MSI 11TG-1419TR MAG Infinite i5-11400F 16GB 512GB SSD 1TB HDD 8GB Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Monitör Yok

MSI 11TG-1419TR MAG Infinite i5-11400F 16GB 512GB SSD 1TB HDD 8GB Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

 

MAG Infinite - Profesyonel Olmanın Zamanı Geldi
Tamamen yeni Intel 11. nesil çekirdek işlemcili masaüstü oyun bilgisayarı.

Tasarım Hikayesi
Infinite serisi, oyun arzusu hiç bitmeyen ve istedikleri tarzda oynamak için sınırsız olanaklar arayan oyun tutkunları için üretildi. Infinite kasası, ön kısımda RGB renklerle özelleştirilebilen elektrik devresi çizgileri ile donatıldı. Bu güçlü sistemi serin tutmak için MSI'ın Silent Storm Cooling termal tasarımı, bir süikastçi kadar sessiz. Infinite serisi Gaming Desktop, sizinle birlikte amansız savaş alanlarını fethetmeye hazır.

Performans Yeniden Hayal Edildi
Yeni 11. Nesil Intel Core i5-11400F işlemci, akıllı performansı (AI) baştan tasavvur eden ve kullanıcıya talep ettiği gerçek dünya deneyimini yaşatan yenilikçi bir mimariye sahip.

GeForce RTX 30 Serisi Grafikler
Yeni RTX GeForce 30 serisi, önceki nesil grafik işlemcilere göre daha fazla çekirdek ve daha yüksek saat frekansı ile süper hızlı bir performans gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing ile fizik kurallarına uygun gölgeler, yansımalar ve ışıklandırma sayesinde oyunlar gerçeğe dönüşüyor. Süper güçlü Yapay Zeka işlemleri için Tensor çekirdekleri, gelişmiş bellek, performans artışı ve hesaplama teknolojileri sayesinde bu GPU'lar ileri seviye oyuncular için mükemmel birer silah. Süper güçler kazanın!

Üstün Performans
Gerçek zamanlı ışın izleme ile popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin ve yapay zeka destekli DLSS ile performanstan ödün vermeyin.

DLSS Yapay Zeka Hızlandırması
Maksimum FPS. Maksimum Kalite. Yapay Zeka Destekli.

Işın İzleme
Oyun grafiklerinin uzun yıllardır peşinde koşulan mihenk taşı olan ışın izleme, ışığın fiziksel davranışını gerçek zamanlı bir şekilde simüle ederek, sinematik seviyede gerçekçi görüntüleme imkanını, grafik gereksinimi en yüksek oyunlara dahi getiriyor.

Zaferi Milisaniyeler Belirler
NVIDIA Reflex, en üst düzey rekabet avantajını sunar. En düşük gecikme. En iyi duyarlılık. GeForce RTX 30 serisi GPU’lar ve NVIDIA G-Sync monitörlerle desteklenir. Rekabetçi oyunlardaki sistem gecikmesini ölçüp optimize eden devrim niteliğindeki bir teknoloji paketi sayesinde hedefleri daha hızlı belirleyin, daha seri bir şekilde tepki verin ve hedef isabetinizi artırın.

Yaratıcılığınızı Geliştirin
GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar sayesinde yaratıcı projelerinize seviye atlatın. En popüler yaratıcı uygulamalarda yapay zeka hızlandırması sunar. Özel sürücülerin ve araçların yer aldığı NVIDIA Studio platformu tarafından desteklenir. Rekor sürelerde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Karmaşık 3D sahneleri işliyor, 8K video düzenliyor veya en iyi enkodlama ve görüntü kalitesiyle canlı yayın yapıyor olmanız fark etmez; GeForce RTX GPU’ların sunduğu performans sayesinde işinizi en iyi şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Profesyonellere Yakışır Bir Yayın Yapın
İnanılmaz grafiklerin yanı sıra kusursuz ve takılmayan canlı yayın akışıyla tüm dikkatler üzerinizde olsun. Yeni nesil donanım tabanlı enkodlama ve dekodlama bir araya gelerek en iyi anlarınızı ayrıntılı bir biçimde göstermenizi sağlar. Yepyeni NVIDIA Broadcast uygulaması, gürültü giderme ve sanal arka plan gibi güçlü yapay zeka özellikleriyle canlı yayınlarınızı bir üst düzeye taşır. GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar, izleyicilerinize her seferinde en iyi içeriği sunmak için gereken performansı ve görüntü kalitesini sağlar.

Hangi Oyunu Seviyorsun?
Popüler oyunlarla MSI oyun masaüstü performansı.

Yıldırım Hızında
En yeni SSD teknolojisi olan NVMe Express ile tüm potansiyelinizin zincirlerini kırın. Geleneksel SATA SSD’lere göre 6 kat daha hızlı.

Silent Storm Cooling 2
Sıra dışı performans elde edebilmek için MSI Gaming Masaüstü bilgisayarlar MSI’a özel akıllı ve güçlü bir soğutma sistemi ile gelir. MSI’ın Silent Storm Cooling 2 teknolojisi, sistemin farklı bileşenlerini bağımsız olarak soğutan ayrıştırılmış bölmeler kullanır. Bu benzersiz tasarım sayesinde sistemin ısısı her zaman kontrol altında tutularak serin ve sessiz bir çalışma ortamı sağlanır.

Taşıması Kolay
Bir LAN partisine ya da bir arkadaşınızın evine mi gidiyorsunuz? Ya da oyun bilgisayarınız gittiğiniz her yerde sizinle mi? Kasanızın üzerinde bulunan taşıma sapı sayesinde bu oyun canavarını bir oyun mekanından diğerine rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Mystic Light ile Sisteminiz Işıldasın
MAG Infinite bilgisayarınızı Mystic Light ile özelleştirin. İster alev alev yansın, ister buz kessin; kontrol tamamen sizde. Renk paletinden sisteminize yakışacak birçok renk ve sayısız LED efektleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 11TG-1419TR
Kimin Seçimi: Oyuncu Seçimi
İşlemci: Intel
İşlemci Modeli: Intel Core i5-11400F
İşlemci Hızı: 2.60 GHz
İşlemci Cache: 12 MB
Ram Tipi: DDR4
Sistem Belleği: 16 GB
Arttırılabilir Bellek (Maks.): 64 GB
Bellek Yuvası: 2 Adet
HDD: 1TB
SSD: 512GB
Ekran Kartı: GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası: 8 GB
Ses Kartı: Realtek ALC897 7.1 Channel HD Audio

 

EAN Numarası: 11TG-1419TR

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 11. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Nvidia GeForce RTX 3060 Ti
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
Monitör Yok
Ekran Çözünürlüğü Yok
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Webcam Yok
Kart Okuyucu Belirtilmemiş
Power Supply Belirtilmemiş
Ethernet Var
Wireless Özelliği Var
Optik Sürücü Yok
Klavye Belirtilmemiş
Mouse Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll