Dell Precision M5540 Moskow Intel i7-9850H 8GB 256GB SSD 4GB QUADRO T1000 15.6" W10 Pro Mobil İş İstasyonu

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü i7-9850H
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 9.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Quadro T1000
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"

Dell Precision M5540 Moskow Intel i7-9850H 8GB 256GB SSD 4GB QUADRO T1000 15.6" W10 Pro Mobil İş İstasyonu

 

Tasarımda sınır tanımayın

Dell Precision mobil iş istasyonları zorlu standartlarda üstünlüğünü ortaya koyar. En yeni Intel® işlemciler, NVIDIA® profesyonel grafik kartları ve Dell Precision Optimizer yazılımı ve OLED ekran seçenekleriyle, gücü ve hızı en müthiş fikirlerinize odaklar.

Fikirlerinize güç sağlamak için tasarlandı

Fikirlerinize güç sağlamak için tasarlandı

En yüksek hızlarda çalışın: En yeni Intel® Core™ veya Xeon® işlemciler Dell Precision Optimizer ile bir araya geldiğinde, her yerde verimli çalışmak için ihtiyacınız olan odaklanmış gücü sağlar.

Yeni nesil grafik kartı: 4 GB bellekle NVIDIA Quadro® T2000'e kadar yeni nesil profesyonel grafik kartlarıyla zorlu uygulamalarınızda performansı artırın.

Güvenilir, hızlı bellek: 64 GB'a kadar 2666 MHz DDR4 bellek hızlarıyla iş akışınıza hız kazandırın.

Büyütmek için yeterli alan: Bu kadar ince ve hafif bir çerçeveye sahip mobil iş istasyonlarında nadiren karşılaşılan bir özellik olan 4 TB'a kadar depolama alanıyla büyük 3D, video ve multimedya dosyalarına hızla ve kolayca erişin, bu dosyaları aktarın ve depolayın.

Hareket halinde çalışın: Olağanüstü bir pil ömrü sağlayan ExpressCharge ile şarj edilebilen 97 Whr pille kesintisiz çalışın.

Küçük ama iddialı

Küçük ama iddialı

Etkilemek için tasarlandı: Dell'in en ince ve en hafif mobil iş istasyonunda performans ile harika tasarım bir arada. 15,6 inç ekranın 14 inç çerçeveye sığdırıldığı bu ince ve kompakt tasarım şimdi iki renk seçeneğiyle sunuluyor.

Çalışmalarınızı sergileyin: OLED PremierColor'a kadar bir InfinityEdge ekran parlak, neredeyse çerçevesiz görüntüleme sağlar.

Gelişmiş görüntüleme: 500 nit parlaklıkla %100 Adobe RGB özelliğine sahip isteğe bağlı UHD dokunmatik ekrana veya %100 DCI-P3 özellikli OLED ekrana yükseltin.

Hızlı ofis entegrasyonu: x4 PCIe ve HDMI 2.0 bağlantı noktalarıyla Thunderbolt™ 3 USB Type-C™, saniyede 60 kare hızında 4K video bağlantısına olanak tanır.

Serin kalır: Çift fanlı devrim niteliğindeki soğutma sistemi hava akışını geliştirir ve ağır iş yükleri altında sisteminizi serin tutar.

Sorunsuz oturum açma: İsteğe bağlı Windows Hello parmakizi okuyucu sayesinde çalışmalarınıza sizden başkası erişemez. Parmağınızı sensöre koymanız yeterlidir. Bu kadar basit bir işlemle yeni göreve hazır olursunuz. İsterseniz Windows Hello IR Kamera'ya yükseltebilir ve bir bakışınızla oturum açabilirsiniz.

Dell Precision Optimizer ile verimliliği artırın

Dell Precision Optimizer ile verimliliği artırın

Ayarlanan performans: Mobil iş istasyonunuzla ücretsiz sağlanan Dell Precision Optimizer (DPO), programların mümkün olan en yüksek hızda çalıştırılmasını sağlayacak şekilde iş istasyonunuzu otomatik olarak ayarlar. DPO, BT yöneticilerinin SCCM ve KACE entegrasyonu aracılığıyla bilgisayarınızı uzaktan geliştirmesine olanak tanıyan tek iş istasyonu optimizasyon yazılımıdır.

Özelleştirilmiş Premium performans: İş istasyonları için dünyanın ilk yapay zeka tabanlı performans optimize etme yazılımı olan yeni Dell Precision Optimizer Premium sürümüne yükseltin. Bu program kullanıcının belirttiği uygulamaların davranışını öğrenir, makine öğrenimini kullanarak optimizasyon fırsatlarını belirler ve performans iyileştirmelerini uygular.

İşinizde ona güvenebilirsiniz

İşinizde ona güvenebilirsiniz

Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifikası: Precision iş istasyonları, her gün kullanmanız gereken yüksek performanslı uygulamaları rahatça çalıştırabildiğinin onaylanması için test edilir. Dell ISV sertifikaları, en popüler bağımsız yazılım uygulamalarını kapsar.
 

Kolayca yönetin ve koruyun

Üstün kullanım kolaylığı

Üstün kullanım kolaylığı

Dell Client Command Suite ve VMware® Workspace ONE™ entegrasyonuyla tüm Windows 10 uç noktalarınızı tek konsoldan yönetin.

Sorunsuz oturum açma

Sorunsuz oturum açma

SafeID, güç düğmesindeki isteğe bağlı parmakizi okuyucu ile son kullanıcı kimlik bilgilerini korur. Dell'in en güvenli bilgisayar portföyünden beklemeye alıştığınız hızlı, çok faktörlü kimlik doğrulamasını sağlar.

Uzaktan yönetim

Uzaktan yönetim

Dell'in benzersiz vPro uzantıları, aygıtların açık olup olmaması fark etmeksizin aygıt filonuzu uzaktan yönetebilir ve aygıtlarda tanılama çalıştırabilir.

İşlerinizi korumaya alıyoruz

ProDeploy Client Suite: Bilgisayarların daha hızlı, daha az çaba harcayarak ve daha denetimli bir şekilde dağıtımına yardımcı oluyoruz. Benzersiz bir denetim düzeyi, otomasyon ve basitliğe sahip TechDirect portalımızla dağıtımınızın her ayrıntısını yönlendirirsiniz.

ProSupport: Donanım ve yazılım desteğini kolaylaştırıyoruz. ProSupport, kritik sorunlar ortaya çıktığında sizinle kendi dilinizde bağlantı kuracak ileri teknoloji uzmanlarına 7x24 erişim sunar. Tüm bunları yaparak, işinizi bir üst düzeye taşıyacak stratejik çalışmalara odaklanabilmenizi sağlıyoruz.

ProSupport Plus: Bilgisayarlar için en kapsamlı destek hizmetimiz sayesinde, ProSupport'un sunduğu tüm imkanlara ek olarak sabit sürücü hatalarının önlenmesi; düşme, dökülme ve voltaj dalgalanmaları için onarım ve değiştirme durumunda sabit sürücünün sizde kalması olanaklarından da yararlanabilirsiniz. Günümüzün yüksek tempolu kültüründe kapalı kalma sürelerine ayıracak zaman yok. Dell bu konuda sizi destekler. ProSupport Plus’a yükseltin.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. SD Kart Okuyucu | 2. USB 3.1 1. Nesil Bağlantı Noktası, PowerShare özellikli | 3. Pil Durumu Düğmesi | 4. Wedge Kilit Yuvası | 5. Güç Adaptörü Bağlantı Noktası | 6. USB 3.1 1. Nesil Bağlantı Noktası, PowerShare özellikli | 7. HDMI 2.0 | 8. Thunderbolt™ 3 Type C™ | 9. Kulaklık Jakı

Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Yükseklik: 11,48 mm - 16,82 mm (0,45" - 0,66") | 2. Genişlik: 357,23 mm (14,06") | 3. Derinlik: 235,47 mm (9,27") | Başlangıç ağırlığı: 1,78 kg (3,93 lb)

 

Teknik Özellikler

 

İŞLEMCİ : Intel Core i7-9850H (6 Core) (2.60GHz, 4.60GHz Turbo, 12MB)
CHIPSET : Intel Mobile CM246
WIRELESS : Intel® Çift Bantlı Kablosuz-AC 9260 802.11 AC MUMIMO (2x2) + BT 5.0
İŞLETİM SİSTEMİ : Windows 10 Pro 64bit
EKRAN : 15,6” Ultrasharp FHD IGZO4 (1920x1080) Çözünürlük
BELLEK : 8GB DDR4 2666MHz non-ECC (1x8GB) (maksimum 64GB)
SABİT DİSK : 256GB M.2 PCIe SSD
EKRAN KARTI : nVidia Quadro T1000 (Harici 4GB GDDR5)
OPTİK SÜRÜCÜ : Yok
BLUETOOTH : Var
PARMAK İZİ OKUYUCU : Yok
KART OKUYUCU : 1x SD kart okuyucu (SD, SDHC, SDXC, MMC)
WEBCAM : HD Kamera-Mikrofon
SES : Yüksek kaliteli entegre çift hoparlör ve çift gürültü giderici seri entegre mikrofon (Waves MaxxAudio® Pro)
PORTLAR : M5540 - 1x Kulaklık Jakı; 1x SD Kart Okuyucu; 2x USB 3.1 PowerShare özellikli; 1x Güvenlik kilidi; 1x HDMI 2.0; 1x Thunderbolt özellikli USB-C; 1x Parmak izi okuyucu (opsiyonel); 1 Type C Ethernet Dongle (opsiyonel)
KLAVYE-MOUSE : Arkadan Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye
NUMERİK TUŞ TAKIMI : Yok
BATARYA : 6cell-92Whr Batarya
AĞIRLIK : 1.78kg. (min.)
GARANTİ :

2 Yıl Dell Türkiye Garantili

 

 

EAN Numarası: M5540-MOSKOW

İşlemci Intel
İşlemci Türü i7-9850H
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Nesil 9.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli Quadro T1000
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
İşletim Sistemi Windows 10 Pro
Dokunmatik Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll