MSI 10SC-2209EU MEG Trident X i7-10700K 16GB 512GB SSD 1TB HDD 6GB Nvidia GeForce RTX 2060 Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 3.8 Ghz
İşlemci Nesil 10.Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX2060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Monitör Yok

MSI 10SC-2209EU MEG Trident X i7-10700K 16GB 512GB SSD 1TB HDD 6GB Nvidia GeForce RTX 2060 Windows 10 Home Masaüstü Bilgisayar

 

Oyunun Ustası Ol
MEG serisi günümüzün oyun ürünlerinin ötesine geçerek uç noktada bir oyun bilgisayarının nasıl olacağını göstermeyi amaçlayan bir amiral gemi. Mevcut ürünlerimizin en güçlü özelliklerini en yeni teknolojilerle bir araya getirdik; böylece hem işlem, hem de oyun açısından önemli bir artış elde ettik. MEG serisi, hiçbir şeyden vazgeçmek istemeyen oyun tutkunları için performans ve özelleştirmeyi bir araya getiriyor.

Oyun Sisteminizin Merkezi
MEG Trident X, en kompakt masaüstü oyun bilgisayarı olarak kontrolü ele alıyor. Yalnızca 10,36 litrelik bir hacimde en yeni 10. Nesil Intel Core işlemci ve NVIDIA GeForce RTX ekran kartı da dahil olmak üzere büyük kasalarda bulunan tüm bileşenlere sahip. Kolay erişim için özel olarak tasarlanmış olan MEG Trident X, güçlendirilmiş “tempered glass” yan paneli saesinde hem çarpıcı RGB ışıklandırmasını dışarıdan izleme, hem de iç donanımına rahatça ulaşma fırsatı verir. MEG Trident X’in rakibi yalnızca kendisi!

Akıllı İnce Ayarlarla Pırıl Pırıl Bir Ses
Yapay zeka ile desteklenen gürültü engelleme sistem, derin yapay sinir ağı (DNN) ile eğitilmiştir. Bu model 500 milyondan fazla veri sayesinde insan beyninin çalışma şekline öykünecek şekilde oluşturulmuştur. Bir ses duyulduğunda model otomatik olarak bunu algılar ve insan sesi ile arka plan seslerini ayrıştırarak istenmeyen tüm gürültüleri filtreler.

Rakiplerinizi Geride Bırakın
İşlem gücünde önceki nesle göre %30 artışı deneyimleyin. MSI Desktop, 10. nesil Intel Core i7-10700K işlemcisi ile eşi görülmemiş bir oyun deneyimi yaşatacak.

Nvidia GeForce RTX Serisi Grafikler
Yeni GeForce RTX serisi, önceki nesil grafik işlemcilere göre daha fazla çekirdek ve daha yüksek saat frekansı ile süper hızlı bir performans gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing ile fizik kurallarına uygun gölgeler, yansımalar ve ışıklandırma sayesinde oyunlar gerçeğe dönüşüyor. Süper güçlü Yapay Zeka işlemleri için Tensor çekirdekleri, gelişmiş bellek, performans artışı ve hesaplama teknolojileri sayesinde bu GPU'lar ileri seviye oyuncular için mükemmel birer silah. Süper güçler kazanın!

Devrim Niteliğinde Oyun Performansı
Yepyeni GeForce RTX grafik platformumuzla birlikte devrim niteliğindeki NVIDIA Turing mimarisi gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zeka ve programlanabilir gölgelendirme teknolojilerini bir araya getirerek size oyunları deneyimlemenin yepyeni bir yolunu sunuyor.

Oyunlarda Gerçek Zamanlı Ray Tracing
Geleneksel renderleme teknolojileriyle mümkün olanın çok ötesinde bir gerçekçilik düzeyi sunan ışın izleme teknolojisi gerçekçi aydınlatma, yansıma ve gölgeler için kesin çözümdür. Turing, gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi özelliğine sahip ilk GPU’dur.

DLSS AI Hızlandırma - Maksimum FPS. Maksimum Kalite. Yapay Zeka ile Güçlendirildi.
NVIDIA DLSS, FPS değerlerini benzeri görülmemiş bir görüntü kalitesi ile sunmak için GeForce RTX üzerindeki adanmış AI Tensor çekirdeklerini kullanır. Bu sayede inanılmaz bir görsel deneyim için ihtiyacınız olan performans potansiyeline sahip olursunuz. Yapay Zeka devrimi artık oyunda da hissediliyor.

Silent Storm Cooling
Güçlü bir soğutma aynı zamanda gürültülü olmak zorunda değildir. MSI’ın MEG Trident X’te kullandığı Silent Storm Cooling 3 teknolojisinde CPU,GPU ve PSU için farklı soğutma odacıkları bulunur. Böylece hem ısı, hem de gürültü düşük seviyede kalır ve saatler boyu ter dökmeden oyun oynayabilir.

Yıldırım Hızında
En yeni SSD teknolojisi olan NVMe Express ile tüm potansiyelinizin zincirlerini kırın. Geleneksel SATA SSD’lere göre 6 kat daha hızlı.

Daha Güçlü, Daha Hızlı
En yeni 10. nesil Intel Core işlemci sayesinde DDR4 2933 MHz belleklere destek vererek benzersiz bir oyun deneyimi sunar.

Küçük, Aslında Büyüktür
Yalnızca 10.36 litrelik hacmi ile MEG Trident X, oyun deneyiminizi geliştirirken masanızın üzerinde daha fazla boş alan kalmasını sağlar.

Sisteminizi Işıklandırın
MEG Trident X’i Mystic Light ile özelleştirin. Paletten istediğiniz rengi seçin ve kendi LED efektlerinizi oluşturun.

En Yeni WiFi 6 Teknolojisi
MSI Desktop, en yeni Wi-Fi 6 802.11ax standardı ile 2.4Gb/s'ye varan iletişim hızı sunar. Ethernet LAN bağlantısına göre 3 kat daha hızlı olan bu yeni standart, aynı zamanda önceki nesle göre %75 daha düşük gecikmeye sahiptir. Wi-Fi 6 teknolojisi ile MSI, kablosuz bağlantının yavaş olduğu söylentisini de yıkmaya hazırlanıyor.

2.5G LAN
Yüksek bant genişliği ve düşük gecikmeye sahip 2.5Gbps Ethernet LAN ile ağa anında bağlanın, verilerinizi çok daha hızlı transfer edin. Özel MSI LAN Manager sayesinde gecikmeye duyarlı uygulamalara öncelik vererek ağ deneyiminin kontrolünü kullanıcıya verir.

Hepsi İçin Tek Port
Thunderbolt 3 arayüzü, 40 Gb/s bant genişliği ve 4K ekran desteği sunar. Güç iletim işlevi sayesinde mobil cihazlarınızı 3 kata kadar daha kısa sürede şarj edebilirsiniz.

Kolay Yükseltme
MEG Trident X’in ana bileşenleri iki yanda toplanıyor. Alttaki standı ve iki yan paneli çıkararak bu bölgelerdeki bileşenleri kolayca yükseltebilirsiniz.

Harici Adaptöre İhtiyaç Duymayan Gerçek Kompakt PC
MEG Trident X boyutundaki PC’ler genellikle devasa, ağır harici adaptörle gelir. İleri mühendislik çalışmaları sayesinde MSI, güç kaynağını MEG Trident X kasası içine sığdırmayı başardı. Böylece gerçek anlamda kompakt ve taşınabilir bir PC sahibi olacaksınız.

Taşıma İçin En İyi Koruma
Oyun PC’nizin önemli bileşenlerini ve MSI ekran kartınızı korumak için onu dikey pozisyonda yerleştirdik. Böylece taşırken kartınızın bükülmesini ve PCI-E yuvanızın hasar görmesini engelledik.

Yepyeni Nahimic 3 ile Gelecek Nesil Ses Deneyimi
Oyunda 3D surround sesleri geliştirir; müzik, film ve konferans görüşmelerinde sesler üzerinde daha fazla kontrol sağlar.

MSI APP Player
BlueStacks ile yapılan özel işbirliği sayesinde geliştirilen MSI APP Player, mobil oyunlar ve PC platformu arasında fark etmeden geçiş yapmanızı sağlar ve daha iyi grafikler ve birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmak gibi özelliklerden faydalanmanıza olanak tanır.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: MSI
Model: 10SC-2209EU
Renk: Siyah
İşlemci: Intel Core i7
İşlemci Nesli: 10. Nesil
İşlemci Modeli: i7-10700K
Temel Frekans: 3.80 GHz
Turbo Frekans: 5.10 GHz
Önbellek: 16 MB
Intel vPro Desteği: Var
Sistem Belleği: 16 GB
HDD: 1 TB 
SSD: 512 GB 
Ekran Kartı: Paylaşımsız (6 GB)
Grafik İşlemcisi: GeForce RTX 2060
İşletim Sistemi: Windows 10 Home

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 3.8 Ghz
İşlemci Nesil 10.Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX2060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Monitör Yok
Ekran Çözünürlüğü Yok
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Webcam Yok
Kart Okuyucu Yok
Power Supply 750 W
Ethernet Var
Wireless Özelliği Var
Optik Sürücü Yok
Klavye Yok
Mouse Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll