Dell Vostro 5590 N5108PVN5590EMEA_U i7-10510U 8GB 512GB SSD 2GB MX250 15.6" FreeDOS Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 1.80 GHz
İşlemci Nesil 10. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce MX250
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Boyutu 15.6"

Dell Vostro 5590 N5108PVN5590EMEA_U i7-10510U 8GB 512GB SSD 2GB MX250 15.6" FreeDOS Notebook

 

Dell Mobile Connect ile aygıtlarınızı birleştirin.

Dell Mobile Connect ile aygıtlarınızı birleştirin.

Sorunsuz bilgisayar/akıllı telefon entegrasyonu: Dikkatinizi dağıtmadan birden çok aygıta erişin; Dell Mobile Connect, iOS veya Android akıllı telefonunuzu dizüstü bilgisayarınızla eşleştirir.

Kesintileri sınırlayın: Dell Mobile Connect ile arama yapabilir, mesaj atabilir, bildirimler alabilir ve hatta Android telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtarak en sevdiğiniz uygulamalarla etkileşim kurabilirsiniz.

Gizliliğinizi sürdürün: Telefonunuz, bilgisayarınıza Dell Mobile Connect'in noktadan noktaya, güvenli bağlantısı üzerinden bağlanır, bu sayede verileriniz asla güvensiz internet bağlantıları nedeniyle ifşa olmaz.

Kolay aktarım: Karmaşık bulut depolama hizmetleri veya kullanışsız kablolar olmadan bilgisayarlardan Android telefonlara veya telefondan bilgisayara fotoğraflarınızı, videolarınızı, müziklerinizi ve belgelerinizi hızla aktarın.

Esnekliğin gücünü yaşayın

Esnekliğin gücünü yaşayın

En yeni işlemciler: İnanılmaz bir tepki hızı ve rahat, sorunsuz bir şekilde birden çok görev gerçekleştirme özelliği getiren maksimum 10. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcilerle iş akışınızı sürdürün.


Çarpıcı grafikler: 2 GB GDDR5 vRAM’e sahip NVDIA® MX230/MX250 grafik kartı ile ekstra gücün ve optimum performansın tadını çıkarın.

Yüksek bellek ve geniş depolama: 24GB'a kadar bellek sayesinde açık uygulamalar arasında kolaylıkla geçiş yapın. 2 TB'a kadar HDD veya 512 GB'a kadar PCle SSD depolama alanı ile dosyaları, projeleri ve uygulamaları depolayın. Çift sürücülü yapılandırma ile iki dünyanın da avantajlarını yaşayın.

Katı hal sürücü: PCIe NVMe katı hal sürücüsü (SSD), geleneksel sabit sürücülere kıyasla çok daha kısa tepki süresi, daha sessiz performans, darbeye karşı daha ileri düzeyde dayanıklılık, normal SATA SSD'lere kıyasla daha yüksek hız anlamına gelir.

İşlerinizi daha hızlı tamamlayın

ExpressCharge

ExpressChargeTM: Pilinizin şarj düzeyini bir saat gibi kısa bir sürede %0'dan %80'e çıkarın ve bu sayede dışarıda dolaşırken elektrik prizine bağlı kalmayın.

Yenilenen menteşe tasarımı

Yeniden tasarlanan menteşe: Kapak açıklığı açısı 135 dereceden fazla olduğunda dizüstü bilgisayarınız masadan hafifçe kalkar, bu sayede daha iyi hava dolaşımı ve daha konforlu bir yazma deneyimi sağlanır.

Sayısal tuş takımı

Sayısal tuş takımı: 10 tuşlu sayısal tuş takımı ve bir hesap makinesini yalnızca tek bir dokunuşla dolduran bir hesap makinesi tuşu ile işlerinizi daha hızlı yapın.

Sırtınızı dayayabileceğiniz güvenlik

Sırtınızı dayayabileceğiniz güvenlik

Küçük işletmenizi TPM 2.0 ile koruma altına alın: Trusted Platform Module 2.0, bilgisayarın ana kartına takılan ve parolalarla şifreleme anahtarlarını oluşturup depolayan ticari sınıf bir güvenlik yongasıdır. Bilgisayar açılmadan önce bilgisayarla oynanmadığını doğrulamak için kullanılan bu yonga, kötü amaçlı yazılımların bulaşabildiği yazılım güvenliğinden farklı olarak donanım tabanlı olması sayesinde verilerinizi harici yazılım saldırılarına karşı yazılım güvenliğinden daha iyi korur.

Kolay güvenlik: Windows Hello özellikli isteğe bağlı parmakizi okuyucuyu kullanarak parola gerekmeden, tek dokunuşla güvenli giriş yapabilirsiniz.

Kilitlenme koruması: Bilgisayarın donması durumunda akıllı bir işlemle veri kaybı önlenir. Depolama sistemi donanımdan yeniden başlatma yapılmak üzere olduğunu tespit eder ve SSD üzerinde çalışılan öğeleri hızla ve güvenle depolar. Bu şekilde veri bütünlüğü korunur ve sistem istikrarsızlığı riski azaltılır.

Stil ve taşınabilirlik

Stil ve taşınabilirlik

İnce ama dayanıklı: Küçük seyahat çantanıza, sırt çantanıza veya el çantanıza güvenle yerleşen kompakt ve dayanıklı alüminyum dış tasarımı sayesinde tüm iş seyahatleriniz sorunsuz hale gelir.

Dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirin: Üç yanda ince çerçevesi ekran alanınızı genişlettiğinden, çevrimiçi toplantılarda işbirliği yaparken veya en son projelerinizde çalışırken tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Her açıdan net görüntüler: Sisteminiz, daha iyi bir ekran önü deneyimi için daha fazla parlaklık ve canlı renkler sunan bir FHD ekran paneliyle gelir. Ayrıca parlama önleyici teknoloji sayesinde parlak ışıkların yakınında çalışırken bile ekranınızı net bir şekilde görebilirsiniz.

Hazır bekler: Yeni kapak açma sensörü tamamen kapalı olduğunda bile dizüstü bilgisayarınızı açabilir ve siz de ihtiyaç duyduğunuz şeylere anında erişebilirsiniz.

Uyarlamalı Termal Özellikler: Sisteminiz onu ne zaman elinizde, dizinizde veya masada tuttuğunuzu bilecek kadar akıllıdır. Bu şekilde termal profillerini duruma göre akıllıca uyarlayabilir. Elde tutarken rahatsızlık hissetmeniz önlenir ve masaya yerleştirildiğinde maksimum verimlilik için tam güç çalışır.

Hareket halinde konferans

Hareket halinde konferans

Daha küçük ve daha iyi: Bu 2,7 mm HD kamerayla video konferanslar karşılıklı yapılan toplantılar gibi görünür ve küçük boyutları ince çerçevelere yer açar.

Geçici parazit azaltma: Gelişmiş parazit azaltma işlevi kullanılarak, özellikle loş ışıklı ortamlarda video kalitesi önemli ölçüde geliştirilmiştir.

Waves MaxxAudio®: 5.1 kanallı ses, yüksek ses düzeyleri ve kristal netliğine sahip Waves MaxxAudio® Pro tarafından profesyonelce ayarlanan etkileyici ses deneyimiyle tek sözcüğü bile kaçırmayın.

Yüksek Kaliteli Aramalar: Yeni ve geliştirilmiş SmartByte yazılımı video konferansı uygulamalarının bant genişliği kullanan diğer uygulamalara göre öncelikli bant genişliği almasını sağladığından, iş görüşmelerinizde olağanüstü bir netlik elde edersiniz. En iyi yanı da yeni Vostro ve Inspiron PC'lerinizin birbiriyle iletişim kurmasıdır. Çünkü bu sayede ofisinizdeki birkaç bilgisayar güncelleştirme çalıştırmak veya dosya indirmek için bant genişliği kullanıyor olsa bile net video sunumları yapabilirsiniz.

Skype Sertifikalı: Skype Kurumsal ile dünyanın her yanından sunumlara katılın veya sunum yapın.

ProSupport Plus

ProSupport Plus: Tahmine dayalı analizler (SupportAssist teknolojisi aracılığıyla) ve düşme, sıvı dökülmesi, akım dalgalanması gibi daha birçok durumda hasar koruması içeren uzman desteğine her zaman öncelikli erişim elde edin.

ProDeploy Plus

ProDeploy Plus: Bu kapsamlı servis yeni teknolojinin sorunsuz dağıtımını sağlar. Ön planlama, yapılandırma, veri geçişi ve bilgi aktarımı gibi proje yönetimi aşamalarında tek irtibat noktanız olur.

Kazayla Oluşan Hasar Servisi

Kazayla Oluşan Hasar Servisi: Düşme, sıvı dökülmesi, akım dalgalanması ve kırılma gibi kazalara karşı korumayla sahip olduğunuz ürünü endişelenmeden kullanın ve kapalı kalma süresini en aza indirin. Koruma kapsamı, önceki garantinizin bittiği noktadan başlatılır ve yüksek riskli ortamlarla mobil iş güçleri için idealdir.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. Micro SD Ortam Kartı Okuyucu (SD, SDHC, SDXC) | 2. Kulaklık/Mikrofon seti jakı | 3. USB 2.0 | 4. Ethernet RJ-45 | 5. Saplamalı Kilit Yuvası | 6. Güç Girişi | 7. HDMI 1.4b | 8. USB 3.1 (1. Nesil) Type-A | 9. USB 3.1 (1. Nesil) Type-A| 10. USB 3.1 (1. Nesil) Type C™ (DP/PowerDelivery)

Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Yükseklik: 17,2 mm (0,68 inç) | 2. Genişlik: 356,6 mm (14,04 inç) | 3. Derinlik: 237,1 mm (9,33 inç) | Başlangıç Ağırlığı: 1.66 kg (3.66 lb)

 

Teknik Özellikler


 

Kategori : Notebook
Marka : Dell
Üretici Kodu : N5108PVN5590EMEA_U
İşlemci Tipi : Intel® Core™ i7
İşlemci : Intel® Core™ i7-10510U processor 1.80 GHz (8M Cache, up to 4.90 GHz)
İşlemci Çekirdek Sayısı : Dört Çekirdekli İşlemci
İşletim Sistemi : FreeDOS
Ekran Boyutu : 15.6"
Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080
Ekran Modeli : LED
Dokunmatik Ekran : Yok
Bellek Kapasitesi : 8GB
Bellek Tipi : 2666MHz DDR4
Disk Kapasitesi : 512GB SSD
Sabit Disk : SSD
Ekran Kartı Belleği : 2GB
Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce® MX250
Optik Sürücü : Yok
Ses Kartı : Waves MaxxAudio® Pro
Ethernet Kartı : 10/100/1000(Gigabit)
Ağ Denetleyici : Tümleşik Ethernet LAN(10/100/1000)
Kablosuz İletişim : 802.11ac 1x1 WiFi + Bluetooth
Giriş/Çıkış : 1 x HDMI 1.4b
1 x USB Type-C
2 x USB 3.1
1 x USB 2.0
1 x RJ-45
1 x Birleşik Kulaklık / Mikrofon
Dahili Web Kamerası : HD Web Kamera
Kart Okuyucu : MicroSD Kart Okuyucu
Ekran Özelliği : Parlama önleyici LED Arkadan Aydınlatmalı Dokunmatik Olmayan Dar Kenar WVA Ekran
Kamera Çözünürlüğü : 720p
Parmak İzi Okuyucu : Yok
Garanti Yılı : 3 Yıl Yerinde Garanti
Batarya : 3 Hücreli
Pil : 42 W/hr
Boyutlar : Yükseklik: 17,2 mm
Genişlik: 356,6 mm
Derinlik: 237,1 mm
3G/4G Desteği : Yok
GPS Desteği : Yok

 

EAN Numarası: N5108PVN5590EMEA_U

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 1.80 GHz
İşlemci Nesil 10. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce MX250
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Free Dos
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll