DELL XPS 7590-FS75WP165N Intel Core i7-9750H 16GB 512GB SSD 4GB GTX1650 15.6" W10Pro Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.3-2.6 GHz arası
İşlemci Nesil 9.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX1650
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"

DELL XPS 7590-FS75WP165N Intel Core i7-9750H 16GB 512GB SSD 4GB GTX1650 15.6" W10Pro Notebook

 

Dell’in en küçük 15,6 inç dizüstü performans bilgisayarı ile tanışın

Dell’in en küçük 15,6 inç dizüstü performans bilgisayarı ile tanışın

Geliştirilmiş kamera konumu: En küçük HD web kameramızı yaratmak için inovasyonun sınırlarını zorladık; kamera, meşhur InfinityEdge ekranın üst tarafına, artık önde ve merkezi olacak şekilde yerleştirilmiştir. 

Devrim niteliğinde web kamerası tasarımı: Yeni XPS 15 web kamerası sadece daha küçük değil aynı zamanda daha niteliklidir. Yeni 4 elemanlı lens, çerçevenin her tarafında net video deneyimi sağlamak için tipik web kameralara göre daha fazla eleman kullanırken, gelişmiş gürültü azaltma özelliğini kullanan geçici gürültü azaltma ise, özellikle loş ışıklı ortamlarda video kalitesini önemli derecede iyileştirir. Son olarak lens, görüntünün tüm noktalarına odaklanılması için hassas bir işlemden geçirilmiştir. 

InfinityEdge ekran: Neredeyse çerçevesiz ekran, kenarlarda yalnızca 6,04 mm ve üstte 7,08 mm’lik ölçüleri sayesinde 15,6 inç ekranı yaklaşık 14 inç dizüstü bilgisayar boyutlarına sığdırarak ekran alanını en üst seviyeye çıkarır.                    

Benzeri görülmemiş tasarım: 11-17 mm'lik inceliği ve katı hal sürücüsü dahil 4 pound'un (1,8 kg) bile altındaki başlangıç ağırlığı ile XPS 15 inanılmaz derecede hafif bir 15 inç performans sınıfı dizüstü bilgisayarıdır.

Gittiğiniz her yerde şaşırtıcı bir görüş açısı - SPC

Gittiğiniz her yerde şaşırtıcı bir görüş açısı

Derin kontrast: 100.000:1 gibi önemli ölçüde yüksek kontrast için tam siyaha ulaşmak üzere OLED ekran seçeneğinin bağımsız aydınlatmalı pikselleri tamamen söndürülebilir böylece içerikler, özellikle karanlık alanlarda nefes kesen ayrıntılarla hayat bulur. İçerik yaratıcıları için harika bir özellik olan daha geniş renk yelpazesiyle görseller daha da gerçekçidir. 

Büyüleyici detaylar: UltraSharp 4K Ultra HD ekran ile (3840 x 2160) yakınlaştırma gereği duymadan her pikseli ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. Ve Tam HD'den 6 milyon daha fazla piksel ile bulanıklık veya tırtıklı çizgiler için endişe duymadan resimleri nokta hassasiyetinde düzenleyebilirsiniz. 

Sektör lideri renk: XPS 15, %100 Adobe RGB renk özelliğine sahip tek dizüstü bilgisayardır. Bu sayede gerçek hayata daha yakın görseller elde edebilmeniz için geniş bir renk gamına sahiptir ve geleneksel panellere göre renklerin siyah ile harmanını daha iyi oluşturur. Ve 1 milyardan fazla renk ile resimler daha yumuşak görünür ve renk değişimleri daha fazla derinlik ve boyuta sahip olduğundan muhteşem bir şekilde daha canlıdır. Ekrandaki renklerin şaşırtıcı düzeyde doğru ve gerçeğe yakın görünmesi için, Adobe RGB biçiminde olmayan içeriği otomatik olarak yeniden eşleyen Dell PremierColor yazılımı dahildir.

Her açıdan güzel: UHD ekrandaki üstün 500 nit parlaklık, yansıma yapmayan ekran özelliği ile birleşerek dışarıda eğlenmenize olanak tanır. Buna ek olarak geniş izleme açılı panel, daha geniş bir görüntüleme açısı sunarak hiçbir şeyi gözden kaçırmadan ekranınızı paylaşmanıza olanak verir. 

Dokunma dostu: Ekrana dokunun, çekin ve tutun. İsteğe bağlı dokunmatik ekran kendi teknolojiniz ile doğal bir şekilde etkileşim kurmanıza olanak tanır.

Dell Cinema

İnanılmaz renk, akış ve ses ile sinema deneyimi parmaklarınızın ucunda.

Üst düzey kişisel sinema deneyimi.

Dell Cinema - CinemaColor

CinemaColor

Her parçası adeta içinde yaşadığınız dünyadaki gibi görünen capcanlı görseller. Dell Renk Profilleri'nin sağladığı daha zengin, daha canlı renk ve detayları yaşayın ve Dolby Vision™ sayesinde, HDR içeriğinin üstün dinamik aralığından, sonsuz derinlikte siyahlardan ve göz kamaştırıcı parlak renklerden yararlanın.

Dell Cinema - CinemaSound

CinemaSound

CinemaSound: Waves MaxxAudio® Pro, stüdyo düzeyinde ses kalitesi için ses seviyesini artırır ve tüm tonları netleştirir.

Dell Cinema - CinemaStream

CinemaStream

Killer™ Wireless sorunsuz, kesintisiz bir deneyim için video veya müzik akışlarınıza en yüksek bant genişliğini atar.

Güçlü performans

Güçlü performans

Üstün mobil performans: Şimdiye kadar ürettiğimiz en güçlü XPS dizüstü bilgisayar, oyuncular ve kreatif çalışanlar için üstün bir güç sağlayan maksimum 8 çekirdek ve 16 parçacıklı en yeni 9. nesil Intel® Core™ işlemciye sahiptir.

Daha az bekleyin, daha fazla yaratın: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 GPU; video düzenleme, grafik tasarım, fotoğrafçılık ve oyun yayınında daha iyi bir performans sağlaması ve daha hızlı olması için en sevdiğiniz uygulamalara güç ve hız verir. Ödüllü NVIDIA Turing™ mimarisinin nefes kesen grafik performansıyla en sevdiğiniz oyunların gücüne güç katın.

Maksimum bellek ve depolama: 2133 MHz'ye göre 1,2 kat daha hızlı olan 2666 MHz bant genişliğine sahip, 32 GB'a kadar olan bellekleri destekler. Daha hızlı bellek, ihtiyacınız olan içeriği daha hızlı almanızı sağlar. Daha hızlı PCIe sürümlerinde sunulan 1 TB'a kadar depolama kapasitesi sunan katı hal sürücüler, uygulamalarınıza daha hızlı erişmeniz ve bu uygulamaları daha hızlı çalıştırmanız için gerekli olan depolama alanını ve yüksek hızlı yanıt performansını sağlar. XPS 15, bir katı hal sürücü sayesinde saniyeler içerisinde açılarak kullanıma hazır hale gelir, böylelikle beklemek yerine işlerinize daha fazla zaman ayırırsınız. 

Killer™ Kablosuz Bağlantı: Gelişmiş Wi-Fi 6 teknolojisine sahip, teorik işlem hacmi hızı 2,4 GB/saniyeye kadar çıkabilen Killer AX1650, önceki nesil 80 MHz 2x2 AC ürünlere göre yaklaşık 3 kat daha hızlıdır. Killer 1650, hızlı ve sorunsuz bir çevrimiçi deneyim sağlamak için yayınlanan video, iletişim ve oyun trafiğini otomatik bir şekilde belirler, sınıflandırır ve önceliklendirir. 

Tüm gün çalışın veya oyun oynayın: 97 Whr pile sahip Tam HD modelde Word veya Excel gibi verimlilik uygulamalarını kullanırken 20 saat 30 dakikaya kadar, Netflix içeriği izlerken ise 14 saat 30 dakikaya kadar pil ömrü sunulur. Bu, 15 inç dizüstü bilgisayarlardaki en uzun pil ömrüdür. Verimlilik uygulamalarını kullanırken UHD panelli modelimizde 13 saat 22 dakika, OLED panelli modelimizde 7 saat 23 dakika, Netflix içeriği izlerken UHD panelli modelimizde 9 saat 22 dakika , OLED panelli modelimizde ise 9 saat 23 dakika pil ömrü sunulur.

Temel verimlilik parmaklarınızın ucunda

Son teknoloji bağlanabilirlik

Son teknoloji bağlanabilirlik

Thunderbolt™ 3 çok kullanımlı bağlantı noktası dizüstü bilgisayarınızı şarj etmenize, birçok aygıta (iki adede kadar 4K ekran desteği dahil) bağlanmanıza ve USB 3.0'a göre 8 kat daha hızlı, maksimum 40 GB/sn hızla veri aktarımının keyfini çıkarmanıza olanak sağlar. Ayrıca iki adet USB 3.0 bağlantı noktası içerir.

Gelişmiş bağlantı istasyonu

Gelişmiş bağlantı istasyonu

Dell Thunderbolt Bağlantı İstasyonu, USB 3.0’dan 8 kat daha fazla hız ve güç için USB Type-C bağlantısı ile üstün bir çalışma ortamı sunar.

Neler kaçırdığınızı görün

Neler kaçırdığınızı görün

Standart arkadan aydınlatmalı klavye, ışıksız veya ışığın yeterli olmadığı ortamlarda çalışabilmenizi sağlar.

Sezgisel bir şekilde etkileşim kurun

Sezgisel bir şekilde etkileşim kurun

Güvenle dokunun, yakınlaştırın ve tıklayın: Kazara Aktifleştirmeyi Önleme, avuç içinizin dokunmatik yüzeye çarpmasıyla farkında olunmadan yapılan tıklamaları durdururken hassas dokunmatik yüzey imlecin zıplamasına ve kaymasına engel olur. 

Windows Hello: Güç düğmesine entegre edilen ve size bilgisayarınızın kilidini açmanın en hızlı ve güvenli yolunu sunan, isteğe bağlı parmak izi okuyucu sayesinde parolasız oturum açmanın keyfini çıkarın. Parmağınızı kullanarak sizi başkalarından ayırt eder. Sizi arkadaşça bir selamla karşılayarak oturumunuzu açar ve hatta uygulamalar ve Microsoft Edge web sitelerinde de çalışır.

Ustalıkla birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir

Ustalıkla birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir

Maksimum dayanıklılık: Hoş bir tasarıma sahip sağlam, dayanıklı kasa için tek bir alüminyum parçadan hassas şekilde kesilir. Corning® Gorilla® Glass 4, rakiplerine göre darbelere karşı iki kat daha dayanıklıdır.

Baskı altında bile soğukkanlı: Avuç içi dayanağı karbon fiberden yapılmıştır. Alüminyum kadar güçlü ve incedir ancak dokunuşu daha hafif ve daha serindir.

Hiç olmadığı kadar çevreye duyarlı

Hiç olmadığı kadar çevreye duyarlı

Güç tüketimi açısından verimli: XPS 15, ENERGY STAR® sertifikalıdır.

Daha akıllı malzemeler: Kadmiyum, cıva ve bazı ftalatlar gibi malzemeleri içermez, ayrıca EPEAT® tescillidir ve BFR/PVC içermez.

Denizlerimizi kurtarıyor: CES tarafından "2018'in En İyi İnovasyonu" ödülüne layık görülen siyah ambalaj tepsilerimiz geri dönüşümün de bir adım ötesinde. Malzemelerin %25'lik kısmı sahil ve kıyı kesimlerinden toplanan okyanus plastiklerinden, %75'lik kısmı ise diğer geri dönüşümü sağlanan plastiklerden üretiliyor.

Geri dönüşüm dostu: Dizüstü bilgisayarın ağırlık olarak %90'ından fazlası kolaylıkla geri dönüştürülebilir veya yeniden kullanılabilir.

Dell Mobile Connect ile aygıtlarınızı birleştirin

Dell Mobile Connect ile aygıtlarınızı birleştirin

Sorunsuz bilgisayar/akıllı telefon entegrasyonu: Dikkatinizi dağıtmadan birden çok aygıta erişin; Dell Mobile Connect, iOS veya Android akıllı telefonunuzu dizüstü bilgisayarınızla eşleştirir. 

Kesintileri sınırlayın: Dell Mobile Connect ile arama yapabilir, mesaj atabilir, bildirimler alabilir ve hatta Android telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtarak en sevdiğiniz uygulamalarla etkileşim kurabilirsiniz. 

Gizliliğinizi muhafaza edin: Telefonunuz, bilgisayarınıza Dell Mobile Connect'in noktadan noktaya, güvenli bağlantı hattı üzerinden bağlanır, bu sayede verileriniz asla güvensiz internet bağlantıları nedeniyle ifşa olmaz. 

Kolay aktarım: Fotoğraflarınızı, videolarınızı, müzik ve belgelerinizi karmaşık bulut depolama hizmetleri veya kullanışsız kablolar olmadan bilgisayarlardan Android telefonlara veya Android telefonlardan bilgisayarınıza hızla aktarın.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. SD kart yuvası | 2. USB 3.1 (1. Nesil) | 3. Pil gösterge düğmesi ve göstergesi | 4. Saplamalı kilit yuvası | 5. AC gücü | 6. USB 3.1 (1. Nesil) | 7. HDMI 2.0 | 8. Thunderbolt™ 3 (4 adet 3. Nesil PCI Express hattı) şunları destekler: Güç Dağıtımı, Thunderbolt™ 3 (40 Gb/sn iki yönlü), USB 3.1 (2. Nesil, 10 Gb/sn), Yerel DisplayPort 1.2 video çıkışı, VGA, HDMI, Ethernet ve Dell Adaptör yoluyla USB-A (ayrı satılır) | 9. Kulaklık jakı

Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Yükseklik: 11 mm - 17 mm (0,45” - 0,66") | 2. Genişlik: 357 mm (14,06") | 3. Derinlik: 235 mm (9,7") | Başlangıç ağırlığı: 56 Whr pil, SSD ve dokunmatik olmayan ekran ile 1,8 kg (4 lb); Başlangıç ağırlığı: 97 Whr pil, SSD ve dokunmatik ekran ile 2 kg (4,5 lb)

 

Teknik Özellikler

 

 

 

İşlemci Tipi Intel(R) Core(TM) i7-9750H
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Cache 12 MB
İşletim Sistemi Windows 10 Profesional
Sistem Belleği 16 GB
Ram Tipi DDR4
Sabit Disk Kapasitesi 512 GB SSD
Disk Dönüş Hızı SSD M.2
Ekran Kartı NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 1650 4GB GDDR5
Ekran Kartı Hafızası 4 GB Paylaşımsız
Ekran FHD (1920 x 1080) InfinityEdge Anti-Glare Non-touch IPS
Ekran Özelliği 15.6″
Optik Sürücü Yok
Klavye Türkçe Q
Numerik Klavye Yok
HDMI 1 x HDMI 2.0
VGA Çıkış Yok
Kablosuz Haberleşme Killer™ AX1650 (2x2) built on Intel WiFi 6 Chipset
Bluetooth Özelliği Bluetooth 5.0
Parmak İzi Okuyucu Palmrest for 81 key (Finger Print)
Kart Okuyucu SD SDHC SDXC
Batarya 6-Cell 97WHr Integrated
Ağırlık 2.00 Kg.
Garanti 24 Ay Resmi Dell Türkiye Garantisindedir.(Distribütör Firma Garantisi)
Paket İçeriği kitapçıklar - pil - şarj aleti
USB Port 2 USB 3.1 Gen 1

 

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.3-2.6 GHz arası
İşlemci Nesil 9.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX1650
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Professional
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll