sahip bir monitör rakiplerinize karşı üstünlük kazandıracak.

HER TAZELEME ORANI İÇİN MÜKEMMEL

Görüntüde yırtılma, takılma, kırpışma olmadan her oyunu keyifle oynayın. G-SYNC uyumluluğu sayesinde oyunun tazeleme oranı, GPU ile senkronize edilir. Diğer çözümlerinin aksine, sınırlandırılmamış tazeleme oranı, 0 ile panelinizin desteklediği maksimum FPS arasındaki değerlerde çalışabilir. Her oyunda sıradışı performans alacağınıza güvenebilirsiniz.

SUÇ ORTAĞINIZ

NVIDIA DLSS, hem FPS değerlerini arttırır, hem de GeForce RTX ile gelen Tensor yapay zeka çekirdekleri ile harika ve keskin görüntüler sunar. Fakat profesyonel bir oyuncu için sadece yüksek FPS yeterli değildir. GPU performansın boşa harcanmaması ve en akıcı oyun deneyiminin keyfini yaşamak için yüksek tazeleme oranına sahip bir monitör gerekir. MSI gaming monitörler en iyi seçiminiz olacak.

GECE GÖRÜŞÜ

Oyun ekranınızın ister tamamı karanlık olsun; ister sadece bazı bölgelerde ağır gölgeler olsun. Dünyanın ilk akıllı karanlık ayarı ile bu karanlık noktalar detayları rahatça görebileceğiniz bölgelere dönüşebilir.

MÜKEMMEL UYUM İÇİN TASARLANDI

MSI Optix Oyun monitörü, oyun oynarken olabildiğince rahat olmanızı sağlamak için tasarlandı. Eğme (-5 ° ~ 20 °), alçaltma ve yükseltme (0 ~ 130 mm), döndürme (-45 ° ~ 45 °) ve döndürme (-90 ° ~ 90 °) ayarlamalarıyla, maksimum ergonomi ve optimum izleme deneyimleri için monitör.

GERÇEK RENKLER

Optix serisi Gaming monitör, standart monitörlere göre daha geniş bir renk gamı sunar. Böylece oyunlarda renkler ve detaylar daha gerçekçi ve belirgindir.

GAMING OSD APP 2.0

Monitör ayarlarınızı Windows altında Gaming OSD (On Screen Display) App 2.0 uygulaması ile kolayca yapabilirsiniz. Farklı profil veya oyunlara özel ayarlar atayın; monitörünüzün düğmelerine uzanmak zorunda kalmadan anında değiştirin. Farklı modlar arasında gezinmek ve sizin için en uygun ayarlar bulmak birkaç tıklama uzakta.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Ürün Kodu: OPTIX MAG275R
Ekran Boyutu: 27"
Çözünürlük: 1920 x 1080
Tazeleme Hızı: 144 Hz
HDR: Yok
Panel: IPS
Tepkime Süresi: 1ms
Parlaklık: 250 cd/m2
Kontrast Oranı: 1,000:1
Renk: 16.7 Milyon
Görüş Açısı: 178° (H) / 178° (V)
Vesa Uyumluluğu: Var
Vesa Ölçü: 100 x 100mm
Sync Teknolojisi: FreeSync Premium
HDCP Desteği: Yok
3D Ready: Yok
DisplayPort: 1
HDMI: 2
USB 2.0: 3

 

 

EAN Numarası: MAG275R

Kullanım Alanı Oyun
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 27 inç
Tepkime Süresi 1 ms
Çözünürlük 1920 X 1080
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Belirtilmemiş
HDMI Var
DVI-I Belirtilmemiş
D-SUB (VGA) Yok
HDCP Yok
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Dahili Hoparlör Belirtilmemiş
Ekran Yenileme Hızı (HZ) 144 Hz
3D Desteği Yok
Vesa Uyumluluğu Var
Güç Kaynağı Harici

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll