Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Alkalin Pilli Kablosuz Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Genel
Ürün Tipi Kablosuz
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Alkalin Pilli Kablosuz Mouse

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Gelişmiş 250hz Sinyal gücüne sahip bu mükemmel mouse, kablosuz iletişim alanınızı 20m çıkarıyor. Maksimum kablosuz kullanım alanı sağlayan SM-250, sunum gibi uzak uygulamalarda bile size kesintisiz bir kaplama alanı sunarken android uygulamaları destekleyici özelliği sayesinde her zaman ön planda.

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Minimal boyutlarda olan Nano alıcısı sayesinde sorunsuz bir kullanım sağlar. Tak çalıştır özelliği ile kurulum gerektirmeyen bir üründür.Üstün optik okuyucu sayesinde mouse'unuz ile işlemlerinizi hızla gerçekleştirmenize imkan tanır. 250Hz sinyal gücü ve 20m çekim alanı ile mükemmel bir performans sunar.

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Estetik tasarımı, kullanışlı yapısı, ve bir çok fonksiyonuyla göz dolduruyor.100X40mm minimal ebatlara sahip Everest SM-250 estetik tasarımı ile vazgeçilmeziniz olacak!

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Fonksiyonel tuşları sayesinde müziğin sesini açıp kısabilir, başlatıp durdurabilirsiniz. Sol iç kısmında bulunan kıvrımlı ve tırtıklı dizaynı ve özel olarak tasarlanmış yapısı ile maksimum tutuş sağlar. Mouse'unuzun elinizden kaymasını engeller.

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Paket içeriğinde bulunan 1 Adet kalem pil ve USB Nano Receiver alıcı sayesinde eksiksiz olarak kullanıma hazır bir biçimde size ulaşır.

Everest SM-250 Usb Bordo Multımedya Fonksiyon Tuşlu Kablosuz Mouse ; Birbirinden şık ve güzel duran 3 farklı renk seçeneği ile göz zevkinize uygun olanı seçme imkanı sunar !

 

Teknik Özellikler

 

Marka Everest
Model SM-250
Tipi Multımedya Fonksiyon Tuşlu
Algılama Optik
Bağlantı USB
Buton Sayısı 6
Mouse Tipi PC / Notebook
Renk  Bordo
Sürücü Tak Çalıştır
Açıklama Alkalin Pilli Kablosuz Mouse
Bağlantı noktası Usb
Renk Bordo

 

Kullanım Alanı Genel
Ürün Tipi Kablosuz
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll