Dark Storex D25 2.5 Sata Usb 3.0 Ultra Kompakt Siyah Docking Station DK-AC-DSD25

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ürünler HDD Dock Station

Dark Storex D25 2.5 Sata Usb 3.0 Ultra Kompakt Siyah Docking Station DK-AC-DSD25

Dark StoreX D25 Komapkt Boyutlu USB3.0, 2.5" Depolama İstasyonu
Boyutu Minimum Hızı Maksimum ! Yeni Nesil Docking Station ile Tanışın
 

Ultra Kompakt Boyutlu ve Yüksek Performanslı Disk İstasyonunuz !
2.5" Boyutundaki SATA I / II / III diskleriniz için özel tasarlanmış ultra kompakt bir disk istasyonu ile tanışmaya hazır olun. Dark StoreX D25 USB; 3.0 arabirimi ve harici adaptör gerektirmeyen yapısıyla kompakt boyutlarda maksimum performans sunacak şekilde tasarlanmıştır.Sürücü ve kurulum gerektirmeyen Tak/ Çalıştır özelliği sayesinde tüm bilgisayarlarda kolayca kullanabilirsiniz. Bir disk istasyonundan beklediğiniz herşey StoreX D25 sayesinde kompakt boyutlarla daima yanınızda olacak !

 

Göz Alıcı Kompakt Tasarım
Dark StoreX DSD25 kompakt tasarımı, üzerinde yer alan açma/kapatma tuşu, kauçuk ayakları, siyah rengi ve durum LED' i ile masaüstünde çok şık duracak. Böylelikle teknik serviste, evde ve ofiste depolama ihtiyaçlarınıza şık bir çözüm olacak.

15mm'ye Kadar 2.5" HDD/SSD Diskler ile Uyumlu
Dark StoreX D25 ile kapasite ve kalınlık farkı gözetmeden 15mm'ye kadar 2.5" HDD/SSD  SATA I/ II/ III diskleri güvenle kullanabilirsiniz. Yeni nesil yüksek kapasiteli 2.5" diskler ile tam uyumlu tasarlanmış StoreX D25; titreşim önleyici özel destek sayesinde ince 2.5" disklerinizi de güvenle kullanmanızı sağlar.

 

USB3.0 Bağlantısı ile Hız Sınırlarını Aşın
DSD25 günümüzün en hızlı bağlantı arabirimi olan USB3.0 çıkışa sahiptir. USB3.0 maksimum 5Gbps bağlantı hızı sunmaktadır. USB 2.0 bağlantılı taşınabilir diskler maksimum 30 MB/s veri aktarım hızına ulaşabilirken, USB3.0 bağlantılı Dark disk istasyonu ile kullandığınız diskin performansına bağlı olarak 5 Gbit/s ve üzeri hızları yakalayabilirsiniz. USB 2.0 disk istasyonlarına göre 10 kata kadar daha hızlı veri transferi yapacak, gigabyte' larca veriyi çok daha kısa sürede aktaracaksınız.

Vidasız Tak & Çıkart Yapı
Dark disk istasyonu, disklerine en hızlı şekilde erişmek isteyen kullanıcılar içindir. Vidalama gibi bağlantı işleri ile vakit kaybetmeden 2.5" diskinizi kolaylıkla yerleştirebilir ve tüm verilerinize kolayca ulaşabilirsiniz.

Harici Güç Kaynağı Gerekmez
Dark StoreX D25, yanında gelen USB3.0 kablosu ile harici güç kaynağına ihtiyaç duymadan, sürücü ve kurulum gerektirmeden çalışır. Adaptör taşımanızı gerektirmeyen gerçek taşınabilir disk çözümünüz StoreX D25 ile tanışma vakti geldi.

 

Titreşim Engelleyen ve Masaya Tam Oturan Ayaklar
Dark StoreX D25 sahip olduğu kauçuk ayaklar sayesinde masa üstüne tam oturur. Böylece diskinizdeki titreşim minimuma indirgeneceği gibi D25'in tabanı kullanıldığı yüzeyi çizmez.

Tavsiye : 2.5" Disklerinize Yüksek Koruma DK-AC-DAK2B
Dark; disklerinizi statik elektrikten ve darbelerden uzak tutmak ve sorunsuzca yanınızda taşımanız için gereken çift disk taşıma kutusu ile 2.5" disklerinizi yanınızda rahatça taşıyabilir ya da muhafaza edebilirsiniz.

 

Eksiksiz Kutu İçeriği ile Karşınızda!
Dark StoreX D25' in kutu içeriğinde StoreX D25 disk istasyonu, USB 3.0 kablo, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi bulunmaktadır.

 

Teknik Özellikler
 

Disk Arabirimi : SATA I/ II/ II
HDD Boyutu : 2.5"
USB Desteği : USB3.0 / USB2.0
İşletim Sistemi : Windows XP/7/8/10 - Mac OSX - Linux 2.4 ve üzeri
Ürün Kodu : DK-AC-DSD25

 

Ürünler HDD Dock Station
Ali Yaman 17.9.2018
Ürün gayet şık ve güzel. Müşteri yetkilisi arkadaş baya ilgiliydi. Ürün siparişten 1 gün sonra elimdeydi. Ürünü 4TB harddisk (Seagate Barracuda ST4000LM024) ile denedim. Gayet hızlı şekilde çalışıyor.
Değiştir.
  • 5
  • 5 Yıldız

    %100

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll