GSKILL SniperX 16GB (2x8GB) 3000 Mhz DDR4 CL16 Orman Kamuflaj F4-3000C16D-16GSXFB

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 16 GB (2x8GB)
Tipi DDR4
Frekans 3000 Mhz
Kit Dual Kit
Gecikme Süresi CL 16

 GSKILL SniperX 16GB (2x8GB) 3000 Mhz DDR4 CL16 Orman Kamuflaj F4-3000C16D-16GSXFB

 

Sonraki Seviye Oyun Performansı DDR4

G.SKILL Sniper X serisi, daha akıcı oyun ve daha hızlı yükleme süreleri için gelişmiş bellek performansı ile en iyi oyun deneyimi için tasarlanmış en yeni DDR4 bellektir. Sistem renk düzeninize uyacak şekilde birden fazla renk varyasyonunda bir kamuflaj deseni ve şık minimalist ısı yayıcılar ile benzersiz bir şekilde tasarlanan bu bellek kiti, özelleştirilmiş bir oyun yapısı veya yüksek performanslı bir yükseltme için ideal seçimdir.

 

Sonraki Seviye Oyun Performansı

Çok çeşitli frekans hızlarında sunulan Sniper X serisi, FPS oyunlarının stilini yaklaşan hafıza yükseltmenize veya bir sonraki PC derlemenize getiriyor.

 

Eşsiz Kamuflaj Isı Yayıcı Tasarımı

DDR3 Sniper serisinin manevi ardılı olarak, yeni nesil Sniper X, çok çeşitli oyun sistemi estetiğini üç renk desen teklifiyle tamamlamak için farklı bir askeri kamuflaj üst çubuğuyla tasarlandı. Minimalist alüminyum ısı dağıtıcılara ek olarak, bu modüller hoş ve serin tutulacak, böylece sisteminiz her zaman bir savaşa hazır olacak ve uçuş için hazır olmayacak!

Klasik Kamuflaj

Klasik orman yeşili kamuflaj tasarımından esinlenen bu desen, FPS stilini oyun sisteminizden ortaya çıkarır.

Urban Camo

Beton ormana uyum sağlamak için tasarlanan kentsel kamuflaj, gece oyun operasyonları için mükemmel olan karanlık ısı dağıtıcılarla eşleştirildi.

Dijital Kamuflaj

ASUS TUF anakart serisi ile işbirliği içinde geliştirilen dijital kamuflaj tasarımı, modern bir savaş görünümü için sarı stilistik vurgular sunuyor.

Birden Çok Platformda Uyumlu

Anakart satıcılarıyla yakından çalışan Sniper X bellek kitleri, birden fazla platformda kararlılık ve uyumluluk açısından titizlikle test edilir ve tüm G.SKILL bellek teklifleri gibi, yapınız için uygun bir anakartı kolayca seçmek için sık sık güncellenen bir QVL ile birlikte gelir.

Kalıcı Güvenilirlik ve Performans

Oyun performansında çıtayı yükselten her Sniper X bellek kiti, çok çeşitli DDR4 platformlarında güvenilirlik ve performans sağlamak için G.SKILL'in en titiz ve kapsamlı testlerinden geçiyor.

 

Reddot Tasarım Ödülü 2018

Red Dot Tasarım Ödülü'nün kökenleri 1955 yılına dayanıyor. Ayrımı Red Dot, iyi tasarım için uluslararası alanda en çok aranan kalite markalarından biri olarak kuruldu. Jüri yardımıyla uluslararası düzenlenen yarışma "Red Dot Award: Ürün Tasarımı" yılın en iyi ürünlerini, jüri panelinin katı kriterlerini ve dokuz alan beklentisini aşan Sniper X DDR4 bellek serisi olmak üzere yılın en iyi ürünlerini değerlendiriyor.

Verimli Güç

DDR4 standardında düşük voltaj 1.2V ~ 1.35V ile tasarlanan bu, bellek voltajı gereksinimini DDR3 bellek kitlerinden% 20 azaltır! Artık sisteminiz pahalı bir cihaz ısıtıcısı olmadan daha hızlı performans gösterebilir.

XMP 2.0 Desteği

Sadece ayarla ve git. En yeni Intel XMP 2.0 profilleri ile programlanmış, aranızdaki ve en yüksek performans arasındaki tek şey basit bir ayardır.

Ömürboyu kısıtlı garanti

Tüm G.SKILL bellek ürünleri sınırlı bir ömür boyu garanti ile gelir ve G.SKILL teknik ekibi her zaman tüketicilere çevrimiçi forum, telefon ve e-posta yoluyla eksiksiz teknik destek sağlamaya hazırdır.

 

 

Marka GSKILL
Model F4-3000C16D-16GSXFB
Dahili Hafıza 16GB (2x8GB)
Bellek Hızı 3000Mhz
Bellek Tipi DDR4
Cas Gecikmesi CL16
Açıklama SniperX Orman Kamuflaj

 

EAN Numarası: F4-3000C16D-16GSXFB

Kapasite 16 GB (2x8GB)
Tipi DDR4
Frekans 3000 Mhz
Kit Dual Kit
Gecikme Süresi CL 16

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll