DARK DK-NT-WRT307 300MBPS 3 PORT 5 ANTEN 5DBI ACCESS POINT/ROUTER/REPEATER

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

AccessPoint - Router Türü AccessPoint
Ethernet Çıkışı 5 Anten
Ethernet Bağlantısı Var
Wifi Var
Router Var

DARK DK-NT-WRT307 300MBPS 3 PORT 5 ANTEN 5DBI ACCESS POINT/ROUTER/REPEATER


Dark RangeMAX WRT307 802.11n WiFi 300Mbit Kablosuz Access Point
Güncel Tasarımıyla RangeMAX Yenilendi; 
Türkçe Arayüzlü, 300Mbps Hızında Yepyeni Bir RangeMAX



Yeni Etkileyici Tasarım, Daha Yüksek Çekim Gücü!

Dark, agresif ve güçlü tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken yeni RangeMAX'i sunar. 5 adet 5 dBi anten ve 300Mbps veri transfer hızına sahip WRT307 internete yüksek veri transfer hızı ve maksimum çekim kalitesiyle bağlanmanızı sağlar. 2 port ethernet desteği ile kablolu bağlantıya ihtiyaç duyan cihazlarınızı kolayca internete kavuşturabilirsiniz. Bir ağ uzmanı olmanıza gerek yok, WRT307'nin kullanıcı dostu Türkçe arayüzü kablosuz bağlantınızı birkaç adımda RangeMAX seviyesine çıkaracak!



Türkçe ve Kolay Kullanımlı Yeni Arayüz
Dark WRT307'nin menüsü Türkçe olarak geliştirilmiş olup kablolu/kablosuz internet bağlantısına erişmeniz için oldukça sade tasarlanmıştır. Bu sayede tüm bağlantı senaryolarına uygun bağlantınızı yapılandırabilir, kablosuz hızınızı 300Mbps seviyesinde aktararak internetin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik yeni arayüze eklenen özellikler sayesinde WRT307 üzerindeki indirme/yükleme hızlarını anlık olarak görebilir, müdahale edebilir, yabancı bağlantıları hızlıca ağdan uzaklaştırabilirsiniz.



Yeni 580MHz Hızlı İşlemci ile Yüksek Hızlı Bağlantı
Dark WRT307, 32bit arayüze sahip yeni işlemcisi MT7628N ile 580Mhz hıza ulaşıyor ve daha akıllı, daha ulaşabilir bir ağ yönetimini mümkün kılıyor. 64 MB dahili bellek sayesinde bağlı kullanıcılar daha ferah bir ağ kullanımına kavuşuyor, takılma ve bekleme olmadan sınırsız internet kullanımının zevkine varıyor.



802.11n 300Mbit ile Yüksek Bant Genişliğinden Faydalanın
RangeMAX WRT307, 802.11n kablosuz standardıyla internet bağlantı hızınızdan tam olarak faydalanabilmeniz için 802.11g ağlarına göre 2 kata kadar daha geniş kapsama alanı ve 4 kata kadar daha yüksek hız sunar. Yüksek bant genişliği ile internet üzerinden takılmadan ve atlamadan yüksek kalitede video izleyebilir, kopma ve gecikme olmadan online oyun oynayabilirsiniz.



Kontrolü Elinize Alın, Ağınıza Hükmedin!
Dark WRT307 ile bağlı kullanıcılar arasında hız limitleri belirleyebilir, kullanıcıların indirme(download) ve yükleme(upload) hızlarını dilediğinizce yönetebilirsiniz. Beklenmeyen misafirlerin internet erişimlerini kısıtlamanız ise sadece bir tık kadar kolay!



Kablosuz Bağlantınızı Daha Uzağa Taşıyın!
Dark WRT307'nin diğer bir özelliği ise mevcut kablosuz bağlantınızın alanını genişletebilmesidir. WDS desteği sayesinde kablosuz ağınıza daha geniş alanlarda erişme imkanını yakalayabilirsiniz. Sihirbazdan "Tekrarlayıcı" modunu seçin ve çevredeki ağları taratın, tekrarlamak istediğiniz ağı seçin, şifresini girin ve köşe bucak demeden kablosuz internetin özgürlüğünü tadın.



Beş adet 5dBi Anten ve WiFi-N Bağlantı ile Daha Hızlı Veri Transferi
5 adet 5dBi anteni sayesinde en iyi kablosuz ağ bağlantıyı sağlayan RangeMAX WRT307 ile her zaman yüksek çekim gücüne erişememek sorun olmaktan çıkıyor. Güncel kablosuz iletişim teknolojisi olan 802.11n standartına sahip Dark RangeMAX WRT307 beş anteni ve 300Mbit hızı ile standart yönlendiricilere göre daha yüksek transfer hızı ve daha fazla kapsama alanı sunar.



Kablolu Internet Bağlantısına Kablosuz Erişin
Dark WRT307 kablolu ADSL/VDSL ve Uydunet modemleri kablosuz paylaştırmak için hazır olarak gelmektedir. Modeminiz ile WRT307 arasında kablolu bağlantıyı kurup doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarların yanısıra tablet, telefon uydu alıcı, konsol veya akıllı TV'ler ile de uyumludur.

Kablosuz İnternetiniz ile Kablolu Ağ Girişli Ürünlerinizi Buluşturun
Ağ destekli yazıcı, televizyon, uydu alıcı gibi pek çok ürünün sadece kablolu bağlantısı bulunmaktadır. Bu cihazların özel kablosuz bağlantı aparatları ise pahalıdır. Dark WRT307, mevcut kablosuz ağınızı kabloluya dönüştürme özelliği sayesinde uydu alıcı, akıllı TV, masaüstü PC gibi kablolu bağlantı yapmanız gereken cihazlarınıza interneti uygun fiyata ulaştırır. Arayüzdeki sihirbazdan "İstemci" modunu seçerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz. 



2X Ethernet Portuyla Maksimum Bağlantı
Dark WRT307; medya player, oyun konsolu ve smart TV'ler gibi kablolu internet altyapısına sahip cihazlarda internetin aynı anda kullanılabilmesi için 2 adet yüksek hızlı 10/100 Mbps ethernet portuna sahiptir. Portların üst kısmında bulunan LED'ler sayesinde o porta internetin aktarılıp aktarılmadığını kontrol edebilir, kablonuzu durumu değerlendirerek takabilirsiniz.
 

Teknik Özellikler

 

Kablosuz Bağlantı Standardı : 300Mbit 802.11b/g/n
Kanal Aralığı : 1-13 kanal
Frekans Aralığı : 2412-2472 MHz (Avrupa)
Ağ Korumaları : WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
WPS ile Hızlı Kurulum : Var
Ethernet Portu : 2 Adet
Kablolu Bağlantı Standardı : 10/100Mbps
Anten : 5x5dBi Anten
Kablolu İnterneti Kablosuza Dönüştürme : Var
Kablosuz İnterneti Kabloluya Dönüştürme : Var
Kablosuz İnternet Mesafesini Artırma : Var
Ürün Kodu  : DK-NT-WRT307

AccessPoint - Router Türü AccessPoint
Ethernet Çıkışı 5 Anten
Ethernet Bağlantısı Var
Wifi Var
Router Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll