Keenetıc AC1200 Whole Home 1xUSB Port Kablosuz Router-(KN-1710-01TR)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Bağlantı Hızı 1200 Mbps
Port Sayısı 4

Keenetıc AC1200 Whole Home 1xUSB Port Kablosuz Router-(KN-1710-01TR)


Keenetic Extra
AC1200 4x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama, VPN, KeenDNS, WPA3, Amplifier
Torrent, Medya Sunucusu (DLNA), Ebeveyn Kontrolü, Adguard, USB, 5xFE LAN/WAN
Fiber Mesh WiFi Premium Router/Extender/Access Point/Client
KN-1710-01TR

Keenetic Extra Logo

Ev ve iş yeriniz için fark yaratan benzersiz kablosuz bağlantı, üstün yazılım nitelikleri ile premium KEENETIC Extra burada!

Keenetic Unique Whole Home Wi-Fi

Güçlü Donanım

Keenetic Extra 580MHz işlemci ile tüm ağ görevleri için güçlü bir performans sunar. Keenetic Extra'de bulunan 128MB DDR2 RAM ve 32MB Flash hafıza sayesinde kablosuz ağ performansınız en üst seviyeye çıkar. Keenetic'te sunulan Dual Image özelliği sayesinde Flash hafızası iki bölüme ayrılarak temel yazılım yedek olarak saklanır. Bu sayede yazılım güncellemesi sırasında yaşacağınız olumsuz durumlarda cihaz yazılım yedekliliği sağlayarak çalışmasına devam eder.

Keenetic Extra'da bulunan 4 adet amplifier sayesinde kablosuz ağ sinyalleri router cihaza yükseltilerek alınır ve gönderilir. Kablosuz güçlendirici olarak çalışan wireless amplifierlar sayesinde kablosuz ağ performansınız router cihazı yormadan CE standartlarında en üst seviyeye çıkarılır. Keenetic Extra'da bulunan 4 adet 5 dBi gücünde yönlenebilir harici anten ile antenlerinizin yönünü dilediğiniz gibi ayarlayabilir, bu sayede ağınızı ölü noktalar kalmayacak şekilde düzenleyebilirsiniz.

5 adet hem yerel alan ağı (LAN) hem de internet geniş alan ağı (WAN) olarak ayarlanabilen akıllı portları sayesinde hem genişbant internetlerinizi sonlandırabilir, hem de kablolu ağ cihazlarınızı bağlayabilirsiniz.

1 adet USB2.0 portu sayesinde KeeneticOS'te USB ile ilgili sunulan bileşenleri kullanabilir ve yazıcı yada FTP sunucusu olarak kullanabilirsiniz. Seviye VI enerji tasarruflu 100-240 Switching Güç Adaptörü; Enerji tasarrufu yanı sıra, elektrik voltaj düşmesi gibi dalgalanmalara karşı cihazın kararlı çalışmasını sağlar.

Fark Yaratan Kablosuz Kapsama
Whole Home Wi-Fi Mesh

Gelişmiş bir Wi-Fi ağı teknolojik evlerin vazgeçilmezlerinden biri. Keenetic Extra, kesintisiz, güvenli ve hızlı kablosuz iletişimi evinizin her odasına yüksek kalitede ulaştırır. Ev veya ofisinizdeki alanın büyüklüğüne göre, dilerseniz bir adet Keenetic cihaz ile başlayabilir ve artan ihtiyaçlarınıza göre kablosuz ağınızı genişletmek ve hızlandırmak için yeni Keenetic kablosuz router cihazlar ekleyebilirsiniz. Bu sayede, birden fazla kablosuz ağ noktasını (access point) ücretsiz mobil uygulama yada web arayüz üzerinden tek bir yerden kurabilir ve yönetebilirsiniz. İleride alacağınız tüm Keenetic cihazlarınızı da mevcut Whole Home Wi-Fi sistemine kolaylıkla dahil edebilirsiniz. Keenetic Whole Home Wi-Fi Mesh Sistemi, ihtiyacınıza göre mevcut ethernet kablo bağlantıları üzerinden veya MESH kablosuz ağ üzerinden ayarlanabilir, performans optimizasyonu yapılabilir. Multi Node Keenetic Whole Home Wi-Fi Mesh Sistemi, evinizin boyutundan yada yapısından bağımsız, her durumda kesintisiz Wi-Fi roaming-dolaşımı olanağı sağlar.

 

Keenetic Whole Home Wi-Fi Mesh Sistemi özelliği sayesinde tüm Keenetic cihazlar diğer Keenetic cihazlar ile Wi-Fi Kablosuz Mesh olarak çalışır. Bu sayede tek bir Wi-Fi adı ve şifresi ile tüm ev yada ofisinizde kesintisiz ağ ve internet bağlantısı sağlarsınız. BandsteeringIEEE 802.11k/v/r ve diğer kablosuz protokol destekleri sayesinde eviniz yada ofisinizde dolaşım halinde iken bile internet erişiminiz kesintisiz sağlanır.

 

Farklı Ağ Senaryoları için Farklı Modlarda Çalışma

Keenetic Extra ve tüm Keenetic cihazlar routermesafe genişletici (range extender)access point ve client (istemci) modlarında çalışmayı destekler. Sunmuş olduğu bu esneklik sayesinde farklı modlarda geçiş yaparak cihazınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Cloud (Bulut) Temelli KeeneticOS Yazılımı

Keenetic Extra ve diğer tüm Keenetic cihazlar bulut temelli KeeneticOS yazılımı ile gelir. Üstün donanım özelliklerine ek olarak KeeneticOS kullanıcılara esnek ve güncel yazılım sunar. Periyodik olarak yayınlanan otomatik yazılım ve güvenlik güncellemeleri ile ev ağınız sürekli güncel kalır. Siz günlük işlerinize odaklanırken güvenliğinizi Keenetic düşünür.

Keenetic Tüm İş İhtiyaçları İçin

Tüm Ofis ve Ev Ağınız için Tasarlandı

Keenetic Extra ve sahip olduğu Whole Home Wi-Fi Mesh özelliği ile çok noktalı (multi-node) merkezi yönetimli kablosuz ağa, çoklu WAN (Multi-WAN - aynı anda birden fazla servis sağlayıcı çalıştırabilme) özellikleri ile yedekli çalışma özelliğine, işletme sınıfı diğer özellik ve cihaz bileşenlerine uygun fiyatlarla sahip olun. Keenetic Extra KOBİ, Ev-ofis, otel, restoran, zincir mağaza ve şubeler, sağlık poliklinikleri, bölge ofisleri, çağrı merkezleri gibi 7/24 hizmet veren, sürekli internet bağlantısı gerektiren eczane, sağlık ve ulaşım birimleri gibi yüzlerce farklı işletme için mükemmel çözümler sunar:

  • Kesintisiz işletme-sınıfı (business-class) bağlantı, dahili internet yedekleme ve yük dengeleme;
  • Ofis çalışanları için yüksek verimlilik, siber tehditler ve diğer zararlı yazılımlara karşı ileri derece koruma;
  • VPN ile güvenli bağlantı: bölge ofisleri, sahadan (mobil) yada evden çalışanlar için güvenli VPN erişimi;
  • Yüksek ağ segmentasyonu ile ofis dışına özel bilgilerin çıkması engellenir. İlgisiz birimlerin ofis kaynak dosyalarına erişimi engellenir;
  • Dahili hotspot ve Captive Portal özellikleri sayesinde, işletmeler kendilerine ziyarete gelen müşterilerine güvenli internet erişimi sağlarken aynı zamanda satışlarını artırma imkanı sağlanır.

Keenetic Mobil Uygulaması

Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama

Keenetic Extra Keenetic mobil uygulaması ile eşleştirildiğinde, gelişmiş bulut (cloud) teknolojisi sayesinde ev ağınızı dünyanın her yerinden yönetebilirsiniz. Uygulama sayesinde Keenetic Cloud hesabınıza eklediğiniz tüm Whole Home Wi-Fi Mesh cihazlarınızı da merkezi olarak, tek bir yerden yönetebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan Keenetic mobil uygulaması ile cihazınızın altında bulunan karekodu (QR kod) okutur ardından İnternet Servis Sağlayıcıdan aldığınız bilgileri girersiniz. İnternet bağlantınızı dakikalar içinde hızlıca gerçekleştirirsiniz. İlk kurulum aşamasından sonra, mobil uygulama üzerinden ağınıza bağlı cihazları görebilir, misafirleriniz veya ziyaretçileriniz için özel Wi-Fi ağı tanımlayabilirsiniz. Aile üyelerinizin internet kullanımlarını cihaz bazlı olarak tanımlayabilir, internet aktivitelerini kontrol edebilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile Keenetic mobil uygulaması ev ağınızın yönetimini size bırakır. Keenetic mobil uygulamasını Google Play ya da App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

 

Sezgisel ve Kolay Web Arayüz

Keenetic Extra ve diğer Keenetic modelleri mobil uygulamadan yönetilebildiği gibi, komut satırı ve web arayüzden de yönetilebilir. Kapsamlı ve sezgisel arayüzü sayesinde ağınız ile ilgili gelişmiş tüm ayarları Keenetic Web Arayüzünden yapabilirsiniz. İstemci cihazınızın web adres satırına my.keenetic.net yazarak kolaylıkla web arayüze erişebilirsiniz. Keenetic cihazınız ile ilgili gelişmiş ve kapsamlı ayarları web arayüzde bulunan arama fonksiyonu ile zahmetsizce bulabilirsiniz. Örneğin; VPN yada Port Yönlendirme ile ilgili bir ayara gitmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken arama kısmına yazmaktır. Gelişmiş ayarlarla ilgili faydalı bilgilerin yer aldığı, tamamı Türkçe olarak hazırlanmış destek makalelerine de yine web arayüzden erişebilirsiniz.

 

Anlık Ağ Trafiği İzleme

Ev ağınızdaki istemci cihazların ne kadar internet tükettiğini anlık olarak gözlemleyebilirsiniz. Bu sayede cihazlarınızın hangisini önceliklendireceğiniz yada hangisine ne tür kısıtlar koyacağınızı kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

 

Torrent Uygulaması ve Medya Sunucu (DLNA)

KeeneticOS işletim sisteminde bileşen olarak sunulan İndirme Merkezi (Torrent) sayesinde hiç bilgisayarınızı açmaya gerek kalmadan torrent üzerinden dosyalarınızı indirip yükleyebilirsiniz.

Medya sunucu bileşeni sayesinde USB belleğinizde bulunan içerikleri ağınıza bağlı medya cihazlarınızda kolaylıkla oynatabilirsiniz.*


* Bu özelliğin kullanılabilmesi için Keenetic cihazınızda USB portu bulunmalıdır.

 

Adguard DNS & Yandex DNS ve SafeDNS
Ebeveyn Kontrolü & İçerik ve Reklam Engelleme

Keenetic Extra içerik filtremele ve reklam engelleme özellikleri ile ağ güvenliğinizi ve sevdiklerinizin internette daha keyifli vakit geçirmesini sağlar. Keenetic Extra'de bileşen olarak sunulan SafeDNS ve Yandex.DNS isteğe bağlı olarak bulut tabanlı KeeneticOS'den indirilebilir. Bu bileşenler sayesinde sevdiklerinizi internetteki zararlı içeriklerden korursunuz. Gelişmiş ebeveyn kontrol denetimleri sayesinde sevdiklerinizi, görmelerinde sakınca olan yetişkin içeriklerden korursunuz. Benzer şekilde AdguardDNS özelliği sayesinde can sıkıcı web reklamlarının tamamının önüne geçersiniz.

 

KeenDNS: Bulut Tabanlı Uzaktan Kontrol ve Ücretsiz Dinamik DNS Servisi

Keentic Extra ve diğer Keenetic cihazlar bulut temelli mimari ve KeeneticOS işletim sistemi ile gelir. Bulut temelli yapısı sayesinde Keenetic cihazlarınızı cihazınızın başında olmadan da dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman yönetebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan SSL sertifikalı KeenDNS servisi ile Keenetic cihazınız için statik bir DNS adresi alabilirsiniz (fatih.keenetic.pro ya da mehmet.keenetic.link gibi) Buna ek olarak ağınızdaki istemci cihazlar için de subdomain'ler atayarak doğrudan NVR, DVR ya da NAS cihazlarınız gibi cihazlarınızın kontrol panellerine ve arayüzlerine erişebilirsiniz (kamera.fatihofis.keenetic.pro ya da nas.fatih.keenetic.link gibi)

Keenetic OPKG Paket yöneticisi

OPKG Paket Yöneticisi

Keenetic Extra ile OPKG paket yöneticisi kullanabilirsiniz. Keenetic’inizin yetenekleri genişletmek amacıyla OpenWRT üçüncü şahıs yazılım paketleri kurulumu yapmanıza imkan tanır.

 

OpenVPN & Wireguard VPN

OpenVPN, VPN bağlantısı için en popüler protokollerden biridir. Sanal bir özel ağ oluşturmak veya yerel ağları birbirine bağlamak için kullanılabilir. OpenVPN istemci/sunucu desteği Keenetic yönlendiricilere entegre edilmiştir. Bir OpenVPN bağlantısı yapılandırmak için, 'OpenVPN istemci/sunucu' sistem bileşeninin kurulması gerekir. Bu bileşen ile Keenetic, istemci ve OpenVPN sunucusu olarak kullanılabilir.

Keenetic'te bulunan Wireguard VPN bileşeni benzer şekilde VPN tünelleri oluşturmanıza imkan tanır.

Teknik Özellikler

 
Özellik Değer Açıklama
İşlemci (CPU) MT7628N 580 MHz -
Hafıza (RAM) 128 MB DDR2 -
Flash Memory, Dual Boot 32 MB Belirtilen bellek boyutu iki bölüme ayrılmıştır. Her yazılım güncellemesi için bu bölümler arasında Keenetic cihazı değişimler yapar. Böylece, Keenetic güncelleme sırasında güç kaybı yaşasa bile yedek bölümden başlatılabilir.
Wi-Fi Sınıfı AC1200 2.4GHz, 300Mbps
5GHz, 867Mbps
Wi-Fi Hızı 1200Mbps 2.4GHz, 300Mbps
5GHz, 867Mbps
Antenler 4x5 dBi Precision baskılı yönlenebilir dipol antenler
Anten Sayısı ve Tipi 4 adet fixed anten Precision baskılı yönlenebilir dipol antenler
Kablosuz Amplifier
(Sinyal Artırıcı)
Var
(4 adet)
4 amplifier ile zayıf kablosuz sinyalleri en iyi seviyede alınır.
Ethernet Portları 5 Adet -
Ethernet Port Hızı 100Mbps -
WPS/Wi-Fi Butonu Var WPS butonu sayesinde ağınıza bağlanmak isteyen Windows ve Android cihazları şifre olmadan kolayca ağınıza bağlayın.
FN Fonksiyonu Butonu Var Cihaz ayarlar sayfasından farklı ağ görevleri atayabildiğiniz, yapılandırılabilir fonksiyon butonu.
3G/4G/LTE Desteği Var Uyumlu USB modem ile. Uyumlu cihaz listesi için keenetic.com.tr'yi ziyaret edin.
DSL Desteği Yok -
Farklı Çalışma Mod Desteği Var Wi-Fi Mesh (diğer Keenetic cihazlar ile), Access Point, Mesafe Genişletici (Repeater/Range Extender) ve İstemci (Client) modları
IPoE/PPPoE routing 95 Mbit/s'ye kadar -
L2TP/PPTP routing 95 Mbit/s'ye kadar -
USB Sürücüden Okuma 12 MB/s'ye kadar -
VDSL Profilleri - -
IPoE Var -
PPPoE Var -
PPTP Var -
L2TP Var -
802.1x Var -
Birden çok PPP tünelleri Var -
PAP/CHAP/MS-CHAP/MS-CHAP v2 Var -
MPPE (Auto/40/56/128) Var -
VLAN IEEE 802.1Q Var -
Yönlendirme (Routing) tablosu (DHCP/Manuel) Var -
Link Duo Var PPPoE/PPTP/L2TP kimlik doğrulama ile internet'e ve İSS'nin (İnternet Servis Sağlayıcı) iç ağına eşzamanlı olarak bağlanabilirsiniz
IntelliQoS - -
DHCP (istemci/sunucu) Var -
IPv6 Dual Stack Var -
NAT Var Birden çok harici IP destekleyen tam özellikli NAT; ağ arayüzü rollerinin atanması.
IGMP Var -
UPnP Var -
Manuel Port Yönlendirme Var -
VPN Passthrough Var -
DoS Ataklarından Koruyan
SPI Firewall (Güvenlik Duvarı)
Var -
Ping Denetleyicisi Var -
WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3 ve OWE ile Gelişmiş Ağ Güvenliği Var En güncel WPA3 ve OWE kablosuz güvenlik protokolleri sayesinde kablosuz ağınız her zaman güvendedir.
Misafir Wi-Fi Ağı Desteği Var -
MAC Adresi ile Ağ Erişim Kontrolü Var -
Wi-Fi Multimedia (WMM) Var -
Android ve iOS için mobil uygulama Var Hızlı kurulum ve uzaktan ağ yönetimi sağlar. Bulut temelli mimarisi sayesinde ağınızı internete bağlı olduğunuz heryerden yönetmenize imkan tanır.
Transmission Torrent İstemcisi Var Bilgisayara ihtiyaç duymadan, 7/24 dosya paylaşım ağlarında çalışmaya izin veren, tek başına çalışabilen torrent istemcisi.
Dosya Sunucusu Var Ev ağında dosya paylaşmak için Keenetic cihazınıza bir USB sürücü takın. Desteklenen biçimler şunlardır:
FAT/FAT32/EXT2/EXT3/NTFS/HFS+
DLNA Sunucusu Var USB sürücünüzdeki medya dosyalarını (video, resim v.b.) DLNA uyumlu akıllı TV, tablet ya da akıllı telefon gibi cihazlarınızda doğrudan oynatın.
UDP - HTTP Proxy Var Multicast stream (oynatma) desteklemeyen cihazlarda IPTV hizmeti için
FTP Sunucusu Var Bağlı USB sürücdeki dosyalara uzaktan erişim için kullanılır. Daha kolay kullanım için DynDNS (dinamik DNS) özelliğinin kullanılması tavsiye edilir.
Yazıcı Sunucusu Var Uyumlu USB yazıcılar ile ağ üzerinden yazıcı erişimi/paylaşımı (GDI modeller hariç)
IPsec VPN (istemci/sunucu) Var -
PPTP VPN sunucu 10 Adet VPN sunucu, ev ağınıza İnternet üzerinden güvenli bir şekilde erişmenizi sağlar.
Yandex.DNS İnternet Filtresi Var Ön yüklemeyle gelen Yandex.DNS İnternet filtresi ev ağınızı zararlı web sayfalarından, bot ağlarından ve diğer tehditlerden korur.
SafeDNS Ebeveyn Kontrolü Var Bulut hizmeti üzerinden çalışan SafeDNS İnternet filtresi, ev ağınızdaki cihazların çevrimiçi etkinliklerini izlemenize, onları istenmeyen çevrimiçi hizmetler, web siteleri ve hatta arama sonuçlarından korumanıza olanak sağlar.
Dinamik DNS İstemcisi Var No-IP, DNS Master, DynDNS servisleri desteklenmektedir. Dilerseniz kendi dinamik DNS servisiniz manuel olarak da yapılandırabilirsiniz.
AdGuard Reklam Engelleyici Var Tüm ev ağı cihazlarınızı can sıkıcı reklamlardan korur.
Cihaz Boyutları 159mm x 110mm x 29mm Anten hariç.
Cihaz Ağırlığı 242gr -
Çalışma Sıcaklığı 0 – 40°C -
Nem %20 – %95 Yoğuşmasız
Güç Giriş Gerilimi 100-240V
50/60 Hz
Seviye VI enerji tasarruflu 100-240 Switching Güç Adaptörü; Enerji tasarrufu yanı sıra, elektrik voltaj düşmesi gibi dalgalanmalara karşı cihazın kararlı çalışmasını sağlar.

EAN Numarası: 4897082925002

Bağlantı Hızı 1200 Mbps
Port Sayısı 4

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll