Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse

 

 

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Güçlü 4000 DPI Avago 3050 optik sensör kullanmaktadır. Oyunda iken bile bu yüksek DPI seçeneğini kullanrak oyun oynamanın tadını çıkar. 3000 Tarama frekansı,50 Milyon tıklama özelliği ve 500.000 Swing hareket testlerini başarıyla tamamlamıştır. Özel dizaynı sayesinde kullanım kolaylığı ve mükemmel tutuş sağlar. Özel tasarımı STRIKE'ı diğer oyuncu mouselarından farklı kılar. Rampage SMX-R14 her zaman rakiplerinden bir adım önde ! Makro yazılımı sayesinde dilediğiniz gibi 8 adet tuşa atama yapabilir ve ledleri kullanım zevkinize uygun hale getirebilirsiniz.

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Yumuşak dokunuşlu yapısı ve eşsiz tasarımı sayesinde kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş olan Rampage SMX-R14 ile oyun oynamanın keyfine varın !

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Üzerinde bulunan  Sniper, Scroll Tuşu, DPI fonsiyon tuşu ve ileri-geri fonksiyon tuşları ile size kolay kullanım imkanı tanır. Bu tuşlar sayesinde işlemlerinizi daha hızlı ve kolay gerçekleştireceksiniz. Everest Rampage SMX-R14 Yumuşak dokunuşlu yapısı ile konforlu, dayanıklı ve hasas bir biçimde dizayn edilmiştir.

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Makro özelliği sayesinde istediğiniz DPI seçeneği ile kolayca kullanın. Sürekli olarak değişen üzerindeki led ışıklar farklı bir görsellik sağlamakta ve oyun keyfinize artı katmaktadır. Her DPI özgü farklı renkte led aydınlatması mevcuttur.

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Elinize tam oturacak şekilde tasarlanmış olan SMX-R14 size sorunsuz bir kullanım keyfi sunar. Led ışıklı tasarımı ile görsel olarakda etkileyici bir tasarıma sahiptir.

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Maksiumum 4000 DPI sensör hızı, 50 Milyon Buton ömrü, Tekerlek ömrü 500.000 devir, 1.8m kablosu ve Avago 3050 optik sensör gibi birçok özelliği ile kendini ispatlamış profesyonel bir oyuncu ürünüdür. 

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Yüzeyinde bulunan kıvrımlar ve özel tasarımı sayesinde maksimum tutuş sağlar ve oyun esnasında mouse'unuzun elinizden kaymasına engel olur.

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Tak çalıştır özelliği sayesinde zaman kaybetmenden pratik bir şekilde kolaylıkla kurulum gerektirmeden kullanın. 

Everest Rampage STRIKE SMX-R14 Siyah/Turuncu 9 Tuş Gaming RGB Mouse ; Kendine özgü yazılımı sayesinde mouse'un tuşlarına farklı görevler atayarak makro ayarlamalar yapabilir ve kısa yollar oluşturup daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

 

 

Teknik Özellikler

 

Marka Rampage
Model STRIKE SMX-R14
Bağlantı USB
Algılama AVAGO 3050 OPTİK SENSÖR
DPI 500/1000/1500/2000/3000/4000
Kablo Uzunluğu 1.8m
Rapor Hızı 1000Hz/1ms
Mouse Tipi Gaming Mouse
Led 16.8 M RGB
Buton Sayısı 8 Programlanabilir
Açıklama Mouse
Renk Siyah/Turuncu
Sürücü Tak Çalıştır
Yazılım Var
Desteklediği Sistemler Windows XP/2000/Vista,Linux,Mac(10.0+ )/Windows 7/8/10
Sensör Avago A3050
Tipi 9 Tuş Gaming RGB

 

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll