Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Sodimm KVR13S9S8/4 Notebook Ram

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Markalar Kingston
Kapasite 4 GB
Tipi DDR3
Frekans 1333 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 9

Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Sodimm KVR13S9S8/4 Notebook Ram

 

Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Notebook RAM, bir dizüstü belleğinden istenen tüm beklentileri karşılıyor. JEPEG Standartlarıyla tam uyum sağlayan ValueRAM, günümüzün çoklu çekirdekli sistemlerinde performansını iyileştiriyor.Kingston dizüstü bellekleri ile bilgisayarınızda aradığınız performansı yakalayın. Teknoloji ve kullanıcı dostu Kingston; yüksek performanslı, bilgisayara tam hizmet veren dizüstü bellekleri ile güvenli kullanım sağlıyor. Erişilebilir hafızada devrim niteliği taşıyan ‘Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram’ güvenli kullanımı sayesinde riskinizi en aza indirgiyor. 

 

Böylelikle uzun süreli, rahat kullanım imkanı sunuyor.Kısa ömürlü RAM’ler, özellikle dizüstü bilgisayar kullanıcılarının korkulu rüyası haline geldi. Kingston dizüstü bellekleri ise içinizi ferah kılacak kullanımı ile dikkat çekiyor. ‘Kingston ValueRam’ bir dizüstü belleğinden istenilen tüm beklentileri karşılıyor. ValueRAM, bilgisayarınızın tüm hafıza noktalarına aynı hızda, müthiş bir kondiksiyon ile erişim sağlıyor. Bu da yaptığınız düzenlemeleri anında görme ve kontrol etme imkanı veriyor. Böylelikle ValueRAM ile akışkan bir kullanıma kavuşuyorsunuz.

 

Teknolojide yer aldığı alan ile uluslararası piyasada çığır açan; sabit disk ve RAM üreticisi; dünya pazarının ikinci en büyük ismi Kingston, kullanıcılara sunduğu bellek ürünü olan ValueRAM; yüksek kaliteli ve rekabetçi fiyata sahip bellek ürünlerine ihtiyaç duyan, sistem üreticileri, entegratörler ve perakendeciler için uygun bellek çözümüdür. ValueRAM, tamamen kullanıcı memnuniyeti odaklı yapıldı. Kullanıcıların sorun yaşamamaları için ValueRAM, senkronize bir dinamik performans ile tasarlandı. Bu nedenle ValueRAM ile kullanıcıların sıklıkla şikayet ifade olan “RAM yavaşladı” sorunu teknolojinin tozlu sayfalarında yerini aldı.

 


Kingston ValueRAM, kullanıcının vazgeçilmez güvencesi olan JEDEC Standartlarıyla tam uyumludur. Birden çoklu uygulamadaki verimi arttırmakla birlikte, günümüzün yeni çoklu çekirdekli sistemlerinin performansını da iyileştiriyor. Eksiksiz teste tabi olan ValueRAM, tüm sınavlarını başarıyla geçmiş ve ömür boyu garanti kapsamındadır. Bilgisayarınızdan gönül rahatlığıyla kaliteli ve yüksek bir performans almak için sepete bir Kingston ValueRAM Dizüstü Bellek’ i eklemeniz yeterli. Bir Kingston 4GB ValueRAm ile bilgisayarınızda hakimiyet sizde olsun.

 

Kingston ValueRAM Dizüstü Bellekleri
Kingston®, endüstri standardı belleklerde en iyi değeri arayanlar için ideal, çok güvenilir, yüksek performanslı ValueRAM masaüstü ve dizüstü bilgisayar belleği sunmaktadır.
Kingston® ValueRAM®, gereksinim duydukları belleğin tam teknik özelliklerini bilen kişiler tarafından satın alınır. ValueRAM bellek, JEDEC Standartlarına tam olarak uyumludur, %100 test edilmiştir ve ömür boyu garantiye sahiptir.

DDR3, 1333MHz, Non-ECC, CL9, 1.5V, Unbuffered, SODIMM, 204-pin

 

Teknik Özellikler


Kullanım Yeri    Notebook
Kapasite    4 GB
Bellek Tipi    DDR3
Bellek Hızı    DDR3-1333
Modül İsmi    PC3-10600
Bellek Türü    SODIMM
Paketteki Bellek Sayısı    1
Paketteki Birim Bellek    4 GB
CL (CAS)    9
Voltaj    1.5V
ECC    Non-ECC
DIMM Tipi    UnBuffered
Pin Sayısı    204 PIN

 

 

 

 

EAN Numarası: 740617207767

Markalar Kingston
Kapasite 4 GB
Tipi DDR3
Frekans 1333 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 9

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll