Intel Core i9 7980X LGA2066 2.6GHZ 24.75MB R3RS (Fansız) İşlemci

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket LGA2066
İşlemci Hızı 2.1-2.93 GHz arası
Çekirdek Sayısı 18
İşlemci Teknolojisi Core i9
İşlemci Numarası R3RS
İşlemci Cache 24 MB Cache

Intel Core i9 7980X Skylake-X Serisi LGA2066 2.6GHZ 24.75MB R3RS (Fansız) İşlemci 

 

 

 

Intel® Core™ i9 Extreme Edition İşlemci
Bu yeni olağanüstü masaüstü işlemcisi tüm deneyimlerinizde çıtayı daha yükseğe çıkarır. Gücünü 18 çekirdek ve 36 iş parçacığından alan bu işlemci, güncellenen Intel® Turbo Boost Max 3.0 Teknolojisi ile tek iş parçacıklı performansı olağanüstü düzeye taşır. Bu teknoloji, daha yüksek tek ve çift çekirdekli performans sağlamak üzere en yüksek performanslı iki çekirdeği belirler. 44 PCIe* şeridi sunan yeni Extreme Edition işlemci, birden fazla ayrı grafik kartını, Thunderbolt™ teknolojisini ve Intel® Optane™ teknolojisi gibi yüksek hızlı depolamayı destekler. Elbette olağanüstü performans için tamamen çarpan kilitsizdir.

 

Intel® Core™ X Serisi İşlemci Ailesi
Her teknoloji tutkunun aradığı performans! 4 ila 18 çekirdekli seçenekleriyle olağanüstü performans, en yeni teknolojik gelişmeler ve ileride genişletme olanağı sağlayan yeni Intel® Core™ X serisi işlemci ailesi, performans ihtiyaçlarınıza göre ölçeklenebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu platform, mükemmel sistem yanıt hızları elde etmeniz için Intel® Optane™ hafıza ve Intel® Optane™ SSD kurulumuna hazırdır. Etkileyici 4K görüntü desteği, dört kanallı DDR4 2666 hafıza, bağlamak istediğiniz neredeyse tüm çevre birimleri için 40Gb/sn hıza ulaşan çift yönlü bağlantı noktaları sunan Thunderbolt™ 3 teknolojisi ve RAID depolaması için 8 SATA bağlantı noktasıyla mevcut en üst düzey masaüstü platformudur.

 

Oyun Oynayın, İnternetten Veri Akışı Sağlayın ve Kaydedin
Olağanüstü performansın gücüyle gerçekle oyunun birbirine karıştığı, son derece gerçekçi bir oyun deneyimiyle tanışın. Etrafınız birden çok yüksek çözünürlüklü ekran ve üst düzey ses ile çevrildiğinde, kendinizi AAA kategorisindeki bir oyuna ya da en yeni sanal gerçeklik oyununa kaptırabilirsiniz. Çarpan kilitsiz 1 Intel® Core™ X serisi işlemciye sahip bir bilgisayarla olağanüstü oyun, yaşam ve eğlence deneyimleri yaşayın. Oyun deneyimi, günümüzde oyun oynamaktan daha fazlasını ifade ettiğinden, oyununuzu başkalarıyla ve hatta dünyayla paylaşmak isteyebilirsiniz. Sizi zafere taşıyan o önemli anları kaydedin ve paylaşılabilir bir formata dönüştürerek anında sosyal medya sayfanızda paylaşın. Intel® Core™ X serisi işlemcinin olağanüstü mega çoklu görev çalıştırma özelliğinden ve gücünden sonuna kadar faydalanın.

 

Intel® Core™ X Serisi İşlemci ile Yaratıcı Dehanızı Özgür Bırakın
Yaratıcılık sınır tanımaz. Fikirler hızla kafanızda belirirken, bu hıza ayak uyduracak bir sisteme ihtiyacınız olur. Intel® Core™ X serisi işlemcili bir bilgisayarın sunduğu taviz vermeyen performans tam size göre. Intel® Core™ X serisi işlemci ailesi, 8, 12 ve hatta 18 çekirdekli seçenekleriyle aynı anda yapılması gereken çok sayıda gerçek zamanlı iş yükü için mükemmel performans sunar. Gücünü Intel® Core™ X serisi işlemciden alan sisteminiz, büyük 4K dosyaları yükleme, efektler uygulama ve arka planda bilgi işlem bakımından yoğun iş yükü çalıştırma görevlerini aynı anda üstlenirken, siz bütün zamanınızı yaratıcılığa ayırın. Üstelik güncellenen Intel® Turbo Boost Max 3.0 Teknolojisi ile en yüksek performanslı iki çekirdeğin gücüne ihtiyaç duyan uygulamalara öncelik verebilirsiniz. Dört kanallı bellek, büyük dosyalarda ve içerik oluşturma uygulamaları üzerinde çalışırken daha yüksek yanıt hızı sunmanın yanı sıra başlatma sürelerini de azaltır. Intel® Core™ X serisi işlemciyle sonuçların hayal ettiğiniz kadar harika olacağından emin bir şekilde yaratıcılığınıza odaklanabilirsiniz.

 

En Üst Düzey Platform için Intel® X299 Çip Seti ve Intel® Core™ X Serisi
Intel® X299 çipseti, Intel® Core™ X serisi işlemcilerle birlikte kullanıldığında oyun, içerik oluşturma ve hız aşırtma için birinci sınıf bir platform sunar. Bu platform, istediğiniz yanıt hızı, genişletilebilirlik ya da performans ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılar. Entegre USB 3.0 ile dosyaları tabletinize ve akıllı telefonunuza ışık hızında aktarabilirsiniz. Platform, aynı zamanda PCI Express* ve Serial ATA depolama cihazlarında RAID desteği, PCIe* 3.0 depolama cihazları desteğiyle hızlı veri aktarma ve elbette Intel® Optane™ hafıza desteği sunar. Hız aşırtmayla sınırları zorlamak mı istiyorsunuz? Intel® X299 çip seti ve Intel® Core™ X serisi işlemci ailesi, yeni çarpan kilitsiz taban hızı olanakları sunar2. Tek tek çekirdekleri ve bellek frekanslarını inanılmaz düzeye çıkarırken, diğer özellikleri istediğiniz teknik özellik çerçevesinde tutmayı tercih edebilirsiniz. Intel® Extreme Memory Profile (Intel® XMP), Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU) ve Intel® Performance Tuning Protection Package Plan desteğiyle, Intel® X299 çip setinin ve yeni Intel® Core™ X serisi işlemcilerin özellikleri hız aşırtmada tüm dünya rekorlarını zorlayacak.

 

Teknik Özellikler
Temel Öğeler
Ürün Kodu : BX80673I97980XSR3RS
İşlemci Numarası : i9-7980XE
Litografi : 14 nm
Termal Çözüm Özelliği : PCG 2017X
Soğutucu ve Fan : Hayır

 

Dikkat : Kutu içeriğine işlemci fanı dahil değildir. Intel Lga2066 soketiyle uyumlu işlemci fanlarını buradan inceleyebilirsiniz.

 

Performans
Çekirdek sayısı : 12
İş Parçacığı Sayısı : 24
İşlemci Temel Frekansı : 2,60 GHz
Maks Turbo Frekansı : 4.20 GHz
Önbellek : 24.75 MB
Veri Yolu Hızı : 8 GT/s DMI3
QPI Bağlantısı Sayısı. : 0
Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0 Frekansı ‡ : 4,40 GHz
TDP : 165 W



Bellek Özellikleri
Maksimum Bellek Boyutu (bellek türüne bağlıdır) : 128 GB
Bellek Türleri : DDR4-2666
Maks. Bellek Kanalı Sayısı : 4
ECC Bellek Desteği ‡ : Hayır



Genişletme Seçenekleri
Ölçeklenebilirlik : 1S Only
PCI Express Değişiklik Sürümü : 3.0
Maksimum PCI Express Hattı Sayısı : 44



Gelişmiş Teknolojiler
Intel® Optane™ Belleği Destekler ‡ : Evet
Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0 ‡ : Evet
Intel® Turbo Boost Teknolojisi ‡ : 2.0
Intel® Hyper-Threading Teknolojisi ‡ : Evet
Intel® Sanallaştırma Teknolojisi ‡ : Evet
Intel® Yönlendirilen G/Ç İçin Sanallaştırma Teknolojisi ‡ : Evet
Intel® 64 ‡ : Evet
Yönerge Seti : 64-bit
Yönerge Seti Uzantıları : SSE4.1/4.2, AVX2, AVX-512
Gelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisi : Evet



Güvenlik ve Güvenilirlik
Intel® AES Yeni Yönergeleri : Evet
Execute Disable Bit ‡ : Evet

 

 

EAN Numarası: 5032037114905

Soket LGA2066
İşlemci Hızı 2.1-2.93 GHz arası
Çekirdek Sayısı 18
İşlemci Teknolojisi Core i9
İşlemci Numarası R3RS
İşlemci Cache 24 MB Cache

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll