Gigabyte Z390 Gaming SLI Intel Z390 Express Soket 1151 DDR4 4266(O.C.)MHz RGB ATX Gaming Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Gigabyte Z390 Gaming SLI Intel Z390 Express Soket 1151 DDR4 4266(O.C.)MHz  RGB ATX Gaming Anakart

 

Gigabyte Z390 Gaming SLI• 9. ve 8. Nesil Intel® Core ™ İşlemcilerini Destekler
• Çift Kanallı Non-ECC Unbuffered DDR4
• Yeni 10 + 2 Fazlı Dijital PWM Tasarımı
• PCIe Jen3 X4 (1 Thermal Guard'lı) ve SATA arabirimli Çift Ultra Hızlı M.2
• PCIe Armor ve Ultra Durable ™ Tasarım ile 2 Yollu CrossFire ™ Çoklu Grafik Desteği
• Intel® Native USB 3.1 Jen2 Tip-A
• cFosSpeed Internet Hızlandırıcı Yazılımı ile Intel® GbE LAN
• Ultra Durable™ 25KV ESD ve 15KV LAN Dalgalanma Koruması
• Yüksek Kalite Ses Kapasitörleri ve Ambians LED İz Yolu Işıklandırması ile Ses Gürültü Koruması
• Tam Renklerdeki RGB Aydınlatma Efektini Destekler
• CEC 2019 Hazır, Basit Bir Tıklamayla Gücü Tasarruf Edin
• Smart Fan 5 Çoklu Sıcaklık Sensörleri ve Hibrit Fan bağlantı başlığı ile FAN DURDURMA özelliği
• Işık Hızında Intel® Thunderbolt™ 3 AIC Desteği
• Intel® Optane™ Hafıza Uyumlu

 

Düşük RDS (on) MOSFET ile 10 * + 2 Fazlı Dijital VRM TasarımıGIGABYTE GAMING serisi anakartlar, en son 8 Çekirdekli Intel® Core ™ CPU'ları desteklemek için 10 * + 2 fazlı PWM + Daha Düşük RDS (Açık) MOSFET'ler kullanır. Anakartın en güçlü ve enerjiye duyarlı bileşenlerine güç sağlamanın yanı sıra gelişmiş sistem performansı ve en üst düzeyde donanım ölçeklendirilebilirliği sunma konusunda inanılmaz hassasiyet sunar.

 

Önceden kurulmuş I / O KalkanıEntegre bir I / O koruması ile GIGABYTE Ultra Durable PC'yi oluşturmak daha da kolay.

 

DDR4'ü 4266MHz ve Sonrasını DesteklerGIGABYTE, 4266MHz ve ötesine uygun uyumluluğu sağlayan test edilmiş ve kanıtlanmış bir platform sunuyor.

 

2 Yollu CrossFire™ Çoklu GrafikÇoklu grafik yapılandırması, çözünürlüğü ödün vermeden en yüksek kare hızlarını talep eden oyun meraklıları için daha iyi grafik performansı sunar.

 

Sürükleyici VR Oyun Deneyimi• VR, sabit bir 90FPS veya daha yüksek süreler için Full HD grafiklerden daha fazla performans gerektirir. 
• Sadece Oyuncu PC' leri en iyi VR deneyimini sağlayabilirler.

 

VR Oyuncu PC' si İçin Tavsiye Edilen Sistem• Grafik kartı: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 480 veya daha üstü, Uyumlu HDMI 1.4 video çıkışı 
• İşlemci: Intel 8'inci Çekirdek i3 eşdeğeri veya daha üstü 
• Anakart: AORUS/GIGABYTE Z390 anakartlar 
• Hafıza: 8GB RAM veya üstü 
• USB Portları: 3x USB 3.0 bağlantı noktası artı 1x USB 2.0 bağlantı noktası veya daha büyük. 
• OS: Windows 10 64-bit veya daha yeni

CFosSpeed İnternet Hızlandırıcısı Ağına Bağlı Intel® GbE LANIntel® GbE LAN, kalabalık LAN ortamlarında daha iyi yanıt vermeyi sağlamak için ağ gecikmesini artırmak ve düşük ping süreleri sağlamak için yardımcı olan bir ağ trafiği yönetimi uygulaması olan cFosSpeed'e sahiptir.

 

Endüstrinin Önde Gelen LAN Statik-Elektrik ve Dalgalanma KorumasıGIGABYTE anakartları, IC'leri geleneksel IC'lere kıyasla ESD direnç düzeylerinin 3 katına kadar kullanır. Bu,anakartınvebileşenlerinin statik elektrikten kaynaklanan olası hasarlara karşı daha iyi korunmasına yardımcı olur.GIGABYTE anakartlar, anakartınızı ve PC'nizi güç dağıtımındaki herhangi bir dalgalanmadan koruyan özel antidalgalanma IC'lerine de sahiptir. PC, herhangi bir potansiyel düzensiz ve tutarsız güç dağıtımı ile başa çıkmak için donatılmıştır.

 

GIGABYTE Ultra-Verimli M.2 Termal KorumaGIGABYTE, dayanıklılığı göz önünde bulundurarak M.2 SSD cihazları için termal bir çözüm sunar. M.2 Termal Koruma, bir sorun ortaya çıkmadan önce ısıyı dağıtmaya yardımcı olduğundan yüksek hızlı M.2 SSD'lerden gelen tıkanma ve darboğazları önler.

 

Çift Modlu M.2 Slot Tasarımı PCIe NVMe + SATA SSD'leri desteklerGIGABYTE Anakartlar çift M.2 yuvaları ile üretilmiştir. Her iki M.2 yuvasında da bir PCIe NVMe + SATA çift modlu tasarım. Bu yapılandırma, kullanıcıların ve oyuncuların isteklerinin çoğuna uyacak esneklik ve uyum için tasarlanmıştır.

 

Smart Fan 5Smart Fan 5 kullanıcıları, oyun PC'sinin serin kalırken performansını koruyabilmelerini sağlayabilir. Smart Fan 5, kullanıcıların fan başlıklarını anakartın farklı yerlerinde farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirmelerini sağlar. Sadece Smart Fan 5 ile hem PWM hem de Voltaj modu fanlarını destekleyen daha karma fan başlıkları, anakartı daha fazla soğutmayı daha kolay hale getirmek için üretildi.

 

Smart Fan Kontrol TasarımıBelirtilen eşiğin altına düştüğünde herhangi bir fanın tamamen durmasını sağlayan Fan Stop ile fan sessizliğini elde edin. Sensörün hangi sıcaklıkta ve hangi sıcaklıkta ayarlandığına bağlı olarak hangi fanın durduğu - tüm bunlar sizin isteğinize göre özelleştirilebilir.

Hibrit Fan Pin Bağlantı Başlığı• Sıvı soğutma kurulumunuz üzerinde tam kontrol sağlayın! Smart Fan 5, Hybrid Fan Pin Başlıkları veya harici termistör sensörleri aracılığıyla akış hızı ve su sıcaklığı hakkında ikinci bir bilgiyi alırPC'nizde mutlak ustalık sağlar. 
• Tüm Hibrit Fan Başlıkları, fan veya pompa olsun, farklı PWM veya Gerilim modlu soğutma cihazının türünü otomatik olarak algılayabilir.

 

Yeni Smart Fan 5 YazılımıSistem kullanım tercihlerinizi eşleştirmek için farklı modlardan Sessiz - Tam Hız arasında seçim yapın. Her fan veya pompa için, tetik eşiklerini ve ilgili fan hızlarını tanımlamak için sezgisel fan eğrisini kullanabilirsiniz.

Tam Renklerdeki RGB Aydınlatma Efektini DesteklerHarici RGB ışık şeridini aydınlatmak için rengi seçerek bir sonraki PC donanımınızı beğeninize göre kişiselleştirin.

 

SesYüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri
GIGABYTE anakartları ileri teknoloji ses kapasitörleri kullanıyor. Bu yüksek kaliteli kapasitörler, oyuncular için en gerçekçi ses efektlerini sağlamak için yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi ses sunmaya yardımcı olur.

Ses Gürültüsü Koruması
GIGABYTE anakartlar, anakartın hassas analog ses bileşenlerini PCB seviyesindeki olası gürültü kirliliğinden ayıran bir ses gürültü koruma özelliğine sahiptir. LED izleme yolu aydınlatması PCB katmanlarının ayrılmasını göstermek için yanar.

 

Ultra Durable™ PCIe ZırhıGIGABYTE’ dan yenilikçi PCIe metal koruyucu, gelişmiş Grafik kartlarının gereken desteğini sağlamak için PCIe konnektörleri güçlendiriyor. PCIe metal koruma, topraklanmış sistem gibidir, ayrıca olası müdahalelere karşı koruma sağlar.

 

Ultra Durable™ Bellek ArmorGIGABYTE’ ın özel paslanmaz tek parça çelik koruyucu tasarımı, PCB bozulma ve büküm (Levha eğme) hatalarına karşı ve ek olarak herhangi bir mümkün olan ESD girişimlerini karşı önler.

 

Katı Pin Güç KonnektörleriZ390 anakartlar, CPU aşırı yüklenirken kararlı güç kaynağı sunmak için ATX 24pin ve ATX 12V 8pin + 4pin güç konektörlerine sahiptir.

 

Sağlam Pin Güç konnektörü avantajları• Elektrik için daha büyük temas alanı
• Daha yüksek güç ve üretilen ısıyı sürdürmek için daha fazla metal miktarı
• Ultra dayanıklı ve uzun ömürlü

 

Basit bir tıklama ile güç tasarrufu yapınCEC Gereksinimi: PC güç tüketimi kapalı moddayken, bekleme modunda, bekleme modundayken belirli bir seviyenin altında olmalıdır. GIGABYTE anakartlar, yüksek güç verimliliği sağlayan donanım bileşenleri ve ince ayarlı BIOS'ları ile, boş modda daha düşük güç tüketimi elde edebilir ve yeni CEC 2019 güç tüketimi gereksinimine tamamen uygundur.

 

Yenilenmiş BIOSBIOS, ilk kurulum sırasında kullanıcılar için en uygun ayarlamayı yapar. Yeni bir GUI ve daha kolay işlevselliklerle, GIGABYTE, kullanıcıların yeni sistemlerini kurarken BIOS'u kendi istedikleri gibi yeniden yapılandırmasına olanak sağlar.

 

Uygulama MerkeziGIGABYTE APP CENTER, tüm GIGABYTE MB yardımcı programlarının ve sürücülerinin yararlı bir portalıdır, APP CENTER'dan kurmak istediğiniz herhangi bir programı seçebilir ve en son yardımcı programlar ve sürücülerle güncellemenizi sağlayabilirsiniz.

 

EasyTune™GIGABYTE'ın EasyTune™ uygulaması basittir ve arayüz kullanımı oldukça kolaydır, kullanıcıların Windows ortamında sistem ayarlarının ince ayarlarını yapmalarına veya sistem, hafıza hızlarını ve voltajlarını ayarlamalarına izin verir. Smart Quick Boost ile, bir tıklama otomatik olarak sisteminizi hız aşırtmaya alır, daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuz da size performans artışı verir.

 

@BIOSGIGABYTE @BIOS uygulaması, sisteminizin BIOS'unu basit ve kaygan bir grafik kullanıcı arayüzü kullanarak Windows içinden güncellemenizi sağlar. @BIOS, GIGABYTE sunucularından en son sürümü otomatik olarak indirebilir veya BIOS'unuzu bilgisayarınızdaki bir dosyadan güncelleyebilirsiniz. @BIOS ayrıca mevcut BIOS'unuzu bir dosyaya kaydetmenizi, önceki BIOS'unuzu bir görüntüden kurtarmanızı ve BIOS'unuzu bir görüntüye yedeklemenizi sağlar.

 

Sistem Bilgisi GörüntüleyicisiGIGABYTE Sistem Bilgi Görüntüleyicisi, mevcut sistem durumunuza erişmenizi sağlayan merkezi bir konumdadır. Saatleri ve işlemci gibi bileşenleri izleyin, tercih ettiğiniz fan hızı profilini ayarlayın, sıcaklık çok yükseldiğinde uyarılar oluşturun veya sisteminizin davranışını kaydedin; Bunlar Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi'nin yetenekleridir.

 

XSplit Gamecaster + Broadcaster: Oyununuzu Herzaman, İstediğiniz Yerde OynatınŞimdi sahnenizi oluşturun ve XSplit Gamecaster + Broadcaster ile en büyük oyun anlarını paylaşın! Tamamen optimize edilmiş sosyal medya entegrasyonu, gerçek zamanlı sohbetler için hazır; sizi haberdar edip oyunda odaklanmanızı sağlar. Oynatma işleminizi Twitch yapmanız yalnızca bir tıklama alıyor. Oyununuzu bir profesyonel gibi yayınlayın!

 

4K Ultra HD Desteği4K çözünürlük, yatay eksende yaklaşık 4000 piksel, bugünün standart HD piksel yoğunluğunun dört katından fazlasını kullanan, yüksek çözünürlüklü içerik sunumunda bir sonraki teknolojik kilometre taşıdır. GIGABYTE anakartları, HDMI üzerinden yerleşik Intel® HD Graphics ile yerel 4K desteği sağlar.

 

HDMI™ - Yeni Jenerasyon Çoklu Media ArayüzüHDMI™ yüksek çözünürlüklü multimedya arayüzü, tek bir kablo sayesinde 5 Gb/s'e kadar bant genişliğinde görüntü iletimi ve 8 hat yüksek kalitede ses elde etmenizi sağlamaktadır. Üstün sıkıştırılmamış dijital görüntü ve ses iletimi yapabilen HDMI™, 1080p'e kadar ses veya görüntünün canlılığını koruyup benzer arayüzlerde ve dijtal'den analog'a dönüşümlerde kalite kaybı olmadan iletim sağlar.Ek olarak HDMI, HDCP ile uyumlu olmakla birlikte korumalı medya içerikleri ve Blu-ray/HD DVD ile playback yapmanıza olanak sağlar.

 

Teknik Özellikler

  • İşlemci

    1. LGA1151 paketinde Intel 9000 işlemciler ve 8. Nesil Intel® Core ™ i7 işlemcileri / Intel® Core ™ i5 işlemcileri / Intel® Core ™ i3 işlemcileri / Intel® Pentium® işlemcileri / Intel® Celeron® işlemcileri için destek
    2. L3 önbelleği, kullanılan işlemciye bağlı olarak değişir
    (Daha fazla bilgi için lütfen "CPU Destek Listesini" dikkate alınız.)
  • Yongaseti

    1. Intel® Z390 Express Chipset
  • Bellek

    1. 4 x DDR4 DIMM sockets supporting up to 128GB (32GB single DIMM capacity) of system memory**
    2. ** Please note that the support for system total memory size depends on the CPU installed.
    3. Çift kanal bellek mimarisi
    4. DDR4 4266 (OC) / 4133 (OC) / 4000 (OC) / 3866 (OC) / 3800 (OC) / 3733 (OC) / 3666 (OC) / 3600 (OC) / 3466 (OC) / 3400 (OC) / 3333 (OC) / 3300 (OC) / 3200 (OC) / 3000 (OC) / 2800 (OC) / 2666/2400/2133 MHz bellek modülleri desteklemektedir
    5. ECC olmayan DIMM 1Rx8/2Rx8 hafıza modüllerini destekler
    6. ECC olmayan DIMM 1Rx8/2Rx8/1Rx16 hafıza modüllerini destekler
    7. Extreme Memory Profile (XMP) bellek modülleri desteği
    (Daha fazla bilgi için lütfen, "Hafıza Destek Liste" referans alınız.)
  • Dahili Grafik

    Entegre Grafik İşlemcisi - Intel® HD Grafik desteği:
    1. Maksimum 4096x2160 @ 30 Hz çözünürlüğünü destekleyen 1 x HDMI bağlantı noktası
    2. * HDMI 1.4 sürümü ve HDCP 2.2 desteği.
    maksimum paylaşımlı bellek 1 GB
    * Gerçek destek CPU tarafından değişiklik gösterebilir.
  • Ses Desteği

    1. Realtek® ALC1220-VB kodek
    2. * Arka panel hat çıkışı jakı DSD sesini destekler.
    3. HD Ses Desteği
    4. 2/4/5.1/7.1-kanal
    5. SPDIF Çıkış desteği
  • LAN

    1. Intel® GbE LAN yongası (10/100/1000 Mbit)
  • Genişleme Yuvaları

    1. 1 x PCI Express x16 yuva, x16 modunda çalışır (PCIEX16)
    2. * Eğer yalnızca tek bir PCI Express grafik kartı kullanılacaksa; optimum performans için bu kartı, PCIEX16 grafik yuvasına taktığınızdan emin olun.
    3. 1 x PCI Express x16 yuva, x8 modunda çalışır (PCIEX8)
    4. * PCIEX8 yuvası ile PCIEX16 yuvası ile bant genişliğini paylaşır. PCIEX8 yuvası dolduğunda, PCIEX16 yuvası x8 moduna kadar çalışır.
    5. X2'de çalışan 1 x PCI Express x16 yuvası (PCIEX2)
    6. 3 x PCI Ekspres x1 slotları
    7. (Tüm PCI Express yuvalar, PCI Express 3.0 standartına uyumludur.)
  • Depolama Ara yüzü

    Yongaseti:
    1. 1 x M.2 konektörü (Soket 3, M tuşu, tip 2242/2260/2280/22110 SATA ve PCIe x4 / x2 SSD desteği) (M2A)
    2. 1 x M.2 konektörü (Soket 3, M tuşu, tip 2242/2260/2280 PCIe x4 / x2 SSD desteği) (M2P)
    3. 6 x SATA 6Gb/s konnektör
    4. RAID 0, RAID 1, RAID 5, ve RAID 10 için Destek
    5. * M.2 ve SATA konektörleri kurulum uyarıları için "1-8 Dahili Konektörler" e bakınız.
    Intel® Optane™ Hazır Hafıza
  • Çoklu Grafik Teknolojisi

    1. NVIDIA® Dörtlü-GPU SLI™ ve 2-Yollu NVIDIA® SLI™ teknoloji desteği
    2. AMD Dörtlü-GPU CrossFire™ ve 2-Yollu AMD CrossFire™ teknolojileri
  • USB

    Yongaseti:
    1. 2 x USB 3.1 Jen. 2 Type-A yuva (kırmızı) arka panel üzerinde
    2. 8 x USB 3.1 Gen 1 bağlantı noktası (arka paneldeki 6 bağlantı noktası, dahili USB başlıkları aracılığıyla kullanılabilen 2 bağlantı noktası)
    3. 2 x USB 2.0/1.1 port dahili USB bağlantı ile
  • Dahili G/Ç Bağlantı Noktaları

    1. 1 x Seri port konektörü
    2. 1 x 24-pin ATX ana güç konektörü
    3. 1 x 8-pin ATX 12V güç konektörü
    4. 1 x 4-pin ATX 12V güç konektörü
    5. 1 x CPU Fan konektörü
    6. 1 x sıvı soğutma CPU fan başlığı
    7. 2 x Sistem fan konektörü
    8. 1 x sistem fan/sıvı soğutma pompa başlığı
    9. 1 x RGB LED şerit başlığı
    10. 6 x SATA 6Gb/s konnektörler
    11. 2 x M.2 Socket 3 konnektörler
    12. 1 x ön panel başlığı
    13. 1 x ön panel ses başlığı
    14. 1 x S/PDIF Çıkış başlığı
    15. 1 x USB 3.1 Jen. 1 başlığı
    16. 1 x USB 2.0/1.1 başlığı
    17. 1 x Thunderbolt™ ekleme kart konnektörü
    18. 1 x Güvenilir Platform Modülü (TPM) başlığı (yalnızca GC-TPM2.0_S modülü için 2x6 pin)
      TPM özeliği, bölgesel kuralların farklılığı nedeniyle opsiyonel olabilir
    19. 1 x Clear CMOS bağlayıcı teli
  • Arka Panel G/Ç

    1. 6 x USB 3.1 Jen. 1 yuva
    2. 1 x PS/2 Klavye/Fare bağlantı noktası
    3. 1 x HDMI bağlantı noktası
    4. 2 x USB 3.1 Jen. 2 Type-A yuva (kırmızı)
    5. 1 x RJ-45 bağlantı noktası
    6. 6 x ses jakı
  • G/Ç Denetleyicisi

    1. iTE® I/O Kontrol Yongası
  • Donanım İzleme

    1. Voltaj dedektörü
    2. Sıcaklık dedektörü
    3. Fan hız dedektörü
    4. Su soğutma akış hızı algılama
    5. Aşırı ısınma uyarısı
    6. Fan hatası uyarısı
    7. Fan hız kontrolü
    8. * Fan (pompa) hız kontrolü fonksiyonunun desteklenip desteklenmediği, kurduğunuz fan (pompa) 'ya bağlıdır.
  • BIOS

    1. 2 x 128 Mbit flash
    2. Lisanslı AMI UEFI BIOS kullanımı
    3. DualBIOS™ için Destek
    4. PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
  • Diğer Özellikler

    1. Uygulama Merkezi Desteği
      * APP Center’ da bulunan uygulamalar anakart modeline bağlı olarak değişebilir. Her uygulamanın desteklenen fonksiyonları, anakart özelliklerine bağlı olarak da değişebilir.
      3D OSD
      @BIOS™
      Ambians LED
      Otomatik Yeşil
      Cloud Station desteği
      EasyTune
      Easy RAID
      Fast Boot
      Oyun Hızlandırıcı
      On/Off Charge Desteği
      Platform Güç Yönetimi
      Smart Backup
      Smart Keyboard
      Smart TimeLock
      Smart HUD
      Smart Survey
      Sistem Bilgisi Gösterimi
      USB Engelleyici
      V-Tuner
    2. Q-Flash desteği
    3. Xpress Yükleme Desteği
  • Bundled Software

    1. Norton® Internet Security (OEM versiyon)
    2. cFosSpeed
  • İşletim Sistemi

    1. Windows 10 64-bit desteği
  • Form Faktör

    1. ATX Form Faktörü; 30,5 cm x 22,5 cm

 

 

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll