MSI AMD Radeon RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G GDDR6 256 Bit 16GB Gaming Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon RX 6900 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

MSI AMD Radeon RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G GDDR6 256 Bit 16GB Gaming Ekran Kartı

 

Torx Fan 4.0: Yeni nesil TORX FAN 4.0 fanlar, TRI FROZR 2 soğutma sistemin en önemli oyuncularından biridir. Çiftler halinde bir dış bant ile birbirine bağlı çalışan fan kanatları, daha fazla hava akımını, daha sessiz bir şekilde soğutma bloğuna yönlendiriyor.

Core Pipe: Core Pipe, köşeli tasarımı ile alışılagelmiş ısı borularına göre aynı alanda daha fazla yüzey teması sağlar. son derece hassas hesaplarla üretilen Core Pipe, GPU’nun üzerindeki ısıyı en verimli şekilde soğutma bloğuna iletir.

Airflow Control: Airflow Control teknolojisinin sunduğu soğutma bloğundaki saptırıcı kanatlar sayesinde hava akımı daha geniş bir yüzey alanı ile temas ederken, maksimum soğutmayı sağlayacak alanlara yönlendirilir. Dalga profilli Wave-curved 2.0 kanatlar, kenarlarındaki özel tasarım sayesinde istenmeyen hava akımı harmoniklerini azaltarak gürültü seviyesini düşürür.

Detayları Dert Etmeyin

Metal arka plaka - Güçlü ve serin

Termal pedler ile daha üstün soğutma

Zero Frozr ile tüyler ürperten sessizlik

Termal Pedler: Çok sayıda termal ped sayesinde devre kartı üzerindeki bileşenler ısıyı doğrudan heatsink üzerine aktararak daha üstün bir soğutma gerçekleşmesini sağlar.

Tüyler Ürperten Sessizlik: Zero Frozr, fırtına öncesi sessizlik gibidir. Sıcaklıklar düşük olduğunda ve aktif soğutma gerekmediğinde fanlar tamamen durur. Oyun sırasında ısı arttığında ise fanlar otomatik olarak çalışmaya başlar.

Arkanızı Kollayacak Kadar Sağlam!: Temkinli olmak iyidir: Özelleştirilmiş devre kartı üzerine eklenen sigortalar sayesinde elektriksel hasara karşı ek koruma bir koruma katmanı sunuyoruz.

Sağlam Tasarım: Özel olarak tasarlanmış bükülme önleyici braketler, eğilme ve bükülmeye karşı kartı güçlendirerek daha dayanıklı olmasını sağlar.

AMD RDNA 2 Mimarisi: AMD'nin gelişmiş 7nm teknolojisine sahip yeni nesil RDNA 2 mimarisi ile 4K oyun deneyiminin tadını çıkarın.

Kontrast Uyarlamalı Keskinleştirme: Kontrast Uyarlamalı Keskinleştirme (CAS), düşük kontrastlı bölgelerdeki detayları çizerken, Temporal Anti-Aliasing (TAA) uygulandıktan sonra kaybolan ayrıntıları geri yükleyerek görsel kaliteyi arttırır.

Ambient Occulusion (Ortam Aydınlatması) Teknolojisi: Ambient Occulusion (Ortam Aydınlatması) teknolojisi, nesnelerin ortam ışığına maruz kalmaları durumunda görüntüdeki derinliği artırıp gerçekçilik hissini yukarıya taşır.

Değişken Oranlı Gölgeleme (VRS): Değişken Oranlı Gölgeleme (VRS), görüntü kalitesini düşürmeden parlaklık ve çerçeve hareketini analiz edip, çerçevenin bazı kısımlarındaki ayrıntı düzeyini seçerek ve azaltarak geliştiricilerin performansı iyileştirmelerine olanak sağlayan yeni bir özelliktir.

DirectX Raytracing Teknolojisi: RDNA 2 hesaplama birimlerine sahip AMD Radeon RX 6000 serisi ekran kartları, Ray Tracing teknolojisini başka bir boyuta taşıyor. Oyunlarda görsel kaliteyi arttırmak için yeni nesil oyunlarda yeni standart haline gelen Ray Tracing teknolojisini destekleyen AMD Radeon RX 6000 serisi ekran kartları, DirectX Raytracing ile gerçek zamanlı aydınlatma, gölge ve yansıma gerçekçiliğine ve göz alıcı grafiklere sahip oyun deneyimleri sunmak için optimize edilmiştir.

Tüm Özellikler Bir Arada: Özel MSI Center yazılımı, MSI ürünlerinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur. Sadece birkaç tıklamayla gerçek zamanlı olarak izleyin, ince ayar yapın ve optimize edin.

Oyuna Hazır Olun: Performans, True Color ve daha fazlasını içeren kişiselleştirilmiş ekran kartı ayarlarıyla oyun profilleri oluşturun.

MSI Gaming LAN Manager: Optimize edilmiş trafik önceliği ve düşük gecikme ile size en iyi online oyun deneyimini sunmak için tasarlanmış olan MSI Gaming LAN Manager, gecikmeye karşı duyarlı oyun uygulamalarını otomatik olarak sınıflandırır ve öncelik tanır.

Biraz Renk Serpiştirin: MSI Center yazılımı içerisindeki Mystic Light ile hem MSI ürünlerini, hem de uyumlu 3. parti cihazları senkronize ederek sisteminizin tepeden tırnağa tek bir renk temasıyla ışıklandırılmasını sağlayın!

 

 

Teknik Özellikler

 

Model Adı: Radeon RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G

Grafik İşlemci: ÜnitesiRadeon RX 6900 XT

İşlem Çekirdeği: 5120

Çekirdek Hızı: Boost: 2425 MHz / Game: 2235 MHz

Bellek Hızı: 16 Gbps

Bellek: 16GB GDDR6

Bellek Arayüzü: 256-bit

Çıkışlar: 3 x DisplayPort 1.4a / 1 x HDMI 2.1

HDCP Desteği: Evet

Güç Tüketimi: 300 W

Güç Bağlantıları: 8-pin x 3

Önerilen PSU: 850 W

DirectX Desteği: 12

OpenGL Desteği: 4.6

Maks. Görüntü Desteği: 4

Multi-GPU Teknolojisi: Evet

Afterburner OC: Evet

VR Ready: Evet

Dijital Maks. Çözünürlük: 7680x4320

Boyutlar: 324 x 141 x 55 mm

Ağırlık: 1581 g

 

 

EAN Numarası: RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G

Chipset Radeon RX 6900 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll