COOLER MASTER Mastercase 5 RC-MCX-0005-KKN00 PSU Yok Atx Gaming Siyah Kasa

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Anakart Desteği ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Güç Kaynağı Yok
Renk Siyah
Sıvı Soğutma Desteği Var
Fan Aydınlatması Yok
USB 3.0 Var
USB 3.1 Yok

COOLER MASTER Mastercase 5 RC-MCX-0005-KKN00 PSU Yok Atx Gaming Siyah Kasa

Cooler Master MasterCase 5Yeni Master Case ailesi size benzersiz şekilde kontrol edebileceğiniz bir ürün müjdeliyor. Cooler Master kuruluşunda köklerinde barındırdığı uzmanlık ve cesaret ile geliştirdiği MASTERCONCEPT fikri ile yüksek beklentileri karşılamaya devam ediyor. Cooler Master, uzun geliştirme çabaları sonunda ortaya çıkardığı MasterCase 5 ile yeni nesil kasayı tasarladı. Her türlü kullanım durumu için en üstün çözümleri sunan MasterCase 5 ailesi ile geniş iç hacim, buz gibi soğutma sistemi, aletsiz montaj yapısı ve hepsinden önemlisi modüler tasarıma sahip olacaksınız.

 

FreeForm Modüler SistemKasanızın görünümü ve fonksiyonu konusunda mutlak kontrol sahibi olmanızı istiyoruz. MasterCase 5’ın FreeForm modüler sistemi, bir dizi değiştirilebilir panel ve kapaklar ile kasanın dış yapısını ve estetiğini ayarlamanıza izin verir. Yaptığınız her seçimle kasanızın görünümünü ve hissini değiştirirken aynı zamanda iç tasarımını düzenleme esnekliğine de sahipsiniz. 

Birinci sınıf esnek FreeForm moduler sistem ile MasterCase 5’ı ister standart çift kapakla, isterseniz ızgara tipi kapakla kullanabilirsiniz. FreeForm size gelecek için daha fazla seçenek ve dış görünüm değişikliği vaad ediyor.

MasterCase 5’in iç tasarımı, farklı kullanıcıların farklı ihtiyaçları göz önüne alınarak modüler şekilde tasarlanmıştır. Daha fazla sabit disk mi takmak istiyorsunuz? Konumu değiştirilebilir HDD kafeslerini kullanın. Radyatör monte ederek sıvı soğutma sistemi mi kurmak istiyorsunuz? Ön paneli tamamen boşaltın ve alan açın. MasterCase 5 ile oyun hamuru gibi bir kasanız olacak.

 

Sürgülü Kilit SistemiBenzersiz sürgülü kilit sistemini yeni FreeForm formatında sunuyoruz. Bu sistem sayesinde optik sürücüleri ve hard disklerinizi, son derece kolay sürgülü kilit sistemi ile kafesleri yatay ya da dikey olarak dilediğiniz yüksekliğe göre ayarlayabildiğiniz gibi tamamen de çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kafese tıklamak. Kafesleri en üst bölüme yerleştirerek üç adede kadar ekstra uzun ekran kartına yer açabilir ya da daha fazla soğutma için ön panele radyatör monte etmek üzere kafesleri altta konumlandırılmış biçimde kullanabilirsiniz.

 

Özel SSD Yuvaları2 adet SSD kafesi ve 4 farklı montaj noktası ile disklerinizi dilerseniz gözünüzün önünde sergileyin, dilerseniz saklayarak kullanın. Kolay montajları ve kablo delikleriyle hem işlevsel hem de görsel olarak tatmin edici.

A. Anakart tepsisinin arkasında
B. Güç kaynağı bölmesinin üstünde

 

Benzersiz Soğutma SistemiFreeForm sistemi ile hard disklerinizi alt bölüme yatay olarak kolayca yerleştirebilirsiniz. Böylece MasterCase 5, benzersiz bir havalandırma sağlamak için ön panele üç adet 140mm fan ve bir adet 280mm radyatör montajı seçeneği sunar. Önde 1 adet 140mm ve yanda 1 adet 140mm olmak üzere toplam 2 adet fanla birlikte gelen MasterCase 5, daha fazla soğutma için 6 adede kadar fan desteği sunar. MasterCase 5 ile hem yüksek serinletici güce hem de tam sessizliğe sahip olacaksınız.

MasterCase 5, ön panelde 3 x 140/120mm, arka panelde 1 x 140mm, üstte 2 x 120/140mm olmak üzere toplam 6 adet fan yuvasının yanı sıra ön panelde 240/280mm ve yanda 120/140mm radyatör desteği sunar.

Gelişmiş Sıvı Soğutma DesteğiMasterCase 5, sahip olduğu fan yuvaları ile devasa bir sıvı soğutma potansiyelini de beraberinde getirir. Ön tarafa 3, üst tarafa 2 ve arkaya 1 adet 120/140mm fan ve radyatörler takabilirsiniz. Böylece son derece güzel göründüğü kadar yüksek performanslı bir sıvı soğutma sistemine sahip olabilirsiniz. Ayrıca 120/140mm fanlı tak-kullan yapıdaki hepsi bir arada sıvı soğutma sistemlerine tam destek mevcuttur.

Dev İç Kullanım AlanıEn uzun grafik kartlarını monte edin, ya da uzun işlemci soğutucusu kullanın. Devasa iç hacimle dilediğiniz donanımı MasterCase 5 içerisine takabilirsiniz. Grafik kartları için 412 mm’ye kadar boşluk sunulurken, kule tipi işlemci soğutucularınız için tam 190 mm alana sahip olursunuz. Montaj işlemlerini ferah bir ortamda hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirirsiniz. Size sadece topladığınız sistemin keyfini çıkartmak kalır.

Fonksiyonel Kullanıcı PaneliUSB 3.0 destekli fonksiyonel kullanıcı paneli, en kolay ulaşılabilir noktada hizmetinize hazırdır. Panel bağlantıları; 1 adet power, 1 adet reset, 2 adet USB 3.0, kulaklık ve mikrofon girişi.

Üstün Kablo YönetimiKauçuk korumalı çok sayıdaki kablo saklama delikleri ile en temiz toplanmış sistemler sizi bekliyor. Böylece dış görüntüsü kadar güzel görünen kablolama sistemine kavuşabilir, hava akımına da engellemeyen bir düzen kurabilirsiniz.

İşlemci bölgesine denk gelen geniş boşluk ile üçüncü parti soğutucuları takmak artık çok kolay.Anakartı çıkarmadan hızlı şekilde söküp takma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Çift Bölmeli DizaynPower Supply ünitesi için ayrılmış bölüm ve sürücülerinizi bulunduracağınız ayrı bölme kablolama sistemi ile sisteminizi karmaşık bir görüntüden uzak tutar. Çift bölmeli sistem özellikle server ve Workstation ürünleri için önerilir.

Sağlam Taşıma KulplarıKasanızı taşırken şekilden şekle girmeye gerek yok. Üst taraftaki metal taşıma kulpları ile kolay ve güvenli şekilde hareket edebilirsiniz.

Tozdan KorununEn zor ulaşılan noktadaki güç kaynağı fanı, alt taraftan çektiği hava nedeniyle kısa sürede kirlenir. MasterCase 5, bunun önüne geçmek için çıkarılabilir toz filtresine sahiptir. Kolay şekilde yerinden sökebilir ve su altında yıkayabilirsiniz.

Şekillendir Ayarla DüzeltMasterCase5 in iç ve dış modüler dizaynı serverlar, workstationlar veya oyun tutkunları için gelişmiş su bazlı soğutma, extra büyük grafik kartları ve benzeri şeyler için yükseltilebilir. İster Render için ister VR deneyiminiz için isterseniz de yüksek performansta oyun keyfi için kullanın. MasterCase 5 tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verecektir.

 

Marka COOLER MASTER
Model MASTERCASE 5
Ürün Kodu RC-MCX-0005-KKN00
Güç PSU Yok
Renk Siyah
Açıklama USB3.0x 2
Kasa Tipi Atx Gaming Kasa

 

Anakart Desteği ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Güç Kaynağı Yok
Renk Siyah
Sıvı Soğutma Desteği Var
Fan Aydınlatması Yok
USB 3.0 Var
USB 3.1 Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll