Dark VM26 2 x 13"-27" Monitör Destekli Masa Tipi LCD Monitör ve TV Kolu DK-AC-VM26

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ekran Büyüklüğü 13 inç - 27 inç
Kullanım Tipi Duvar Kolu

Dark VM26 2 x 13"-27" Monitör Destekli Masa Tipi LCD Monitör ve TV Kolu DK-AC-VM26

 

 


Masanızda Çift Monitörü Ergonomik Kullanmanın Anahtarı Dark'tan!
Dark, VESA bağlantı imkanına sahip 13"-27" boyutundaki 2 monitörü masanızda dilediğinizce konumlandırabilmeniz için güçlendirilmiş, katlanabilir çelik monitör kolunu sunar. Kolayca montajını yapabileceğiniz Dark VM24, monitörlerinizi yukarı/aşağı, sağa/sola ve kendi ekseninde rahatça hareket ettirmenize olanak tanıyacak. Monitörlerin kaba ayaklarından kurtulacak ve masanızın üzerinde devasa yer kazanacaksınız.


Çalışma Alanınızı İki Monitöre Taşıyın
Birden çok uygulama veya dosya ile çalışanların ihtiyacı olan çift monitör kullanım imkanına Dark VM24 dual monitör kolu ile kavuşacaksınız. Her birine 8kg'a kadar VESA bağlantılı 13"-27" monitör takabileceğiniz çift kolu bulunmaktadır. Bir ekranda internet tarayıcınızı diğer ekranda ofis uygulamasını veya iki farklı tasarım dosyanızı açın rahat rahat çalışın. Tasarımcılar, finans yetkilileri ve programcılar artık tek ekrana mahkum olmayacaklar!


Her Açıyı Kolayca Yakalayın
Dark monitör kolunun her yöne hareket kabiliyeti ile ofisinizde çalışırken ekranınızı çalışma arkadaşlarınıza kolayca gösterebilir, döndürme özelliği ile çok satır içeren veri tabanı ve excel dosyalarında dikey çalışabilir, istediğinizde yatay konuma geri dönebilirsiniz.

Benzersiz Hareket Kabiliyeti 
DarkVM24 monitör kolu ile yapabilecekleriniz:
- Sağa / Sola 180 derece çift veya tek kollu hareket
- 360 derece döndürme
- -40 + 90 derece öne / arkaya tilt
- 42cm maksimum kol uzunluğu
- 45cm maksimum yükseltme




Sağlığınız İçin Ergonomi 
Bütün gün bir arada olduğunuz, saatlerce baktığınız monitörü gözünüze uygun olmayan yükseklikte kullandığınızda ciddi boyun ve bel ağrılarına sebep olur. Dark monitör kolu ile monitörünüzü size en uygun açı ve yüksekliğe getirecek ve en iyi ergonomiyi yakalayacaksınız.


Dayanıklı Çelik Gövde ! 
Dark VM24 monitör kolu güçlendirilmiş kalın çelik gövdesi  sayesinde monitör başına 8kg'a kadar yükü kolayca taşıyabilir bu sayede 13"-27" aralığında tüm monitörleri güvenle dilediğiniz açıda kullanmanızı sağlar.

 

Katlanır Dirsek Mekanizması & Güçlü Eklem Tasarımı !
Dark VM24 kolu zorlu koşullara dayanıklı, sağlam eklem mekanizmalarına sahiptir. 180 derece hareket sunan bu eklemleri defalarca sağa / sola çevirebilirsiniz. Monitör ağırlığını esneme yapmadan taşıyan eklem sistemi sayesinde kalite ve sağlamlığı Dark VM24 kullandığınız her dakika hissedeceksiniz.


Tek veya Çift Uzatma Kollu Kullanım
Monitörünüzü daha kısa bir mesafede kullanmak zorunda olduğunuz durumlarda eklem sistemini çıkarıp VESA taşıyıcı bölümü ilk taşıyıcıya kolyaca bağlayabilirsiniz. 


Monitörünüzün Yüksekliğini Siz Belirleyin
Açılan kolları ve orta taşıyıcısından yükseltme, alçaltma imkanına sahip Dark VM24 Monitör kolunun ana yüksekliğini ise merkez askı demiri üzerinde yer alan alyan vida ile ayarlayabilirsiniz.

Kablo Gizleme Sistemi
Monitörlerinizin güç ve bilgisayar bağlantı kablolarının ortalıkta durmaması için her iki kolda da kablo gizleme kanalı bulunmaktadır. Taşıyıcı kollar üzerinde hareket edebilen bu kanallar ile kablolarınız için en ideal konumu kolayca belirleyebilirsiniz.




Masa Dışından ve İçinden Kavrayan Mengene Sistemi ile 2 Farklı Kullanım
Dark VM24 kolunu masanıza sabitlemeniz için mengene sistemine sahiptir. 2 Farklı montaj plakası sayesinde masanıza dışarıdan tutturabileceğiniz gibi kısa mesafei arkası kapalı masalarda açılmış olan deliklerden sabitleyebilir ve köşe tipi yada arkası kapalı masalarda da kullanabilirsiniz.






 

 

Ekran Büyüklüğü 13 inç - 27 inç
Kullanım Tipi Duvar Kolu

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll